Sziasztok!
Jenny,
Annyira édesen írtad, hogy neked senki se vett happy mealt, hogy isti bizi gy éreztem átpattanok hozzád és megvigasztallak, pedig már gondolom jó régen volt a pupilla tágításod

Ezek az anyai ösztönök egyre erősödnek

:D
Nekem "csak" 0,5 ös cilinder van az egyik szememen, de az apjának 2,75 mind a kettőn... Naja... a gyors anyagcseréhez, amit kapott az apjától, valszeg a cilinder is bele tartozik
Nem akarlak elkeseríteni, de a tejtermékekben annyi cukor van, mintha csokit ennél

:D Szóval igazából mindegy melyiket nyomod. Nézd csak meg a kalória táblázatát... Ahogy egyszer Norbi nagyon szemléletesen elmondta: 10db kockacukor egy óriás pöttyös rudi... azt eszed meg. Mondjuk szerintem nem 10, de 5 legalább... Ezért nem iszom gyümilevet, és egyéb üdítőket sem, csak az édesítős verziókat.
Betti,
Jajjj, csúnya lehetett.

Tudtál aludni utána?
Hari,
Veled már megbeszéltük a dolgot

Remélem ma már jobb a helyzet. Irj,h ogy mi volt NST-n!
Geo!
Nem írtad eddig a sütőt. De ez nagyon gáááz...
Szerencsére a sütő ritkábban kell, mint a főzőlap. És az működik rendesen?
Nanetto!
Jajjjj, de jó fej a kutyutok

:D:D Az én "lányom" az ugye mostanában simi hiányban szenved. Ha leülök, akkor már jön és mindenképp szeretgetni akar.

:D Ami ugye abból áll, hogy össze akar nyálazni tetőtől-talpig, majd ezért cserébe 1 órás simi adagot képezel el.

De te miért mész be dolgozni, ha arról volt szó, hogy már nem melózol?

Nem lenne jobb pihenni?
NST előtt érdemes ugyan úgy csokit enni, mint az UH-k előtt

Nálam az nagyon bevált. 1x ittam előtte egy kv-t, de az normál erős volt, mert nem volt vérnyomásom... hát, szegény Hanna... majd kiugrott a szíve. Azután csakis nagyon light-os kávékat ittam.
Luna!
Tök édi lehet a külső

:D:D Mini méretet vettél? Mivel fogod tisztítani? Lanolint lehet kapni nálatok a gyógyszertárban? Mi azzal vízhatlanítottuk tisztítás után.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Hülyén néztek rám a gyógyszertárban, amikor lanolint kértem,d e adtak

Majd csinálok képet és megmutizom,h ogy nekem milyen van
Rólunk:
Na, meg volt az első NST... hááát, nem mostanában fogok szülni

:D Nulla fájás, méhszáj még mindig 2100... Nincsen semmilyen gombám, vagy fertőzésem

Ami kifejezetten feldobta a hangulatomat

:D Jó lett a terheléses cukrom is, szóval igazából meg vagyok elégedve magammal
Alex is lejjebb mászott egy kicsit. Már nem lehet rendesen mérni a fejét, mert elkezdett beékelődni a helyére

Neki is tuti jó kis csúcsod buksija lesz, mint Hannának volt.

Viszont nőtt 3 cm-t a hasam. Igy elértem a 113 cm-es derékbőséget

Meg elkezdett puffadni az arcom, mint Hannával a vége felé. Azt kevésbé értékelem.
Csütörtökön NST után bementem a céghez, hogy a HResekkel tudjak beszélni Cafeteria ügyben. Na, kitalálták,h ogy mivel én már leadtam a LOA-s papírt, így így jártam és akkor járna csak újra 3 hónapig a Cafeteria, ha dolgoznék 5 napot. Bakker, kiveszek 3 hát szabadságot, de az nem ér semmit. Annyira dühös tudok lenni ilyenkor. Nem csak azért, mert elesek 60ezer Ft-től, hanem mert ez kicseszés az emberrel. Mindegy. Ezért nem fogok bemenni 8 órát ülni a lábammal..

Meg inkább Hannázok, vagy tudja fene mit csinálok, de nem akarok 38 hetes terhesen bent ülni, az tuti!
A kollegák viszont nagyon édesek voltak és örültek nekem.

Ott voltam 4ig

Jó volt.
Tegnap megnéztük Ádival a Vasember 2őt. Jó volt

Beadtuk reggel a Mancit oviba, azt át az Arénába, jegyvétel, le kaja Burger (tudom én, hogy hogy kell hízni

:D) és aztán fel mozi.

Nagyon jó volt.

Utána elmentünk Hannáért és még alvás előtt elhoztuk az oviból
Ma meg takarítunk, pakolunk és utána pihizünk a terv

:D Kíváncsi leszek mi valósul meg belőle