Sziasztok ismét itt!!!!
Unalmas nap folytatódik most tévét nézek meg írok nektek még jó,hogy ti itt vagytok!Most vacsiztam hát nem Norbis kaja,a szomszédék szalonnát sütöttek és gondoltak a kismamára is a szomszédban rendesek

holnap nálunk is az lesz az ebéd szalonnát sütünk nincs kedvem főzni kifőztem magam a hétre mikor 10 embere kellett.Remélem holnap elhozzuk a kiságyat és össze rakják majd mert már én is ismét kimosnám a ruhákat,már egyszer kimostam,de van ilyen happym ha nincs mit mosni keresek
Évi hasfájás lehet emésztési is nekem most képzeld jobb sokkal kopp kopp kopp Lili elköltözött a másik oldalamra és nem rugja szét az epémet és a gyomromat most könnyebb persze most se a tök éj!!!
Tina szépek vagytok nagyon és nyugodtan rakd a képeket,jó sokat:)
Limo én néha meglepődök magamon mennyire bírom sokszor már én ilyedek meg mikor befejezek valamit,hogy atya ég ezt mind én csináltam meg terhesen,de azért nagyon örülök neki!!!De nekem is van olyan nap mikor nagyon nehéz megmozdulni is!!!Mondjuk nekem az elmúlt 1 hét az kemény volt!De szerintem a front is betesz nekünk rendesen én nagyon érzem!!!
Ilus a tescoba sajnos vannak kultur emberek én annyira utálom mikor megyek és minden össze vissza van hajigálva,nagyon izgalmas,hogy titok babátok lesz

Ha páromnak nem lenne 2 nagyfia lehet én is kibírta volna,hogy nem kérdezem meg,bár barátaim szerint én lányos anyuka vagyok ránézésre!!!!!
Szilvi aranyos a pocak!!!
Szamóca én is így fogok a kínaiban veszek bugyit valami pamut jellegűt mert én nem bírom a műszálat nem bízom én sem a papír bugyira,bár sokan írják jó,de ezt majd eldobom és kész!!!
Képzeljétek nekünk kellene még egy szoba ,mert a nagyfiúk a nappaliban alszanak és lehet ezért is kell annyit pakoljak utánnuk,mert mikor mi felépítkeztünk ők még az anyjukkal voltak,nah az a lényeg most nem volt rá pénzünk megcsináljuk a tetőteret nekik,de párom megigényelte a fiúknak a családipótlékot amit röpke,2 éve anyuci vesz fel jogtalanul sok herce hurca után anyucinak vissza kell fizetni egy összegben 2 évre vissza menőleg!!!És ezt valószínüleg mi úgy gondoljuk nekünk ide adják mert az a gyerekeknek jár ugye!!És párom azt mondta ha megkapja akkor megcsinálja nekik a szobát,hát kop kop lekopogom nem akarom elkiabálni,örülnék neki mert nem lennének szemelőtt lenne saját szobájuk ahol lomolnak lehet könnyebb lenne sőt!!!Persze az is benne van apakliban mire megkapjuk megszülök de akkor felújítanak kint mi meg bent a szobában Lilivel el leszünk és takarítónő meg kitakarít mondtam páromnak Lili mellett én ezt nem válalom be,nem is kell majd ő mindent megcsináltat,nah jó lenne de ez még a jövő titka!!