Annyi mindent írtatok, azt sem tudom, hol kezdjem...
Esküvők, én bizony imádooom őket, és a sajátunkat is imádtam, és szerveztem a-z-ig, hajóval utaztunk a templomból az étterembe, és minden jól sikerült, és nagyon boldog voltam, persze izgultam, de tudtam, h nem lehet hiba a forgatókönyvben, mert ha esküvők szervezésével nem is, de egész életemben szervezéssel foglalkoztam. A szertartások szerintem amúgy is nagyon fontosak az életben, úgyhogy én kifejezetten fontosnak tartom az esküvőt, a keresztelőt, s minden egyes ünnepet, stb. szerintem nagyon kellenek, de persze hinni kell benne ahhoz, hogy az embernek fontos legyen, de akkor téma lehet a vallás is, ami mindenkinek mást jelent, ha jelent.
Geoo: a fényképeid nagyon szépek! Nekem is a "leples" beállítások tetszenek, az igazi ruhások nem annyira művésziek, de persze azok is igazán szépek, csak a másikak légiessége, különössége engem jobban megfogott. Arcod is Nr.1., megszavazom neked a topik legtutibb kismamija címet

bár ahogy elnézem, mindenki szép és boldog, aki ide ír, aki mutatott fotót.
Nyuszi a Ti képeitek is mennyire aranyosak!
Aztán nehogy kifelejtsem a legifjabb egyik szépségünket,
kis Nikviket, hát nagyon formás picibaba, gratulálok hozzá. Amilyen szép itt midnen kislány, izgulok, mi hol leszünk a sorban majd..
Csilla: annyira aranyosan írtad, hogy semmit nem aludtál pedig VÉGRE, h ott szuszogott melletted a kis hangosan alvó.... hát az tuti nem könnyű, ami kezdődik, a soksok dokihoz járás.
Mivel én is félek vezetni, nem tudom, mi jót mondjak.. talán a közeli, könnyű útvonalakon igenis erőltetném (én is azt tervezem) a kocsit, de ami bonyolultabb, ott megpróbálnám a kendőt, ami amúgy nekünk nincs is, megkötésről sem tudok egyelőre semmit.
Sajnos nekem is le kell küzdenem a vezetés fóbiámat

(
Alex, Balázska születéséhez is gratulálok, amint lesznek fotók, nagyon szívesen nézném!