Sziasztok,
Jó pár napja nem jártam itt, és megint vannak új topikolok
Üdv az Újaknak!
Kigaby,
a "kisbagoly" nevet én is kiszúrtam még mosolyogtam is , hogy Libus szeretne egy újabb "madárkát"

)
Én tapasztalatból javaslom , hogy ne tesztelj korábban !
Azt persze senki nem tudja megmondani, hogy az Ovi miatt vagy elindult babuci miatt volt pozitív tesztem, de mégegyszer ilyen hibát nem követnék el, mert annál rosszabb pár nap után egy negatív teszt felett keseregni.
Csuti83,
Nem tudom , hogy van-e saát nőgyógyászod ott ahol élsz?
Esetleg megbeszélheted a Főorvos Úrral, hogy elvégzel minden vizsgálatot ott helyben és akkor nem kell utaznod sokszor.
A konzultációért fizetni kell, de csak az első lombikig kell fizetni a vérvételért, utána az ingyen van.
Azt írod , hogy csak a pároddal van gond. Erről van már andrólógus által kiadott szakvélemény? Amíg nincs addig nem kezdhetsz ,sőt a szakvélemény mondja ki azt is, hogy lombik vagy inszemináció. A lombik Oep által finanszírozott míg az inszemináció fizetős.
Viszont , ha megvan minden lelet , igazolás és minden érték megfelelő akkor kezdhetsz is. Nincs várólista.
Kkata,
örülök, hogy végre kezdhettél! Egy kis kék folt már nem számít a sok hónap kihagyás után
Nagyon várom ám a jó híreket!
Zsuzska,
neked is drukkolok nagyon , hogy most minnél több kis embriót kaphass majd vissza!!
Jelentkezz mi volt ma, ha tudsz!
Szimbáék,
éljen Murphy!! Jelentkezzetek !!!!!
Kriszto,
remélem jövőhéten kiderül, hogy minden rendben! Most már tényleg megérdemelnéd , hogy másfajta izgalmakat kelljen átélned ,olyanokat ami örömet okoz!!! Így is lesz !!
Renna,
sok boldogságot a házasságban!! Remélem kiteljesedik hamarosan egy babával az életetek! És jelentkezz , hogy mi van Veled! Írjál, hogy mlyen tapasztalataid vannak/lesznek a BMC-ben esetleg még újat is hallunk !
Sajó,
örülök, hogy mostmár jobban vagy! Ez az év úgy néz ki mindenkinek tele van megpróbáltatással , de nem számít legyőzünk mindent és mi győzünk! Te már Jucus mellett amúgy is nyertesnek érezheted magad , nagyon aggódott érted!!!
Loreena,
mi újs ? Ugye pihensz is a munka mellett??
Én hétfőn megyek vérvételre a TSH miatt , aztán , ha jó lesz az érték hívom Apánkat. Vajon mikorra kapok időpontot , mit gondoltok , milyen a forgalom nála?????????