Sziasztok!!
Mayát bárkinek küldőm, nagyon jó ásó is

még kaját is adok hozzá, mert néha úgy kihoz a sodromból, aztán mikor rám néz elolvadok és elszáll a mérgem.
DM-be itt elég gyengén vannak felszerelve és minden drágább amit nem külföldről hoznak, így inkább máshol vásárolok, bár imádom a Dm-et néha azért nem nézem a pár lejt és csak ott veszem meg ami kell.
Évi most jut eszembe kérdezted a pelust mi 24db-os kiszerelésben vettünk new baby pampers-t (2-es sárga 3-7 kg babának), akció volt a metróban 10 csomagot fizettünk és 2 csomag volt ingyen. Ha a kis csaj pici lesz majd gyorsan vesz anya még kisebb pelust neki.
Én is frászozok már, egy hét múlva megyek haza itt hagyom vagy 3 hónapra a kutyusom meg a férjem is. Na de a picinek szüksége lesz a segítségre így most ezt így kell túlélni. Férjem meg majd jön ha tud hozzánk.
Most jöttem csak rá mennyire semmit nem vettem meg. A kiságy sincs meg, szerintem a bútor sem lesz kész mire elmegyek, így majd a férjem intézi. Baba már nem lesz olyan pici mire hazaérünk kibírja amíg gyorsan berendezem a kiságyat, hogy tudjon alukálni és majd idővel mindent a helyére pakolok.
Hétvégén mosni akarok, találtam folyékony babamosóport a Reálba, gondoltam mégiscsak kimosom a ruhákat itthon, mert ki tudom teregetni a levegőre és jobb illatuk lesz, mintha a panelbe mossuk anyával. A vasalás meg a "nagyi" gondja legyen, nem szeretek vasalni. Itt már nem érdemes vasalnom otthon meg anya úgysem engedi.