Hello Lányok!
Csak egy gyors beköszönés! Benéztem, h mi van Mónival, mert rémlett, h már közel járhat a várva várt pillanathoz. Remélem minden Ok a babóval és kitartást a végéhez!
Mi megvagyunk, beiratkoztunk az ovikba, remélem sikerül a favorit

Bár az új védőnőnk szerint azon se lepődjek meg, ha bölcsis létére sehova nem veszik fel

Remélem csak hülyeségeket beszél, mint úgy általában. Pl. etessek a gyerekkel nyers vöröshagymát éhgyomorra, hátha megjön tőle az étvágya

(még mindig nem nagy kajás) és vegyek el tőle minden innivalót, ami nem víz (vegyesen iszik vizet és max napi 1,5 dl 100 %-os gyümilevet), "inkább hagyjam szomjazni és szenvedni, majd rájön, h csak a víz a jó"

. Persze a gyerekem nem volt rest és erre rögtön belekortyolt az apja colájába. Annyira röhögtem

Erre vnéni közölte, h a szülők se igyanak szemetet, hanem mutassanak példát (a férjem este iszik 1-2 pohár colát, egyébként vizet egész nap, én meg csak vizet). Még jó, h C ezt a mondatot nem hallotta, mert a nőci biztos nem köszöni meg, amit kap. ÁÁÁÁÁÁ, vissza a régi védőnőt!
Lizi nagyon rá van kattanva a kistesóra.

Sok bölcsis társának/barátjának van és mindig mondja, h neki is kell, és megengedné, h befeküdjön az ágyába és simogatná meg puszilgatná. Ilyenkor mindig megszakad a szívem, h jó pár évig (v akár egyáltalán) nem lesz neki.

Félek, h egy nagy korkülönbséggel nem lesznek majd olyan jó tesók. Annyira sajnálom, de sajnos nincs más lehetőségünk...
Na, majd igyekszem gyakrabban bekukkantani Móni miatt.
silka