A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Itt volt Móni, de már eltűnt :roll:

A munkálatokért nem irigyelek senkit. Én annyira élvezem, hogy már nem egy félkész házban lakunk, nem az ablakon mászunk be a hátsó részbe, nem aljzatbeton van a lábunk alatt stb.

Na, akkor elpakolom a lakást G. után, hátha R. még alszik egy fél órát.

Tegnap Dr. House-napot tartottunk, megnéztünk vagy 4-5 részt. Mikor valaki rosszul lett benne, és leesett a székről, akkor Rugó utánozta :lol:

MOst már ügyesen mondja, hogy egészségére (egész), mikor koccint. És persze mindennel koccint, még a kenyérrel is néha:)

Na, tényleg pakolok :arrow:

Kép
vindolanda

A halak is nagyon éhesek, tegnap elfelejtettem nekik kaját adni, olyan vádlón néznek rám :shock:

Kép
vindolanda

Ja, és tegnap Rugó az udvaron is hajlandó volt bilibe pisilni :P
A nagy dolgát viszont előszeretettel nyomja a kis gatyájába, miközben elbújik a szobájába. Ha 10 percig nem jön elő, énekelget, és közben autókat tologat, akkor tuti, hogy egy nagy golyóval a fenekén jön ki :roll:

Kép
vindolanda

Na, felébredt a drága lélek.
Jó kedve van, a verdával közlekedik a lakásban :D
Kinn szépen süt a nap.
Csinálok neki reggelit :arrow:

Kép
vindolanda

Aldis sörperecet eszik a kakaóhoz, azt nagyon szereti :P

Én is felöltözök.

MOndjuk egyelőre nem megyünk sehová, mert várok két csomagot. Anyósom vett ruhákat Rugónak, valamint egy harisnyadiszkontosat :roll:

Kép
vindolanda

Na, nem írom tele az oldalt, eltűnök az éterben. Az elkövetkező három napom munkanap, de azért majd jövök.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Áron feltud mászni a fotelre :shock: :? viszlát nyugodt percek...eddig nem kellett aggódni, hogy leesik valahonnan.

Vindo én is begyújtottam a kandallóba, hát jó meleg lett :roll: egyébként kint elég hűvös van.

Szúnyog: nálunk annyi van, hogy az OFF sem használ :evil: és nemcsak este a napközben is van belőlük bőven.

C&A nagy kedvencem volt és még az Orsay , szupi ruháim vannak onnan 8) itt semmi ilyesmi nincsen, Kinai minden üzlet. :shock:

Irina én nem venném el cumit :roll:
jó költözést!

Emese valahol tanulta Zsozsi ezt a szöveget 8) :wink:

Heni
KépKép
heni81

Hú, a kis akrobata Áron :roll: :shock:

Itt már szépen süt a nap, és a keleti meg a déli ablakok miatt melegszik, de azért rá kellett segíteni egy kicsit.

Papírokat keresek az adóbevalláshoz, de egyet nem találok :roll:

Kép
vindolanda

Naposat :)

itt most a nap nem süt éppen :) :) de amúgy tök jó idő van :) :)
Adóbevallást már beküldtem még van 17 napjuk h. utalják a pénzemet vissza :) :)

Móni!
igen lehet tippelni :) :) vagy nem? milyen medence ásás? csak nem azt találtad ki :) :)
áhhhhh nem írígyellek most :( de utáltam mikor felújítottunk és ott kellett laknunk is :roll:

Heni!
ne mond Orsay-t :) ott voltunk madarasba és nem tudtam bemenni,mert B. a kisautó és egyéb marhaságokba mászott be :) Triumph-ba is csak beköszöntünk aztán már unta is lelkem és mehettünk ki :evil:

lassan lépünk Dedusért :)

szépet,jót

KépKép
viranka

jah és nem csodálom h. G. izgalomba jött a tőzsde miatt :) :) én is lesem folyamatosan 8) 8) most már csak felefele mehet a részvények ára :) :)

KépKép
viranka

Csak gyorsan... Megint taknyolunk és köhécselünk.

