sziasztok!
na. vagyok. megvagyok! tegnap a doki megvizsgált, már 3x vizsgáltak, pedig eddig a terhesség alatt 1x sem volt manuális vizsgálat. most jól bepótoltuk. doki mondta, hogy a haem. ürül, ez sajnos még várható, hogy lesz maszatolás, ha már piros vérzés nem is!
2 hét múlva 18. heti uh... most magne b6-ot szedek, remélem, hogy az segít! na meg kímélem magam. no házasélet, bár már nem is mertünk semmit sem kezdeni egymással, főleg én, mert annyira rettegek az utána tapasztaltaktól! szóval ez egy ilyen babásság! remélem, hogy lassan fellélegezhetünk, és élvezhetjük is a pocakosságot.
Felícia, nagyon helyes Dávid. kész pasi!

neki is lassan itt a 2. szülinap! hogyan készülsz rá? a bölcsihez gratula, Te mész vissza dolgozni? hogy tervezed? jó, hogy Dávid ennyire nyitott, és milyen jó, hogy annak ellenére ilyen, hogy voltak azért gondok otthon, vagyis, hogy apukája kilépett a képből. nagyon nagyon büszke lehetsz magadra, hogy sikerült ennek ellenére is egy életvidám, talpraesett fiúcskát nevelned belőle!

ami pedig az erőszakosságot illeti, hát igen. sajnos nem mindig tudunk beleszólni, bármennyire is szeretnénk a gyerekek gondolkodásába, persze elmondhatjuk százezerszer nekik, hogy mit hogyan, meg el is kell, de van olyan gyerek, aki ezt nem fogja, vagy akarja megérteni. hát ez van, majd, ha megérik rá, vagy majd a bölcsiben, oviban esetleg látja, hogy a többiek nem ilyenek, bár szerintem általában az agresszív gyerkőkből van több a bölcsiben/oviban, akik a mi kis szerény gyerekünket is elrontják, szóval nem tudom. majd lesz valahogy!
Sziszka,
Danyu,
Dorkak,
Koadri, minden elismerésem a tiétek! tudatos szülők! sajnos nálunk nem egyszerű megoldani a saját tartású állatokat, saját termesztésű zöldségeket, gyümiket, lévén egy lakóparkban lakunk, bár igaz, paradicsomot termelek a teraszon!

szóval majd anyós, vagy, ha esetleg lesz lehetőségünk kertes házba költözni... de azért mi is próbálunk mindent megadni Beninek, ami jó! de amúgy egy cikket én is olvastam, hogy mennyire sósan, és édesen esznek már az 1-3 éves gyerekek is!
Panna, szobatisztaság. nálunk meg pont az adta a lökést, hogy Beni az anyósomnál volt múlt héten egy napot, és ő bizony kisgatyában tarotta szinte egész nap, és hát vagy 6x becsurgatott, de mikor hazaértünk, akkor mondta, hogy pisijek, és ráültettem a bilire, és belepisilt tök ügyin. azóta a fürdések előtt, ha ráültetjük, általában van pisi. többet még nem is várok tőle. ennyinek is örülök! bár nem túlzottan bízom a teljes sikerben, de hátha! majd elválik, hosszú még a nyár!
Rékanélküliséghez pedig kitartást! ma már mehetsz is érte!

azért nagy hős vagy ám... mi még egyszer sem hagytuk sosem éjszakára sehol! pedig közel is lakunk viszonylag egymáshoz... de mésgem! én még nem mertem!
2. szülinapra torta ötletek!? mi gondolkozunk forma tortában is! persze én is sütök, mert több turnusban jönnek a családtagok, sajna nem férünk el annyian egyszerre!

szóval többféle torta lesz, de a nagy bulira azt tervezzük, hogy kukásautót kap, mármint formájú tortát!
futóbicaj még mindig kérdéses. gondolkozom egy használtban, hátha nem jön be neki...
többiek, mit kapnak a 2 évesek, ha nem futóbicajt?