A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni én olvaslak immár Peströl! Fél kilenckor futottunk be, elöttünk tolva az esöt. :)
Nálunk is lehet talizni, kaja és hely van elég. :)

Pusz: én
Vendég

Sziasztok!

El vagyok havazva... :oops:

Barbi,
örülök, hogy épségben megérkeztetek...nos, látod eddig ez volt a visszatartó erő...én is szívesen részt vennék a találkákon... :wink:

Boni,
én olvaslak...ha nem írok is...szívesen mennék állatkertbe is, gondolom azt már Gabim is díjazná...

Yuyu és Dorka,
jobbulást a kicsiknek, remélem semmi komoly...

Mecsi,
én Gabit 17. héten, Borót a 12. héten éreztem először...szuper volt...engem is érdekelne Anna, Peti és Gergő olcsóbban, én sem láttam 2500 alatt...ráadásul itt a környéken még Auchan sincs...nekünk még csak 2 kötet van...

Nos mennem is kell...
Zsófi,
rettegve olvastam a dokiügyeket, szerencsére minden oké...örülök...
danyuci

BArbi üdvözlet itthon magyar honban :lol: és bkvval mennyire megközelíthető ama hely, ahol leledzetek? :wink:

Danyu gyertek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Húú, nagyon le vagyok maradva, kicsit sikerült visszaolvasnom de most sajna nincsen sok időm mert holnaptól festettünk, így egy csomó pakolni való van stb. Hétvégén voltunk wellness-ezni Harkányban, jött az anyósom is, így talán sikerült egy kicsit kikapcsolódni. Aztán voltunk Pécsen is a Mecsextreme parkban. Szóval mozgalmas hétvége volt, nem sokat pihentünk viszont sok mindent láttunk meg csináltunk. :)

Képek szupik mindenkiről!

Betegeknek jobbulást!!

Ritus,
Utólag is sok sok boldogat!

Na egyenlőre ennyi, igyekszem még jönni ma, talán egy két képet is felteszek majd! :wink:

Kép
Kép
dia123

Boni semmi sem lehetetlen, de persze attól függ, honnan indulsz. Pestimre a cél, Köbánya-Kispestig ki tudsz menni metróval, onnan kihoz a ház elöttig a busz. Régen 82-esnek hívták, most talán 182-esnek? Törvény utca a megálló neve. Nagyon szuper lenne, ha levizitálnátok minket! Egyáltalán csajok mindenkit szívesen várunk, ha becsukjuk az ablakokat, akkor talán az esö is csak kinnt esik. :)
Danyuci gyere te is, éljen a lendület!
Dia te merre vagy? Nem te vagy a pestlörinci lakos? :)
A két szerzett kiságyat matraccal hazahozz a mi örök postásunk, akit már sokatok ismer. Már csak gyerek kell bele... :)

Várom a fejleményeket!
Sütni is tudok, mert van frankó új sütö, mely tesztelésre vár.
Ágiról tud valaki valamit?

Puszedli: én
Vendég

Kép
Kép

Nem csalás, nem ámítás: a belváros zöld szívének egy parányi részlete az állatsimogató magasságában. Ez a zöld terület szigorúan védett, nem letaposandó rész az állatok széna ellátására.
Kép

Az autószerelö segéderök:
Kép
Vendég

Barbi,
Nagyon jók a képek :D
Igen, én lennék a Pestimrei lakos! Most olvasom, hogy itt lenne a tali!!Jupeee! Mikor mikor??

Kép
Kép
dia123

Megjártuk babakocsi nélküli első hosszú utunkat az AFP-mért, ami 0,84 lett. :lol: Ez most akkor lányesélyes???? Zsófi hogy is tudod ezt a dolgot????? Áron nagyon kifáradt de én is, főleg az emelgetéstől!! MEg is látogattuk akkor már a védőnéninket is.
Kitti neked mennyi is lett a MOM-od??? Azthiszem elég közeliek az értékeink.

Zsófi ti gondolkodtatok már nevekben?

Ritus , Julcsi hogy bírjátok a két gyerkőccel, a nagyobbak nem akarják hogy cipeljétek őket????

Barbi de jó látni a gyerkőket!!!!! Gyönyörűűű ez a hely, bár ez lenne a látvány mindenhol.
Akkor hétvégén lesz most tali???? Megyek én is mondjátok hova!!!
Ágit már régóta hiányoljuk de sose ír, lehet már ő sem olvas minket, vagy mégis elutaztak?!

Dia örülök hogy jól éreztétek magatokat fő a kikapcsolódás!

Dorka hogy vagytok ma?

Anna Peti könyv szokott még akciósabb lenni online oldalakon, bár lehet azért nem akciózzák annyira mert mindennek felment az ára. Igyekszem eljutni az itteni könyvnyagykerbe és valamivel olcsóbban beszerezni, ha van szólok !!!!

Sziszka a fagyis autó azóta se dudál már nálatok, tud aludni Málnus??

Vera Miku nagyon huncut az új képen amit feltöltöttél! Aranyosak a fiúk ahogy együtt íjaznak.

Lei képeit nézegettem nagyon szép helyeken járnak , biztos nagyon jól érzik magukat!!

Nem tud valaki exel táblázatot csinálni vagy kiegészíteni a régi táblázatunkat az új babucikkal?? Én megcsinálnám de nem értek hozzá. De holnap jön keresztapu ha esetleg elküldeni mindenki az adatokat mikor szült fog és baba neme akkor lehet megtanulom gyorsan! NA???????????????????????

Zsófi, Verka, Vera, Emesedora, Adri ,Jázminandi, Mancibarbi, Lillanyuci, Szuszu, Katic és mindenki akit még nem soroltam...... olvastok minket vagytok még????

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
Az alacsonyabb, 1 alatti ÁFP lánygyanús! :) Virággal nekem 0.9 volt aszem. :wink: :wink:

Kép
Kép
dia123

AKkor remélem kezdhetek örülni, de már alig várom a holnap estét megyünk UH-ra és minden kiderül!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia hát ez nagyon szuper! Gyertek, amikor csak akartok, mi vagyunk. Címet elküldöm priviben rögvest, a telefonszámot ki kell még bányásznom a számítógép mélységeiböl. Mecsi téged is nagyon szívesen várunk, neked is nyomom a címet!
Hazaút jó mozgalmas volt, mert a ded majdnem szétrúgta a hasamat. Egész éjjel balhézott a pocakomban, de olyan erövel, hogy néha már attól féltem, hogy félrerántom a kormányt. Enyém volt a fuvar hajnali fél négytöl, Dönci most végre elaludt, Regö békésen bíbelödik mellettem, a párom durmol, így talán most én is le tudok egy fél órára legalább feküdni.

Ági nem olvas minket már nagyon rég, akikkel eddig is összejárt, most is teszi gondolom, ö mindenesetre nem vándorolt ki.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, érdemes megnézni: http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/189681
eperke21

Barbi,
üdv itthon!!! Nagyon aranyosak a gyerkőceid! Remélem, pihenni is hagynak. Nálunk általában mire megcsinálom amit akarok és elhatározom, hogy egy kicsit lepihenek Réka béka perc múlva felébred... :lol: Azért nem volt semmi ez a hazaút így autóval...

Most hála istennek alszik (két órája), és nagyon nyugodtan, ami az utóbbi pár napban nem volt jellemző. Nem akarom elkiabálni, de a tegnap esti 39,8 után éjjel csak hőemelkedése volt, és ma még az sem. Remélem, nem is lesz... Holnap Apa marad vele itthon én meg megyek dolgozni.... Apropó munka... én a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnál dolgozom, és minden éveben szervezünk kétnapos, ingyenes gyermeknapi programokat a Városligetben. Gyertek el! Nagyon jó kis programok lesznek!!!! Ha el nem mossa az eső... :lol:
Én csak vasárnap leszek kint, mert szombaton tanfolyamom van, de a Réka is és az idő is okés lesz, akkor Apa Őt is kihozza vasárnap.

Mecsi,
drukkolok, hogy lány legyen, és hogy holnap ne szégyenlősködjön és megmutassa magát..
Milyen adatok kellenek a táblázatba? A legelsőn még rajta voltam, voltunk, de már Réku születési adatai nem kerültek fel.
A könyvet köszönöm, ha megnézed, hogy mennyi. Réku imádja őket.

Ha lesz valamilyen tali, mi is szívesen benevezünk, csak ne dolgozzak. JA és ne legyen Réka beteg!!!!

Dorka
dorkak

Sziasztok!

Barbi, üdv újra itthon!! Bár Te már inkább ott vagy otthon, nem is tudom... Remélem össze fog jönni a tolnai tali, és el is tudok menni a 2 törpémmel... Sziszkával egyeztettetek már valami időpontot?

Ági nekem is hiányzik, majd megnézem őket, iwiw-en, hátha van fent újabb kép...

Nem is tudom mit akartam írni, 2 olvasás közt elaludtam Enivel kicsit, Peti meg lehet hogy ébred lassan, úgyhogy megyek is teregetni meg felmosni :roll:

Eni szerencsére hétfő óta nem hányt, de még nem 100-as :wink: :roll:

Mecsi, nálunk Eni elég jól tud már sétálni, igaz december eleje óta nem is ült babakocsiban. Persze ha Apa is velünk van, akkor azért időnként felkönyörgi magát, de ha hármasban sétálunk, nem szokott gond lenni, múltkor 1x kellett felvennem, mert elesett és megütötte magát... Egyébként ügyi, ő is tolja a babakocsit (kapaszkodik az oldalába, amíg meg nem unja :wink: Néha elszaladgál kavicsot vagy virágot szedni... A lépcsőházban érünk fel néha nehezen a negyedikre, ilyenkor be kell neki ígérni egy csiribirit, kisvakondot, almaegyüttest, vagy valami nasit :oops: Nálunk inkább a délutáni alvásnál van hiszti mostanában :roll:

yuyu79

Rékának jobbulást, akkor tényleg a 3napos lehetett...

Barbi, Te hány hetes is vagy most?? Fárasztó lehetett az út, de tudom Te mindent kibírsz :wink:

Mecsi, hajrá Hugi :-)

Zsófi, hogy vagy?

AprooZsófi?

yuyu79

Dorka, de jó munkahelyed van :)

yuyu79

Mecsinek gyorsan, 0,83 és a doki is lánynak nézte, de 2-án megyünk genetikára akkor remélhetőleg már bizti lesz De Varának is ue lett és nemrég újságlta,h kisfiú lesz. :) :wink:
makadu

Anna, Peti könyvek barátnőmék oldalán most akciósan vannak, akit érdekel:

http://vitamia.hu/gyorskereses.html?gyo ... na%2C+Peti

Barbikám, üdv itthon. Jó lenne vmikor egy randi, de én sajnos már nem nagyon vagyok hosszú távokra hitelesítve. A tegnapi piacra sétálás is bőven betette a kaput:( keményedek, vizesedek, szúrok időnként nagyon, pl. állatkertezés nálam már esélytelen. Legutóbbi mázsálásom eredménye: +20kg:) na de ezt tőlem már megszokhattátok:)

nem nagyon jöttem mostanában, de nézzétek el, nagyon sok az intéznivaló és nem látom a végét:( pedig már csak 6 hetem van hátra, vagy még kevesebb?!

sniky

Részemröl a 29. hét, ha nem vesztettem el idöközben nagyon a fonalat. :)

Kitti szuper hírek!

Niki drága akkor javaslom, hogy mi megyünk hozzátok. Ha van egy játszótér a közelben, le van boltolva a dolog! Megoldjuk, miattunk ne legyen gondod! Már csak abban nyilatkozzál, hogy mikor lenne alkalmatos a jelenésünk erös számbeli fölényünk végett...

Julcsi Sziszkával még nem konkrétizáltuk, de gondolnám, hogy valamikor a jövö hét folyamán. Pénteken elvileg fordulnánk, tehát péntekre kéretik már nem tervezni. Be kell várni a cseresznyéket is. Adrinak is írtam, olyan jó lenne, ha ö is át tudna ugrani, mert már nagyon szeretném megismerni! Binyeket is gondolom beszervezitek, nem? Pestiek közül valaki esetleg? Ritus?

Dorka mit javasoljak annak a barátnömnek, aki most maga alatt van, mert terhes? A férjétöl van két fia, de a férje csalta és elváltak. Nehéz meccs volt, mert a férja lakásában éltek a válás után is az új asszonnyal, mert annyira le volt égve, hogy nem tudott a gyerekekkel elköltözni. Aztán a szülei kihúzták a pácból, van saját lakása, ezzel nincs is gond, amíg tudja fizetni a kölcsönt. Szerencsétlennek nagyon rossz keze van a párválasztás terén, sok barátja volt, mindegyikben hitt, hogy ez az igazi, aztán sose lett belöle semmi komoly. A mostanitól meg terhes lett, de a srác hallani se akar a babáról. Ahogy én érzem, ö megtartaná mindenképpen, de azért nem egyszerü döntés se pro, se contra. Attól tart, hogy kiszúr a babával, mert csonka családban nöne fel, nem lenne igazi papája. Mire én elmagyaráztam neki, hogy inkább legyen szeretö anyukája, mint egy rossz házasság vagy párkapcsolat, mint harmónikus -nak nem mondható - családi élete. Szerinted?

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!

Mi is itt, csak rám most jött a 20 órát bírnék aludni egy nap és nem lehet, ezért bosszús, ingerült és feszült vagyok...
A lányok taknyosak, de ez már csak a hűvös idő erőlködése, semmi komoly. Ma családi nap volt az oviban, végig rohangálták az egészet. Volt roller, bicikliverseny, rendőrautó, sorverseny, paprikáskrumpli, csuhébáb, stb...

Dorkak, a mi doktornénink 4 nap után rendel el kontroll vizitet, egy vírusfertőzésbe simán belefér 4-5 lázas nap. persze tudom milyen megterhelő az állandó készenlét neked is, meg Rékának is nehéz, de kitartás :roll:

Mecsi, AFP-nk 0,89 és kisfiú, szóval bárki lehet a pocakodban!!!

Barbiék, üdv Magyar Honban, bizti nem fogtok unatkozni, azt látom. Amúgy felénk a korai (májusi) cseresznye is tök zöld, esze ágában sincs pirosodni.

Boni, vasárnap, hétfőn mi is Gödöllőn voltunk szülőknél, nem tudtam, hogy ti is oda készültök :roll:

Szép estét mindenkinek!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Sziasztok!

Vagyok én is, de fut az egész ház, így csak gyorsban...mert holnap meg vendégek lesznek, így össze kell kapnom...

Barbi, nekünk bármelyik nap jó, tudunk alkalmazkodni hozzátok, holnap ránézek a cseresznyére is :) Bár ebből a szempontból talán a csütörtök lenne a megfelelő!

Binyekkel már beszéltem, ők jönnek :D

Ha este lesz energiám még rá, akkor jövök bővebben is!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Adrinak és Katicának Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hippije (ahogy RÉka mondaná)! Végre be tudok kukkantani hozzátok! Már másfél hete itt vagyunk az új házikóban (Tv, net,nélkül, úgyhogy azért nem jöttem mostanság). Jól kihajtottam magam, anyum is aki végig itt volt, segített. A földszint rendben van, még szegők, burkolatváltók hiányoznak, na meg a kandalló elburkolása, de ezeken kívül tényleg rendben van minden. A pince persze sehogy se áll, de majd igyekszünk.
Átköltözni még sajnos nem sikerült, mert Csabim nem tudott eljönni szabira, de hétvégén szerelik a riasztót ha minden igaz, és akkor már itt merjük hagyni a házat, és megyünk pakolni Pécsre. Remélhetőleg jövő héten át is költözünk.
Holnap rendelem a TV-t, net-et, telefont, úgyhogy remélem már nem kell sokáig nélkülöznöm titeket! Most Csabim itt van, reggel indul vissza, egy mobilnettel felszerelkezve tudok benézni.

Visszaolvasni persze teljesen reménytelen, ezt az oldalt futottam csak át, látom vannak új tagjaink iis. Üdv nektek!

Nem is tudom, ki a következő második babásunk, tehát ki megy legközelebb szülni, de mindenkinek akinek lassan esedékes, gyors és problémamentes szülést kívánok!

Rékával minden oké, már rengeteget beszél. Gyakorlatilag olyan, mint akin reggel felkelés után benyomják az ON gombot, este meg kikapcsoljuk :-)) Baromira édes. Majd megzabálom a falat kis száját. Mindent kommentál, hogy mikor mit csinál: Jéka jeüj, eszi epej.... Jéka keres paja: itt sincs, eltűnt..... Aja! Nem működj! anya megszereli, erre tapsikolva: műköjee!

Szerencsére elég jól viselte az itteni megpróbáltatásokat, a ramazurit, a sok szerelőt, munkást. Képes volt a legnagyobb fúrás közepette is aludni egy órát délután.
MOst hogy már nyugiban vagyunk, láthatóan jól érzi magát az új házikóban. Hiszti is csak ritkán volt. Most megint gyakoribb, persze megvan az oka is, mint múltkor: most épp két nagyrágója bújt ki egy-egy csücsökkel.
elalvásban is fejlődünk: két napja esti tejcsi, fogmosás, éneklés, puszi után berakom az ágyba és ordítás nélkül elalszik (immár 3.napja)... Persze ehhez az is lehet, hogy hozzájárul, hogy egy szobában alszunk még. HOlnap már lehet, hogy átköltöztetem ,mert APa reklamál.... Csak félek, hogy belerondítok a szépen alakuló elalvásba... :roll:

Jaj, úgy levagyok maradva, majd igyekszek felvenni a fonalat újra. De az elkövetkezendő másfél hét az még mindig húzós lesz (vagy net nélküli).... Na majd igyekszek!

Megtennétek azért, hogy ha valami tali van alakulóban írtok nekem egy sms-t? Ha tudunk azért elmennénk ám talizni... Persze 1-2 hét és már sokkal egyszerűbb lesz, de hátha belefér így is.

Puszi mindenkinek! Remélem hétvégén be tudok nézni, adott lesz a lehetőség (gép, mobilnet)...
Vigyázzatok addig is magatokra meg a picurkákra!

panna1

Jó reggelt!

Barbi akkor találkozzunk Csepelen..oda apa le tud minket vinni.. megnéztem keresőben jó messze van :) hogy Snicky Aproo, ZSófi és még sorolhatnám is tudjon jönni.. :lol: mi eddig a Hétfőt lőttük be de Pénteken ha jó idő van akkor akár Városliget..

van csepelen a Mikkamakka játszóház esetleg odáig még Snicky is el tud jönni meg mások is? hmm? szerintem az árai se rosszak

http://www.mikkamakka.hu/new/csepel.php?tarid=14

Kicsi Lelléről nincs fénykép? megnézném :oops:

PAnna de jó,hogy bejelentkeztél.. mindjárt látjátok a fényt aza alagút végén :)
Vendég

Sziasztok!
Boldog születésnapot az ünnepelteknek!
Mecsi köszönjük a dicséretet,Áron nagyon aranyos ahogy Zsófival "tesz-vesz".
Mi is inkább a csepeli találkozót részesítjük előnyben:)Ez a játszóház nagyon jónak tűnik,de nekünk egy nagy játszótér is megfelel:)
Sziszka!Megjött a futóbicikli?Málnusnak hogy tetszik?(én is rendelnék)
vera
l.veronika

Sziasztok!

Bocsanat, hogy en sem nagyon irtam, sak nalunk is uszik a haz - a gyerekszoba mostmar kesz van, tegnap nagyjabol sikerult visszapakolnom, meg szekrenyt kell rendelnem, meg lassan Oliver agyat osszeszereljuk, hogy megnezzuk, hogyan fognak elferni. Meg a mi szobank hatra van a szigetelessel, de ebben az esos idoben nem nagyon lehet felmenni a tetore...:( Kozben Toomas es apu a kerti hazat epiti - persze Laura is nagyon segitkezne, de igy hetvegen is en rohanglok utana.

En jol vagyok, egyre nagyobb a pocakom es hajnalban mindig felebredek, nehezen alszom vissza, igy eleg faradt vagyok delutanra. Azt hiszem a neheze meg hatra van...Voltunk UH-on is, szepen fejlodik Oliver, majd megprobalok kepet feltenni rola kesobb.

Mecsi - hajra hugi! Hatha osszejon a kislany!

Zsofi - hogy vagy? Remelem abbamaradt a verezgetes, vigyazz magadra! Egy kis rozsaszines verzes nekem is volt a masodik trimeszter elejen, de szerencsere nem tul sok.

Panna - jo hogy be tudtatok koltozni - kitartast, remeljuk nemsokara minden hamar a helyere kerul!

Barbi - Udv itthon! A talalkozoban mi is benne lennenk - akar Imren, akar Csepelen. Mikor lesz vegul?

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Éljenek a szülinapsok nagyon sokáig és legyen nagyon szép napjuk!

Nekünk is mindegy végülis, Csepelre is ki tudunk menni, talán Niki is vagy akár Andi is!? Lelléröl nekem van képem, de nincsen felhatalmazásom. Megkérdem ma Andit, hogy megengedi-e a felrakását vagy persze még jobb lenne, ha ö maga tenné fel. Tényleg nagyon kis formás csajszi! :)
Szóval a lényeg az idöjáráson és a játszótéren van. :)
Péntek is jó, hétfö is jó, minden jó! :)

Várom a helyzetjelentést!

Vendég

a mi bicajunkért apa ma megy :lol: kíváncsi leszek! végül a családdal úgy döntöttünk, odaadjuk neki hogy kihasználja nyáron.. anyuék is áldásukat adták remélem jó a méret .. szülinapján pedig megyünk kisvasútazni stb stb

akkor hétfő csepeli tali?
Vendég

de BArbi hétvégén ha erre jártok mehetünk Városligetbe... :lol:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Nagyon boldog születésnapot kívánok én is Adrinak és Katicának! Remélem járnak felénk!

Boni, lellét meg tudod lesni a facebookon, ott több kép is van fent róla, tényleg csodaszép!!!!

Verocs, tegnap megjött, de nem ér le rendesen a lába, bár nem hiányzik sok, ma megnézzük tudunk-e fúrni rá még egy lyukat, hogy lejjebb kerüljön az ülés. Egyébként csúcs szuper, nagyon vagány! Málna most kezdte hordani a 86-os ruhákat, kb. ennyi centi is lehet.....csak viszonyításnak!

Julcsi itt a helyetek! Még nem is láttuk Petit!!! Ha nem is olyan hosszú időre ahogy szoktatok, de egy-két órára mindenképp el kell jönnötök!!! :D :D :D

Megyek takarítani, sajnos még nem végeztem...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, pont ezért Málna is gyereknapra címszóval megkapta :D

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok,

irigykedek, hogy találkozót szerveztek. Szívesen elmennénk mi is, de hát a munka.... :cry:

Verka,
bármennyit ülök otthon a gyerekemmel, kontroll nélkül... Vírusfertőzésre nincs mit adjanak, de én attól féltem, hogy ne más legyen (pl. tüdőgyulladás, mert hőemelkedéssel is nagyon kapkodta a levegőt...), amire ugyan antibiotikumot adnak, de ha kell, hát beadom.... Én kihordok lábon egy tüdőgyuszit, ha esetleg arról van szó, de azért egy kisgyerek ne tegye ezt. Amúgy ne kérjetek fel ismerős orvost gyerekorvosnak....

Barbi,
sajnálom a barátnődet, és én pontosan ezt mondanám, amit Te... De segítenek rajta tovább a szülei, ha arról van szó? Mit szólnak a mostani terhességéhez? Mert ha nincs semmiféle segítség, és sajnos most anyagi részről is beszélek, akkor már másabb a dolog. Nem tudnék elvetetni egy babát sem....még akkor is nehéz lenne a döntés, ha beteg lenne.... De mit csinál, ha nem tudja fizetni a törlesztőt? Három gyerekkel megy utcára? Ha kicsit is van fény az alagút végén én is ezt mondanám... Inkább szerető anya, mint egy rossz házasság! Ráadásul, hogy nézne a tükörbe, ha "apa" miatt nem tartja meg.... Én nem tudnék így dönteni...

Remélem, érthető volt, ahogy leírtam.... Kicsit szélt vagyok csúszva lelkileg én is ma...

Szép napot!

Dorka
dorkak

Szisz sokan fúrnak rá lyukat, úgyhogy hajrá! :lol:

Dorkák :(((
Vendég

Idöjárás szempontjából nem szerencsésebb a holnap? Hétföre úgy 10 fokot hül le és záport is mondanak.
Vígasztaljon titeket a tudat, hogy mi itt míg záporról beszélünk és esik vagy két csepp, addig nálunk esöröl volt szó és ott napok óta szakad a lé az égböl, de rendesen. Nekünk már most megérte! :)

Sziszka cserijelentés?

Dorka hát a szülei még nem tudják, a fiai se lennének, ha anno a férjére hallgat, tehát ez már eleve nem ok neki elvetetni a dedet. Nem kerülne utcára sem, mert ha elúszna hitellel és nem lenne fedél a feje fölött, akkor ide költöznének a kis házba kerttel, ahol mi lakunk. Sok megszorult fiatal lakott már itt anyám jóvoltából, ez is már le volt paktálva anno anyámékkal, amikor arról volt szó, hogy nincs hova mennie a két gyerekkel. A gyerekek meg valahányszor itt járnak, alig akarnak elmenni, annyira élvezik, pedig ez nem egy kész ház, sose nem is lesz az, de lakható és sármos. :) Szerintem ennél nagyobb segítség el sem képzelhetö: ha minden kötél szakad, tudod, hogy van egy biztos menedéked orvosi ellátással, ha szükség van rá. :)

Vendég

Barbi,
akkor én nem gondolkodnék!!!!! Vállalnám a Kismanót, mondhat mindenki, azt amit akar! :lol: Megtennék minden tőlem telhetőt, hogy ne szoruljak segítségre.
(most lehet, hogy sokan felelőtlennek tartanak)

Dorka
dorkak

Barbi ja igaz .. de Nikinek azt hiszem a péntek nem jó... :cry:

tényleg férjem is most mondta,hogy jövő héttől 10 fokot esik a hőmérséklet.. szerdán mi is utazunk már vidékre ZSigivel.

azt hiszem akkor hétvégén irány a természet

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekem a holnap nem jo, csak a hetfo. Ha esik az eso, akkor mehetnenk abba a csepeli jatszohazba, ha meg jo az ido, akkor meg a jatszoterre, nem?

Boldog szuletesnapot az unnepelteknek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Eltűntünk, bocsika, csak kicsit zűrösek a napjaink....

Levitől elkaptam egy kórságot még a hét elején tutter vírus, mert ugye 1 hete antibiot is szedtem. Most már sokkal jobb, de volt 3 érdekes napunk.Mindenesetre hétvégén kipakoltam az egész garázst meg tárolót, mindent kicsit rendbe szedtem kinn, meg még a két legcarabb csavaros ablakot is leszereltettem és lemostam, de bevallom, tegnap az ágyig alig jutottam el.
Vasárnap azért megembereltük magunkat Prücsökkel és átautóztuk a fél világot, mert keresztfiam elsőáldozott Szentendrén. A 3 órás misét nem vállaltam be, 75 gyerek elsőáldozott, így a végére mentünk oda, de Levi rettenetesen élvezte az unokatesóit és viszont. Ők azok akik jó fiús dolgokra tanítják és imádják Lecsót, látnotok kellene miket csinálnak egymással. Szóval majd egész nap kinn voltunk, hazafelé pedig megint csak meglátogatott Murphy. Akit egyszer ha elkapok, tutti minden érzékeny szervét megrángatom.....: Szentendre belvárosában, kb. 30al menve sikerült bekapnom egy cseszernyák nagy kavicsot. Akkorát robbant az első szélvédő, hogy először azt sem tudtam melyik része szakadt darabokra a kocsinak. Levi meg úgy ordított, hogy azt hittem, neki lett baja. Mondanom sem kell, belső sávban nyomultam, vasárnapi dugó, esély sem volt megállni. És persze ilyenkor vagyok tök egyedül. Na mindegy, azért kikecmeregtünk egy parkolóba, és ott láttam, hogy szépen elrepedt a szélvédőnk.
Szóval, most hogy túl vagyunk a fürdőszobán, jöhet a kocsi. Kedden szakadó esőben próbáltam találni egy szélvédőst, de írtó rendes volt, azt mondta ki is jön házhoz, ne én autózzak így megint, meg ugye a sikerhez kell a napsütés, mert most tele van a repedés vízzel, így meg nem hajlandó megcsinálni, mert akkor belső feszkó marad. Szóval végre egy jó pont is a keddnek.
Igenám, de tegnap kiderült, azért kattog a kocsink picikét mert egy csepp olaj sincs már benne, majdnem a motor ég, ami ugye 1 millás buli.
Szóval ma délelőtt szélvédős lemondva, kocsi szervízbe, Mecsibarátnője Szilvi jött értünk, de így is sétáltunk egy jó darabot hazafelé ebben a remek 50 fokos párás időben, azt hittem megszakadok.
Persze terhességi agyhugykő, de benn hagytam a kocsiban a lakáskulcsot, így mehettünk vissza érte.
Délután összeszedem a kocsit és irány a szélvédős.

Kicsit sem leterhelő ez így, de Péter meg két napja ügyel, ma végre itthon alszik, sztem egyikünket sem kell altatni.
Most megyek, mert ma még egy falatot sem ettem és Mazsola ezt nem díjazza.

Nekünk ugyan van progi hétfőre, de az átrakható, viszont a holnappal az a gond, hogy nem tudom hogy leszünk. Mondom, Levinek már nincs baja, nekem is csak pici nátha, de nem vészes, viszont totál ko vagyok az elmúlt pár naptól, tényleg lehúzta az energiatartalékokat. Evvan...
:oops:

Betegeknek jobbulást!
Dorka, Levi mindenre, még a fogzásra is 39 lázzal reagál. Sok folyadék és ne aggódj! Nem lesz semmi vész.

Barbi üdv itthon!

Isten éltessen az ünnepelteket!

Panna, éljen az új házikó!

Boni, Szisz, éljen az új bringa!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Akkor hétfö Csepel? Jó, max. tényleg úgy csináljuk, ahogy Mazska javasolta! Vasárnap kinéztem, hogy ingyenes a budakeszi vadaspark, ha van kedve valakinek csatlakozni hozzánk, szívesen látjuk! Szombat meg akkor Liget. Megy valaki oda gyereknapra, mert akkor ott is randizhatnánk és ott van az a szépen fejlett nagy játszótér is! Vélemény?

Vendég

Csajok egy kérdés!

Járt valaki úgy a terhesség alatt, hogy a baba az epét nyomta, és tele lett lila kiütéssel?
Egy barátunk van így, és nem igazán találják mi lenne jó rá...

<
sziszka78
Tolna

Barbi ha mentek akkor megyünk mi is..illetve van még egy jó progi a vasúttörténeti park mellett megnyilt a mini magyarország :lol:

Szisz sajnálom.. nem ismerek ilyent
Vendég

Aproo nem hiszem el hogy bevonzod a negativ dolgokat sajnálom! remélem hétfőig rendbejöttök :lol:
Vendég

Hello csajok, csak félkézzel, mert Zalán az ölemben.

Mecsi jól bírom, csak mindíg jön valami nehezítés, most pl kiderűlt, hogy Zorka kruppos :(

Szóval velünk mindíg történik valami (Janikovszki Éva) :)

Na akkor ba rosszat félretéve mondom a jót: Zalán forog minden oldalra és húzogatja a popija alá a lábát, lassan kúszni is fog (hova rohan, most volt 4 hónapos)
Emellett egy tünemény és este egyedül alszik el 9-kor és alszik 3-4-ig. :) Napközben érdeklődő így nem alszik egyben fél óránál többet, de alkalmazkodtunk.

Zorka egyre többet beszél, azt nem mondom, hogy olyan húde érthetően, de én értem :) Imádják egymást, folyton csókolóznak (ezt a Barnussal is "műveli"). Folyamatossan magyaráz a Nalánnnak, ahogy ő mondja, a Zalus meg issza a szavait és vigyorog mint a tejbetök.

SAjna ritkán jövök, mert építjük gőzerővel a fészkünk, reméljük nyár végén meg is lesz az eredménye.

A köszöntéseket köszönöm és én is hasonló jókat kívánok a mostanában ünneplőknek.

Az újjaknak üdv, ahogy láttam van egy anyuci akinek valahogy így jöttek a babói, mint nekem. :)

Sokat járkálunk mi is minden felé, mondhatni sosem vagyok otthon, képeket nem tudok most tenni, mert nem tudom kicsinyíteni ide, de szoktam rakni párat iwiw-re, vagy facebookra.

Zalánnak már 2* vágtuk a haját, most rövid, mert jön a nyár :) (ja és vöröses) Ezt hogy magyarázom ki apjának, még jó, hogy apára hasonlít, csak kék szemmel és szőkésvörös hajjal. Apa meg barna szemű és fekete hajú :)
Ja és már 68-as cuccokat hordunk és közel 7 kg.

Ha Zorka rendbejön hétfőig, akkor a talit mi is megnéznénk, plána ha kinnt lenne.

Kruppos babák mamái: tudtok valamit tanácsolni?

Most egyenlőre ennyi, de most anyóséknál vagyok és ezért tudok írni, ha Zalus lekerül rólam talán vissza is olvasom az eddigit, de most fel kell állnom, mert reklamál

Puszi Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Képzeljétek, Enikő ma délután egyedül aludt el :) Ilyet 4 hónapos kora óta nem csinált, kivéve, mikor betegen elaludt a tv előtt :lol: Egy ideje megint hisztizik hogy nem akar aludni, tegnap este is fél óráig hüppögött még álmában is :roll: Most is elkezdte, hiszti, rugdosás, stb... Erre mondtam neki, akkor kijövök, aludj egyedül. Adtam neki egy könyvet, 5 percig lapozgatta és elaludt :shock: Ilyen is van??? Nem gondoltam volna :wink: De félek hogy egyszeri eset marad :lol:

yuyu79

Ritus, jobbulást Zorkának!!

Aproo, ez nem igaz, hogy Neked minden összejön :cry:

Amúgy jó talizást a pestieknek, bármikor is lesz... Mi meg várjuk a tolnai talit, és reméljük oda is érünk...

Nem tudom mit akartam még, de Eni mindjárt ébred, meg akkor biztos egyből Peti is :lol: De majd jövök még, és hozok moslygós képet Petiről valamikor...

Én is facebookon láttam Lellét, nagyon szép baba :)

yuyu79

Ja, nekünk jövő héten a szerda kiesik tali szempontjából, mert 2 hós oltásra viszem Petit, meg lehet hogy máshova is kell mennem, Enire meg Anyu vigyáz... Remélem nem pont aznap lesz. A többi napunk szabad, ha nem tévedek. Csak az a kérdés, Apa meg a kocsink hogy ér rá :roll:

yuyu79

Sziszka!

Nekem személy szerint nem volt ilyen bajom, de a terhesség végefelé van egy ún. terhességi epepangás kórkép, ami iszonyú viszketéssel jár, de én úgy tudtam, hogy annál nincsenek kiütések. Keressetek rá, kalciumot szerintem addig is igyon!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Sziasztok!

Ma elkezdődött a festés nálunk. Ma könnyebb nap volt mert fent kezdett a festő, viszont holnaptól jön a neheze, mert nem használhatjuk a lenti szintet. Érdekes lesz.... :roll: Na mindegy, csak legyünk túl rajta, aztán egy kis takarítás után remélem cépek leszünk :wink:

Barbi,
Meddig is vagytok itthon?
Itt a lakóparkban most lesz szombaton gyereknapi rendezvény, lesz tűoltóautótó, motoros rendőr, ugráló vár+nagy csúzda, stb stb. Viszont fizetős, 990ft/gyerek/nap. Viszont akár egész nap ugrálhatnak. Szóval ha van kedvetek (meg aki itt lakik a kerületben még és van kedve), gyertek a gyerkőcökkel. Én is igyekszem eljutni hozzátok, de csak a festés után látom ennek esélyét. :)

Yuyu,
Virágnak is volt hisztis időszaka amikor aludni kellet (inkább csak nappal), volt hogy több mint egy órát hisztizett a kiságyában, de ez két napig tartott aztán rájött, hogy hiába. Néha-néha bementem hozzá hogy azért ne higgye, hogy magára hagytam, de ennyi. Kivenni nem vettem ki. Reméljük nálatok is javul a helyzet!

Ritus,
Sajnálom a kruppos dolgot. Én úgy tudom, hogy a hideg pára is segíthet, de inkább tapasztalt anyucik adjanak tanácsot.

Aproo,
:( Kitartást!!

Panna,
Képek az új fészekről??? :wink:

Mazska,
Igen, ez már sajnos a nemalvós időszak :( Azért próbálj pihizni, meg nappal is amikor Laura alszik, te is aludj akár egy kicsit.

Kép
Kép
dia123

Javaslom a keddet tolnai talinak, ha Sziszkának és a többieknek is jó! Hétfön meg akkor pesti tali, szerda nagyanyó, csütörtök Orosháza, péntek pakolás és irány haza. Szombat Városliget, vasárnap Vadaspark. Boni melyikre mondod, hogy csatlakoztok?

Puszi: mi
Vendég

gyors jelentkezés
dokinéni szerint kislányunk lesz jupijééééé jövőhéten megyünk 4dre aztán akkor majd tuti lesz már remélem!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: