A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Geooo, addig jo mig nincs sutod, addig sem veszi el az idodet a tanulastol :) (az Isabellaban ott a szomszedban laktam masfel vagy ket evig ugy, hogy oda a pasi nem is tervezett be sutot, eszebe sem jutott :D:D:D gazt is csak 2 egot...)

Befejeztem a hete megerkezett konyveimet. Most vagy nem olvasok egy darabog, vagy a konyvespolcrol kell valogassak, es lenne is mibol, csak mas jelleguek... (mondjuk agysejtgyilkos konyvet olvastam... na nem Daniele Steelt, mert az az igazi ebben a kategoriaban :D:D:D de Eclipset :D:D:D)

luna6

Hari, csak 3 nap! :) Oke, nem mondom, hogy konnyu...de hat ott vannak a csecsemosok es ok addig megorzik a bebidet, a nagyobbikod meg 3 nap utan lathatja a kicsit. Hamar el is felejtitek az egeszet, mast ugysem nagyon tudsz csinalni ebben a helyzetben. (en meg orulnek tobbes szobanak, de nincs. Ellenben nalam benn alhat a csalad :shock: )

luna6

Sziasztok!

Bocsi a lapításért, de én is mostanában eléggé nyomott hangulatban vagyok. Azért olvasgattalak titeket minden nap.

Ez az időjárás, ami mostanában van…Nekem is elég sokszor keményedik a pocakom, kb. 1 hete. Ma erőszakkal kényszerítettem magam, hogy pihizzek délután, de akkor meg rámjön a zabálhatnék, és azt nem kéne.

Heni, látom, talán te leszel a következő?

Vok, szegény kislányod! Nekem is cilinderes+dioptriás a szemem, és bazi drága a szemüveg lencsém emiatt. Mondjuk én inkább kontaktlencsézem. Kedden az is kiderül egy szemészeti vizsgálat után, van-e akadálya a természetesre tervezett szülésemnek. Bár a dokinő szerint nagyon ritka, ha szar a szemnyomás meg a szemfenék vizsgálat. Remélem a legjobbakat.
Amúgy az a pupillatágító baromi rossz, nekem egyszer párhuzamosan volt szaru meg kötőhártya gyulladásom, akkor kezeltek ilyennel. Tél volt (hó esett és jöttek az ünnepek) és a hó úgy vakított, a pupillám meg ugye nem tudott összezáródni, azt hittem, kifolyik a szemem!
Nekem akkor senki nem vett Happy mealt… :(

Rózsa, én is így vagyok, csak én meg éppen azért izgulok, hogy belemagyarázom a gyerekbe, hogy előbb fog jönni, mert én mióta tudom, milyen nagy, mindenkitől ezt hallom, hogy tuti előbb megszületik. Jó lenne kihúzni legalább a 38. hétig.

Nyuszi, ezt a vesetágulatot tök sokszor olvasom, nem lehet ritka dolog, de mindenhol azt írják, hogy magától elmúlik.

Geo, sok szerencsét a vizsgádhoz!!! Nekem is ezt mondták múlthéten hozzáértő anyukák, hogy még tök fent van a hasam. Ha nem mondják is érzem, hiszen a gyomrom a torkomban van állandóan. Nekem is még mindig zubog a savam, éjjel is arra ébredtem, hogy marja a torkom. A sok Rennie-től már hánynom kell!

Folti, 3 napja én is számgépes játékkal ütöm el az időt, pedig 3 hónapja nem játszottam. Valahogy most ez köt le, belefáradtam a sok babás témába a 8 hónap során.

Gátmasszázst akkor is érdemes csinálni, ha a kórházban kijelentették, hogy minden első babás anyukánál vágnak? Gátvédelem csak 2. babánál van, ez a bevett szokás.

Konkri, ezt én sem akarom elhinni, hogy Marcell nem szeret téged. A kisfiúk anyásabbak. Sztem csak tudja, hogy rád mindig számíthat, mert egész nap vele vagy. Tuti imád téged!

Boka téma: nekem csak picit jobban meglátszik a zokni gumija, ha leveszem.
A jobb kezem ujjaira viszont már nem mennek fel a gyűrűk. Szerencsére a bal kezemen az eljegyzési gyűrű még felfér. :)

Detti, milyen hulla volt a kapuban?????

Hari, örülök, hogy klassz volt a kirándulás! Tényleg nem viheted be a gyereket? Ez szemétség, akkor 4 napig ne lásd? És ha beteg lennél, hetekre bent fognának, nem láthatod a saját lányod????Ezek hülyék.

Kép
jenny29
Mór

perec sütésnél aki szereti ha ropog akkor barnásra süsse - aki puhára az pedig olyan fehéresen már szedheti is ki! bazi hamar kisül figyeljetek! én odatáboroztam a sütő elé!!! :-) a légkevereséseünkben az első adat 12 perc alatt sült meg 230 fokon a II. adag már 10 a 3. pedig 8!!!!! mindenesetre a pasim azt mondta hogy megint jót alkottam :-)

megcsináltam az Eszti körképet - scrapbooking - mert ha megszülök nem lesz ilyenre időm ! csak a képet kell majd baburól betölteni és lehet szétküldeni! :-) tök jó volt csinálni szóval olyan jó érzés hogy megvan és majd ha küldöm az enter gombbal milyen büszke leszek magamra :-) remélhetőleg!!!! ... egy kis vers van a tetején és két képet akarok mellékelni és nyalókát szivecskét meg tollakat raktam bele és persze rózsaszin alapon amiért biztos férjur kiakad! ... :-) ugyanis utálja a micimackóval együtt! sajnos micimackós a konektorlámpánk vagy mink de az volt leárazva kénytelen lesz nézegetni időnként! amúgy képzeljétek valami van az éterben mert már másfél órája folyamtosan röhögünk!!!! ahhhh mondtam hogy menjen spanyolozni mert én igy ki fogok pukkadni ... elkezdtünk egymás ellen honfoglalózni! ilyenkor átmegy a másik szobába és akkor egymás ellen nyomjuk véresen! és én akkora hülyeségeket válaszoltam :-) amit ő persze kommentált hogy abba kellett hagyni a játékot mert nem birtam....

találtam a hűtőben tejszinhabot! csináltam az ÚJ MIKROMMAL melegitett tejet :-) ez az első tesz és abból kakaót! és rá a tetejére tejszinhab arra kakaópor kiskanál hintaszék és hát nagyon jól esett főleg hgoy ilyen viharos az idő!!! ...

detti! te milyen hullát láttál? jesszum pepi!!! valami hajléktalan?
holnap 9-re megyek én is nst-re!!!! de szerintem nálam nem lesz semmi külcsi

jaj képzeljétek a kutyánk ma reggel nagy hergében - merthogy mentem melózni és nem szereti ha elmegyünk aminek hangot ad és mint egy kisgyerek tiltakozik és imádom és néha beül az autóba a vezetőoldalra és ha megvered akkor sem száll ki és I M Á D O M szóval képzeljétek ma elterelte az uram a figyelmét labdával de látta hogy gázt adok erre ugatni akart de a férjem dobta a labdát amit el kellett kapni de ugatott is - egyszer csak egy kurva nagy durranás ! akkorát ugatott a labdába :-) :lol: :lol: :lol: hogy szétpukkadt a labda!!!! a szájába basszus én akkorát röhögtem ... na aztán megyek haza a labda a házikójában figyel! persze volt tartaléklabda is de le se szarja neki ez a labda a labda a lila és nem a piros! :-) csúúúcs! az embernek komolyan a kutya néha jobb mint egy pszichiátriai intézet :-)
Vendég

Szerintem nem hulyek, hanem igy maradtak a szabalyok, aminek bizonyara akkor volt oka. Emlekeim szerint en sem mehettem be anyamhoz mikor a hugom szuletett, mert a korhaz portajanal tovabb nem engedtek gyereket. Aztan kesobb ez ott a korhazban ugy valtozott, hogy a folyosora igen, de a szobakba es be az osztalyra nem. Ez nem egy ujkepetu heppjuk, ez egy iiiigen regi szabaly. Amit van ahol fel tudtak/akartak oldani, van ahol nem. Legtobbhelyen azert a folyosokra ma mar beengedik oket csak az osztalyokra, a szobakba nem. Ha jol ertem Harinal is ez van, hogy a szobajaba nem lehet, de ha a csecsemosokre bizza a bebit akkor o ki tud menni a folyozora hozza. (bar lehet rosszul ertettem)

luna6

Nanetto,
mi is szoktunk Andrással honfoglalózni, iszonyat jó szórakozás :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Én is csak olvasgattam mostanság, mert nem sok minden történ velem. Max annyi, hogy ma reggel 6-kor keltem, reggeliztem, aztán 8-10-ig olyan mélyen eludtam, hogy még álmodtam is :D
Ablakot pucoltam, függönyt mostam, szóval jól eltelt a nap.
Keményedek, de ennyi, Hiába, én teljesen fel voltam készülve a tegnapi napra, hogy én szülök. De nem :lol: Azért minden nap megbeszélem vele, hogy most már bármikor... Nem akarom sürgetni, mert nagyon jól érzem magam így, de inkább kint nőjön, mint bent :D na mindegy, majd meglátjuk.

Heni, akkor mennek a drukkok!!!!!!!!! Aztán írjál ám :D

Jenny nekem is cylinderes, meg dioptriás a szemem, és tényleg nagyon drága :( Nekem nem is lehet már fém keretem, csak akkor, ha agyon vékonyítják a lencsét, mert különben nagyon vastag lenne. 1 hónapja voltam szemészeten, hogy megtudjam, hogy szülhetek-e természetesen; és akkor én is kaptam pupillatágítót. Nagyon durva, kínomban már röhögtem, mert egyszerűen nem bírtam közelre fókuszálni, a nap meg sütött 1000-el, alig láttam valamit. Úgy néztem ki, mint aki be van lőve :lol:

Geo gratula a jó jegyekhez és a kreditekhez, csak így tovább. Hétfőn lesz az alapvizsgád? Nagyon drukkolunk neked :D

Nanetto nagyon guszta a pereced, lehet, hogy én is megcsinálom :D

Detti10 nekem is csak akkor éber kisfiam, amikor én is ébren vagyok. Mostanában, viszont egészen erősen kinyomja magát, totál elferdül a hasam. Nektek is szokott lenni ilyen?

Csilla Léna baba csodaszép kislány :lol:

Rózsa jó hír, hogy egyben vagytok még :D Honnan tudod, hogy rövid a köldökzsinór? Hogy is írtad, hogy nincs még Balázs befordulva, vagy leszállva? Bocs, de nem emlékszem :oops: Elmagyarázod?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Hari: kitartást az ablakcseréhez. Én már 2x végigcsináltam: 2001-ben tavasszal, hasonlóan rossz időben, meg 3 éve ersküvő előtt 3 nappal. :)

Mentem le a kocsihoz és egy bácsi úgy döntött ugrik. Hát vissza is fordultam, meg amugy se engedtek ki a rendőrök. Szóval igazi hullát. :(

Kép
bhdetti

U.I. Ja és már kiderült: ráadásul ismertem azt, aki kiugrott. :(
bhdetti

bhdetti,
ez elég szörnyű, ami a házatoknál történt..

talinn,
Dávid nekem is déloldalt szokott feküdni, hát elég vicces :P

na én elkezdek tanulni, mert délután meg az egyik barátnőmmel a kutyákat visszük állatorvoshoz, mert kb 1000éve nincsenek beoltva, és mióta elköltöztünk, még nem tudtam kivinni őket, úgyhogy elég szükséges lett az oltásuk :? :oops:

mindenkinek szép napot!! ahogy elnézem, ma sütni fog a nap :lol:

óh.. bakker! bejöt egy méhecske... :x
Vendég

ja, és lányok (akiknek van, vagy lesz)!
milyen típusú légzésfigyelőt ajánlanátok? :roll:
Vendég

megjöttem az istvánból! képzeljétek a brutál kütyü ellenére sem tudtuk felébreszteni Eszterkémet! olyan édi és olyan rossz volt ahogy bököttek :-( úgyhogy majdnem 45 percig voltunk bent a vajúdúba! képzeljétek pont szültek ... !!!! jaj lányok annyira keservesesen ultrabrutálul (túlzás nélkül) üvöltött egy lány de annyira nem is üvöltött sikitozott vagy nem is tudom mintha egy horror film közepébe csöppentem volna! először mosolyogtam de a végén nem volt mulatságos teljesen leszippantotta az aurámat! :-( hálaég a story legalább azzal fejeződött be hogy meghallottuk a kisbaba hangját és a mamáét meg elcsendesedni :-) fuhhhh hát nem volt valami bizalomgerjesztő! :-( mindenesetre én továbbra is pozitiv maradok és erre bejött a vajúdúba egy szülni készülő kismama papucsba egyszál bugyiba meg valami pólóba :-) férjurával és ők viszont nagyon mosolygósak voltak :-) úgyhogy jó volt legalább két ellentétet látni igy is úgy is! :-)

voltunk a cégnél bent - persze ott Eszti már elemében volt (ismerős hangok biztos :-) a szokott légkör!) :-)) aztán irány a meki .... fuhhhh én olyan kaját benyomtam!!!!

most meg hazajöttem kaptam pici melót bentről azzal molyolok szöszölök aztán szerintem lefekszem aludni egy jót! ... :-)

Heni veled mizújság????
Vendég

Geo - én nem fogok légzésfigyelőt használni - de amúgy a védőnőnél lehet kölcsönözni - 500 forint/hét! ha esetleg mégis paráznék! mérleget is lehet kölcsönözni azt sem veszünk! én a légzésfigyelőről nem sok "jót" hallottam de valakit csak ez nyugtat meg! szóval nem itélek el senki - de szerintem ez csak buisness ahogy a Heim Pál gyerekorvosa is mondta hogy ha vesz valaki légzésfigyelőt 30 ezerért vagy használtan biztos olcsóbban - akkor menjen el tanfolyamra mert hiába beriaszt úgyis be lesz szarva és akkor megtanitják életmentésre! na erre viszont kevesen mennek el!!! ...

a doki pedig azt mondta és védőnő is hogy az elmúlt 20 évben itt a körzetünkben 1 bölcsőhalál volt CSAK! ez nagyon nagyon jó arány és azt a kisfiút sem várta a családja 4. baba volt nem várták nem akarták és 3 hónaposan meg is halt! ...
Vendég

Hat sikoltozos orjongest en is hallottam menet kozben mindket alkalommal, es nemigen tudtam hova tenni a musort. Fajt persze nekem is, neha nem kicsit, de ettol meg nem ereztem kesztetest magambol kivetkozni (esetleg brutalisan karomkodni). Oke, en tudom mindenkinekl mas a fajdalomkuszobe, es elismerem, hogy lehet van akinek jobban fajt (vagy jobban erezte, vagy kevesbbe tolerlaja vagy mittudomen) de az ilyen balhek egyre biztosan jok, total kiveszik az energiat az uvoltozo felbol is (nem csak a hallgatosagbol) es nem segitik elore a dolgot, mert a delikvens azert orjong mert ellenall. Aminek meg ellenallok ugye az nem eppen halad es suhan a vegkifejlet fele, hanem visszafogom... oke, van hogy ember nehezen kontrollal dolgokat, ettol meg en is teljesen ledobbentem anno az ilyen hogy ugy mondjam athallatszo musortol :)

Geoo, okosat nem tudok, nalam sincs, nem volt es nem is lesz legzesfigyelo, amennyiben nincs korababa ami indokolna. Ha megis, majd a doki megmondja mit hogy merre, de akkor ahoz tanfolyas, ahogy nanetto is irta, amugy csak teves biztonsagerzetet es felelsleges parat okozna nekem is.

luna6

Én már átgondoltam a légzésfigyelős döntésemet, csak két típus közül nem tudok dönteni, a kérdésem erre irányult :)
Vendég

akkor csakis Angelcare :-)
Vendég

Geo, én is szeretnék légzésfigyelőt, olyat, amihez bébiőr is van. Az Angelcare-nek van 2 fajta ilyenje, a 301-es és a 401-es. A 401-es annyiban jobb, hogy több csatornán lehet vele vételt fogni, nagyobb a hatótávolsága. Vannak erről összehasonlító táblázatok is valahol a neten. Ja, most látom, hogy amit Luna belinkelt, ott az összehasonlító táblázat. :)
Én ettől fogok megnyugodni, úgyhogy nekünk lesz és kész.

Nanetto, én is ettől parázok, nehogy mellettem szüljön majd valaki, és beszarasson, ahogy üvölt. :)

Kép
jenny29
Mór

Geo, az Angelcare-ra mondják a legjobbakat, Mi is ilyet kaptunk kölcsön, így ránézésre elég bonyolult jószágnak látszik...bár elvileg Férjemnek megmutatták hogy kell összerakni...

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Múltkor Én is hallottam egy szülést, mikor be kellett mennünk, de a csaj abszolút nem üvöltött hangosan, kicsit nyögött, meg kicsit sóhajtozott, de nem vészesen.
Szerintem Én sem fogok üvölteni, nem vagyok az a fajta, ha valami fáj, inkább összeszorítom a szám. :D (majd azt hiszik, hogy scientológista vagyok :D :D )

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, hogy vagyok, egyben, csak lefoglalnak :D
Holnap reggel próbálok érdemben hozzászólni :D

Addig is, aki már nem jönne 7végén, jó esős pihi napokat!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

köszi szépen a válaszokat, a 301-eset néztem ki... bár anyós fogja venni, mert azt mondta ezt szeretné ő.
jövő szombaton megyünk ilyen babaelsősegély tanfolyamra, kíváncsi vagyok milyen lesz :roll:
Vendég

Geo majd számolj be a tanfolyamról!!! hátha tanulunk majd tőled :-)
a párom temetésen van :-( meghalt egy rokona - 36 éves volt melanómában! ... annyira szomorú! nagyon szép lány volt! élettel teli! de későn vették észre mikor már mindene áttétes volt! hihetetlen! na úgyhogy ma nem valami vidám nálunk a hangulat! este lemegyek anyóshoz - szegény őt még jobban megviseli ez az egész! én nem ismertem őket! és hát nem is tudtam volna menni mert állni mert szinte sehol sehogy nem tudok!!!! ...

egész hétvégére esőt mond lányok! úgyhogy úgy döntöttem nem mosok mert ha bent kell kiteriteni lassan szárad a ruha és kerülgetjük itt a kis helyen! megvárom mig kisüt a napocska ha kell várok a jövőhétig :-)
Vendég

Itt is esik :( De melegszik az ido es a het vegetol tovabb es allitolag jon a nap meg a jobb ido... oceani tavasz vegre talan :) Tok almos vagyok ettol...

megjott ma a multkor mutogatott kotott pelenkanacim poztan, amire Ester is irta, hogy szerete olyan. Annyira edi, es teljesen barany szaga van :D:D:D:D (es a gyerekem szerint ugy nez ki mint egy halaadas napi pulyka :D)

es viszket a hasam... asszem most erte el azt a meretet amit meg az elso es masodik kanyarban a lanyok 'szetrugtak' rajtam, eddig nem feszultek a repedeseim de mostmar erzem oket... olyan egoen (picit viszhetosen de ez nem igazi viszketes) feszul az egesz... jol nezek ki ha meg most ezen is 'javitunk' egy adagot :D:D

luna6

Jaj, Nanetto ilyen üvöltős szülést, meg semmilyen szülést sem hallottam én még - hála Istennek. Amúgy magamról azt képzelem, hogy nem fogok hangoskodni, de nem tudhatom, hisz elképzelni sem tudom hogy s mint lesz. Szeretnék magamhoz méltó módon vislekedni, de ha forgok az ágyban éjjel, még akkor is nyögdécselek, pedig csak "elakad" a hasam.

Mára ért hozzám a rosszkedv, talán az időjárás miatt. Nekem eddig tetszett még a vihar is, tegnap úgy élveztem a friss levegőt utána, de ma... ma valahogy rámtört, hogy én mennyire kétségbe vagyok esve, hogy elegem van ebből a szar szénhidrát diétából, hogy én még csak egy almát sem ropogtathatok el étkezési időn kívül és anélkül, hogy ne kalkulálnék a ch tartalmával, és akkor is másból kell kevesebbet, na, szóval, én úúgy beidegesedtem, hogy márpedig nekem jégkrém kell, és nem lehet, hogy én folyton csak sanyargassam magam. Pechemre itt figyelt egy jégkrém a hűtőben, úgyhogy az volt az uzsonnám. Tulajdonképpen szépen betartottam, hogy 20 g-nyi szénhidrátot szabad uzsira, ez a leírása alapján majdnem 10 dkg fagyi - és kimértem és megettem annyit. Egész jó lett a kedvem. Bár igazából akkor lenne mégjobb, ha még 20 dekt utána küldhettem volna, mert essement módon jött rám a kívánás amúgy. Most 3 órán át semmi kaja, pedig szívesen lenyomtatnám valamivel...

Jenny... Nekem szerintem már lejjebb a hasam, mint korábban, érzem is, hogy nem fulladozok és kipkopp a savam is teljesn O.K., a gyomrom befogadóképességéről épp az előbb írtam. Ellenben néha annyira úgy érzem, hogy egész lent van a súly. Lehet, bebeszélés.

detti_10

Geoo: jó bosszantó lehet, h megették az egerek a sütőtöket :(

Engem is érdekelne, de légzésfigyelőről már letettünk, úgy döntöttünk, ha időben születik a baba, és nem korán, akkor talán nem annyira indokolt. Bébiőr, sőt, még jobban kamerás bébiőr izgat, valahogy sehogysem találunk olyat, ami tutinak tűnik és még jó is az ára. Tudom, hogy egyikőtök írt már róla, hogy van, de milyen? Talán Hari? Vezeték nélkülit szeretnénk, és nagy hatótávolságút. Teszveszen találtunk egyet, 13.000, még egészen jó is az ár, új, garancia egy évig, de maga az értékesítő (pedig egy üzlet) sem tudott annyira meggyőző váalszokat adni nekem, megírtam az igéyneinket, s gyanús, hogy nem akart rábeszélni, abszolút nem írta, hogy a legjobb választás az övé....

detti_10

Bébiőrrel vigyázzatok, állítólag mindegyiknek van ilyen statikus alapzaja, ha be van kapcsolva...hát ez engem halálra idegesítene. :)

Pocak nekem is látványosan lejjebb ereszkedett, emiatt végre elmúlt a mell alatti égő érzés a hasfalamból, bőrömből.
Csíkok még mindig nincsenek, bízom benne, hogy most már nem is lesznek, 4 hetet csak kibírok csíkosodás nélkül. Néha feszül a bőröm, de nem vészes, és kenegetem továbbra is serényen. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Asszem az alapzajtol en is (meg mindenki) agybajt kapnek, de en hallottam a minap a bartnomeknel akcio kozben az o philipsuket (mondjuk az nem kameras mint amit Detti szeretne) de az nema csandben van ha a gyerek is :) En vettem is egy olyat, mert 50%-os akcio volt a boltban nalunk ra vadi ujkent es ugye garanciaskent, remelem oke lesz. Korabban ugye nekem nem volt, mert panel meretu lakasba tok felesleges lett volna, de ez itt egy hodaly :)

luna6

Sziasztok!

Geo, nekem a 401-es tetszik nagyon, de olyan baromi drága újonnan! Használtan meg nem merek venni, mert azokhoz ugye nincs garancia, annyit nem ér meg az a pár ezer ft spórolás.
A 301 is végülis ugyanaz majdnem.
Azon az oldalon, amiket Luna belinkelt, az egyiken találtam egy videót a csecsemő újraélesztésről. Tök jól megmutatja, mit kell csinálni, és milyen sorrendben. Jól megjegyeztem. Amúgy ilyenre én is szerettem volna menni, de itt nálunk semmi ilyen nincs, Siófokon lett volna a kórházban, de már voltunk egyszer szülésfelkészítőn, mégegyszer nem akartam lebumlizni, ráadásul páromnak ilyenkor mindig szabit kell kivennie, mert hülye időpontban vannak a foglalkozások, délután 1-kor.

Detti, elhiszem, hogy szar ez a szh. diéta. Nekem nem kell csinálni, csak a védőnő mondta, hogy fogjam vissza a kenyeret meg édességet. Próbálom betartani, de néha elszalad velem is a ló. Ha epret eszem, -mert én ezért vagyok megőrűlve- cukorral szoktam, hát néha sikerül helyette folyékony édesítőt használni, de nem mindig. Hál istennek, a teljes kiőrlésű kenyeret imádom, meg azért számolgatom a cukor mennyiségeket, ha nasizom. Bár én inkább túrórudit, Actimelt, Danette-t szoktam enni, ha rámjön a kívánósság.
Kitartás!!!

Nekem még fent van a hasam, de jó nektek, hogy már lejjebb ment! Gondolom pár hét, és nekem is leszáll. :)

Csíkom nekem sincs, akár genetika, akár a 4 flakon babaolaj, amit összesen rákentem, hálás vagyok érte, hogy elkerült. :)

A sógornőméknek 401-es bébiőrük van, de annak nincs alapzaja, legalábbis én nem hallottam.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny,
Annyira édesen írtad, hogy neked senki se vett happy mealt, hogy isti bizi gy éreztem átpattanok hozzád és megvigasztallak, pedig már gondolom jó régen volt a pupilla tágításod :) Ezek az anyai ösztönök egyre erősödnek :D:D
Nekem "csak" 0,5 ös cilinder van az egyik szememen, de az apjának 2,75 mind a kettőn... Naja... a gyors anyagcseréhez, amit kapott az apjától, valszeg a cilinder is bele tartozik :D

Nem akarlak elkeseríteni, de a tejtermékekben annyi cukor van, mintha csokit ennél :D:D Szóval igazából mindegy melyiket nyomod. Nézd csak meg a kalória táblázatát... Ahogy egyszer Norbi nagyon szemléletesen elmondta: 10db kockacukor egy óriás pöttyös rudi... azt eszed meg. Mondjuk szerintem nem 10, de 5 legalább... Ezért nem iszom gyümilevet, és egyéb üdítőket sem, csak az édesítős verziókat.

Betti,
Jajjj, csúnya lehetett. :? Tudtál aludni utána?

Hari,
Veled már megbeszéltük a dolgot :D:D
Remélem ma már jobb a helyzet. Irj,h ogy mi volt NST-n! :D

Geo!
Nem írtad eddig a sütőt. De ez nagyon gáááz... :?
Szerencsére a sütő ritkábban kell, mint a főzőlap. És az működik rendesen?

Nanetto!
Jajjjj, de jó fej a kutyutok :D:D:D Az én "lányom" az ugye mostanában simi hiányban szenved. Ha leülök, akkor már jön és mindenképp szeretgetni akar. :D:D Ami ugye abból áll, hogy össze akar nyálazni tetőtől-talpig, majd ezért cserébe 1 órás simi adagot képezel el. :D:D
De te miért mész be dolgozni, ha arról volt szó, hogy már nem melózol? :D Nem lenne jobb pihenni? :)

NST előtt érdemes ugyan úgy csokit enni, mint az UH-k előtt :D Nálam az nagyon bevált. 1x ittam előtte egy kv-t, de az normál erős volt, mert nem volt vérnyomásom... hát, szegény Hanna... majd kiugrott a szíve. Azután csakis nagyon light-os kávékat ittam.
:D

Luna!
Tök édi lehet a külső :D:D:D Mini méretet vettél? Mivel fogod tisztítani? Lanolint lehet kapni nálatok a gyógyszertárban? Mi azzal vízhatlanítottuk tisztítás után. :D
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Hülyén néztek rám a gyógyszertárban, amikor lanolint kértem,d e adtak :D:D

Majd csinálok képet és megmutizom,h ogy nekem milyen van :D

Rólunk:
Na, meg volt az első NST... hááát, nem mostanában fogok szülni :D:D Nulla fájás, méhszáj még mindig 2100... Nincsen semmilyen gombám, vagy fertőzésem :D Ami kifejezetten feldobta a hangulatomat :D:D Jó lett a terheléses cukrom is, szóval igazából meg vagyok elégedve magammal :D
Alex is lejjebb mászott egy kicsit. Már nem lehet rendesen mérni a fejét, mert elkezdett beékelődni a helyére :D Neki is tuti jó kis csúcsod buksija lesz, mint Hannának volt. :D:D
Viszont nőtt 3 cm-t a hasam. Igy elértem a 113 cm-es derékbőséget :shock: Meg elkezdett puffadni az arcom, mint Hannával a vége felé. Azt kevésbé értékelem.

Csütörtökön NST után bementem a céghez, hogy a HResekkel tudjak beszélni Cafeteria ügyben. Na, kitalálták,h ogy mivel én már leadtam a LOA-s papírt, így így jártam és akkor járna csak újra 3 hónapig a Cafeteria, ha dolgoznék 5 napot. Bakker, kiveszek 3 hát szabadságot, de az nem ér semmit. Annyira dühös tudok lenni ilyenkor. Nem csak azért, mert elesek 60ezer Ft-től, hanem mert ez kicseszés az emberrel. Mindegy. Ezért nem fogok bemenni 8 órát ülni a lábammal.. :? Meg inkább Hannázok, vagy tudja fene mit csinálok, de nem akarok 38 hetes terhesen bent ülni, az tuti!

A kollegák viszont nagyon édesek voltak és örültek nekem. :D Ott voltam 4ig :D Jó volt. :D

Tegnap megnéztük Ádival a Vasember 2őt. Jó volt :D Beadtuk reggel a Mancit oviba, azt át az Arénába, jegyvétel, le kaja Burger (tudom én, hogy hogy kell hízni :D:D) és aztán fel mozi. :D Nagyon jó volt. :D Utána elmentünk Hannáért és még alvás előtt elhoztuk az oviból :D

Ma meg takarítunk, pakolunk és utána pihizünk a terv :D:D Kíváncsi leszek mi valósul meg belőle :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok,

az utóbbi napokban csak olvasgattalak titeket, mert, fekve gépelni, nem a legkényelmesebb....... Pont ezért bocsánat, ha nem szólok hozzá külön-külön mindenki írásához.

Először is CSILLÁNAK gratulálnék még egyszer, gyönyörű Léni baba és hogy mennyi haja van.
Mutattam a képeket Nikosnak is, rögtön mondta, hogy ő tuti fel nem venne egy ilyen pici babát, mert fél, hogy leejtené, vagy összetörné.

Én még mindig az ágy fogságát "élvezem". A csontjaim már mindenhol fájnak és nem tudok egy kényelmes pozíciót se találni.
Ezt még tetézi, hogy tegnap és tegnapelőtt meg még ma is pokoli meleg van. 32-34 fokokat mérünk árnyékban és sajnos itt az új lakásban a hálószoba a legmelegebb, a légkondit meg hétfőn jönnek beszerelni amikor is már megint emberi hőmérséklet lesz az előrejelzések szerint.
Tudom közületek ezt szinte mindenki irigyli most tőlem, hogy itt nyár van és hétágra süt a nap nem úgy mint Magyarországon, de én per pillanat nem élvezem annyira.
Ja a fogságomban annyi javulás van, hogy szerda óta felkelhetek és enni ehetek a konyhaasztalnál, de aztán vissza az ágyba.

Mi Angelcare 401-es légzésfigyelőt vettünk. Itt pokolian drágán árulják újjonnan, kb. 250 euró, de mi az internetről rendeltük, az ebayről, így 100 eurót fizettünk postaköltséggel együtt. Az egyedüli szépséghibája az, hogy konnektor adaptort kell venni hozzá, de azt fillérekért árulják. Ja és 1 év garancia van rá.
Vendég

Sziasztok!

Vok, mekkora genyók, azért a munkáltató mindig ügyesen megoldja, hogy ő járjon jól, ehh, kapják be!

Vasember 2-őt mi is hétfőn néztük, baromi jó volt! :D :D

Én szerdán megyek az első (igazából második, mert egy volt a 33-ik héten) NST-re, nagyon kíváncsi vagyok, meg főleg a méhszájra, mert a 32-ik héten 3210 volt, azóta nem nézték....vajon mi lehet odabent? :D :roll:

Geo, Én úgy emlékszem írtad ezt a tűzhelyes dolgot, de akkor is nagyon gáz, a szemét egerek!!!

Na, olyan szita a fejem, hogy most máshoz nem fűzök semmit, nem is nagyon bírok egész mondatokban gondolkodni. :)

Viszont ma olvastam, hogy a 9-ik hónapban már nem hízik az ember, sőt, még előfordul, hogy fogy is, juhéééjjj, ez jó hír, remélem így is lesz. :)

Nekem továbbra sincs semmi tünetem, se víz, se puffadás, se csík, se semmi, csak a görcsök, de az is főleg éjjel, és általában simán el tudok vele aludni. (tuti, hogy Nálam majd éjjel indul meg a bébi :D )

Én is ma mértem magam, tök vicces volt. Mell: 92 cm-ről 102 cm lett, derék 72 cm-ről 102 cm lett, csípő: 88 cm-ről 100 lett.
Annyira nem érzem soknak egyiket sem, a hasamról azt hittem, h nagyobb, de nem. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Na sziasztok.

Hát tegnap előtt éjszaka - a hulla után - alig aludtam, így tegnap délután 2-ig ki se tudtam vergődni, de erre gondolom ez a fos idő is rátett. Aztán elmentem a volt munkahelyem /suli/ - amit 2007-ben bezártak -szokásos éves talijára . Mindenki körbeugrált, meg mondták, hogy nem híztam semmit, stb. (hát én nem így érzem, de hagyjuk).

Geo: nekünk Angelcare van. Most nem tudom melyik, mert még anyánál van. Lassan elkezdem áthozzni a cuccokat, amit nála parkoltatok, meg a sok-sok ruhát, amit elvitt kimosni, elvégre már ideje összepakolni. De ez tuti jó gép.

Elsősegély tanfolyam: nekem a férjem szanitéc volt az izraeli hadseregbe, azaz mindent tud: vérvétel, infúzuó, stb. Én majd továbbképeztetem magamat, de könyv is van itthon. Meg elvileg jogsinál is tanultam, de szégyen: nem nagyon emlékszem. Bár el is felejtettem: én képzett babysintér vagyok, ahol gyerekgyógyászatot is tanultunk és vizsga is volt. Asszem megkeresem a jegyzeteimet és felfrissítem. :)

Nikvik: kitartást! Már nincs sok hátra. Most a babu a legfontosabb. Tudom, nem vigasztal, de a barátnőm tavaly kórházban töltötte az utolsó másfél hónapot, ikrekkel, plusz 35 kg-mal, a legnagyobb melegben.

Vok: hát úgy néz ki, hogy Alex ráérős fiucska lesz. :)

Nanetto: hát a porontyok mindig akkor nem aktívak, amikor kéne. :) Durva ez a sikoltozós sztori. Én nem szeretnék 'hangoskodni' meg remélem nem is fogok.

Kép
bhdetti

Luna,
jó humora van a csajszidnak, tök tetszett ez a pulyka-asszociáció :lol: :D
Hasad viszketését nem enyhíti valamennyire a testápoló?
Amúgy én jól megszívtam... úgy veszem észre, hogy a hasamnak esze ágában sincs MÉG repedni, VISZONT
ahogy még októberben kivettem a köldökpiercingemet, a két lyuk most már összefort ugyan kb olyan 90%-osan, de szerintem, hogy én ott épp forrok össze, a hasam meg nyúlik és nő, ez picit megviselte a dolgokat, mert kb 1-2 hete észrevettem ott egy icipici gyöngyházszínű valamit. ami mostmár kb egy centis pici csík. szóval jól kitoltam magammal, mert a piercing miatt lett ilyen pici csíkom :twisted: :cry:

detti,
remélem ma már jobb a kedved..
a sütő valóban bosszantó... tegnap cukkini hotdogot akartam csinálni, de sütő nélkül elég nehéz lett volna :x
én is néztem azt a bizonyos kamerás cuccot, nagyon tetszik, de zsé már nem lesz rá tuti :P :?

lknyuszika,
a múltkor én is vizsgálgattam ismerősömék bébiőrjét, de nem volt alapzaja annak sem :roll: :)

Luna,
bakker tök jó vásárt csináltál a bébiőrrel :shock: :wink:
én már alig várom, hogy használjam, tök kíváncsi leszek, milyen azon át hallani a kisManó hangját :P ja, meg az is tk izgat, milyen lesz Dávid hangja!!! húú én már most olyan szerelmes vagyok belé :lol: :lol:

Jenny,
a 401-es is tök jól néz ki, ha nem lennénk ilyen mocsok (:D ) anyagi helyzetben, akkor lehet hogy azt venném, habár a 301-es tényleg kb ugyanaz, nekem nem kéne az a pici több, amit a 401-es tud, inkább csak a színe miatt venném kb :oops: :roll:
de a 301-es teljesen megfelel úgy gondolom, tök tetszik ahogy világít a sötétben, meg a bébiőr része is király, a funkciói meg hát na nekem bejön :)
találtam egy helyet ahol 32ért meg tudom venni, vagyis anyós meg tudja venni :lol:
húúúú... tudod miért vagyok megőrülve mostanság: Túró Guru :P

Vok,
igen, a főzőlapnak semmi baja, az külön dobozban volt, és abban ilyen fincsi szigetelőanyag sincs amit szétbarmolhattak volna.. :?
ezt nem teheted velem!! :shock: úúúúúú én is azt a filmet akarom megnézni!!!! :lol: :lol: csak most alapvizsgáig, meg a dobozol kipakolásáig rabszolgák vagyunk.. :(
nekünk is az Aréna a mozizóhelyünk, mert ott lehet kapni ilyen kimérős csokit :D pattogatott kukoricával meg kólával király :P :wink:
na, ezt most jól belém hoztad, úgyhogy asszem jövő hétvégén nyomunk egy mozit tutti 8)
ja, meg 25-től játszák a Szex és New York 2-t, azt már le is fixáltuk a csajokkal :D

Nikvik,
nyugodtan nyomd a panaszkodást, ugyanis hiába van ott meleg, nem irigyellek az ágyfogságért, úgyhogy KITARTÁS!!!! ha már felkelhetsz a konyhaasztalhoz, akkor gondolom lassan már egyre többet megengednek majd nem? :roll:

bhdetti,
nekem a védőnő mondta, hogy még a szakképzett mentősöknek sem egyszerű egy pici baba újraélesztése, mert nagyon aprók és törékenyek.. én nem hinném hogy elkezdeném őt fújkálni, meg ilyesmi, de annyira jó lesz ez a tanfolyam, hogy amíg kiérnek a mentők (nade ilyen úgysem lesz :-) ) addig megnézem a légutait, meg hasonlók...
háát, a jogsis elsősegély az sztem semmire sem jó :D
azért ha egy balesetbe keverednék, ugye amíg kiérkeznek a mentők megpróbálnék segyteni, de azon már ki tudok akadni, amikor egyes földi halandók túl sokat képzelnek magukról, és pl leveszik a bukósisakot a motoros fejéről, amivel eltörik a gerincét :x
na mindegy, ezt nem tom minek írtam le, úgy látszik ma szófosásom van.. :roll:
vagy csak nem akaródzik tanulni :P
Vendég

András reggel 6:30óta nincs itthon, és csak holnap délután 4-5 körül jön haza, mert 2napos futam van, úgyhogy végigmelózza a hétvégét.. (nyomhatná inkább itthon a konyha összeszerelését :oops: )

képzeljétek, van egy tantárgyam, ami elvileg most elhagyott tanegység kell, hogy legyen (azaz nem kéne jegyet kapnom rá), mert túl sokat hiányoztam belőle, és a házi dolgozatomat sem adtam be belőle. erre, ma azt látom az ETR-ben, hogy a teljesített kurzusoknál szerepel!!!! :shock: :shock:
szerintem a tanár csak bezavarodott és azért kaptam belőle jegyet (ráadásul 4est), mert tök sok kavar volt ezzel a tantárggyal, ezért sem jártam be rá... :?
nem értem... most a következő lépés az lenne, hogy elmenjek a tanárhoz jegybeírásra... el is fogok, de remélem ott csak gyorsan befirkantja, nem kérdezősködik majd, hogy na akkor beszéljük át a házidogámat... és akkor lenne egy potya négyesem (és 1kreditem) :lol:
na mindegy, majd meglátom mi lesz ebből... de akkor sem értem... :roll:

nekem ma mekis kajám van ebédre, de olyan lusta vagyok kimenni az Oktogonra, ami mellesleg 3perc :lol: hogy nem tudom mi lesz, lehet rendelek valamit :roll:
Vendég

Geooo, en helyedben csak oda a Kiraly utcai torokhoz csattognek most le girosert :) Ha meg megvannak a fiuk. Asszem tan pont a sarkon van a 'kis koszos' de a kaja az mindig isteni volt!!! :)))

Bebiorom tenylegnagyon olcso volt. Jott az akcios katalogus, elso nap le is csattogtam es a kettobol egyet magamhoz vettem :) valami 26 euro volt igy talan... a masik felet meg ilyenkor jovairjak a kartyamon es masnaptollevasarolom amire akarom. Es mivel ez egy olyan jellegu ize mint az Auchan, hat hatartalan, hogy mire akarom elkolteni, lehet tejre es kenyerre is :)

Nikvik, neked kitartas!!! mar visszaszamlalas van! :)

Eszter te meg szelektive olvasol, mert Geoo irta mar a szetragott sutot egyszer, mikor felfedeztek :) Fogalmam nincs meg mit csinalok majd a gyapjukulsovel, de ki kell talaljam :) Patikaban sok remenyem nincsen... ezek a tenna halos bugyit sem ismerik...egyelore meg a homeos dolgok teren sem vagyok kepben, de majd alakul :) (tok jo barany szaga van a kisgatyonak, tegnap azt szagolgattam :D:D:D)

luna6

Harinak boldogságos névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Akartam kerdezni, hogy Harit is Sonianak hivjak e, de raeszmeltem, hogy Zsofia nap is van :D:D Feltetelezem ez lehet a megoldas :D

Ha igy van, akkor boldogot neki!!

luna6

Az iwiw feketén-fehéren azt írja, hogy LUNÁNAK és HARINAK névnapja van.

Nagyon boldog névnapot mindkettőtöknek, kívánom, hogy teljesüljön minden álmotok és vágyatok!!!
Vendég

Reszemrol koszi! :) Tegnap gratulalt valaki, hirtelen nem is ertettem mihez, teljesen elszoktam a nevnapoktol es minden evben jol meglepodom a dolgon, hogy jeee ilyen is van :D:D
Joeg, azt sem tudom mikor van Aron nap pl, eszembe sem jutott megnezni :) (Mancimnak pl nem Lilianna nevnapot tartunk - itt persze semmilyet, az otthoni csalad tartja szamon, es nem ekkor koszontik - hanem masodik nevenek napjan a Blankan, mert kulonben nagyon egybeesne a szulinapjaval.)

Fuuu mostani aktualis nyugjeim egyike az emesztes. Eszem es utana az emesztesbe belealszom, minden ero elszall belolem es kovalygok es ki vagyok nyuvadva :D:D

luna6

Sziasztok!

Geo, épp most nyomtam be egy Túró Gurut, mikor olvasom, hogy te is ezért vagy oda. :)
Nagggyon finom!
Vok, tudom, hogy ezekben a túrós dolgokban is sok a cukor, rudiban 10 g, Danette-ben 22g, Actimelben 12,5 g, de ezt beleszámolom a napi adagba, és azzal nyugtatom magam, hogy ez még mindig egészségesebb a tej meg túró miatt, mintha tömény csokit vagy chipset ennék. :)
Persze ezzel csak a lelkiismeretemet nyugtatom le leginkább….
Köszi, hogy megsajnáltál, aranyos tőled! Igen, cirka 10 éve volt ez a szemészetes sztori. Nekem is 2,5 cilinderem van, kontaktlencséből sem használhatok akármilyet. Szar, de majd egyszer, ha sok pénzem lesz, meg akarom műttetni a szemem, kerül, amibe kerül.

Luna, Hari, sok boldog névnapot kívánok nektek én is!!!!!

Geo, én is sunnyognék a potya jegy miatt. Én emlékszem az egeres sztorira, el is szörnyűlködtem rajta.

Nikvik, de jó, akkor lassan feloldanak a fekvés alól, ahogy közeleg a kiírt dátum, nem? Én sem irigyellek, hiába van ott jó meleg, a fekvéskényszert nem is bírnám. Naponta 1 órácskára is úgy kell kényszeríteni magam, hogy lepihenjek.
Kitartás!!!

Konkri, mizu veled, elmúlt már a depid? Bár ilyen szar időben kinek van jó kedve, mi?

Mi ma megvettünk mindent a babunak, márcsak a légzésfigyelő van, meg nekem a homeós bogyók. Kicsit megnyugodtam. Még festünk, parkettázunk a babaszobában és aztán jöhet a kiscsaj! :)

Én is megálltam +10 kilónál, március óta 3 kilót híztam csak. Remélem ennyi is marad és kész.

Kép
jenny29
Mór

Luna, boldog névnapot!!! :lol:

Én pedig köszönöm a jókívánságokat! Vége az ablakfestésnek is! Már tegnap befejezték, de akkor még nagyon büdös volt. Azóta a nappalit folyamatosan szellőztetjük, egész jó állapot van már itt. A háló kevésbé akar kiszellőzni, mert ott nem merjük nyitva hagyni teljesen az ablakot, csak úgy, ha le van eresztve lyukacsosra a redőny, mert utcára nyílik és itt bármikor beugorhat valaki egy-két dologért :lol: Úgyhogy az tovább fog tartani. Főleg, ha ilyen idő marad.

Ma volt az oviban buli, 9-13-ig. Olyan jól megszerveztem, mert Anyu elment Lilivel 9-re, én bementem a Péterfybe NST-re, aztán értük mentem. Pont tudott Lili lovagolni, meg ugrálóvárazni, sütiztünk, aztán elindultunk és már kezdett is esni az eső. Azóta meg meg sem áll. Mármint az eső.
NST-n semmi extra, a szülésznő csak azt jegyezte meg, hogy milyen sokat mozog ez a gyerek. Nekem csak sima NST volt, méhszájat nem néztek, mert a doki nem is volt ott. Hozzá majd szerdán megyek. Remélem mindent megnéz és okosabb leszek. Olyan nagyon rég volt már UH.

Kép
Kép
hari

Párom is megenyhült anyóssal szemben, mert ma adtunk neki egy képet amiért megcsináltatta nekünk az ablakot. Bezzeg ha én adok valakinek képet, akkor szíd mint a fene. De ő ajándékozgathatja. Tegnap még itt szídta, hogy minek kellett ablakot festetni, most meg odaadtunk egy képet... Mindegy, végül is csinálok majd másikat.
Pont ma kaptam meg anyukáméktól, amiket hoztak nekem Bécsből festékeket. Mert hogy kimentek "beszerzőkörútra" Apunak festékekért és hoztak nekem is, meg krétát, úgyhogy most aztán alkothatok majd.

Nikvik, tényleg rettenetesen irigykedek az időjárásotokra!! A fekvésedre is, bár nem ilyen kötelező jellegűre vágyom, hanem önként vállaltra. Főleg, hogy már megint jó náthás vagyok. Tele van az egész arcüregem és fáj a torkom mint a fene. Aludnék egész nap. Még csak tegnap kezdődött, úgyhogy egy rossz éjszakán vagyok túl, mert fél óránként forogtam az orrdugulás miatt és fájt a torkom is kegyetlenül. Viszont most már olyan álmos vagyok, hogy talán jobban fogok tudni aludni.

Kép
Kép
hari

Viszont ha holnap is így fog esni az eső, akkor nekiállok perecet sütni. Kedvet kaptam :lol: Mondjuk nem a sütéshez, hanem az evéshez :oops: Főleg, hogy tegnap végre ugye betömték végleges töméssel is a fogamat, úgyhogy megint tudok enni. Bár étvágyam nem nagyon van. Illetve van, de pár falat után elég. Inkább gyümölcsöket, meg csokit eszem, de ezekből rengeteget. Eperből az elmúlt pár napban kilószámra ettem, jó sok porcukorral. Meg valahogy a csokik is táblaszámra tűnnek el. De hízni már nem hízom, úgyhogy végül is mindegy.

Én nagyon nem szeretnék szülni még. Úgy rémlik, hogy Lilivel egyre jobban vártam. Most egyre kevésbé. Én sokszor az a "feladós" fajta vagyok és ha valamitől nagyon félek, akkor hajlamos vagyok rá, hogy hagyjam a fenébe. Viszont Lilinél és a végén úgy éreztem, hogy a szülés olyan dolog, amitől akár mennyire félek, nincs esélyem, hogy nemet mondjak a végén. Most is ezt érzem, hogy akármennyire beparázok a végére, nem fogok tudni mit tenni, ezt nekem kell végigcsinálnom és ettől teljesen kétségbe vagyok esve. Pedig alapvetően nem félek a szüléstől, csak magától a helyzettől, hogy ezt mindenféleképp át kell élnem. Nem tudom elég érthető voltam-e.

Kép
Kép
hari

Undorító ez a fos idő!!!!

Délután meg olyan rosszul voltam. Rohadtul fájt a gyomorszájam: vagy megrugott vagy ráfeküdt ott vmire. Le kellett feküdnöm, csak ekkora hassal hogyan kuporodjon össze az ember? De aztán elmúlt, hála istennek.

Kép
bhdetti

Banyek! De béna vagyok, tényleg Luna is!
Isten éltessen téged is!!!!!!!!!!!! Pedig még el is merengtem a Szonja dolgon...

Luna, Vok, Heni, Rózsa...!
Találkoztatok már nyák dugóval? most fürödtem... de nekem ez nem olyan takony izé volt, ahogy mindenhol olvasom... hanem inkább egy rágóhoz hasonlítanám... szerintetek?
Most jól beparáztam, mert pont fürdés előtt néztem magam, hogy tán lent van a hasam...
Szóval szerintetek ez mi fene lehetett? Lehetett nyákdugó? Mondjuk ha jól átgondolom, akkor más mi lenne? mert még a gyerek jöhet ki nem? mellesleg hiába mondott a múltkor a doki 3000es méhszájat, szerintem nekem puhulgat...
szóval szerintetek ha nem nyálkás taknyos izé volt, hanem ilyen rágó szerű, akkor az lehet nyákdugó?

Kép
Kép
Kép
konkri

Nálunk is egész nap esik az eső. A hangulat is olyan. Apa ment még futárkodni a hétvégére a pizzériába. Délután Bogival együtt aludtunk egy jót... anyu is, meg én is.

Konkri: Fogalmam sincs milyen a nyákdugó. Azért is kérdeztem én is múltkor Rózsától. Ugye Boginál teljesen zárt méhszájjal volt szülésindítás egyéb okok miatt, így nem találkoztam a nyálkás, zselészerű valamivel.

Nikvik: Jó hogy már nem kell olyan szigorúan betartani ezt az ágyban fekvést. Anyukád még ott van nálatok? Gondolj arra, hogy már nincs sok hátra.

Jenny: +12 kilónál nálam is megállt a mérleg nyelve. Kb. 2 hónapja egyetlen dekát sem híztam.
Vendég

Konkri!
Nekem nyálkás volt, nem rágó szerű, viszont miután eltávozott 2 hét múlva érkezett meg csak Hanna, szóval az se jelent rögtön szülést. Mondjuk az biztos, hogy kicsit keményebb, mint a nyálka. Egyben marad. Lapos, korong alakú.
De tudja fene, hogy milyen állagú lehet még. Szerintem lazán bele fér. Nekem ha jól emlékszem 3 adagban jött ki. Mekkora volt, ami kijött neked?

Hari, Luna!
Én extra xar vagyok a névnapokban. :oops: Szóval boldog névnapot! :D:D

Hari!
Na, de legalább nem lesz büdös a lakásban végre :D:D Ennek örülök :D:D
És annak is, hogy jól sikerült a délelőtt. Mi sport választó napra mentünk volna, helyette Tesco és pasizás lett :D:D A lányom legalább jól elvolt. :)

Nikvik!
Kitartás!!!!! Nagyon ügyin bírod!

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna, Hari,
Boldog névnapot!!! 8) :P

Konkri,
ha az nyákdugó, akkor egy-két héten belül szülsz :shock:
elég kemény :lol:
Vendég