A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Jó reggelt!

Szép napsütésre ébredtünk, legalábbis itt győrben :-) Igaz eléggé hideg van sajnos... Nem baj lesz ez még igy se. Azt hittem ma itthon leszek és ráérek mindent megcsinálni amit szeretnék, de beütött a baj. Párom nem tudja ma megcsinálni a munkáját nem jön az anyag igy megyünk megint takartítani, most jön hazafele :-( De ezuttal ketten igy talán nem lesz annyira fárasztó. Remélem. Aztán jövök és főzök virágbabból fini fejtett bablevest csipetkével :-) Meg túros szalonnás tésztit. Már kivánom pár napja de nagyon. pedig még mindig be van gyulladva a torkom és náthás is lettem. Csak kilábalok belőle hétvégére, m,errtt szép időt igérnek!

Nálatok mi lesz a menü??
Körkérdésre válaszolva én +.4.5kg nál tartok irtam a multkor is de leirom h énis áttekinthető legyel. És szerintem sok!!! :oops:

Kata16: lehet igazad van és elfárasztott a meló tegnap. Reggel ébredésnél már nem fájt csak nyomott. Szerintem befészkelte magát megint a méhfalba az éjszaka folyamán. Szóval te látod már kidudorodni? De jo! Én nem :-( Szerintem azért mert sok rajtam a hájika ... De azért ma reggel legfőképp délután tegnap nagyon aktiv volt !! :-D

Tavasziszél: hát igen a gyümik nagyon drágák, de azért muszáj nekünk valahogy megvenni. Épp a napokban ébredtem ré hoigy az elején mennyi banánt ettem még éjjel is, most meg valahogy leálltam a gyümikről.Ezért tegnap vettem is néhány körtét meg babánt. Csak hát iszonyat sokat fizettem. Egyél te is szerintem akkor almát az olcsó! Meg nemsokára megy ám le az eper meg jön a dinnye szezon ha szereted az is nagyon egészséges.

Kri: hát igen milyen sorsunk lesz még a nyáron.??? Nem is akarok egyenlőre belegondolni, mert szörnyű rosszul leszek :-( Azért nálatok van kertr nem ? Te legalább kereshetsz egy árnyékos ugot, hideg üditővel miegyébmás fini dolog nem :-D

Mók: sajnálom hogy megint megjártad hát nem semmi. Mindegy hamarosan meglesz a baba aztán vége ennek az sztk-s dokis mindenes nyüginek. Gondolj arra már csak pár honap vagyis pár alkalom.

Rekus:pihend ki magad, elég kellemetlen lehet, elfordul hogy két nap alatt kimegy. Neked is csak a gyömbért vagy traubit tudom javasolni nekem magyon bevállt annak idején.

A kilókról még annyit mondanék továbbra is hogy ez alkat kérdése. Volt időszak amikor abonettet meg hasonlokat ettem liszt cukor ohne és erre mi történt -1kg. De szerintem az is csak az idegességtől. Sajnos én nem vagyok fogyásra alkalmas testalkat, annál inkább hizásra :-(

dinuci01

Igy igaz ez alkat kerdese, sok notol hallaom semmit nem tett es hoppsz vissza a regi kilo, alak, masik oldal meg kuzd dieta, szoptatas, torna es semmi csak keservesen mennek le a kilok egyesevel.
Szoval ok hogy elhatarozas, akarat de ez meg nem egyenlo a sikeres fogyassal:(

En le tudok fogyni, nah nem konnyen, de ha beleadok apait anyait mennek le.
Hizni viszont igen konnyen, a plussz 3-4 pl teljes eszrevetlenul meg tud lenni extrem zabalasok nelkul is.
Mig nem lettem terhes alt 46-48 kg voltam es szinten tudtam tartani, heti 1-2szeri mozgassal es odafigyelessel. Aztan terhesseg utan 53ig sikerult visszafogyni es barmit tettem nem ment lejebb.
Pedig tornaztam napi szinten, kondiba is jartam, es nem ettem se cukrot se lisztet, 6 utan nem ettem, zsiorsat egyaltaln nem eszem soha....De vegul beletorodtem hogy ennyi es ne tovabb, ezzel estem teherbe, oszt ebbol lettem valahogy a 12ik hetre 50 kg, pedig nem hanytam egyszer se.

Hat tudom kene a gyumolcs, alma van is itthon de valahogy nem szoktam kivanni. Banant nem eszem a cukrom miatt.Epret kivannam de nagyon de hat az meg draga, kortet hat....tan veszek, multkor a szilva a fagyobol jol esett...

Napocska??? Itt meg mindig orult szel van de legalabb eso nincs!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok

Mi is gyönyörü napsütésre ébredtünk, de már sajnos megjöttek a felhök és nagyon fuj a szél is.

Elhoztam ma reggel az eredményt, hát nem nyugtatott meg egyáltalán, két félét néztek és az egyik határeset a másik negativ. Felhivtam a nögyógyászomat és azt mondta nincs semmi baj, ne izguljak, faxoljam át neki az eredményt és beszél a laborral, mert értékeket nem irtak rá, csak ilyen nagyvonalakban, hogy határeset és negativ, és persze a végére ráirták, ha fertözés veszély van akkor ujabb vizsgálatot javasolnak. Hát azért mentem , mert fertözés veszély van. Teljesen összevagyok zavarodva. Persze semmi jót nem lehet olvasni egy ilyen eredményröl a neten, de egy picit bizok az orvosomban mert nagyon utánajár a dolgoknak és ha ö azt mondja semmi gond akkor muszáj higgyek neki, különben megöl az idegesség. Nagyjából ennyi.

A sulygyarapodáshoz is hozzaszolnék. Szerintem is alkat kérdése, ki mennyit hizik és tud lefogyni, de azért mégsem lehet 100%-ba erre fogni a dolgot. Az elsö 2 terhességemnél egyáltalán nem érdekelt ez a téma, örültem, hogy olyan nagyra nöttem és csak ettem, ettem. Többször szólt a nögyogyászom, hogy ugy-e tisztában vagyok vele, hogy ezt mind nekem kell leadni és hogy nehéz lesz. Fel is szedtem 25-30 kilót mind a kettönél. Két év után lement 15 kiló ugy hogy nem csináltam semmit. Az utolsó 10 kilót bizony kemény tornával, napi 2-szer kb 40 perc, és diétával sikerült leadni. Mire sikerült, arra megint terhes lettem, de most azért odafigyelek, hogy mit eszek, mert eléggé megszenvedtem a tornával. De igy is 3 kilónál tartok már.
Persze nem lesz katasztrófa ha 15 kilót hizok se csak egészséges legyen a baba.

Nekem napi 3 föétkezésem van és ha közben éhes vagyok akkor nem kenyeret, szénhidrátot eszek, hanem gyümölcsöt vagy zöldséget, ez egész jól bejött eddig.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Mikor én ébredtem, még fújt a szél és el volt borulva :D mostanra már kisütött a nap.

Menü: nem főzök. Van még káposzta és paprikás krumpli, nekem meg tyúk :)

Kriszta
Kép
cherryke

menu: porkolt, nokedlivel ferjenk nekem cak porkolt, gyereknek leves( mint minden nap:) )
holnapra pedig ilyen sonkas tekercs( kesz leveles tesztabol)

Itt is sutott de mar nem sut:((

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Tavasziszél, dinuci01 , köszi a biztatást a mozgással kapcsolatban de tegnapra úgy beparáztam,hogy mi van ha baj van(mert ma és holnap dolgozok) igy nem tudok elmenni orvoshoz,igy felhivtam a védőnőt és a dokit is .Mindketten azt mondták,menjekbe nézzük meg mi van.
HálIstennek minden oké, és megtudtam kislány lesz igy sikerült a fiú után a várva várt lány. De a lényeg egészséges rendben van és remélhetőleg rám ütött és sokat alszik nyugodt baba lesz.Remélem!!

Kri07: az én fiam 4,5 éves tehát elvileg a hisztinek már múlófélbe kellene lennie,de néha rosszabb.Tegnap este egy áldott jó gyerekvolt, semmi hiszti ellenállás vagy könyörgés.Mondtam is neki miért nem tudsz mindig ilyen jó fiú lenni???
Amúgy arra tippelek talán az idő és az apa hiánya ,ugyanis a párom elutazott a múlt héten és csak a jövő héten jön haza.

Rekus jobbulást neked!!

Én eddig 5 kilót szedtem fel, elsőnél összesen 11-et, szülás után 3 hétre megkérdezték,hogy örökbe fogadtam? Nem akarták elhinni ,hogy én szültem,de szerintem most marad rajtam.Először is 5 évvel öregebb lettem, és második terhesség.

Tünde
btunde

Sziasztok,

délelőtt voltam védőben, :oops: (el kellett mennie valahova a védőnőmnek, így a másik körzetes védőnő átvett) Rendes lány, egy utcában lakunk. A mérlegelés szerint 5 kg-nál tartok. :twisted: Basszus oda kell figyelnem, mert nagyon elszalad velem a ló. Meghallgattuk a pici szívhangját is, olyan édesen zakatolt. :wink:

Utána voltunk ringatón Brigivel, meg is dícsérte a csajszi hogy milyen ügyesen mutogat és dudorászik. Édes volt nagyon. És olyan büszke magára.

Szüléskor rólam lement 10 kg kapásból, és maradt 5. Utána is fogytam volna, elkezdett csökkeni a súlyom, viszont megjelentek a rokonok, ismerősök babát látogatni és hozták a fincsi sütiket. :roll: Így visszaszedtem azt a pár kg-ot amit leadtam, így tartottam az 5 kg plusszt. Ehhez jött a karácsony, így nehezebben kezdtem ezt a terhességet mint ahogyan terveztem. Nagy akaraterővel én is fogytam már elég rendesen. Remélem most is így lesz.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Utálom a hideget, az esőt!

Remélem, mindenki jól van, senkinél nem lett nagy kár!
Olyan szörnyű képeket lehet tv-ben látni :cry: :evil:
Vendég

Dinuci
Igen, érzem a kezemmel a Kölyök mozgását. Sőt már apukája is érezte :lol: :lol: :lol: :lol:

Mók
Táblázatot irigyelhetik is, jó sokan vagyunk.
Kevesebbet vagyok, ha szép az idő. Olyankor munka után nem sietek haza, csavargunk, élvezzük a napsütést. Mire hazaérek, már este van és általában 8-9 óra felé beájulok az ágyba :oops: :wink:
Babát majd fogod érezni!

Etus
Érezzétek jól magatokat! Jobbulást a kicsidnek!

Rekus
A babák neme jelölve van a táblázatban :lol: :wink:
Vagy nem tűnik fel a kódolás? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lina
Kiskutya :lol: :lol: :lol: :lol:
Kérünk róla képet! Nagyon értelmes, okos kutyák a vizslák :lol:
(nagy kutyabarát vagyok :lol: :wink: )

Kata
Nagyon szép a kisfiad!
Vendég

Cherryke
Vagy inkább Eperke? (ha a babád az epret szereti :wink: )
Szépen alakul a pocid!

Jövő nyárra én is szuper formámat akarom mutogatni a strandon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AFP
Nálunk egy hét alatt megvolt az eredmény. Igaz, a barátnőm nyomtatta ki a klinikán a számítógépből. :wink:

Rekus
Drukkolok, hogy ne legyen baj!
Jobban vagy már?
Vendég

Szép estét!

Gyorsan bekukkanok, mert nem látom a náthától :-(
Ezuttal rövid leszek. Rolam annyi babó rentgeteget mozog délután ota és MINTHA a kezemmel is éreztem volna. :roll:

Kri: súlyod le fog menni ha mostis lemet. Bár miután szülünk jön a karácsony, szilveszter....hááát az gázos lesz mostis. Meg azis amikor a kórházban jönnek a rokonok stb velük együtt sokszor a kaja is :-D

Kata1002: köszike a táblit mégegyszeris. Nekem nem tűnt fel a nem rajta, aztán lehet nem is azt néztem rajt :oops:

Tavasziszél, Cherryke: kaja finicsinek tűnik :-) Nekem is sikerült megfőznöm hála ég. Holnap meg fasirt lesz krumplival meg a mai levesem.

Rekus: hát nem irigyellek, remélem minnél előbb kiderül mi is van a háttérben!! Drukkolok és remélem semmi.

tünde: gratula a lányhoz, egyformán vagyunk nekem is fiu után lány :-)

Na mennem kell fürdetünk ilyenkor apa segit ha fáradt vagyok
Jók legyetek majd holnap benézek

dinuci01

Táblázat
Szinekkel van jelölve a baba neme. Vannak piros, kék sorok... :lol: :wink:
Vendég

Csajok!Holnap 10:45 genetikai uh!DRUKKOLJATOK LÉGYSZI!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok!Most regisztráltam,csatlakozhatom hozzátok?Én is októberben várom a kisbabámat! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Halihó!

Gondoltam bnézek de látom senki :-( Menek énis a dolgomra.

Kata1002: igen visszanéztem és már látom kinek fiu kinek lány :-D De viszont szoorú tapasztalat sokan eltűntek. Mindegy csak azt remélem nem baj miatt. :roll:

Ice: Üdv itt nálunk! Irj magadról bővebben és gyere gyakran!

Sissy: remélem nem késve de megy a drukk és gyere a hirekkel esetleg képpel :-D

dinuci01

Köszi dinuci01! :) Jövök én csak legyen is itt valaki! :D Mert nem igen tolongtok :lol: Mikor vagytok inkább,du vagy de?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ICEBERG!
Üdv köztünk. Általában délután, és késő délután vagyunk többen.
Írd le mennyi idős a babád,és hogy hol fogsz szülni.

Sissy!

nagyon várom a híreket. Írj amint tudsz.

Ma felhívtam a terhesgondozót, ahol közölték hogy megjött az afp-m, persze megint jött a faggatózás hogy kihez járok terhesgondozásra, meg ilyenek, és természetesen megint undik voltak. Remélem többet nem kell oda mennem... :x

Kép
mók

Szia mók :) 18 hetes vagyok amásodik babámat várom 8 év után,mert van már egy 8 éves kisfiam :)
2évvel ez előtt még azt mondták nekem az orvosok,hogy nem lehet többé természetes úton kisbabám,mert elzáródott mind 2 petevezetékem!De ezek szerint rossz volt a diagnózis én úgy érzem!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jaa bocsi! :D János korházban fogok szülni!Ez nekem új mert még nem szültem ott,de oda járok a vizsgálatokra!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Szia Iceberg!

Üdv köztünk,igaz én is az újak között vagyok,de meg látod nagyon jó kis csapat van itt.

Mók!

Magándokihoz jársz vagy sima sztk-ba? Bocsi, csak még nem sikerült minden hszt visszaolvasni , igy nem emlékszem, de azt látom hogy te szegény mindig kifogod a javát.De kitartás mindjárt vége és utána jön a java mikor a gyerekkel fogsz ki értelmetlen embereket, na az dühitő főleg mikor a gyerek beteg.

Kata1002!

Csak egy ötlet, a táblázatot nem lehetne mondjuk kibőviteni,egy újabb oszloppal,hogy kinek első baba ill. ? van már.

Tünde
btunde

Sziasztok!

Kicsit, megcsúsztam, de próbálok visszaolvasni és reagálni gyorsan!

puszka addig Mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

iceberg: meg o hogy neha tevednek a dokik:)
Gratulalok!

En megjartam a dokit, kuso mehszaj ujnyra nyiva- meg jo hogy szules koben ezert vagy fel napig szenvedtem, most meg hogy meg nem kene nyiljon mar itt tartunk- de mondta a doki masodiknal belefer nem gaz. VAsat irt fel( a verzesekre, ami 5 hete nincs:)) es ezt mondtam is) vernyomas ok, suly most tartok a kezdo sulynal.
Egy honap mulvara van uj idopont ha addig nincs semmi, akkor kapom a beutalot a terheleses cukorra.

MOk: De jo lett az eredmeny??

KépKép
tavasziszel

Ice: az orvosok sem tévedhetetlenek! :-) És ez lett a te legnagyobb szerencséd! :) Biztos nagy az öröm a családban.

Tavasziszél: érdekes hogy ilyen korán kinyilt a méhszáj... De bizzál benne nyugodtan hogy végig ki tudod hordani. Mert énis kihordtam egyet :-) Még tul is :-D És gondolj rá igenis hogy mások nagyon sokat szenvednek ezért az egy ujjért ...

Kfmares: jaja irtunk egy páran miota nem voltál. Én pl azt nem szeretem mikor irtok nagyon sokan és ffél órát ülök visszaolvasással :-) Aztán meg azért mert elfelejtem mit akartam megint olvasok :-D Amugy hogy vagy?

Mók: ejnye ezek már tényleg nem tudják hol a határ. Én nem tudom mért ilyenek arrafele, de azért néha lenne hozáájuk egy két keresetlen szavam az biztos!!! :twisted: Eredmény MI LETT??

Kérdeznék megint mert béna vagyok :oops:
-szerintetek jo az hogy egyik oldalamrol a másikra fekszem mikor alszom? És mondjuk nem veszem észre ha megnyomom a babát mert hát ébren nem tudok aludnii :oops:
-meg ezek a nyomo fájdalmak vajon mire utalnak? És mostmár minden áldott reggel. nem akarom ezért zargatni az orvost hétfőn ugyis talizunk, csak olyan kellemetlen egy érzés.Az ám a baj velem hogy semmi kinra nem emléxem a nagy melegen kivül az előző terhességből. :-(

dinuci01

Dinuci: mar a 15ik heten elkezdett kinyilni., remelem nem fog rohamosan, mert nem all szandekomban 2 honapot fekudni!

En is egyik oldalamrol masikra szoktam fordulni sot neha direkt "nyomom" az egyik oldalt ha elotte fajt, nyomott...
osszenyomni nem lehet vedi a magzatviz.
A nyomo fajdalmat parom akarta kerdezzem meg a dokitol de elfelejtettem , nem tudom mitol van, en elkonyvelem mindig hogy tuti normalis:))

Probalom hinni hogy ki fogom tudni hordani!

viszont elmaradt a "fontos" kerdes a dokinal hogy akkor most egyertelmuen no sex?
Mert ugye a lepeny miatt mar leehtne, erre itt ez a mehszaj dolog.
Nah nem mintha nem birnam ki a 36ik hetig de akkor is....
Valaki valamit tud errol?

KépKép
tavasziszel

btunde! :) ahogy olvastam soraikat szimpik vannak itt nagyon kedvesek ezért is gondoltam,hogy regisztrálok! :)

tavasziszél:köszönöm!! :)

dinuci01:csak az a baj amikor tévednek,hogy fájdalmat okoznak!Én elég sokat sírtam ez miatt,úgy éreztem magam mintha már nem lennék nő,nagyon rossz volt az a 2 év!A végén már feladtam belenyugodtam,hogy nem lehet többé kisbabám.Igen nagy az öröm,nagyon örül a párom!Ez boldoggá tesz!Én viszont nagyon meglepődtem mikor kitudódott! :D Pár napig fel sem fogtam!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

tavasziszél:tuti,hogy no sex!!!ezt az első terhességemnél megtapasztaltam,mert én is nyitott voltam végig!napi fél órát sétálhattam csak!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

dinuci01:arra gondolsz,hogy megnyomod a pocid?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,

Sissy, gyere, hogy mi volt! A cukorterhelésed megjött már?

Iceberg,
üdv közöttünk. Gratula a kis pocaklakóhoz.

Tavasziszél,
vigyázz magadra és próbál meg pihenni. A barátnőmnek is előbb kezdett nyílni a méhszája, a kisfia 37. hétre született és mivel nyílt a méhszáj így gyorsabban tágult. Pár óra alatt megszületett, pedig első baba volt. Nekem Briginél mikor már több órája szenvedtem itthon és bementünk a kórházba gondoltam, hogy már 3 ujjnyra nyitva leszek, (naivan) erre közölte a doki, hogy 1 ujjnyi. Délután kettőkor azt mondták talán másnap meglesz a baba. :oops: De este 1/4 9-re megszületett. Mikor kell menned cukorterhelésre? Gratula a félidőhöz. Ki fogod tudni hordani!

Dinuci,
nátha múlóban? Én is jobban érzem, hogy húzódik a hasam, bár Brigivel talán nem mászkáltam ennyit, hiszen dolgoztam (irodában). De én is úgy érzem, hogy ez a terhesség teljesen más mint az első volt. Aludni én is oldat alszom, még jó, hogy van kettő, így változatosabb. :lol: Háton furcsán húzódik a hasam és úgy tudom nem is túl jó a babának.

AFP,
nálam is sokat problémáztak rajta, beutalótól kiadásától kezdve. Olyan véresen komolyan veszik, pedig milyen elavult vizsgálat. :twisted:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,
már én is érzem a babámat úgyis ha a hasamra teszem a kezem.

Sztori:
tegnap fekszünk az ágyban, középen Brigi, ha elaludt utána teszem be az ágyába. Hanyat fekszem és felhúzom a pizsim, mert érzem, hogy mocorog a baba. Mondom a férjemnek, hogy tegye oda a kezét hátha érzi. Brigi ekkor már majdnem alszik. Egyszer csak odafordul hozzám és apja keze fölé odateszi a kis kezét. Azt hittem megzabálom. :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Többiek merre jártok?

Lina, Edit, Réka, Timi?

Lynnn gondolom még olaszban.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: hat pihenek en amennyit lehet egy 2 eves mellett:)
NEm igen emelgetek, hazimunkaban csak a fozes, porszivozas, teregetes.
De a doki nem mondta hogy fekudjek vagy ilyesmi.

En nem banom ha gyors szules lesz, ha 10 oran belul lesz en mar rem boldog leszek:)
Csak huzzuk ki a 36ik hetig korhaz nelkul!

Iceberg: jol selytettem, eddig is az volt...meg az elsonel is az volt vegig...azt hiszem a fejem is ugy veli jobb lesz ha tobbet nem leszek terhes:)))
osszessegeben majdnem 2 ev szexmentesseg:)
Bar en mindig huzom azzal akar eletem vegeig is kibirnam. de tenyleg tok igaz ha egy ideig nics nem leeht akkor mar nem is hianyzi, kicsit se vagyok kivanos ezen a teren se, es alt este 9kor mar alszom:)

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!
Itt olyan nagyon hideg van és megint esik az eső :evil: :evil: :evil: :evil:

Sissy??????

Iceberg
Üdv itt!

Dinuci
Igen, sajnos sokan eltűntek :cry:
Én is szoktam forgolódni alvás közben. Nem hinném, hogy ettől a babának baja lenne! Olyan jó, védett helyen van ő!!!!

Btunde
Benne van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: (utolsó előtti oszlop)

Tavasziszel
Ikres ismerősöm a 20. héten kezdett nyílni, most már 34. hétnél tart...
Vasat én is szedek...
Én úgy tudom, hogy nyitott méhszájnál NO SEX, mert fertőzésveszély nagy!

Mók
Jó lett az eredmény?

Kri
Hát Brigi is érezni akarta a kistesót!!!! Aranyos lehetett! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Minden ok,terheléses cukor:éhgyomri:4,6,két óra múlva 4,5.

Az uh-s is azt mondta minden,ok,bár a Doki mondta,h Afp picit magas,de az uh felülírta,aszerint minden megfelelő.És azt kell figyelembe venni.
És KISLÁNY!!!Méhszáj zárva!Hát,így.Négy hét múlva kell dokihoz kukkra menni,és uh majd csak a 29.héten,4 d-s.

Iceberg:üdv itt!

Nekem nagyon mocorgós a Babika,mindig rugdos.Édes nagyon.
Tavasziszél:óvatosan!

Mók:nálunk kedvesek a Margitban szerencsére!

Én hason alvó lennék...

Piercinget végülis honnan és mennyiért rendeltetek?Kata,asszem Te (bocsi,de nem néztem vissza)?

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy: gratulalok! De jo hogy minden ok!
Es szuper hogy megmutatta magat!
a szuleszno neve:Tódor Évi
sok jot hallottam rola, utoljara egy hete szult nala egy ismeros, 2ev se telt el a csaszar es a mostani kozt es 3 ora alatt szuperul levezetett szules volt.

Kata: ugyan erre gondoltam en is hogy ilyenkor nagyobb a fertozes veszely. Lehet ra is kellett volna e miatt ujra a folyasra kerezni...
Ok nem viszket, csip, semmi rendelenneset nem erzek csak sok de nagyon....
Nah most ujra lesz valami ami egy honapig izgat:(

KépKép
tavasziszel

szia kata1002 :)

tavasziszél :) én most ezzel a babavárással úgy vagyok,hogy kívánnám a sexet sőt álmaim is vannak ezzel kapcsolatban,de félek és a párom is ezért nem merünk együtt lenni!elég sok rosszat olvastam az együtt lét veszély :) éről ráadásul meg bennem él az előző terhesség!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

szia sissy01 :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sissy
Gratulálok a kislányhoz!

Iceberg
Mikorra vagy kiírva?
Vendég

Sissy,
gratula a kislányhoz! És a jó eredményekhez!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

kri07 köszönöm! :)

kata1002:okt 18,de tudod ez nem biztos a kisfiamat 32 hétre hoztam világra!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

sissy01 én is gratulálok a jó eredményhez!!!remélem jövő héten én is jó eredményeket fogok hallani!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sissy!

Hatalmas gratula a kicsi lányhoz!!!!!! Örülök hogy jelentkeztél.

Lányok többen kérdeztétek, egyben válaszolok: nem tudom mi lett az afp eredménye, mert természetesen nem közölték. Majd holnap reggelé megy érte a párom. Az a baj a dokinéni már előre jósolta hogy alacsony lesz az érték, innentől kezdve minden eredmény rossza szememben. De majd kedden asoten mondanak rá valamit. Persze ha megvan az érték leírom nektek.

Iceberg!
Akkor nektek i csodababátok van, mint nekünk, csak nekem pcos-m van, ami miatt éveket jósoltak, meg meddőségi központot.. Hála az égnek nem így lett. Örülök nektek!!!!!

Btünde!

magánba járok. valószínűleg az sztk-ban pont ez nyomja a bögyüket! :x

Kép
mók

Sissy!

az orvos magától mondta a baba nemét, vagy rákérdeztél?

Kri!

Brigi nagyon tündér ezzel a kézrátétellel a pocakra!!!! :P

Kép
mók

Kép
Kép
Vendég

MOk ez erdekes nem mondtak meg teloban de a fejednek kiadjak a leletet.
En is fel voltam keszulve a rossz ertekre a verzes miatt , aztan jo lett, bar kicsit alacsony de hataron belul.

Iceberg: kepzeld en multkor csak almodtam a szexel es begorcsolt a hasam :oops: ezek utan persze nem is banom ha tiltva van mert nem mernem.
egesz oszinten mi az elmult 20 hetben a szo szorosan vett ertelmeben max4szer voltunk egyutt.
de hat mi is mar rutinbol tudjuk milyen az ilyen szitu:)))
Es ha meg ehhez hozzajon majd ujra az a 10 honap ami az elso szules utan velem tortent es megpecsetelte a hazassagunk..

Amugy most olvasom a katarzis es krizis c konyvet es mar csak arra is jo hogy raebresszen nem en vagyok az egyetlen akinek ilyen elmenyei voltak szules utan, akar fizikai jellegu tuntek , akar psziches.
Es annyira vagyom hogy most mas legyen! NEm is azert hogy kevesebb fajdalmam legyen, hanem azert hogy elmeny legyen ne pedig egy remalom!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok csajok!

Sissy

Gratulálok a kicsi lányhoz!A piercinget a www.piercingbolt.hu -n rendeltem,úgy emlékszem 3000Ft körül volt postaköltséggel együtt.Kicsit bonyolult volt,mert a vaterán vettem,de végül is a fenti honlapon választottam ki.Tehát a fenti honlap üzemeltetője a vaterán is árul,vagy legalábbis én ezt szűrtem le.

Ma én is voltam a saját nőgyógyászomnál.Megnézte az eredményeimet.Megvizsgálta a méhszájamat,szerencsére teljesen zárt.Egy pár másodperces UH erejéig megnézte a kicsi fiamat,aki szemérmetlenül megint mutogatta mi van a lába között.Írt fel magnéziumot,pedig én nem éreztem,hogy görcsölnék.Mindegy ártani nem árt,holnap kiváltom és szedni fogom.

Üdv az újaknak:Iceberg és Btunde!
Vendég

Sziasztok!

AFP ügyben kéne a segítség. Bár a párom elment az eredményemért, de csak bediktálta mert ment is onnan dolgozni. Este biztos pontosabban le tudom írni az eredményeket, de amit afp-re mondott az 24,9, illetve korrigált afp 0,99. Ja és néztek mindenféle hcg értéket.
Nem értem, azt hittem két eredmény lesz rajta az afp értéke, és a hepatitisz eredmény /erre egyébként azt írták hogy továbbküldve/.

Na innentől kezdve nem tudom mit jelentenek az eredmények.... :shock:

Mi az a korrigált afp??????

Kép
mók

mok: mindet ertek alapjan a normalis hataron elul van:"A MoMk értéket adott terhességi héten 0,7-2,5 között tekintjük a normál tartományba esőnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik."
szoval no para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
tavasziszel

Mók,
a korrigált MOM eredményt nézd! Nekem is ezt húzta alá az orvosom ill. írta be a könyvembe a védőnő. Szerintem biztos azért korrigált mert kérdezik a súlyt is. Biztos van szerepe.
Nekem 0,98. És rendben van.
Az Afp értékem 32,15 volt a leleten. De nem ezzel foglalkoztak.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok csajok!

Köszi a hiányolást, jól vagyunk, csak a kis kutymorgó eléggé sok időt igényel magának :-) Azért megpróbáljuk megnevelni, mire jön a kisfiunk.

Amúgy jól vagyunk, nyugiban. Kisfiam nagyon aktív, imád "velem" úszni. Tegnap is voltunk és kotyogott a pocakban.

Délután megyünk állatorvoshoz, remélem doki bácsi engedélyezi már az erdőben sétálást, már nagyon várom.

Üdvözlöm az újakat!!!
Kép Persze egyik állat sem jöhet fel az ágyra.... de máris a férjem fejére nőttek (meg az enyémre)
Mellékelek két képet.
Vendég

Kép Vanek úr
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: