Sziasztok!
Na, akkor normálisan, bepótolva az eddigieket is.
tímea83!
Hogy vagytok?
merion!
Meggyógyultatok már?
katy76!
Végülis nem kellett dokihoz mennetek tegnap?
Munka közben Babanetezés: ej-ej!
conversano!
Te hol, s miért bújkálsz?
kicsidodi!
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!
Babatali nekünk is szuper volt, csak én mentem legkésőbb, és én jöttem el legkorábban
Szégyellheted is magad rendesen!

Imádtam Botond sapiját, marha jó volt!
marietta1982!
Mi történt anyukáddal?
boo!
Azt mondtad, hogy 301 képet készítettél. Később meg azt, hogy 291-et töltöttél fel. Én viszont csak 288-cal találkoztam. Na, most akkor hogy is van ez?

[quote="boo"]O írta:booK! mi a különbség a tömörítés és az átméretezés között??
számomra a kettő egy és ugyanaz

A tömörítés az, amikor a 623. cipődet megpróbálod besuvasztani, hogy Apa ne vegye észre. Az átméretézes pedig amikor megpróbálod megdumálni, hogy eddig is ennyi volt, csak nem vette észre.

Jól látom, hogy a Norma munkahelyes (

) képek még nem lettek korrigálva?
[quote="boo"] írta:boo
fogyás: velem szenvedsz

te fikázod magad, és én is magamat

Apáca néni: érdekes.
[quote="boo"] írta:booRemélem már meg tudjátok nyitni a képeket, de kérdem én, hogy senki nem olvas vissza, mert én leírtam este a kínlódásomat?
Jelentem, én olvastam! Csak gondoltam, hogy kivételesen nem leszek gyökér és nem foglak csesztetni azzal, hogy nemigazhogygyerekférjkutyaháztartásmellettmégnincsenekfentakicsinyítettképek
pedigmárelteltvagyfélnapis.
Pedig olyan jól esett volna leírni.

Csak gondoltam megmutatom az empatikusabb énemet is.

Tényleg kifejezetten kedvcsináló, jókedvet hozó szám. Köszi, hogy feltetted!
merion!
A te kezedben is jól áll a fényképezőgép.
Én is kedvet kaptam a Google-s feltöltögetéshez. Még szerencse, hogy azok a képek még nem digitálissal készültek, mert akkor vagy 2 napot csak szkennelgetéssel töltenék, olyan sok imádott képem van.
agi125r!
[quote="agi125r"]
írta:agi125r
Bond: nem tiltattam le, mert megnéztem a telefonom, és nem jött értesítés, hogy használták volna...

Így padlógázzal irány Mór, és ott meg is lett
Anyámnak megmondtam ma, hogy többet nem beszélek vele, ha épp fizetek valahol. Válasz: ki mondta, hogy hagyd ott a kártyát?

Erre már nem is mondtam semmit....

Öööööööööö...attól még előfordulhatott volna, hogy bármelyik pillanatban lehúzzak, vagy esetleg lepasszolják másnak.
Anyukád:

loislane!
Nekünk bevált Manónál a Dentinox. Lidokain van benne. Annyira komálta, hogy csak úgy ette volna, ha hagyjuk. Huginál nem kellett még bevetni, és úgy látszik nem is kell majd. Egyáltalán nem viseli meg a fogzás.
Borostyán nyakláncunk is van. Hogy fogilag mennyit használ azt nem tudom, de legalább nem nézik fiúnak.
Nekem úgy tetszene a jog. Csak annyira visszás tud lenni.
Már annyiszor írtam, hogy mindenki előtt megemelem a kalapom, aki család mellett tanul. Többedik diploma és társai nekem felfoghatalanok.
ancsurti!
Már én is kezdtelek hiányolni jó, hogy előkerültél!
Hugi ruháját tegnap láttam itt fent, egy másik topikban. És azon a kislányon is fejpánt volt, csak rózsaszín.
kispocok13!
Én már nem egy fehér, vagy átlátszó falú edényemet tettem tönkre, hogy hülye fejjel zsírosabb jellegű paradicsomos, paprikás ételt melegíttetem benne.

Mire észbe kaptam már késő volt.

Azóta ilyen célra csak ezeket a már leamortizáltakat használom. Semmit nem tudtam kezdeni velük.
nyuszi81!
[quote="nyuszi81"]V írta:nyuszi81olt itt a konduktor,hát Lili elég sírós volt,de csak azért,mert nem voltam ott velük,merthogy hatékonyabb,ha nem vagyok ott,amíg foglalkozik vele. De egy idő után behívott a csaj,mert nem bírt vele

Persze. Jön egy vadidegen, elkezdi "gyötörni", és naná, hogy nincs szüksége az anyjára, akit lát, hogy mellette van, számíthat rá. Akiről azt hiszi, hogy majd megvédi attól, hogy "bántsák".
bucus80!
[quote="bucus80"] írta:bucus80A gyerekek is szimpik egymasnak. Mar megfogtak egymas kezet es Lottus elvette a kiscipojet is. Nagyon aranyosak. Varjuk mar, hogy tudjanak egyutt jatszani.
Lotti nagyon ügyes!
Kórházban mi volt?
czigka!
Zugolvasó üzemmódból tessék kilépni, és áttérni a nyilvánosan íróba!
Végül, de nem utolsó sorban: utólag is boldog névnapot Árminnak és Mírának!
(Utóbbit egyébként honnan lehet megtudni? Mert az én naptáramból nem.
)
Ezenkívűl éljen minden további fogacska.

Úgy tűnik, hogy volt valami a taliban, mert Huginak is kibújt a harmadik. Francba a Dentinox-szal és társaival, ez kell ide!
(Hugi a napocskával játszik a kövön. Tök aranyos.
)