Sziasztok!
Eltűntünk, bocsika, csak kicsit zűrösek a napjaink....
Levitől elkaptam egy kórságot még a hét elején tutter vírus, mert ugye 1 hete antibiot is szedtem. Most már sokkal jobb, de volt 3 érdekes napunk.Mindenesetre hétvégén kipakoltam az egész garázst meg tárolót, mindent kicsit rendbe szedtem kinn, meg még a két legcarabb csavaros ablakot is leszereltettem és lemostam, de bevallom, tegnap az ágyig alig jutottam el.
Vasárnap azért megembereltük magunkat Prücsökkel és átautóztuk a fél világot, mert keresztfiam elsőáldozott Szentendrén. A 3 órás misét nem vállaltam be, 75 gyerek elsőáldozott, így a végére mentünk oda, de Levi rettenetesen élvezte az unokatesóit és viszont. Ők azok akik jó fiús dolgokra tanítják és imádják Lecsót, látnotok kellene miket csinálnak egymással. Szóval majd egész nap kinn voltunk, hazafelé pedig megint csak meglátogatott Murphy. Akit egyszer ha elkapok, tutti minden érzékeny szervét megrángatom.....: Szentendre belvárosában, kb. 30al menve sikerült bekapnom egy cseszernyák nagy kavicsot. Akkorát robbant az első szélvédő, hogy először azt sem tudtam melyik része szakadt darabokra a kocsinak. Levi meg úgy ordított, hogy azt hittem, neki lett baja. Mondanom sem kell, belső sávban nyomultam, vasárnapi dugó, esély sem volt megállni. És persze ilyenkor vagyok tök egyedül. Na mindegy, azért kikecmeregtünk egy parkolóba, és ott láttam, hogy szépen elrepedt a szélvédőnk.
Szóval, most hogy túl vagyunk a fürdőszobán, jöhet a kocsi. Kedden szakadó esőben próbáltam találni egy szélvédőst, de írtó rendes volt, azt mondta ki is jön házhoz, ne én autózzak így megint, meg ugye a sikerhez kell a napsütés, mert most tele van a repedés vízzel, így meg nem hajlandó megcsinálni, mert akkor belső feszkó marad. Szóval végre egy jó pont is a keddnek.
Igenám, de tegnap kiderült, azért kattog a kocsink picikét mert egy csepp olaj sincs már benne, majdnem a motor ég, ami ugye 1 millás buli.
Szóval ma délelőtt szélvédős lemondva, kocsi szervízbe, Mecsibarátnője Szilvi jött értünk, de így is sétáltunk egy jó darabot hazafelé ebben a remek 50 fokos párás időben, azt hittem megszakadok.
Persze terhességi agyhugykő, de benn hagytam a kocsiban a lakáskulcsot, így mehettünk vissza érte.
Délután összeszedem a kocsit és irány a szélvédős.
Kicsit sem leterhelő ez így, de Péter meg két napja ügyel, ma végre itthon alszik, sztem egyikünket sem kell altatni.
Most megyek, mert ma még egy falatot sem ettem és Mazsola ezt nem díjazza.
Nekünk ugyan van progi hétfőre, de az átrakható, viszont a holnappal az a gond, hogy nem tudom hogy leszünk. Mondom, Levinek már nincs baja, nekem is csak pici nátha, de nem vészes, viszont totál ko vagyok az elmúlt pár naptól, tényleg lehúzta az energiatartalékokat. Evvan...
Betegeknek jobbulást!
Dorka, Levi mindenre, még a fogzásra is 39 lázzal reagál. Sok folyadék és ne aggódj! Nem lesz semmi vész.
Barbi üdv itthon!
Isten éltessen az ünnepelteket!
Panna, éljen az új házikó!
Boni, Szisz, éljen az új bringa!