Jaj,
Geoo, nutella és erdélyi házicsoki, mindkettőt úúúgy szeretem, és olyan régóta még a lekváros kenyér sem játszik... most jól megkínoztál

Amúgy annyira szigorúan nem tartom már a diétát, igaz, azaz figyelek , de napi/2 napi 1-2 gombóc fagyi befigyel azóta (tízórai vagy uzsonna ch-ként

), nehogy elvonókúrás tüneteim legyenek.. mondjuk ez még roppantul visszafogott a kívánásomhoz szintjéhez képest, hiszen simán meg tudnék enni komplett doboz jégkrémet szerintem.
Még nem olvasgattam, hogy mi lesz tilos szoptatás alatt, de nagyon remélem, hogy pl. a fagyiKA nem.
Az epret is csak Tőletek olvastam, azóta egyik étkezésem (szintén a 10 órai vagy uzsi) abból áll

lassan itt az idő, hogy én is rékeressek, mit nem szabad majd enni.
Viszont így most 81 kg vagyok, ami persze töksoknak tűnik (nekem is

) de azért nagy szám, mert a kezdeti hízás ütemben úgy tűnt jócskán megugrom a 85-öt is majd. Még Csillával - szülése előtt - írkáltunk itt arról, hogy nem csak a bokánk rémes, hanem a súlyunk is elképesztő ütemben kúszik fel...
Jaj,
Luna és
Konkri, én még nagyon csak lapítok, amikor a nagyobb gyerekkel kapcsolatos dilemmákról írok. Én is félek, hogyan megy majd az egyeztetés a férjemmel, tudunk-e egyformán következetesek lenni, stb. Olyan szar lenne, ha pl. én leszidnám a gyereket, a férjem meg odaédesgetné, hogy na jól van, Anyu most ilyenolyan, de itt egy kis finomság. Vagy főként a nagyobb horderejű dolgokban, bár én azt vallom, h mindig a kisebbnél kell kezdeni és abból alakulnak a nagyobbak.
Én azt sem bírom, ha vki a kutyánknak édességet akar adni, és mások szerint ezek túlzott keménykedések. Szerintem meg nem, mert 7 évig kibírta anélkül, erre fel alkalmi látogatónk a minap egy komplett 2 gombócos fagyit (már megint az a fagyi-ajaj) a szájába dugott volna, amikoris szóltam, hogy mi sosem adunk neki ilyesmit, és ne haragudjon, blabla én nem szeretném, ha fagyira rákapna és kunyerálna. A vendégnek hulla könnyű, ő elmegy, nekem meg marad egy ömlő nyálú 40 kg-os eb, akinek ráadásul semmi szüksége édes ízekre, hiszen odáig van egy cupákos csonttól, és neki az a nassolás. No mindegy, de kicsit szar volt, mert hirtelen csend lett, hogy én megtiltottam...
Ha már így belelendültem ebbe a témába, ugyanakkor nagyon klassz az, h a kutyusunk kerti sütögetés alatt tisztes távolban ül, mert tudja, nem fog lecseppenni neki semmi az asztaltól, míg ott ülünk sőt, olyankor a teraszra sem jön fel, ahol az asztal van. Nem hiszem, hogy szenved, hiszen így szoktattuk, és bizony nagy meló volt, de ezerszer jobb így, na. Ráadásul közben ki tudja szolgálni magát, mert pl. az almát, körtét, mogyorót imádja, és szedi össze a fákról magának

az nem tilos, amit ő szüreptel, mondjuk tényleg vidám, hogy gazdiék eszik a frissen sülteket, a kutya meg ropogtatja az almáját, úúgy szoktak röhögni rajta

))
Huh, ha hallaná a férjem, h a gyereket a kutya neveléséhez hasonlítom... mindig rámszól, de én nem hasonlítok, hanem csak a következetességre pld., hogy beválik, sőt majd mindennek az a kulcsa.
De hogy mennyire és kivel leszek én következetes, erről pár hó/év múlva beszélhetnénk, mert azért vannak kételyeim öööö....
Ma voltam CTg-n, minden O.K., Uh csak a jövő heti után lesz. Szerintem én még egyben leszek. Jól vagyok, csak a nap felétől már majd megőrülök, úgy fáj a mellem alatt az a csík... mintha be lenne gyulladva, nemtom, még borogatni is jól esik.. ott vmi felpuhult, jaj, nem tudom, de elég rossz. Amúgy nincs (még) miért panaszkodjak...
Szex: hááát én nem tudom, hogyan lesz majd ez a szex-visszaállás dolog, mert a korábbi emlékeim alapján egyáltalán nem tudnék ellenni egy impotens pasi mellett boldogan (ahogy pl.
Hari írod), de most már ennyi ideje nem, és annyira más a testemhez való viszonyom, hogy szinte hihetetlen, hogyan is lesz majd. Korábban kifejezetten vártam a baba utáni időszakot, mert előtte túl sokáig kellett vagy kötelezően csinálnunk, vagy voltunk stopon, hogy nagyon nehéz volt úgy még romantikát is belecsempészni, és mindig gondoltam, hogy majd ha egyszer végre megszültem, lehet kedvünkre hancúrozni. De most igazán furcsának hangzik... még a szó is.. hancúr?!

A másik dolog, a fogamzásgátlás. Amikor évekig toltuk korlátozás nélkül, olyan hülye helyzet lenne éppen nekünk védekezni, ugyanakkor meg nem derült ki nálunk semmi ok, ami miatt gyereket spontán ne tudnánk összehozni, mi van, ha majs éppen most tréfál(na) meg a szervezetem, de mégis elképzelhetetlen, évekig azon dolgozni, hogy sikerüljön, aztán védekezni?!? na, most jól idezúdítottam minden gondolatomat.
Akartam kérdezni is, egyik komolyabb, mint a másik.
Konkri: Neked is Espiro /Vector/ babakocsid van, igaz, h más típus, mint a mienk (4 air) de van a kellékek között valami puha lap, amiről nem tudom megállapítani, hogy mire használatos. Esetleg az pelenkázó lap, vagy be kell tenni a mózesbe mondjuk?
Amúgy alig várom, hogy a kocsit tartalmával együtt tologassam, hihetetlenül eltaláltnak tartom, csak a csomagtartó kosara lehetne nagyobb, de cserébe ott a designe, ami nekem spec. nagyon bejön és az oceánkék színtől is odáig vagyok.
A másik kérdésem, hogyha nincs pelusszemetes, hogyan oldjam majd meg a használt pelusok"kezelését"? sok zacskót venni, mindig zacsiba zárni és vinni a kukába? vagy csak a kakist kell/érdemes rögtön hermetikusan zárni? Tudom, hoyg enm egy komoly kérdés, de akartam kukát venni, láttam is egy diszkontban Tommee Tippee-t, ami közben a kedvenc márkám is lett a babaás cuccokban, na, 3700-ért egy 28 darabos zacskós betéttel. Meg akartam venni nagy boldogsan, aztán rászámoltam, h a speckó zacsija elfogy az első héten, akkor annak a folyamatos beszerzése többx 3700-ba fog kerülni, a pelus árak mellett meg már azt soknak tartom. Így lemondtam róla, szomorúan persze, de meggyőztem magam.
Esetleg ha olyan 2 fakkos ládát szereznék, egyikbe menne a baba szennyese, másikba meg becsomózott zacskókban a pelus, amit min. kettesével viszek is ki, gondolom, hisz bent csak nem büdösödhet? Passz