Irina!
Mikor költöztök? Végre a sajátban! :)
Ádival nem lehet egyszerű, csodállak, hogy ilyen sok türelmed van! Ahogy nő egyre jobb lesz, hidd el!
Cumival várj még, költözzetek be, aztán adjátok oda valaminek. Nálunk Zsuzsunál ez vált be. A cicának adtuk, ő tette le a bokorba. Persze emlegette még, sőt még most is néha megemlíti, h a cicánál van, pedig húsvét előtt történt a dolog...

Vindo!
Gratula Rugó bilizéséhez! Ez a golyóval a fenekén jön ki - nagyon tetszett.. :lol:
Hajrá tőzsde!

Móni!
Mikor lesztek már túl az építkezésen? Remélem most már az utolsó simítások vannak!
Vigyázz nagyon, nagyon magatokra!!!
Köszi, Zsuzsu sapiját Viranka nagyija készítette. Imádjuk! :)

Heni!
Nálunk még nincsenek tömegével szúnyogok, de már megcsíptek...

Dóri!
Érettségivel mi van?

Emese!
Ez a Zsozsi csúcs :lol: :lol:

Kép
gica1

Viranka!
Az anyák napi fotózás jól sikerült?
Jaj, az adóbev, el ne felejtsem...

Kép
gica1

Hali

Rugó és a golyó :D , kulcs a zsebben.. :evil:

Zsozsi: kitől hallja ezeket? CSúcs!

betegeknek jobbulást!

Maggie nagyon hiányolunk, majd gyere!

Emma is taknyos, köhög, a szeme begyulladt..:-( tegnap elvittem barátnőmhöz aki gyerekorvos, csak őt vizsgálhatj, neki engedi...:-)

közben cicázott..:-) nagyon bejön neki, kár hogy én alergiás vagyok a macska kutya szörre, így nem is lesz!

Holnapmegyünl aláírni a bérleti szerződést + kulcsot is kapunk, = pakolhatunk..2 hét és ott lakunk!

apropó
DIGI tvje van vkinek? milyen? jó?

munka..kitaláltam valahoyg még egy darabig megpróbálom összeegyeztetni a 2-őt! :-) remélem légyszi +++++++

megjött az ülés magasítónk etető szék helyett..:-) ( 1 hónap)
és a játékok is megérkeztek amikkle dolgozni fogok..
:D :D :D :D :D
lesz Emmánál nagy öröm..gondolom munka után szól majd hogy mit is hozzak be neki a kocsiból!!!:-)

annyi szupi játék.. :D www.hobla.eu

na még van egy órám és megyek csipetkéért, remélem jobban van..annyira kis vékoyn hogy még ami eddig jó volt rá is leesik nadrág..:-( kap béres cseppet! :-)

ma végre nem kellett korán kelnem..:-) jó volt! :-)

na megyek enni......sütit! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kakq tök szupi játékok, na én ezeket szeretem:-) Mi a helyzet a diétáddal? turbó diéta bevált?

Hajrá költözés!

Heni
KépKép
heni81

Na ne már csajok :evil:
Tegnap 4 óta senki :shock: :shock: :shock: ?????????????????????????

Kaqk legyen halatok vagy teknős :D
azokat is szeretik a kicsik és arra talán nem vagy allergiás :D

Viranka na ja, lehet tippelni. Aki eltalálja kap 1 tábla csokit :D
Menszi szerint június 26, UH és szerintem június 20.-a (rövidebbek voltak a ciklusaim, mint 28 nap)
medencét majd szeretnénk de nem most :)
Irina írta, hogy eljönnek medencét ásni és akkor úszkálhatok Pötivel a pocakban a hátralévő időben. Merthogy úgy nem fáj a bekattant derekam :)

