A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tojást én sem adnék még ennyire direktben....
Zétény velünk reggelizik/ebédel (azért nem egyértelmű mert ez olyan 11 körül szokott lenni), majszol valami kiflifélét, közben minden második ütemre nyomok valamit kanállal a szájába.

Nyuszi!
Na megvolt a nagy anyajegylevevő hadművelet?? :)

Bond!
Ezt még múlt héten írta Poci. Új időpont 10,.ike csütörtök, vagyis holnapután. Vagy mire vonatkozott a sok kérdőjel??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Hogy mivanmá. Mert sehol senki nem említette azóta. Minden változatlan mindenki részéről?

Kép
Kép
200907?

én pont ma akartam megemlíteni a talit,hogy akkor csütörtökön lesz?!
mert úgy néz ki,hogy akkor mi mennénk.
szerintem olyan 10-fél11re ott is tudnánk lenni.

Kép
Kép
csibe83

http://babaszoba.hu/mediatar/media/Ezt_ ... 6-2B11E662

Ha valakit erdekel. :roll: :roll: :roll:
Szerintem jo tudni.

Kép
Kép
bucus80

ezekről tudtam,de így nézni nagyon borzasztó volt és azonnal végigfutott
az agyamon,hogy amikor mondjuk elesett a telken,akkor is érhette
ilyen ütközés a fejét.
na meg persze apa is szokta a nyakába venni,de nem tudtam felidézni,
hogy hogyan szokta csinálni.
reptetni is szoktuk,de azt tuti biztonságosan...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :D

Új talira én nem hiszem, hogy megyünk.....

Bond: ha már hozzátáplálás:
a múltkor kérdeztem a védőcsajszit, hogy hogy is van ez a vaj- dolog? Ugyanis sok babareceptben láttam már, holott ugyanazon az oldalon írják, hogy vajat egy éves kor után ajánlott. A védőnő azt mondta, valószínűleg a margarinra gondoltak... :?: :shock: Eleve gyanús volt, hiszen az hidrogénezett növényi olaj mindenféle adalékokkal tuningolva... Utána is néztem itthon: a Flórában van tartósítószer, van szinezék, ízfokozó. Ezeket meg ugye elvileg két éves kor után szabad adni. Akkor most hogy adjak vajaskenyeret a gyerekemnek? :shock: /sehogy.... :lol: /

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem aszalt minket össze a nap, még élünk, de kis híja van :lol: . Mióta jó az idő, állandóan kint vagyunk. Már felállítottuk a medencét, már most 25 fokos :D . Botondnak is van külön kismedencéje, az 33 fok körüli. Egy szál sapiban kotor egész nap, alig akar bejönni, igaz vidéki gyerek :lol: . Persze a "kritikus zónában" nem engedjük ki, és mindig be van kenve, de ma veszünk neki saját napernyőt is, aztán majd azzal kergetem :twisted: :lol: .

Őőő, enyémbébi pont hogy egyre jobban alszik :roll: :D . fél9-9től fél8-8-ig hang nélkül nyomja 8) . De inkább ezt nem részletezem, mert dél felől megindul a kőzápor :lol: .

Bnőm vasárnap volt alvásszakértőnél a babája miatt. Roni egy éves most, délelőtt aludt 1-2 órát, meg délután egy rövidebbet, 9-fél10 felé aludt el este. A gond az, hogy csak anya kezében alszik el, és éjszaka sokszor felkel, és olyankor ugyangy vissza kell ringatni :? . Jön náluk a kistesó, meg amúgy se bírták már idegekkel.... :?
Azt mondta nekik a nőci, hogy a délelőtti alvást egyszerűen meg kell szüntetni, és már csak egy nagyobb alvás legyen, ebéd után. Szóval most próbálják kitolni. Később még alhat max. 15-20 percet(!), de 4 utána semmiképp sem! Az altatásra pedig azt mondta, hogy anyuka üljön mellé egy székre és napról-napra üljön kijjebb. Azt még ők sem tudják, hogy ezt hogyan kivitelezik, mert nyílván meg akar majd őrülni a bébi, de valahogy le kell csitítani kintről :roll: . (Ez amúgy Suttogó-szerű :lol: ).
Ja, és nagyon fontos: ha egyszer elkezded átszoktatni a babát, soha ne hagyd félbe!!!!!!! Akkor inkább tényleg el se kezdje senki, mert csak árt vele!

Senkit nem kétségbe ejteni akarok, de Ricsi is, és a tesója is 5 éves korukig keltek éjszakánként többször :? . Két teljesen eltérő személyiség, mentalitás, egy oroszlán, és egy rák...és mégis :roll: .
Teljességgel elhiszem, hogy lehet ebben örökletesség, és személyiség...stb. de ez nagyon keveseknél valódi ok! Náluk az anya volt a közös nevező :roll: ! Véletlenül sem arra célzok, hogy bárki is direkt, vagy gondatlanságból "rontaná el" a gyerekét, sőt ez pont az ellenkezőjének a következménye inkább. Csak arra célzok, hogy próbáljátok megtalálni a megfelelő módszert a babátokhoz, mert valamelyik biztos működik (vagy épp mindegyik, ha végigviszitek :wink: ).
És félreértés ne essék, én soha nem Botondból indulok ki (vagy "bezzeg Botond"-ozok), bár többször megkaptam már, hogy "peeersze, könnyű nekem", de én továbbra is azt vallom, hogy 50% az egyéniség, és 50% a nevelés (anyu szerint 30-70 :roll: ). Én megfogadtam a Suttogóból, és "úgy kezdtem, ahogy folytatni akarom", így bár Botond tényleg jó alapanyag, de a viselkedése "eredmény" is. Tudom, hogy sokaknál nem működik a Suttogó, de vannak más nagyszerű szakkönyvek is.... Persze, a legjobban az anya ismeri a gyemekét, de higgyetek ezekben a módszerekben, mert nem tibeti masztiffokra lettek kitalálva, hanem csecsemőkre, és egyik szakember sem gyerekgyűlölő, vagy szadista! több száz, meg ezer babánál beváltak.... :wink:
Mindenekelőtt azt tartsátok szem előtt, hogy ez elsősorban soha nem a szülő érdekei miatt jöttek létre, hanem a baba miatt. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a gyerekünknek nagyon jó az, ha anyu kezében alhat el, de valójában ő éjszakánként többször rettegve ébred, mert anya eltűnt, és képtelen álomba merülni, mikor hulla fáradt... Szóval segítsetek nekik, ez nem rólatok szól, hanem róluk! (A többi csak áldásos következmény :wink: :lol: )

Na, nem papolok tovább :oops: . Főzni kéne :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Ma pont erre gondoltam,hogy lehet,hogy Lilinél meg kellene szüntetni a délelőtti alvást,de elvetettem az ötletet,mert:
1.,nem lehetne vele bírni délig,annyira hisztis lenne
2., ha ő fáradt,akkor nem is eszik :cry:
Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam,hogy majd ő elhagyja,ha akarja :lol: Ma amúgy másfél órát aludt délelőtt :lol:

Boo!! Pont ma éjjel,amikor felkelt Lili ezt próbáltam,amit írtál. Esélytelen :lol: Úgy sírt,mint akit nyúznak,muszáj volt kivennem. Ez van. Úgy vagyok vele,hogyha csak egyszer kel éjszaka,akkor nem érdekel. Most úgyis költözünk,szerintem az amúgy is meg fogja viselni,ott sem lesz más választásom :cry:

Babatali: szerintem inkább délután felé kéne menni,mert csütörtökre már 35 fokot mond.

KépKép
KépKép
nyuszi81

teljesen egyetértek Dodival.
nálunk a seggrázás 6 hónapig ment,aztán betelt a pohár nálam
mert a végén már csak a karomban volt hajlandó aludni,ezért is
szoktattam rá az egyedüli elalváshoz.
apa totál kivolt amikor25 percig csak sírt a gyerek és én hiába
mondtam neki,hogy ez csak a gyerek érdekeit szolgálja akkor is
zavarta,hogy sír szegény.
én is sajnáltam,de erős voltam és nem emntem be hozzá.
mert nálunk az nem vált volna be,hogy ott vagyok vele,mert akkor
mégjobban üvöltött és sírt,mint amúgy.
első alkalommal 25percig sírt utána egyre kevesebb ideig,,majd
a harmadik nap egy hang nélkül elaludt...
bár a mai napig van olyan,hogy hamarabb teszem le aludni,mint
szeretné és akkor megy is kicsit a sírás,de az max 5 perc szokott lenni.
az éjszakát meg majd meglátjuk...
én nem azt mondom,hogy holnap után aludja már át,de kicsit sok
sztem az 5-6szori kelés,hisz régebben csak egyszer kelt.

Kép
Kép
csibe83

igaz mi panelba lakunk,de az erkélyre kiraktam egy kismedencét,
ezért Kiara élvezheti a pancsit...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,

Bond,
[quote]A írta:kkor tali elhalasztva jövő csütörtökre, helyszín változatlan, és menekülő-útvonalként a játszóház.

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Tali lesz! Csütörtökön, nem?
Ki jön, és mikor?

Csibe 10-11
Lois 1 után
Kispocok 2 körül (valszeg Boo-val)
Nyuszi délután

Bucus,
ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Mondjuk a megrázást tudtam, a kézmegfogást ugye már sajna eljátszottam, de a nyakba-vevés új volt :wink:

Boo,
[quote] írta:n erősen próbálom elnyomni apát nevelés téren, de nem hagyja magát mindben Confused Confused Twisted Evil
Persze amikor gebró van, akkor előrángat, hogy szívem most mit csináljak vele...........................?
Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Mondom egyet tutira: semmmmmmmmmiképpppppen se hallgassál rám! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a "miben alszik a gyerek" válaszokat, megint nekem van igazam, bebebeeeeeeeeeeeeeeeee, és nem Apának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd jól az orra alá dugom, amiket írtatok... nem ám.... na jó, de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már olyan régen akartam kérdezni, ti olvastok/mondtok már esti mesét a picuroknak?
Mert olyan jó dolog, de félek, még talán korai... vagy nem? Bond, te Manónál hogy csináltad?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
nekünk Kiara kis atlétába és bugyikába alszik.
már kb 1 hónapja...

Kép
Kép
csibe83

tali!
akkor ezekszerint csak mi érkezténék délelőtt?

Kép
Kép
csibe83

Itt a konduktor,apa van bent velük,szóval van egy kis időm :lol:

Csibe! Nálunk dettó ez volt a helyzet,egy nap meguntam Lili hisztijét és kizártam a szívem és hagytam sírni - én meg Boo-nak sírtam :lol: . Nekünk is 3 napba telt,de megérte.

Ma 2-szer másfél órát aludt :D Juhúúúú!!!

Bond! Lili már kapott tojás fehérjét is a spenótba,miután a sárgájával nem volt gond. Rá egy hónapra adtam a fehérjét,a doktornő engedélyével :D

Lányok! Ti most akkor hogy álltok a tejjel? Ha betölti az 1.évét a baba,akkor fogtok neki adni már,vagy még vártok vele majd?

KépKép
KépKép
nyuszi81

loislane! :)

"Zétény napok óta csak vékony pizsirugiban alszik már, takaró meg alatta"
Igen, így roppant hatékony. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"EnyémZé is ráknak sikeredett.... na nem mintha tudnám ez mit is jelent...."
Oroszlán :arrow: Arc, Rák :arrow: Lélek. Mindkettejüknek ölég nagy. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Zétény velünk reggelizik/ebédel (azért nem egyértelmű mert ez olyan 11 körül szokott lenni), "
Khmm... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

nyuszi81! :)

Na ugye, hogy menni fog a darabos kaja is? :wink: :P

csibe83! :)

Ne kímélj, miben nyomjátok éjszaka? Egy szál árvalányhaj? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bucus80! :)

Szerintem ez azért kicsit paráztatós. :roll: :roll: :roll:
Ebből kiindulva már legalább 3 koponyaalapi törést, és vagy 8 agyrázkódást kapott volna már Hugi, úgy lefejeli az ágyat, meg a rácsot. Nem hisztiből, vagy balhéból, hanem mert ilyen hülyén alszik. Nyomul előre, már rég lyukat fúrt a falba, fába de még mindig menne előre. Egy harkály már rég lefordult volna a fáról ennyitől. :lol: :lol: :lol: :lol: :?
Másnak nem alszik a gyereke, nekem a fejüket törik, mivel Manó is ilyen volt. :roll: (Megvan! :!: Azért ilyen okos, mert kicsinek is sokat törte a fejét! :D 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

agi125r! :)

"Utána is néztem itthon: a Flórában van tartósítószer, van szinezék, ízfokozó. Ezeket meg ugye elvileg két éves kor után szabad adni."
Mármint turbó cuccokat? Azt a büdös életben nem kéne fogyasztani, de nem tudod kikerülni (hacsak nem te vagy a 70 éves hindu pasi, de az nem valószínű :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ) :? :? :? .
Mi olívaolajos Bertollit használunk.
Biztos, hogy te is adtál már neki ezekből a vacakságokból, de ez van. :? :? :? Amit igyekszem minnél jobban kitolni az a felvágott, a virsli, és hasonlók. Amikben hús is van. :? :? :? :? :? :?

(A minap olvastam egy érdekes cikket arról, hogy a halkonzerveken nem elég annyit feltüntetni, hogy "növényi olajban". Mert az éppúgy lehet olíva, mint pálmafa. Előbbi a legegészségesebb, a pálma viszont a legrosszabb minőségű. Megpróbáltam megkeresni, de nem sikerült. :( :( :? :? :?
Viszont találtam egy kis összehasonlító tesztet, ezt mindenkinek ajánlom a figyelmébe, aki szokott enni halkonzervet. :wink:

http://www.nfh.hu/data/cms8517/olajos_hal_07.pdf)

boo! :)

"a kezem miért izzad mezitláb"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"a mozi alkalmával sikerült a legidétlenebb vezetési metódust előadnom"
Tudunk mi erről? :roll: :roll: :roll: :roll:

Minden Apa elbaltáz dolgokat, többet-kevesebbet. :wink: :? De ne morogjátok már le őket, hogy rosszulcsinálodelrontodnemígykell. :roll: :roll: :roll: Biztos, hogy rosszul csinálja, elrontja, és nem úgy kell. De ha ledorongálják az embert valamiért, akkor attól kezdve mindig úgy áll hozzá, hogy már előre parázik, és szinte tuti, hogy szerencsétlenkedés lesz a vége. :roll: :? :? :? Sosem fog rákapni az 'ízére", nem fogja elkapni a fonalat. A végén meg vagy visszavonul teljesen inkább, vagy rosszabb esetben haragudni fog, kudarcélménye lesz.
Egész másképp veszi ki magát, ha azt mondják az embernek, hogy: "Gyere megmutatom, hogy én szoktam. Eddig sikerült, próbáld meg te is, hátha neked is sikerülni fog. Ha nem megy, akkor segítek." :wink:
BooApa múltkor hibernálta a gyereket :arrow: megfázott :arrow: most ettől parázik :arrow: megfőzi. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? Ismerjük boo-t tudjuk, hogy erősen próbálta ezt megvilágítani neki :twisted: :twisted: :twisted: , de nem mindig vevő rá az alany, nincs mit tagadni. :roll: :roll:
(Azzal együtt érthető, ha Apa gyorsan felkapja vagy valami mást csinál, hogy ne sírjon a gyerek. Ez nem az idegeiknek való. Pláne, ha pihenni szeretnének. :roll: )

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
200907?

Boo:
Akkor egy kis update... :D
Lotti az elmult 6 hetben semmit nem gyarapodott, ez miatt csak azert nem aggodok, mert tobbet eszik mar par hete, csak le is mozogja. Kulonben jo sulyban van, aranyos kis pocakja van. Mostanaban van, hogy 2-3x is kakal naponta. Most 73 cm es 8640gr. Par napja kibujt az egyik felso fogacskaja, es mara mar kint van a masodik is. Szerencsere egyaltalan nem kinozta meg meg egyik fogacskaja sem. Meg en sem adtam Neki semmi fajdalomcsillapitot.
A mult heten a vedono beszelt a dietetikussal, es azt mondtak, hogy kovetkezo lepeskent probaljuk meg a szojajoghurtot, mielott megyunk a dietetikushoz. Szerencsere semmi baja tole.
Szombatrol vasarnapra jol megszivatott az ejszaka. Pont mikor mentem volna aludni fel 1 kor, akkor ebredt meg es reggel 5-kor sikerult vissza tennem aludni. Addig mindennel probalkoztam. Eloszor is kapott cicit, es el is aludt. Igenam de amint vissza raktam felebredt. Dudoltam Neki, simogattam, popsijat paskolgattam, ujra cicire tettem, es ezek tobbfajta kombinacioja sem segitett. Kb fel 4 korul mar teljesen kivoltam es elkezdtem zokogni, O az agyban fekudt mellettem. Mikozben zokogtam es potyogtak a konnyeim, elkezdte a kis ujjacskajaval torolgetni a konnyeket az arcomrol, es kozben nagyokat kacagott rajtam. Nagyon merges voltam, de ugyanakkor majd meg zabaltam, annyira edes volt. Vegul ujra kapott 4-kor cicit es belealudt, majd 5-kor letettem az agyaba.

Hat ez tortent velunk mostansag. :lol:

Bond:
Igen, igazad van Neked is, de azert szerintem erre jo odafigyelni. Tudom lesz meg sok bang-bang, de en nem fogok ilyeneket csinalni Lottussal.
Koszi a linkeket, sok hasznosat talaltam. :wink: :D

Na fel is ebredt, megyek...

Kép
Kép
bucus80

Bucus!

Anyum ott volt ezen az előadáson, és jól elmesélte az egészet :D .
Viszont ezt is eléggé túlzásnak tartom :roll: . Szerintem mindannyiunkat "reptettek" a szüleink, dobáltak a vízben, sőt, simiztünk a kis barátnőinkkel, mégsem ugrott ki a vállunk, és nem lettünk retadáltak (asszem :roll: :lol: ).
Természetesen ez egy figyelmeztetés, és jobban oda kell figyelnünk, nehogy a mókázásból baj legyen. De azért az ilyesmi ugyanolyan szükséges az egészséges egyedfejlődéshez, mint a fáról (majdnem) leesés, a mosatlangyümölcs-evés, és társai :lol: .

Bond!

Botond már kapott vajaskenyeret :roll: . Én Lurpack vajat adtam neki, de a Kolpingban kapott már margarint is.
Amúgy fura dolog ez: pl. én eddig nem mertem Botondnak "normál" joghurtot adni, mondván tele van cukorral, színezékkel, tartósítószerrel...csak épp gyümölccsel nem :? . Ezért inkább babajoghutot adok, mégiscsak nekik van kitalálva... Na ja, csak a minap eszembe jutott, hogy vajon miért állnak el ezek "2018-ig" (na jó nem, de nagyon sokáig), mikor a "felnőtt" joghurt pár nap után lejár.... :?
Hogy legyek így okos?! Tudom :arrow: natúrjoghurt+frissgyümi....is lehetne :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: én naturjoghurt+ gyümit adok :D A gyárilag gyümölcsösben tényleg inkább szinezék, ízfokozó van... :roll:

Úgy döntöttem, nem lesz elkésve semmiről, ha most még nem kap se vajat, se margarint :D

Viszont tegnap megkóstolta a görögdinnyét, ma a sárgát. Mindegyikre a reakció:
:shock: :x :) :shock: :shock: :roll: :( :lol: :lol: A görögdinnyét én megeszem, de a sárgát se apa, se én nem szeressük :lol: Majd holnap megkérdem a szomszédasszonyt, bevállalják- e, vagy legyen a guberálóké? :)
De majd azért pár hét múlva ismét rápróbálunk :)

Tegnap meg spenótot evett, utána természetesen fürdés volt.... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
agi125r

Ági!

Hajat vágtatok :D ? Nagggyon édes, sokkal jobb így :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem elborzasztasnak raktam fel a linket, csak azert , hogy tudjatok ez is megtortenhet, mert nekem ilyen eszembe sem jutott. :roll: :oops:

Minden baba edes, es ugyes kulonben. Mindenkit megneztem.

Sillia:
Loci nagyon aranyos a kacagos videon. Lottusnak is megmutattam, nagyon tetszett Neki is. :lol:

Kép
Kép
bucus80

Ági! Nagyon édes Kata! Tényleg sokkal jobb így a haja.

Én már adok vajat Lilinek,a piacon veszem neki egy termelőtől,szereti és nincs is tőle baja. Amikor májkrémet csinálok neki, azt is azzal keverem be!

KépKép
KépKép
nyuszi81

A ti gyerekeiteknek van étvágya ebben a melegben? Lili ma konkrétan szinte semmit nem evett,viszont rengeteget iszik. Bàr lehet jön egy újabb fogacska,ki tudja!

Boo! Mit kapott apa szülinapjára? Boldog szülinapot neki így utólag is!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ági,
jó lett Kata sérója :lol: :lol: :lol:

Bucus,
köszi az update-et :-)

Nyuszi: Nimródnak javult az étvágya...

Joghurt és társai: Nimród még nem kapott semmi ilyesmit, csak ami a joghurtos bébikajában van :oops: :oops: :oops: :oops:

Viszont: már két napja nem kakilt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pedig naponta 2 szokott lenni... szerintem a tegnapi brokkolis cucc tett be neki...
Próbáltam már szilvás-almás cuccot uzsira, édesköményteát, kicsit meg is hőmérőztem este, de semmi...
Segítsetek, mit csináljak még?

(ja, gyerekem pizsirugiban tolja az alvás-projektet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Megyek, mert Apa hazaért a futásból, és már tegnap is, ma is beszólogatott hogy sokat lógok a neten...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönjük a hajdícséreteket :D Csak a hosszú oldaltincsek lettek levágva, mert már belelógott szemébe- szájába. És mivel már nincs hideg, nem kell hogy melegítse :lol:

Kispocok: őszibarack nálunk hatásos, illetve a rooibos tea. Elvileg jobban kéne aludni tőle, de Katánál csak a kakit hozta meg..... :roll: :D

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Kedves tőled, hogy gondoltál rám, de ma pont nem irodáztam, hanem szabiztam! :D :D :D :D

Petrával voltunk a kardiológián, és mivel fél 12-re kellett menni, így inkább ma nem mentem dolgozni.

A kardiológus meghallgatta és a gyerek makk egészséges. Nem is csinált uh-t, mert teljesen rendben van a gyerek. Van ugyan szívzöreje, de kb. minden második embernek van ennyi szívzöreje. Semmi gond nincs, nem is kell visszamenni. :D

És mivel gyorsan végeztünk, beugrottunk a Duna plázába, és megleptem magam egy meseszép Tamaris szandival. :D

Vajat én is adok Petrának, én is azzal csinálom a krémeket (májkrém, tojáskrém, sajtos túrókrém). A Sparnak van egy bio vonala, én azokat a tejtermékeket szoktam venni. A gyümölcs joghurtban sincs a tejterméken és a gyümölcsön kívül más. És van almás-körtés is, amit már simán ehetnek. :wink:

A tojásfehérjével még én is várok, csak azt nem értem, hogy pl. a piskótás tejpép, ami 6 hónapos kortól van, hogy tartalmazhat egész tojást???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Viszont a minap olvastam, hogy ugyan jó megvárni az egy évet, de szerencsés a 15 hónapos védőoltás előtt kipróbálni a tojásfehérjét, mert az oltás tartalmazza már. Addig nem árt tudni, hogy allergiás-e rá a gyerek.

Felvettem a kapcsolatot a Katasztrófavédelemmel, rajtuk keresztül pedig a Baptista szeretetszolgálattal. Minden nap mennek Edelénybe, és reggelente lehet leadni az adományokat.
Csütörtökig hirdettem meg a cégemnél a gyűjtést és péntek reggel Apa elviszi a XV. ker-i raktárba, ahonnan még aznap lejut a rászorultakhoz a cucc.

Én úgy döntöttem, hogy a magunk és a családom pénzéből bébiételeket, tápszereket, babadolgokat veszek. Talán az kevesebb embernek jut az eszébe.
:roll:

Egyébként akit érdekel, a Baptista szeretetszolgálat raktára a XV. ker. Székely E. u. 11. sz. alatt van, és minden reggel kb. 8-10 között fogadják az adományokat. Ha valakinek kell, priviben megadom a kontakt személy elérhetőségét is.

És azt írta a katasztrófavédelem, hogy személyi segítségre per pillanat nincs szükség. :roll: (erre is rákérdeztem, mert néhányan mentek volna a hétvégén segíteni)

Kép
katy76

Kép
Kép
200907?

Ági!
Kata tündéri, de nem irigyellek a takarítás miatt! :shock:

Éjszakai evés, ébredés:
amíg Petra mini adagokat evett és tudtam, hogy éhes, megetettem. Aztán mikor elkezdte a tápszer inni, továbbra is igényelte az éjszakai kajákat, de akkor már tudtam, hogy nem lehet éhes. Egy éjjel kb. másfél órát sírt, de nem adtam neki enni, ki se nagyon vettem az ágyból, de ott voltam mellette. Onnantól kezdve nem ébredt éjszakánként egészen mostanáig, mikor beteg volt.
Akkor megint néhány éjszaka adtam neki enni, mert nehezen evett a sok takonytól, elhittem, hogy éhes. Aztán mikor jobban lett, továbbra is ugyanabban az időben felébredt. Egy éjjel megint megelégeltem, és két és fél órán keresztül fent voltunk. Nem adtam enni, de ott voltam vele. Azóta megint átalussza az éjszakát, nagyon ritka, hogy felsírjon, de akkor is elég ha megigazítom.

Altatni pedig kb. 3 hetes kora óta nem altatom. Van, hogy picit sírdogál, olyan is van, hogy hisztizik, de nem megyek be a szobájába.

Szóval egyetértek azzal, hogy nagyrészt szoktatás kérdése.

Petra is pizsirugiban alszik, tegnap még hálózsákkal, ma már csak egy takarót tettem rá (amit elég gyorsan leráz magáról)

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:04-kor.
Vendég

Lois!

Apa nálunk is úgy nevel, ahogy én jónak látom :wink: . Jobban mondva elmagyarázom neki, hogy mit miért kell/kéne így csinálni, és akkor már ő is jónak látja :lol: . De olyannyira, hogy ha én ellágyulnék, még ő szól rám :shock: :lol: .
Az egyetlen, amit nem szeretek, hogy néha kicsit túl lazára veszi a figurát (nem baj, ha elmerül, nem baj, ha elesik...), és olyankor rá kell szólnom, de szte meg én vagyok túl aggódós (nemis :twisted: ) :lol: .

Pizsi: télen body+frotírrugi, ősszel-tavasszal frotírrugi, most vékony rugi. Az egészben az a jó, hogy ennek így semmi értelme, mert a szobájában minden évszakban ugyanannyi a hőmérséklet :twisted: :lol: .

Katy!

Kardiológia:juhuuu-juhuuuu :D :D :D !
Szandit mutimeeeeeg!!!! :wink:
Én már küldtem egy zsák babaruhát :wink: , bár ebben a melegben kétlem, hogy kéne :oops: , de nem baj, később is jó lesz, mert majd nem kell rá költeniük :D .
Apa is ment volna segíteni, de nem kell ember (ami :shock: , ugyanakkor :D :D :D ).
De nagyon kedves tőled a kezdeményezés :wink: !

Lányok, sztem mi nem megyünk a babatalira :roll: :( . Le van zárva a rakpart, így a dugó garantált, ráadásul 70fok lesz, és anyu most hívott, hogy ne menjünk napra 11-14 között, mert holnap extra nagy lesz az UV B sugárzás :? . Szóval még árnyékban is majdhogynem tilos kisbabával lenni, főleg órákon át :( . Szóval emiatt inkább itthon maradunk...
De ezt a szívást: hol szakad az eső, és nem mehetsz ki, hol meg leperzseli a nap a bőrödet :evil: .
Egyáltalán "működik" a Kopaszi-gát :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!

Dóógozunk rajta, dógozunk :lol: . Épp nemrég múlt csak el, viszont most Jónás-napjaim vannak (hátha), szóval azért dógozunk :lol: . A lényeg, hogy mindig találunk okot a szexre :lol: :lol: :lol: .
Na jóó, azért azt is tudjuk, hogy kétnaponta optimális, (meg egyébként is) szóval nem vagyunk ám nyulak :lol: .
Most megnéztem: állítólag a magyarok heti 3* szeretkeznek :shock: . Sztem ez elég durván kamu! Legalábbis, ha a 75 éves nagyszüleim, és a 10 hónapos fiam is magyarnak számít :roll: :lol: . De még ha az aktívabb korosztályt nézem (mondjuk 16-60), akkor is hülyeség sztem...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo4
én sem hiszem,hogy csucsukálsz,sztem grace klinika nézés és
közben be-be kukucskálsz ide :D :D :D :D

ha délután lesz babatali,akkor sztem mi is kihagyjuk,mert ahogy Dodi írta a meleg miatt.
na meg valamikor aludnia is kéne a lánykámnak...

tényleg,a babatalikor hogy altatjátok a bébiteket??

Kép
Kép
csibe83

Izzadóhátsójú szép estét :D
Ma este miután a gyerekem szinte hőgutát kapott a melegtől (nagyon nem bírja, azért sem öltöztetem túl sosem) , bekapcsoltam a klímát, így már egész kellemes itthon. Zétény is klímával alszik, mert ma már 30 fok felett volt a szobájában :? délben már csak bodyban aludt és tök víz volt a feje ébredés után :?
Éjfél körül besurranok hozzá, és akkor lehet lekapcsolom...... vagy nem. Ha kinn továbbra is meleg lesz, akkor két pillanat alatt felmelegszik a szoba :?

Boo!
Én klímázok a kocsiban is, muszáj, különben megkukulunk. Normálisan használva semmi baja nem lehet tőle. Ellenben a melegtől agylágyulást kapok és felcsavarodunk egy villanyoszlopra :oops:
Igazából nem kell C.-t elnyomnom, mert ő nem mond ellent nekem gyerekdolgokban :roll: Mondjuk finoman fogalmazva is elég határozott vagyok ezekben a dolgokban, és ő lehet nem tud/mer/bír hangot adni az ellenvetéseinek :oops:

Holnap jön egy pajtilány és felavatjuk a medenkét, hétvégén meg felavatjuk a "nagy pancsit" a tudjátokhol :roll:

Talira érkezésünk :arrow: Poci 1 órás bejegyzése helytálló, de ha mindenki kettő felé érkezik, akkor mi is csúsztatunk kicsit. Van ott valami árnyék is, vagy a napon fogunk aszalódni? :roll:

Bond!

A takaró azért van alatta (betakarni nem is akarom vele), mert szereti belefúrni a fejét :roll: ...Azért nem 11-kor eszik ám először.... ált. kilenc körül van egy szopi :)

Ági!
Kata gyönyörű :D Ez a mosoly..... :roll: Spenótozás meg innen nagyon vicces :mrgreen: Sajnálnám, ha nem jönnétek csütörtökön.... :(

Nyuszi!
Zétény is eléggé koplalósra vette a figurát... ellenben gödényke :)

Na még a tejtermékre :arrow: Vajat még nem, joghurt, túró igen, mindkettő natúrban gyümölcsöt én teszem bele. ...na ez eléggé távirati lett :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Héhahó...na nehogy má ' mindenki kihátráljon a taliból.... :( :( :(

Dodi!

Kettő után miért nem jó?? Magunkat ismerve sokkal előbb mi sem érünk oda.... :roll: Na meg rá is érünk estig maradni 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hú, de szenya egy dolog :roll: :? :oops: :

http://danone.talk4fun.net/

Holnap éjjeli vásár lesz a Kikában. :wink:

Még egy érdekesség :o :

http://penzcentrum.hu/cikk/1023868/1/lottomilliardok_az_arvizkarosultak_javara
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.09 08:08-kor.

Kép
Kép
200907?

Jééééé, nem is tudtam, hogy tudok héberül :shock: :shock: :shock: :P :P :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2Zw7Kico7Oo

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

A Kopaszi gáton nagyon sok árnyék nincsen,ha jól emlékszem,kávézók vannak,ahova be lehet húzódni a meleg elől. Mi szerintem olyan fél 3-3 felé érkezünk,előbb nem merek én sem Lilivel a meleg miatt :oops:

Kocsiban én is klímázok,máshogy nem lehet kibírni. De inkább ilyen idő legyen,mint ami múlt héten volt,nem?! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Nyuszi!
hát az tuti,hogy inkább ilyen idő legyen...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Én nem értem, miért tetted fel a zsidó-dalt :roll: .

Tali:
Hááát, akkor végülis délután mehetnénk :roll: :lol: .
És mivel késő délutánig/estig maradunk Katyék is csatlakozhatnának :D !
Katy?!

Akkor végülis ki jön :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát ez baromi kedves a Szerencsejáték Zrt-től, de biztos a balatoni nyár az, ami most a leginkább hiányzik nekik :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor folytatnám ott, ahol tegnap abbahagytam. :oops: :oops: :oops:

csibe83! :)

Nekünk se nem panel, se nem erkélyes a lakásunk, de nincs medencénk sem. :roll: :( :lol: Viszont Apa vasárnap lelécel, hogy a kukacát vízbe lógassa pár napig. :lol: Ennek örömére felállítottuk a sátrat a szoba közepére, hadd szelőzzön. 8) 8) 8) :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Manó most nincs itthon, úgyhogy Hugi egyedül veheti birtokba :) , és a franc essen bele, hogy ilyenkor nincs a közelben sehol egy működőképes videókamera, vagy fényképezőgép! :x :x :x :x :x :x

kispocok13! :)

Részemről megyek a talira Hugival, bámikor jó. :wink:

"Már olyan régen akartam kérdezni, ti olvastok/mondtok már esti mesét a picuroknak?
Mert olyan jó dolog, de félek, még talán korai... vagy nem? Bond, te Manónál hogy csináltad?"

Rettegni azért nem kell, nem lehet elég korán kezdeni. :wink: :lol: Már a pociban is dumáltunk, meg énekeltünk nekik, nem igaz? :wink:
Egy "igazi" meséhez kicsik még ők azért, bőven megteszi szerintem, ha elalvás előtt csak ilyen nyúlfarknyi történeteket mesélsz el, mint a "Volt egyszer egy Mehemed", vagy a "Két bors ökröcske".
Manónál az első igazi könyv az "Arany Lacinak" volt. Tetszettek neki a képek, és bár egy kukkot sem értett belőle, tetszett neki, ahogy fürdetéskor mindig elmondtuk neki, viccesnek találta. Fürdés után kaja jött, majd alvás, nem volt több mese.
Igen ám, csakhogy egyre nagyobb lett, egyre kevésbé akart lefeküdni, amikor még annnnyyyyyyyi mindent lehetne csinálni, hiába esik le a lábáról azonnal. :? :? :? :lol: :lol: Rendre úgy végződtek az estéink, hogy szinte szabályszerűen le kellett birkózni, hogy maradjon már nyugton, ne pörögjön, ne másszon rá, és ne tépje szét az apját, ráadásul lassan már holnap lesz. :roll: :roll: :oops: :oops: :x :x :x Szeretett birkózni az apjával, ez volt ez esti szórakozásuk a fürdés után, amíg elő nem kerültem én is. Nagy nehezen lecsillapítottuk, és idővel észre vettük, hogy csak full sötétben tud teljesen elaludni (már amennyire nálunk ez lehetséges :roll: :roll: ). Ez így okés volt, de még mindig fel volt hergelve ahelyett, hogy lenyugodott volna.
Akkoriban olvastam a "Suttogó II."-t. Semmi olyat nem találtam benne, ami új lett volna, viszont megint szembe találtam magam azzal, ha ezt én is tudom, akkor miért nem így csinálom? :roll: :roll: :oops: :oops: Kapóra jött, hogy Apa éppen megint morgott, hogy nem igaz, hogy sosem lehet normálisan lefeküdni. Óvatosan felvezettem neki, hogy lehet, hogy nem kéne tán birkózniuk, ha már lefekvésre készülünk, ugyebár. :roll: :roll: :roll: :roll: (Az ideológiája az volt, hogy így jobban kifárad Manó, és jobban fog aludni, túl azon persze, hogy mindketten élvezték :lol: ). :roll: :? Fürdés után legyen egy mese, és irány az ágy. Ne számítson rá, hogy egyből menni fog, mert a FiatalÚr nem ezt szokta meg lehet, hogy beletelik egy kis időbe. :roll: :roll: Erre kissé csúnyán nézett, de leszereltem. :twisted:
A menetrend így az lett, hogy fürdés után a mese jött, de még ment a tévé, meg a számítógép, mert megszokta őket (utóbbi amiatt volt, mert Anya állandóan a Babaneten lógott, így ez az ő sara volt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ). Megbeszéltem vele, hogy akkor én most mesélek neki a Micimackóból egy picit (megmutattam, hogy mennyit). Ha akarja idefigyel, ha nem, nézheti a tévét. De a tévét x idő után mindenképpen kikapcsolom hamarabb, mint ahogy vége lenne a mesének. Úgy is lett. Én jjjjjóóóóóóó hangosan olvastam, Manó meg tévézett kb. 5 percig. Aztán kikapcsoltam, és folytattam a sztorizást. Manót nem érdekelte, engem meg ő nem érdekelt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Amikor elértem az adott szakaszhoz, akkor meg mutattam neki, hogy eddig ígértem, ide értem, abba hagyom az olvasást, tessék lefeküdni. Mellé bújtam, hogy ne tudjon az apjához menni, és felejtse már el a birkózást.
2-3 nap múlva még hamarabb kapcsoltam ki a tévét, és már jobban odafigyelt a történetre. Az elejéről lemaradt ugyan, de szemmel láthatólag nem zavarta különösebben. :roll: :lol: :lol: :lol: Végül már be sem volt kapcsolva a kütyü, csak olvastunk. Hol jobban vevő volt rá, hol nem, de végigolvasomcsakazértis volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , miközben néha fél kézzel kellett távol tartanom az apjától, meeeeeeerugyenekimennikell. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Később a világítást is lejebb vettük, hogy ne fényárban ússzon az egész szoba, elég csak a képlámpa alatt összebújni. Végül kiolvastuk a Micimackót, és a következő könyvet már ő választotta ki, hogy mi legyen. :P (A csillagos azt hiszem a harmadik-ötödik tájékán volt. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
Ez a mai napig így van: mindig az ő feladata a könyv választás, előre megbeszéljük, hogy mennyit olvasunk, aztán összebújás az ő ágyában, és már egész jól leszokott arról, hogy éjjel átvándoroljon az apjához.
Kb. másfél hetet vett mindez igénybe, szerencsére nem volt túl vészes. :wink: :) Örülök, hogy így alakult, mert ezt még Hugi születése előtt kellett kivitelezni, és nem volt már sok időnk. :roll:

"Viszont: már két napja nem kakilt pedig naponta 2 szokott lenni... szerintem a tegnapi brokkolis cucc tett be neki...
Próbáltam már szilvás-almás cuccot uzsira, édesköményteát, kicsit meg is hőmérőztem este, de semmi...
Segítsetek, mit csináljak még?

Felgyűrt ingujjal állj készenlétben, mert ha ez mind megindul, akkor szó szerint nyakig ülsz majd a szarban! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Megyek, mert Apa hazaért a futásból, és már tegnap is, ma is beszólogatott hogy sokat lógok a neten..."

Nincs igaza. Ez ugyanolyan, mintha szakkönyveket olvasnál. Csak ez már a XXI. század. (És különben sem pasikkal chatelsz. :twisted: :twisted: :twisted: )

nyuszi81! :)

"Bond! Lili már kapott tojás fehérjét is a spenótba,miután a sárgájával nem volt gond. Rá egy hónapra adtam a fehérjét,a doktornő engedélyével "

Az okés, de a rántottában a tojás nincs teljesen meg főve-sülve. :roll: :roll: :roll: :roll:

"Lányok! Ti most akkor hogy álltok a tejjel? Ha betölti az 1.évét a baba,akkor fogtok neki adni már,vagy még vártok vele majd?"

Én adok. De ha még csak 359 napos akkor is ehet nyugodtan. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem vettem észre, hogy Hugi fokozottabban kívánná, de persze azért folyamatosan itatom/úsztatom ( :oops: :lol: ) kis adagonként. Kajálni meg ugyanúgy eszik ahogy eddig.
(Leszámítva a tegnapi vacsit. HülyeAnyja még mindig nem szokta meg, hogy nem csak szopiztat, és úgy teszi le a gyereket, hanem előtte még Sinlac-ot is ad neki. :roll: :roll: :roll: :x :x :x Ehhez képest szerencsére nem kelt korábban, hogy éhes lenne, de hogy lehetek ilyen hülye, hogy jó előre bekevertem a kajáját, látványosan dirket az útba rakom az asztalon, hogy nehogy elfelejtsem odaadni és mégis sikerül. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Már sok minden eszembe jutott, hogy mennyi minden van, ami nélkül jól megvoltunk gyerekkorunkban, ma meg már elképzelhetetlen(nek hisszük) nélkülük az életünk. De a klímával nem tudok mit kezdeni. :roll: (Legalábbis az autóban, mert ott tényleg marha jól jön, de lakásban nem komálom :roll: :oops: )

bucus80! :)

"Kulonben jo sulyban van, aranyos kis pocakja van. Mostanaban van, hogy 2-3x is kakal naponta."

Az alkalom szám nálunk is stimmel sőt, néha több is van mostanában. Aminek marhára nem örülök, mert még mindig piros a feneke. :x :x :x :x :x :x :x (Alapból nem tartanám annyira gázgézának, csak azt nem szeretném, hogy a cunijára is átterjedjen, az pedig pikk-pakk megvan. :? :( )
Egyébként kezdem azt hinni, hogy a sajt a ludas. Amikor elkezdtem neki bevezetni a tejtermékeket semmi gubanc nem volt, egészen a 2 deci kefír kölespéppel című mutatványig. Akkor lett nagyon csúnya a feneke. Azóta már rendeződött a kaki mivolta, de azóta mintha mindig csúnyulna kicsit a feneke, ha sajtot kap. :roll: :roll: :roll: Pedig úúúúúúúúúgy adnám már neki a natúr joghurtot, és a túrót, aminek még mindig nem sikerült bemutatnom, pedig itt figyel a hűtőben. :( :( :? :? :? :? Muszáj lenne tunningolnom a kajáját, hogy elérjük már azt a hülye 7 kilót. (Tegnapi állás szerint 6670) 3 hét múlva megyünk a véncsoroszlyadoktornénihez. :?
Szóval, ameddig nem győzödök meg róla, hogy mennyiben van köze a sajthoz, addig nem merek más tejterméket adni neki. Mintha azzal a kefíres malőrrel, mintha "elállítottam" volna benne valamit, dacára annak, hogy már kb. 2 - 2,5 hete volt. :?
(Amúgy, tök aranyos volt tegnap. Nézte a pici kis pókhasát, meg a köldökének nevezett dudlit (:?). Ilyen feje volt: :P :P :P :P , és tökre élvezte, hogy ki-be jár, ahogy nyomogatja, és folyton megpróbált a pocakja alá kukucskálni, de persze nem ment. :lol: :lol: :lol: )

Fogacskát örömmel látjuk idekint! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez a könnyes-nevetős annnnyyira édes lehetett, úgy el tudom képzelni! :)

kicsidodi! :)

"nem lettünk retadáltak (asszem )."

Részemről de. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vajat én is adtam már, vajaskenyérnek álcázva. :lol: :lol: :lol: Szeretem az a szemét Danone joghurtot (csak azt :oops: :oops: :oops: ), de az fel sem merült bennem, hogy neki is ízesítettet vegyek. Csak natúrt fogok, és azzal kutyulom össze amit gondolok. Már, ha végre eljutok odáig... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?

"Apa nálunk is úgy nevel, ahogy én jónak látom . Jobban mondva elmagyarázom neki, hogy mit miért kell/kéne így csinálni, és akkor már ő is jónak látja "

Marha! (Amúgy meg helyes-helyes! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eszembe jutottatok, hogy ilyen lezárások mellett hogy tudtok majd jönni a talira. :roll:

"Most megnéztem: állítólag a magyarok heti 3* szeretkeznek . Sztem ez elég durván kamu! Legalábbis, ha a 75 éves nagyszüleim, és a 10 hónapos fiam is magyarnak számít . De még ha az aktívabb korosztályt nézem (mondjuk 16-60), akkor is hülyeség sztem..."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A héber dallal semmit nem akartam, csak tök büszke voltam magamra, hogy le tudtam fordítani. :roll: :roll: :lol: :lol:

agi125r! :)

Jó lett az új séró! :) Bátran tovább rövidíthetitek, ha attól tartotok, hogz megfázna a buksija. :wink: :lol: :lol: :lol:

Ettől a spenótos mutatványtól én tuti megőrültem volna, és harakirit követek el. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Nem tehetek róla, de a halálba idegesít, ha valami kajás lesz. :x :oops: :oops: :oops: :oops: Manó sem nyúlkát a kajába, szerencsére nem is voltak ilyen ötletei. Huginak is kimaradt a tapasztaljukmegközelebrőlmilyenakajanemrendeltetésszerűhasználata című vágyakozás az életéből - gyorsan le is kopogom. :lol: :lol: :lol:

A sárgadinnyét én sem szerettem, aztán Apa megszeretette velem az egyik nyáron. Ahhoz képest, hogy brrrrrrrrrr kaja volt, tökre megy, hogy finomat válasszak ki. :P 8) :lol:

boo! :)

A dorongolás nem úgy volt értendő, hogy hülyebarom. Hanem, hogy tök frusztráló (lehet), ha azt hallja egy apa az anyától, hogy ne így, vagy úgy, nem értesz hozzá. Jó, ez tényleg így van :lol: :lol: :lol: :? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: , de ezzel sok pár közé ilyenkor beékelődik a gyerek, és ez sok problémát okoz. :( (Kb. olyan mint az anyukámtenemtuccvezetniplánenemparkolniésmégatérképetisforgatod)
Téged és TeApát is ismerünk, szeretünk, akár levágjátok egymás lábát akár nem. :wink: :lol: :lol: :lol: (Apropó! Levágtad? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Évforduló: hát ez sem tipikusban nyomtátok, az is biztos! :lol:

katy76! :)

Éljen a szívultrahang eredmény! :P Bár mi ezt eddig is tudtuk, természetesen. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

"Télen 23,5 fokra van állítva a fűtés, és most is csak 24 fok van nálunk."

MIVAN?????????????? Én fázós vagyok, mint állat, 20 foknál már jegesmedvéket keresek a lakásban. De 22 már teljesen okés, ha normálisan fel vagyok öltözve. 24 foknál már elájulnék, az amúgy is alacsony vérnyomásommal. :roll: :roll: :roll:

Tegnap esténk rendkívüli volt, eddig csak egyetlen egyszer fordult elő ilyen.
Hugi 4 óra magasságában közli, hogy enni kér. Megkapja. Jól esett köszöni, és ő akkor most talán felkelne és játszana egy jót. Velem. Tudod ki!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Megpróbáltam ledumálni róla. Nem sikerült. Jjjó, akkor menjél szépen vissza az ágyadba, engem meg hagyjál szépen pihenni. Játszani, és nemaludni ott is lehet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Persze zokon vette, de én jóóóól a fejemre húztam a paplant. Egyrészt mert jól esett :lol: , másrészt meg ha nem lát, akkor hamarabb lecsillapodik, hiába tudja, hogy ott vagyok. Ezt már észrevettem korábban.
Elővettem a telefont. 03:56-kor jelentkezett kajáért, a sipákolást 04:24-kor kezdte. Apa megjelent 04:29-kor -azaz elmondása szerint 10 perc múlva :lol: :lol: :lol: -, hogy mi van. A tényállás ábrázolása után elkezdett vele sasszézni. Mondtam neki, hogy ezt kb. 20 percig biztosan folytathatja, míg ha még egy kicsit kibírta volna, akkor 10 percen belül Hugi is befejezte volna a sírást. Ugyanis Hugi még mindig nyomult. :? Aztán erőteljesen rászólt, hogy fejezdbevagyleraklak :x . Onnantól csend volt, én is visszább húztam a fejemre a paplant, mert időközben kicsit kibújtam, és Hugi stírölt. 04:49-kor tette le (pont 20 perc múlva, ahogy megmondtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) :twisted: :twisted: ). Mire visszament, hogy lefeküdjön újra kezdődött a műsor. Bíztam benne, hogy nem fog megint bejönni. Hősiesen ellen is állt és egy idő után előre küldte a hangját, hogy hugifejezdmárbe!!!, de aztán később mégicsak utána jött. :roll: Újra felvette, adott neki kb. 40ml vizet, sétált vele, és 05:01-kor megint letette. Hogy aztán Hugi újra rákezdje. De azt már 05:04-re befejezte, és még most is (10:24) alszik. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Babatali:nekünk csak reggeltől lenne jó...sokáig nem is tudnánk maradni, mert délre hazaakarok érni, evés alvás.
Délután meg mászok.
Másnap jó délután is 16tól....akkor már meleg sincs és nem is alszunk... :roll: de mivel ilyen macerás vagyok ezért sztem kihagyom most ezt és megyek az évesre.. :wink:

MA délelőtti progi:
Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: