Szép napsütésre ébredtünk, legalábbis itt győrben
Nálatok mi lesz a menü??
Körkérdésre válaszolva én +.4.5kg nál tartok irtam a multkor is de leirom h énis áttekinthető legyel. És szerintem sok!!!
Kata16: lehet igazad van és elfárasztott a meló tegnap. Reggel ébredésnél már nem fájt csak nyomott. Szerintem befészkelte magát megint a méhfalba az éjszaka folyamán. Szóval te látod már kidudorodni? De jo! Én nem
Tavasziszél: hát igen a gyümik nagyon drágák, de azért muszáj nekünk valahogy megvenni. Épp a napokban ébredtem ré hoigy az elején mennyi banánt ettem még éjjel is, most meg valahogy leálltam a gyümikről.Ezért tegnap vettem is néhány körtét meg babánt. Csak hát iszonyat sokat fizettem. Egyél te is szerintem akkor almát az olcsó! Meg nemsokára megy ám le az eper meg jön a dinnye szezon ha szereted az is nagyon egészséges.
Kri: hát igen milyen sorsunk lesz még a nyáron.??? Nem is akarok egyenlőre belegondolni, mert szörnyű rosszul leszek
Mók: sajnálom hogy megint megjártad hát nem semmi. Mindegy hamarosan meglesz a baba aztán vége ennek az sztk-s dokis mindenes nyüginek. Gondolj arra már csak pár honap vagyis pár alkalom.
Rekus:pihend ki magad, elég kellemetlen lehet, elfordul hogy két nap alatt kimegy. Neked is csak a gyömbért vagy traubit tudom javasolni nekem magyon bevállt annak idején.
A kilókról még annyit mondanék továbbra is hogy ez alkat kérdése. Volt időszak amikor abonettet meg hasonlokat ettem liszt cukor ohne és erre mi történt -1kg. De szerintem az is csak az idegességtől. Sajnos én nem vagyok fogyásra alkalmas testalkat, annál inkább hizásra

[/url

Persze egyik állat sem jöhet fel az ágyra.... de máris a férjem fejére nőttek (meg az enyémre)
Vanek úr