Tegnap viszonylag hamar végeztek. Grétim megint szórakoztatta őket :D Most már csak gombátlanítani és festeni kell. Na meg takarítani szülés előtt :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka cicus reggel úgy kelt, hogy anyucika akkor öltözzünk és menjünk Bálóhoz. Vár rám :lol: :lol:
Mondom neki, korán van, még alszik.
G: Nem baj, felhívom és felébresztem. Aztán majd játszunk :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

hihihi :) tudta h. Őt emlegetem :) :) :) vmi hülyeséget csinált fiam és mondtam ha ezt Gréta megtudja nem lesz a barátod :lol: :lol: :lol: 8)

Kaqk!
de lehet hörcsög is :) :) Hpban a gasztrós épületben min. 10 akvárium benne mindenféle 4 labú mini állattal s a nevük Béla :) de halak ,tekik és vmilyen gyík is van ott :) gyerekem imádja őket :) :)

Heni!
akartam írni,de e lfelejtettem :) én is kaptam levelet piros csúzda elfogyott.Így sárga lesz,mert B. azt szeretne :)
annyira várják már :) de ha tudnák csak gyereknapra kapják mega a pancsoldával együtt :) :) :)

:arrow: B. azt szeretné ha elmennénk virslit venni :) )

KépKép
viranka

Sziasztok!

Írok odaát :arrow:
Vendég

Sziasztok.

Vera:-( hát nagyon kapósak a piros csúszdák:-(

Milyen mega pancsoló????? én is akarok az ifjaknak valamit, főleg mert P. fél a viztől, jó volna ha megbarárátkozna . Áron meg imádja :D a zuhanyrózsa alá is nyomja a fejét, nem bánja ha vizes lesz a szeme, feje:-) úgy örülök. Péterke fejét viz nem érheti :evil:

Móni akkor már nem sok van hátra a felujitásból:-) nagy takaritást :? :( ránk is ránkférne, de én őszre tervezem, addig csak ellesz :roll: igy is napi szintem porszivózok, felmosok, sikálok, de kosz van mindenütt :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni sajnos azért még sok van hátra :?
a tavaszi nagytakarítást húsvét előtt én egy az egyben kihagytam. Úgy voltam vele, hamarosan szétverik a lakást, akkor meg minek.
Én is csak a napi rutint csináltam meg. Látszik is a lakáson :oops:

Viranka :lol: :lol: :lol: :lol:
Ida mama horgolna egy szép sapit cicusnak is?
Elég ha ovikezdésre elkészül vele.
Csak írd meg mennyi a fonal. Holnap próbálom megvenni amiről beszéltünk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az 59. Micimackó magazinhoz most jó sok ajándék van. Egy kistányér egy nagytányér egy főzelékes egy tejes bögre meg egy müzlis tálka. Most nem sok érte a 990 ft. Máskor ennyiért csak 1 tányér jár.
Hátha valakit érdekel.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
csak nem akar összejönni :wink: mindjárt küldök pü-t másik bolttal kapcsolatban :)

Heni!
a legalsó zöld családi medence :9
http://www.tesco.hu/popupimage.php?oid= ... 26dc2db5ef

:cry: :cry: :cry:

KépKép
viranka

Móni jó, hogy szóltál, egy millió tálkánk van, de mindenképp beszerezzük 8)

Vera én is ilyesmit gondoltam :roll: a kis pancsoló tavaly kilukadt :? de abban már úgysem férnének el ketten :roll:

Tavaszi nagytakaritás, na én olyat még életeben nem csináltam :oops: :oops: :oops: ahonnan én jövök ott nem szokás, itt találkoztam vele csak, a szomszédokat is csak sajnálkozva nézem, mindent szétpakolnak, ez egész ház egy hétig romos, mindenütt felmosóvödör, :shock: :shock: :shock: na én igy nem tudnék takaritani. Szépen sorjában, épp mikor melyik sarkot takaritom meg, igy nincs kosz sehol soha, mert állandó takaritásban vagyok. Ablakokat is megszoktam mosni havonta, igy nem nagyon piszkosan 10 perc alatt végzek.
Nekem ez vált be. Anyu is igy csinálta annó., meg a környezem is.

Heni
KépKép
heni81

Egyébként Vera neked mondták, hogy mikor jön meg a csúszda?

Móni, milyen futárszolgálat hozza? szóltak előtte, nem hogy nem leszünk itthon. :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nekem szerdán hozták. Hétfőn küldtek egy angol emailt, kedden egy magyart. Közvetlen a szállítás előtt hívott a sofőr, a háztól kb 4 km-re lehetett. Naná, hogy q..a messze voltam. De még aznap délután kihozta.
DHL EXPRESS szállítja.

Én is sorjában csinálom ám. Nincs szétbombázva egy hétig a ház.
Ablakokat is pucolok max 2 havonta, de pl a szekrény tetejét már rég töröltem le. Pedig nagyon sok a por mert homok van inkább mint föld.

Viranka nem megy :oops: :roll:
majd megtanítassz ugye?
Valami baj van drága, miért sírsz?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni köszi:-)

Megnyugodtam a takiritást illetően. Egyébként meg nem kell neked a szekrények tetejét törölgetned nagy pocakkal egyáltalán, a por nem szalad el.

Egyébként anyunak volt erre egy marha jó ötlete. A szekrények tetejére ujságpapirokat / csomagolópapirt rakott ( nem lehetett látni) aztán az lett poros, azt meg csak kidobta. :roll: én nem raktam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!!!!!

Kééééééész vagyok! Éljen, éljen!!!! Nagy kő esett le rólam. Megírtam, tovább nem érdekel a dolog. Már " csak" a záróvizsga van hátra.
dmaggie

Bár még a mellékleteket össze kell raknom, de az már nem nagy munka.
dmaggie

Csak írok még néhány dolgot.

Szóval, viszonylag jól vagyunk. Pörög az egész család. A nagyoknak állandóan van valamilyen torna, nem győzöm észben tartani. Bercó most éppen köhög egy kicsit, nem vészes. Mondták is a bölcsiben, hogy vigyem csak, mert én vagyok az egyetlen, aki mindig rendesen elviszi az orvoshoz, meg otthon is hagyja, erre mindig elkap valamit.
Amúgy meg őrületesen akaratos, hisztis a legényke. No, meg extrán anyás. De ezzel van így néhány manóka itt. :wink: :lol:
Éjszaka vándorol továbbra is. Hol előbb, hol később jelenik meg az ágyunkban, akkor a Kedves elvonul, én meg az ágy szélén alszom, Bercó meg természetesen hozzám bújva vagy a fejemet rugdosva. :lol:

Hírtelen ennyi.
dmaggie

Sziasztok!

Életjel! ;)

Pörög az élet, jól vagyunk, hiányoztok!!! Próbálok visszaolvasni.
Apa tegnap volt 40 éves, vasárnap tartottuk, nagyon volt a banzáj, jött a család, meg a haverok! :)
Majd teszek képet.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Én is életjelezni jöttem.
Csendben olvasok, de nem nagyon van időm reagálni.
Jól vagyunk mi is. Csak ez a fránya eső hanyná abba...
Ráadásul pénteken megyünk a metallica-volbeat-re. Ez lesz az első, hogy este itthon hagyom Lotteszmotteszt. És szakadni fog az eső. Bár azért reménykedem, hogy mégsem.

Mesi!
Írok püt vagy mailt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

egy friss kép:
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na azért nincsenek mindig ilyen jóban... 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense csuda édesek :lol:
eső miatt én is kivagyok akadva :?
tegnap csak félig tudtam lenyírni a füvet mert elkezdett zuhogni.
most meg nem tudom folytatni, mert még mindig vízes :?

na ennyi voltam, mennem kell rajzolni, majd jövök :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Itt is az éjszaka rengeteget esett :evil: minden nagyon füves, hetente vágni kell a füvet :evil: :evil: :evil: de lehet sz :evil: ét termés lesz az idén :roll: vagy kirohad minden :roll:

Mi tegnap délután az esőben is kint voltunk :roll: nem tudtunk hirtelen bemenni, igy megvártuk mig elállt. Bebújtunk a házikóba:-)

Sense de édesek:-) nálunk is nagy a szerelem a két gyerek között, néha meg ölik egymást. Áron nagyon támadós tipus, megharapja P. :roll: :roll: meg mindenkit akire megharagszik rajtam kivül :roll:

Regi szijjjjjaaaa
Hogy megy a meló??? Apátokat isten éltesse:-) mi jót főztél? sütöttél? ház hogy áll???

Móni nálunk nem lehet rajzolni, mert Áron leharapja a ceruzák hegyét :shock: gyurmát meg se merem próbálni :?
Mindent a szájába dug. Pedig gyöngyözni is lehetne már. Na majd csak felnől Péterkéhez Áron. Kis zsivány, most is a függönyt nyúzza.

Feltettem egy sötétitő függönyt P ajtóára, cserébe 7ig aludt 8) tudtam, hogy a fény a ludas :roll: :wink:

Áronnak a e felső rágója is félig kint, egyszerre jönnek :? van, hogy nyüglődik miatta, de nem nagyon vészes, viszont ez a gyerekem is nagyon nyálas :? jaj de utálom :oops: Péterke 2 éves koráig nyáladzott :shock:

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok!

Csak egy gyors beköszönés! Benéztem, h mi van Mónival, mert rémlett, h már közel járhat a várva várt pillanathoz. Remélem minden Ok a babóval és kitartást a végéhez!

Mi megvagyunk, beiratkoztunk az ovikba, remélem sikerül a favorit :-) Bár az új védőnőnk szerint azon se lepődjek meg, ha bölcsis létére sehova nem veszik fel :shock: Remélem csak hülyeségeket beszél, mint úgy általában. Pl. etessek a gyerekkel nyers vöröshagymát éhgyomorra, hátha megjön tőle az étvágya :shock: :shock: :shock: (még mindig nem nagy kajás) és vegyek el tőle minden innivalót, ami nem víz (vegyesen iszik vizet és max napi 1,5 dl 100 %-os gyümilevet), "inkább hagyjam szomjazni és szenvedni, majd rájön, h csak a víz a jó" :shock: :shock: :shock: . Persze a gyerekem nem volt rest és erre rögtön belekortyolt az apja colájába. Annyira röhögtem :-) Erre vnéni közölte, h a szülők se igyanak szemetet, hanem mutassanak példát (a férjem este iszik 1-2 pohár colát, egyébként vizet egész nap, én meg csak vizet). Még jó, h C ezt a mondatot nem hallotta, mert a nőci biztos nem köszöni meg, amit kap. ÁÁÁÁÁÁ, vissza a régi védőnőt!
Lizi nagyon rá van kattanva a kistesóra. :roll: Sok bölcsis társának/barátjának van és mindig mondja, h neki is kell, és megengedné, h befeküdjön az ágyába és simogatná meg puszilgatná. Ilyenkor mindig megszakad a szívem, h jó pár évig (v akár egyáltalán) nem lesz neki. :cry: Félek, h egy nagy korkülönbséggel nem lesznek majd olyan jó tesók. Annyira sajnálom, de sajnos nincs más lehetőségünk...

Na, majd igyekszem gyakrabban bekukkantani Móni miatt.

silka
silka

OFF:

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.

Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers
biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.

A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai
folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

Heni
KépKép
heni81

Életjel, bár ezt tőlem nem nagyon szokhattátok meg :wink:

Nagyon összecsaptak a fejem felett a hullámok. Az első kutatás anyagát tegnap éjjel küldtem el, ma visszajeleznek, rendben van-e. KÖzben csinálom már a másiknak az interjúit.
Ma a Viktória-étteremben voltam 3/4 kilenctől, most van egy kis szünetem, dél körül megint megyek.
Reggel Rugót hét előtt kellett kelteni, majd eldőlt szegény. Elvittem Gábort is a munkahelyére.
Holnap megint munkanap, de a kocsi Gáboré, Bp-re megy. De reggel el tudja vinni Rugót, és haza is hozza este. Én busszal Böszörménybe.
Pénteken Gábornak kell a kocsi, nekem meg konferenciám lesz, még fel sem készültem rendesen. Szerencsére jönnek anyáék hétvégére, iderendeltem őket délre, ők vigyáznak Rugóra.
KÉsz vagyok :shock:

MOst egy kicsit elpakolom a lakást, meg iszok egy kakaót

Silka, G., különösen ha éjszakázik (ami nála rendszeres és kb. négy órai alvást jelent naponta), akkor napi egy üveggel is megiszik.

Rugó pedig már ivott nem csak kólát (néha kap egy felest, ha nagyon kéri), hanem a sört meg bort is megkóstolta. Ez persze nem dicsekvés, csak tény. Kikunyerálta, odaadtuk. A sör ízlett neki, úgy kellett elvenni tőle...

Az óvodához drukkolok.

Mindenki vigyázzon magára, remélem, ideérek azért néha a héten.

Sense, szépek a gyerekek :D

:arrow:

Kép
vindolanda

Íme, az első második generációs orchideám :D Mára kinyílott, most vettem észre pakolás közben.
MÉg november végén vettük, mikor beköltöztünk az új részbe. Kb. két hónapig virágzott, de most újra kezdte :P

Kép

Kép
vindolanda

Naposabbat :) :)

vINDO!
DE SZÉP :9 BARÁTNŐMNEK VAN ÉS FOLYAMATOSAN VIRÁGZIK NEKI :shock: bocs caps lock :) én mindig azt hittem mű,de igazi :) :) sört B. is kóstolt már :9 M. nagy kedvence mega tonic és gyömbér :) :)

Silka!
szia :) igen előfordul nem veszik fel oviba,ismerősőmék így jártak tavalyelőtt(bölcsibe járt előtte+1évet ráhúzott)

Tegnap bandáztunk Mesiékkel azaz kijöttek és üzleteltünk kicsit :) gyerekek tök jól elvoltak :) Zsozsi Bálint sokat motorozott aztán Mírával matricáztak,Gegi terepet fedezte fel és jókedélyű volt nagyon :) :) mi meg tarccsoltunk jót :) :)
végén M. megajándékozta Mesiéket a névnapjára kapott sétányrózsa pár levelével :) közben elmondta h. kígyómarásra ez nagyon jó :) :) :)

ma lányom közölte neki nagyon fáj az oltás helye(kullancs ellen) és ragtapasztól van és nem bírja kezét mozdítan,nem akar oviba menni :shock:

:arrow: Bálint engem akar :)

KépKép
viranka

Vindo de szép!!!!!!!

Vera jó lehetett a traccs party:-)

Szakad az eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Itt mesebeli az eső. Hol esik, hol nem. Naná, hogy akkor zuhogott amikor a védőnőhöz mentünk meg vásárolni.
Legnagyobb meglepetésemre ki akar jönni a házhoz a védőnő :shock: :?
Mondta, szülés előtt jön. Mondtam oké, hozzon váltóruhát, beállhat festeni, takarítani, pakolni. Épp mihez lesz kedve.
Remélem letesz erről a tervről. Egy szana szét lévő lakásban hol fogadjam??????????

Heni cica imád rajzolgatni mostanában és már figurálisan próbál rajzolni.
Napocska és arcok. Ezek már profin mennek neki. De mindennel próbálkozik :D
jó a cikk
cicus is akkor alszik el hamar délben ha be van teljesen sötétítve. Ezért vettünk az új ablakokra is redőnyt.
Kiszámoltam, hogy olcsóbb a redőny, mint egy valóban jól sötétítő sötétítő.

Regi apának boldogságos 40.-et
kép esetleg a nagylányról?

Silka de jó, hogy jelentkeztél :D
ovi remélem megoldódik, drukk érte+++++++++++++
mondjuk, most a topik nagy részénél hasonló problémák vannak :roll:
munkád van már?

Vindo ez nagyon szép és az a hajcsat 8)
cicus is kóstolt már sört és bort
colát még nem :roll:

megyek iszom egy kávét, ragad le a szemem :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi??????????????????????????????

tuti nem sikerül

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most hívott anyu. Orosházán fél órán keresztül szakadt a jég. Diónyi darabok. Mindent levert amit csak lehetett. Apu műhelyének a tetején hatalmas lyukak vannak Még jó, hogy nem volt ott apu. A francba ezzel a hülye idővel :evil: :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Szülinapi buli nagyon jól sikerült. Rokonok is voltak, meg Apa legjobb barátai! :)
Bográcsos csülkös bableves (ez Anyu főzte), sült husok, kétféle salátát készítettem hozzá. Volt néger kocka, raffaello szelet, almás béles, sütöttem még epres tortát, plusz rendeltünk egy marcipános túrótortát (Apa kérésére).

És egy Szeli vigyor: :lol:
Kép

Munka jól megy, főállásban Uniqa (biztosítások, befektetések) mellette még leszerződtem az Axával is (hitel, nyp, egészségpénztár), és OTP lakástakarékot is értékesítek! :)
Mindig kapom az elismeréseket, szuper a csapat is, nagyon jól érzem magam. Nem mondom, hogy halálra keresem magam, de annyit simán hazahozok, mint ha bankban értékesítenék. Csak itt nem szívják ki az utolsó csepp véremet is...
Szerencsére Apának is van most bőven munkája! (kopp-kopp-kopp)

Szelike most sajna beteg, valami vírus ráment a légcsövére (meg az enyémre is...) :( Holnap, holnapután itthon vagyok vele.
De itthon is fogok kicsit dolgozni, míg alszik! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! A házon nem csináltunk azóta se semmit. Még a tartozásainkat rendezgetjük, utána lesz majd szigetelés, de fogalmam sincs, mikor jutunk el odáig... :/
Viszont a kerítésünk megvan, Doki (a kutya) miatt muszáj volt! :)

Itt látszik a kerítés: (Apa csinálta)
Már ígéretet kaptam egy homokozóra is, már a deszkák megvannak... :roll:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Botond és Lottesz nagyon cukik! :)

Vindo! Szép az orchideád! :)

Móni! Azért csak óvatosan! Majd dobjál ám képet a házról! :)
Szombaton mentünk volna Halásztelekre, de úgy néz ki, hogy a kislánya bárányhimlős, így elmarad... :?

Silka! Milyen a meló??? Végülis melyik munkát vállaltad el???
Ovihoz ++++++++
Szeli marad egy évet még bölcsiben, 5-en maradnak a csoportból! :)

Kép

Kép
regcsiken14

De édes Szeli:-) kis huncut:-)

Jaj engem nagyon érdekelne a munkád, te most akkor alkalmazotti jogviszonyban dolgozol a biztositónál? Van valami fix és arra jön a jutalék, vagy hogy vagy ez?

Silka sok sikert az ovihoz++++++
Melyik munkát választottad?

Móni az a gondunk csak, hogy a nappalinkon hátul nincsen csak redőny és a szoba ajtók üvegesek igy pont ott kel fel a nap és süt be az ajtón Péterkéhez :? Festés után tuti tetetek arra az ablakra is redőnyt!

A védőnők itt is kijárnak szülés előtt megnézni a baba kiságyát :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Igen, úgy, ahogy írtad! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Bt felvették oviba :) :) :)

amúgy Naposat :) :)

még mind2 gyerök alszik,engem telefonos ébresztés keltet :) :)

Regi!
biztos jó buli volt :) :) de édes Szeli :) nagyon ügyes vagy :) s az a lényeg szeressed,megbecsüljenek,dícsérjenek :) akkor fog jól mennia amunka :)

Sense!
szépek :) el sem hiszem h. nem mindig így van ahogy a képen :) Metallica :) :) :) visztek esőkabit :) :) mást ugysem lehet bevinni :)

Heni!
nektek már viszik a csúzdát :shock: még nem írtak a szállításról semmit :( :(

:arrow: csipet csapatot ébreszteni :) :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: