A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Luna: elvileg ilyen kihúzható izéke, ilyen szűrős valami, amit ha kihúzol ott találod meg a nagy szöszöket, szöget, papírzsepi darabot... :) ilyesmi... egy ajtóka szerűséget tettek a gépre, de nincs mögötte semmi... :)

hogy aludtál rá az éjszakaira? Ma Grace klinika lesz és a múlthéten én azt aludtam át pedig arra vártam egész nap, erre előtte ébren, utána meg kb 3ig nem tudtam elaludni, de a filmet telibe elaludtam... :( remélem ma látom...
És mivel semmi olvasni valót nem találok már a gépen, lehet hogy most oda megyek a gyerek mellé, igaz aludni nem biztos hogy fogok, mert annál rosszabb, de jól magamba szívom a kis lényét- nem mintha éjjel nem együtt aludnánk egy matracon :)
na ezen is aggódom picit, hogy mi lesz ha megszületik a pici: hogy lesz az alvás: mert Marcu igaz hogy nagyjából átszokott a gyerekszobába, de éjjel elaltatni- tegnap is fél 11ig nyomta a zsizsegést. és ő apával akart aludni. ami oké, de apa néha éjszakás, tehát akkor nem lehetünk külön szobában... de sebaj, ezen annyira nem agyalok, mert előbb utóbb csak elalszik a gyerek, azt majd összeszedem valahol, valamikor, igaz jó lenne, ha én is alhatnék 10-11 körül már... max kezdetben apa is velünk matracozik, vagy Marcu alszik vele és ha éjszakás lesz apa, akkor meg azért úgy is fogja az adást, hogy velem alszik...

na megyek is mellé...

Kép
Kép
Kép
konkri

Hat en vizszintesen az agyamban szoktam aludni, most sem volt ez maskent :)
Ja ertem mar, a szuronyilast keresed. Koll lenni annak a gepen, max nem leled :) Kizart, hogy ne legyen... nekem ezen a Margheritan is van meg az otthoni ezer es egy eves Elektroluxon is, persze mas-mas helyen.

Nem irigyellek az altatos dologert. Ne nem is nagyon tudom mi az, nalunk - de ezt mar tuti irtam - ilyen napi tevekenyseg, hogy altatas sosem volt :) (persze keles volt meg lesz most is ezerrel)

luna6

na most eszembe jutott, google es internet a te baratod is, ra kell keresni a mosogep markajara es a szuronyilasra, ott tuti raakadsz az infora, hogy hol rejtezik es hogy lehet kipucolni.
Enyimeket sehogy... illetve igen, csak en elusztatom vele a furdoszobat, mert olyan alacsonyan vannak, hogy erdemben nem fer ala semmi, a szerelo meg szokta donteni a gepet mikor kinyitja es ugytesz ala muanyag edenyt :)

luna6

No, vagyok! Nem derült ki, hogy mi volt a bajom, de mivel lázam nem volt, a vérnyomásom és a cukrom rendben volt, hát nem is mentem dokihoz. Ami ijesztő volt, hogy alig mozogtam valamennyit, és remegtem, izzadtam, nagyon fáradékony voltam, étvágytalan, piszok gyenge. Állandóan feküdtem, és ami nagyon jól esett, a lábfejemre hideg vizes ruha, uis belülről olyan melege volt! Tök fura. Szenvedtem tehát pár napot, de most úgy vagyok, mint régen.
Ami viszont lábdagadósoknak ebből érdekes.. biztosan a sok fekvés, de újra lett bokám, azóta sincs semmi bajom a puffadással. Hihetetlen, már vagy 2 hónapja nem látszott az az oldalsó bokacsontom, most meg ismét.

Tegnap voltam utoljára a védőnőnél, és megdícsért, uis 1,5 hónapja semmit nem híztam. Most én is úgy látom, hoyg jobban pocakom van és nem vagyok kövér. Bár a hasam szerintem simán akkora, mint Henié.

Választottam gyerekorvost is, és nagyon szimpi, megkaptam a recepteket is, amit majd csak a szülés után lehet kiváltani. Amúgy ördögi kör, mert a kórházba pl. vinni kell a köldökcsonkra a hintőport, de majd csak akkor lehet kiváltani, ha meg is születik a kis köldökcsonkos. Ilyeneken már izgatom magam.

Utoljára voltam a diabeteszes dr nőnél is, végre.

Megvettem a homeós listát (köszi Nanetto!) egyikből a 12-es helyett simán odatették a 15-öst, de résen voltam, erre mondja a csaj, na, de az nincs. Kérdem, nem lehet-e rendelni. De. Akkor jó. Olyan okos emberek vannak, nem? de már megrendelve is a birtokomban amúgy. Nekem több volt a cucc, mint 4000.-Ft, igaz, vettem egy 1000.-Ft-os fogkrémet is, szívem vérzett, de mintha 6000 körül fizettem volna. Hát mindegy.

Holnap szívhang ellenőrzés, és hátha megnéz a dokim UH-val is.

detti_10

Sziasztok
Matol valosagosan itthon vagyok, mert tegnap meg be kellett mennem a munkahelyemre egy par orara reggel, meg nyelvoram is volt, ugyhogy szinte az egesz napom elment a Bruszelbe valo bebumlizassal.

Geo,
tudom, keson reagalaok egy kicsit, mert a multkorjaban a Babanet nem engedett belepni: szoval a fotok gyonyoruek, nagyon buszke lehetsz magadra. Es hogy ehhez a szepseghez meg esz is tarsul, ez mar tenyleg ritka, mint a feher hollo! :)

Luna,
neked is csak megkesve reagalaok: nem, nem te vagy az egyetlen "antiszex". Es en is hasonlo cipoben jarok, mert ugye nalunk is mar a harmadik gyerko van megszuletendoben... :lol: :roll:

Nikvik
Marina Zoe hihetetlen szep, es remelem, lassan ti is hazakerultok vegre a korhazbol!

Teszek fel egy kepet a hetvegi nyilt naprol az iskolaban, en meg csak e ket lanyommal tudok kerkedni :lol:
Kép

Ez a kep Zsofi osztalyretemeben keszult. Zso tovabbra is hihetetlenul elvezi a kozosseget, viszont mar ujfent nem alussza at az ejzakat. Szoval megsem all fent annak a veszelye, hogy esetleg kipihenten mennek szulni :roll: :cry:

Heni,
nos? felhivtad, vagy bementel?

Konkri,
latom te is keszen allsz, de nagyon!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Megjöttem a fül-orr-gégészetről. Brutális volt. Ennél eddig jobban csak a mandulaműtétem fájt, amikor tépkedték a torkomból. Majdnem a könnyem is kicsordult, és a dokinő egy szóval sem közölte, hogy mit fog csinálni, csak nekemesett, miután megkérdezte, mi a panaszom. Nem is tudta rendesen kimosni a fülem :shock: , holnap vissza kell mennem du. Vennem kellett paraffin olajat, azt kell belecsöpögtetnem ma meg holnap mielőtt megyek. :roll: De hallok!!! A billentyűzet is állati hangosnak tűnik, de még az egér kattintás is!!! :lol:

Holnap is jó lesz, reggel nst, nőgyogyi, du. meg vissza a fülészetre.

Bevittem a melóba a táppénzes papíromat, már azt mondják, mindjárt szülök, kisimult az arcom. Mondtam is, hogy fiút jósoltak és nem lett igazuk, úgyhogy már nem hiszek nekik. :lol:

Nanetto már tuti Esztizik! :roll:
foltivspicur

Annyi mindent írtatok, azt sem tudom, hol kezdjem...
Esküvők, én bizony imádooom őket, és a sajátunkat is imádtam, és szerveztem a-z-ig, hajóval utaztunk a templomból az étterembe, és minden jól sikerült, és nagyon boldog voltam, persze izgultam, de tudtam, h nem lehet hiba a forgatókönyvben, mert ha esküvők szervezésével nem is, de egész életemben szervezéssel foglalkoztam. A szertartások szerintem amúgy is nagyon fontosak az életben, úgyhogy én kifejezetten fontosnak tartom az esküvőt, a keresztelőt, s minden egyes ünnepet, stb. szerintem nagyon kellenek, de persze hinni kell benne ahhoz, hogy az embernek fontos legyen, de akkor téma lehet a vallás is, ami mindenkinek mást jelent, ha jelent.

Geoo: a fényképeid nagyon szépek! Nekem is a "leples" beállítások tetszenek, az igazi ruhások nem annyira művésziek, de persze azok is igazán szépek, csak a másikak légiessége, különössége engem jobban megfogott. Arcod is Nr.1., megszavazom neked a topik legtutibb kismamija címet ;) bár ahogy elnézem, mindenki szép és boldog, aki ide ír, aki mutatott fotót. Nyuszi a Ti képeitek is mennyire aranyosak!

Aztán nehogy kifelejtsem a legifjabb egyik szépségünket, kis Nikviket, hát nagyon formás picibaba, gratulálok hozzá. Amilyen szép itt midnen kislány, izgulok, mi hol leszünk a sorban majd..

Csilla: annyira aranyosan írtad, hogy semmit nem aludtál pedig VÉGRE, h ott szuszogott melletted a kis hangosan alvó.... hát az tuti nem könnyű, ami kezdődik, a soksok dokihoz járás.
Mivel én is félek vezetni, nem tudom, mi jót mondjak.. talán a közeli, könnyű útvonalakon igenis erőltetném (én is azt tervezem) a kocsit, de ami bonyolultabb, ott megpróbálnám a kendőt, ami amúgy nekünk nincs is, megkötésről sem tudok egyelőre semmit.
Sajnos nekem is le kell küzdenem a vezetés fóbiámat :((

Alex, Balázska születéséhez is gratulálok, amint lesznek fotók, nagyon szívesen nézném!

detti_10

Május 31-én 21.47-kor megszületett Eszterxx kisfia Benedek Péter.
4550 gr és 60 cm.

Jól vannak mindketten.

:lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.01 12:25-kor.
Vendég

Gemini, hát ezek a Lányok! A kicsinek még milyen édesek a kis lábikái, jaj, nagyon helyesek, nagyon büszke lehetsz rájuk!

detti_10

Eszterxx!
Gratula, es Isten hozta a kislegenyt!
Oleles
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kép

Beírtam Esztert is a táblába.

Ezúton Hatalmas gratula neki és a kicsi fiának is! Gyors felépülést, sok-sok boldogságot és egészséget!!!
Vendég

Mivel egész tűrhetően bírom még a görcsökkel, úgy döntöttem, hogy megvárom apát, míg hazaér a melóból, és akkor szerintem bemegyünk a klinikára, hogy valaki nézzen már rám. Főleg azért is, mert Gergő ma kivételesen passzív, nagyon keveset és piciket mozog. Biztos, ami biztos. Legfeljebb ha minden oké, akkor hazaküldenek, de legalább megnyugszom.

Ha meg ott tartanak, akkor sincs gond. Ott már jó kezekben vagyok.
Vendég

Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy van akinél szinte fájdalom nélkül nyílik a méhszáj. Szóval egészen pontosan nem olyan brutális görcsök közepette, mint egyeseknél.

Mi van ha én is a kisebb fájdalommal küszködők táborába tartozom??? Nem szeretném kísérteni a szerencsémet.

Végül is Voknak sem voltak brutális fájdalmai... és tessék... már babázik.
Vendég

Hat van olyan, hogy ugy nyilik (azert nem teljesre gondolom) hogy az ember lanyanak fogalma sincs rola, hiszen pont ezert is szedjuk a magneziumot, hogy a simaizom tevekenyseget csokkentsuk es ezaltal a korai nyilast kikuszoboljuk. (es nem minden kemenyedes es joslo okoz ilyet, enyim jo pelda, en sosem nyiltam pedig 3 embernek eleg kemenyedesem van allandoan)
Ugyhogy en meg azon sem lepodnek meg, hgy ha bementek kozlik veled, hogy mar 2-3 ujjnyira nyitva vagy :)

luna6

Eszterxxx gratulálok a kisbabádhoz!!!

Holnap én is csatlakozom hozzád, remélem csütörtökön vagy pénteken már én is babázni fogok :roll:

Heni szerintem te már a finishben vagy :lol: Gergő lesz a következő topicbaba :lol: :lol:
Mi a férjemmel ma reggel megpróbáltunk rásegíteni a dologra, hát... várom a hatását :wink:

Luna köszi, hogy feltetted a szülésindítással kapcsolatos oldalt, igyekszem okosodni, hogy mégis tudjam mire számíthatok. Tegnap estig bújtam az internetet, de nagyon nagy vonalakban írtak csak róla :roll:

Hari annyira nevettem, amikor írtad, hogyha a szülés egy vizsga lenne, akkor te halasztanál :lol: :lol: Hát én is :D

Folti sajnálom, hogy nem volt kellemes élmény a fülmosás :( Egyetértek veled, nagyon gyanús a csönd Nanetto körül, szerintem is babázik már :lol: Nem adta meg valakinek a telefonszámát?

Gem változatlanul nagyon szépek a kislányaid :D :D

Detti10 örülök, hogy már jobban vagy :D :D
Az meg külön nagy öröm, hogy a diabéteszes dokihoz már nem kell menned többet :D :D
Mikor hagyhatod abba a diétát? Rögtön szülés után?

Konkri nem is tudom elmondani hányszor jártam úgy, mint te :lol: Várok egész héten egy filmet és elalszom rajta vagy előtte. A dr. House-on rengetegszer elaludtam. Mindig a reklám alatt, sose tudtam meg, hogy mi lett az épp aktuális beteg baja. Úgyhogy egy csomónak csak a felét láttam :lol:

IMóni köszi, hogy drukkolsz, rám is fér, ahogy telik a nap, úgy izgulok egyre jobban. :roll: :roll:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Konkri, úgy emlékszem neked is indították, meg talán Harinak is, nem mesélnétek el, hogy milyen volt? :roll:

Geo köszi, hogy szorítasz nekem :D

Most megyek takarítani :)

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Talinn:

Igaz, nem engem kérdeztél, de nekem is indított szülésem volt. Viszont nekem nem ezzel a kúp módszerrel. Akkor a méhszájam már nem volt teljesen zárt, de nyitott sem, inkább felpuhultnak, picit megrövidültnek mondanám (ha jól emlékszem).

Szóval nálam burokrepesztéssel indítottak, majd azonnal rákötöttek az oxytocin infúzióra. Ennek hatására nagyon gyorsan, és intenzíven jelentkeztek az első fájások. Az utolsó egy órában már szinte szünet nélkül jöttek egymás után... ez volt az a pont, mikor már azt kívántam, hogy legyen már vége. 3 és fél óra vajúdás után, három nyomásra csusszant ki a lányom... nekem ez maga volt a megváltás. Hirtelen elmúlt minden kínom, bajom és büszke voltam magamra, hogy végigcsináltam/-uk.
Vendég

Köszi Heni neked már nem mertem írni, mert azt gondoltam, hogy már a klinikán vagy :oops:
Köszönöm, hogy ilyen jól leírtad, remélem az enyém is hasonló jó és gyorsaságú lesz :lol:
Az a baj, hogy annyira idegenkedek attól, hogy megindítsák, pedig ezek szerint nem kellene. Megpróbálok Nanetto módszereivel élni és szuggerálni magam, hogy jó lesz, szép lesz, ki fogjuk bírni és nemsokára kezemben lesz a kisbabám :lol: :lol: [/b]

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

ja, itt maradtam :lol: most már tényleg kilépek és megyek takarítani :lol:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Szia Tallin! Neked is szorítunk most már akkor! Igen, a diétát a szülés napjától abbahagyhatom. Lesz 6 hetes terheléses kontroll, de ha nem lesz jó netán, akkor sem kell állítólag megjedni, mert szoptatás alatt a hormonok összezavarhatják, úgyhogy akkor meg ismétlik majd ha elhagytam a szoptatást. Sok kedvem nincs hozzá, hogy járogassak maj déhgyomorra terhelésre, de tulajdonképpen örülnöm kell, hogy figyelnek rám.

Heni, akkor a szülésed időtartamban azért a tűrhető kategória volt, mégha a fájások hirtelen és intenzíven jöttek is, és nagyon megkínzott a végére.
Nem sokat értek hozzá, de szerintem is, amilyen régóta vannak a görcseid, simán lehet, hogy már x ujjnyira nyitva leszel, mikor valójában "kezdődik".
Hát én már nem írok róla, de bizony nem nagyon múlik a szorongásom. Félek az ismeretlentől, attól is, hogy hogyan viselkedek majd, és, a komplikációktól is. Nem reszketve parázok persze, csak ha a szülés mint téma szóba jön, terelni igyekszem.

Lehet, hogy közhely és Ti hallottátok már, mert tk. igaz, de nekem most mondta a gyerekorvos, hogy ha a szülési fájdalmat nem felejtené el az ember, már kihalt volna az emberiség.... de szerencsére úgy van "kitalálva" hogy ha túl vagyunk rajta, csak annyit tudunk megmondnai, hogy fájt, könnyű vagy nehéz volt-e, de valójában amit átéltünk, az törlődik.

detti_10

Vajon Eszter természetes úton szülte a kisfiát? Szép, nagy.
detti_10

Eszterrel kapcsolatban nekem úgy rémlik, hogy ő már előre tudta, hogy császárral fog szülni. De ebben nem vagyok biztos. Hogy pontosan miért, azt nem tudom megmondani.

Ha rosszul emlékszem, és természetesen szült, akkor le a kalappal előtte, hogy ilyen szép méretű babócával meg tudott birkózni.

Detti:
Abszolút természetes, hogy félsz az ismeretlentől. Ez olyan, mint az első szeretkezés... akkor is aggódik az ember, hogy milyen lesz, jó élmény vagy rossz stb. Aztán valahogy megtörténik...

A szülés is valami hasonló. Amikor eljön az ideje, vissza úgysem tudod csinálni. Hagyni kell a dolgokat a maguk medrében folyni.
Amikor meg már vajúdsz ezerrel, akkor úgyis próbálsz összeszedetten koncentrálni az éppen aktuális fájásra, mert legbelül tudod, hogy hamarosan úgyis vége... és az eredmény??? Egy gyönyörű, zabálnivaló kis emberpalánta.
Vendég

Nekem is ugy remlik, hogy Eszternek eleve csaszar volt tervezve :) Mintha az elozo bebije is naaagy lett volna, hat ez a legeny sem egy apro baba :)

Es bar nektek nem ismeros, elmeselem, hogy egy PCOSes ismerosomnek ma 13.17-kor megszuletett 2980-al Eszter, majd ra ket percre 2760-al Botondja :) (es 52 meg 53 centisek, kb a 38.-heten) :)

luna6

Sziasztok!

Itthon vagyunk :D
És Hanna puszilgatja, simizi Alexet :D El se hiszem, hogy ilyen okos nagy lányom van. Persze hiszti is volt, mert nem ő rakhatta bele a kiságyba Alexet. Mindent ő akar vele csinálni :D:D
Jajjj, még nagyon dúlnak a hormonok, mert ezen is bőgök :D

Írok majd szülés történet is. Sokkkal jobb és egyben sokkal rosszabb is volt, mint Hannával.

Annyit röviden, hogy csupa angyal vett körül, akik tényleg csak velem és Alexel foglalkoztak.

Megpróbálom minél hamarabb leírni, hogy nehogy elvesszen közben valami. :D

Próbálok minél hamarabb újra csatlakozni :D

Eszternek tőlem is hatalmas gartula! :D Szép nagy pasi!!!! :D

Nagy puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszterxxx,
majdnem 5kilós picur? :shock: :D gratulálok!!!!

Vok,
de jóóóó már neked, hogy babázhatsz!! :P
és milyen hamar hazaengedtek :wink:
Vendég

Eszterxx-nek nagy gratula!!!

Vok, de jó, hogy jöttél, tényleg hamar hazamehettél. :wink: 8)
foltivspicur

Kép Kép Kép
Vendég

Nanetto:
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

nanetto 2010. május 29.-én 14. órakor 17 órás vajúdás után megszülte a világklasszis gyönyörű kislányát 2790r grammal 54 cm-el. A szülés ahogy tervezte pozitiv élmény volt a hosszadalmas órák ellenére is - gyönyörű vajúdással profi agykontroll technikákkal kivánom mindenkinek hogy ilyen élménye legyen!!!!

lányok! tényleg konkrinak van igaza a szülés egy óriáis flash fájdalmak ellenére mi nagyon nagyon boldogok voltok a szülészeten!!!!! pedig sajnos volt komplikáció a mioma miatt ami elkezdett osztódni de Eszti birta a sarat! most mennem kell mert szopizunk majd jövök! töltöttem fel 3 képet!!! :-)
mindenkinek nagy puszi éls kitartás!!!
Vendég

Vok:

Örülök, hogy ilyen hamar haza mehetettek.

Lenne hozzád egy kérdésem: Amikor te bementél a kórházba, akkor milyen jellegű fájásaid voltak? Hari írta, hogy Alex sem úgy mocorgott, mint azelőtt? Ez konkrétan hogy volt?
Vendég

Nanetto:

Ezt aztán jó nagy titokban csináltad végig!!!

Hatalmas gratula Esztihez!!! Ügyi vagy nagyon! Kívánok sok-sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejcsit a kishölgynek!!!
Vendég

Heni, most te jossz!!!! :) (illetve parhuzamosan meg Talinn, meglatjuk ki lesz a befuto. holnap doki, ugye?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.06.01 18:17-kor.

luna6

Kép
Vendég

Hari sincs sokkal lemaradva.

Még mindig nem tudom eldönteni, hogy menjünk-e be a klinikára vagy maradjunk.

Végülis ha ilyen intenzitású görcseim maradnak reggelig, akkor ezekkel kibírom.

Ha erősödnek, akkor persze irány a klinika.
Vendég

Estere lehet megint beerosit, nekem mind a ket csaj este/ejjel indult neki, de napvilagnal bujtak ki :) A kemenyedeseim is intenzivebbek este, szoval ha ejjel rakezd, szerintem menjetek. De meg az sem kizart, hogy holnap ja mesz el sem engednek :)

luna6

Nanetto, nagyon tündéri kis hölgy!!! Gratulálok és tök jó, hogy ilyen pozitív élmény volt a szülés! Biztató. :D

Csajok, nem ér ám itt előzgetni. :D A végén még majd mindenki beelőz engem is. :D :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Nanetto,
Hatalmas gratula Eszti babához, csodaszép!!! :wink:
Amikor nem jelentkeztél már éreztem, hogy van itt valami :P
aztán most már ne titkolózz, ha lesz egy kis időd, mesélj el mindent az elejétől kezdve :lol:

jhajj, itt asszem özönlnek a babák :shock: :D
Vendég

Valami hidegfront van odahaz nagy szellel, nem? A babak nem szertiek a szelet... ettol bujnak kifele, a kintlevok meg felboritjak az esetlegesen mar meglevo napiorendet es nyugosek :D

luna6

Heni!
Konkrétan alig mozgott magához képest. Az óránkénti 10 meg volt, de az is olyan kis lanyha... Szóval nem az az életerős pasis mocorgások. Úgy éreztem nem stimm valami. Alacsony is volt a pulzusa. Doki ki se engedett a szülőszobáról, mert ha még 1 ilyen xar ctg-je lett volna, akkor kikapja.

Jajjj, még sehol sem tartok, de itt kell megjegyeznem, hogy Alex már emeli a fejét!!!!!! Komolyan mondom kész vagyok tőle...

Nanetto!
Hatalmas gartula!!!!!! :D:D

Kicsinyítem a képeket is, de ugye most nagyon sokat Hannázok... Pótoljuk a hiányzó napokat. Visszaolvasásilag meg még van 7 oldalam... :D De jövök!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
tök jót nevettem azon, hogy azt írtad:
De jövök! :P
Na ez a kemény amikor már van egy vagy több gyereked és úgy jön egy újszülött!!!
mi még megengehetjük magunknak azt a luxust, hogy csak a jövevénnyel foglalkozunk, szóval emelem a kalapom előttetek, többgyerekes anyukák :P
Vendég

Az ugy van, hogy amikor az embernek lesz nagy 'hirtelen' egy gyereke (egy darab :D:D) akkor hirtelen rettentoen osszecsapnak a hullamok, semmire nem er ra, minden szalad es ellpotak az idot :) Soha semmire nem eleg es ami van az is eluszik.
Aztan mikor az embernek lesz meg egy (vagy tobb) gyereke, akkor rajon, hogy veszett jo dolga volt eggyel, es szeretne ha most annyi lenne neki csak az ideje, mint amennyit gondolt, hogy az egy mellett nincsen :D:D:D Aztan eljon az a pillanat is, hogy minden a helyere kerul, a fontossagi sorrendek es megfelelesi kenyszerek az onmagunk altal szabta hatarokat atlepik es mindent atrendeznek, es helyreall a vilagbeke :D:D

luna6

Heni!
Hát, bakker, hatalmas a hasad és irtózatosn lent van.. ugye pár oldallal korábbról beszélek... Nem csodálom, hogy ki vagy. É már tuti kész lennék. Hogy bírod?????? Ezt azért cipelni is kell... És az is idegestíő, hogy a gyerek jól érzi magát... oké, de ha te már nem? Az nem számít? :S
Bocsi, de annyira magamat látom... Én tudtam,h ogy szülni kell, mert már nagyon itt az idő és igazam is volt. Alexen egy deka magzatmáz se volt már... na de befogom a zsám, mert a végén még részletekben mesélem el a szülést :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, üdv otthon!! Tök jó, hogy Hanna így örül Alexnek. Már várom a képeket!!!

Heni, te meg menj szülni, hogy aztán én is mehessek. :lol:

Gratulálok minden újszülött babához, most már tényleg elkezdtek beindulni úgy látszik.

Én ma még eljutottam a fodrászhoz, úgyhogy frissen van mosva a hajam. Csináltam egy nagy fazék húslevest, vettem felvágottakat, zacskós kajákat hogy Apáék ehessenek. Úgyhogy végül is most már mehetek is szülni :lol:

Jövő héten ebédbefizetés van az oviban, úgyhogy addigra itthon kellene lennem :lol:
Holnap CTG, de mondjuk azon kívül hogy keményedek sokat, nem érzek semmit. Múlt héten ehhez képest "kemény fájásaim" voltak. Lehet, hogy tényleg csak 6-án szülök? Vagy ahogy én számolom, 15-én???? :roll: Bár végül is mindegy, most megint nyugodt vagyok, majd lesz ami lesz.

Luna, szexmentes élet: nálunk Apa szeme nagyot kerekedett, mikor mondtam neki 9 hónappal ezelőtt, hogy baba lesz. Örült neki, de értetlenül állt a dolog hogyanja előtt. Na hát gondolohatod, mennyit voltunk mi már a baba előtt is együtt, ha fogalma sem volt kitől van a gyerek. Pedig esküszöm tőle. De számára furcsa volt, hogy 1 alkalom alatt összehoztuk. Persze tudni kell mikor kell csinálni ugye :lol:

Na ennél azért többet tervezek a jövőre nézve, mert egy férfinak tudom hogy több kell. De ha rajtam múlna csak, akkor egy impotens férfival is tökéletesen boldog lennék.

Kép
Kép
hari

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: