A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kispocok!
Azért helyesbítenék: a lányoknak is meg kell tanulniuk megvédeni magukat, ugyanis Lili Petrát is megpróbálta megharapni! Szerintem Lili amint bőrt látott, azonnal harapott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Most eldugulok és dolgozom tovább... :oops: :oops:

Kép
katy76

Katy,

dejóóóóóóóóóóóó, hogy Petra rendbejött :lol: :lol: :lol:

Félbevágott törpe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Helyesbítés elfogadva :wink: :wink: :wink:

Séta: itt nálunk akkora szélvihar van, hogy a reggel 9 előtt teregetett cuccok lassan megszáradnak...

KépKép

KépKép
kispocok13

helyesbítek én is: nem száradnak meg mert az előbb esett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Enyémgyerek 2 óra 20 perce alszik :shock: :shock: :shock: :shock: délután meg majd le sem lehet lőni :? :? :? :?
(amúgy nagyon cuki: fél órája a hátán feküdt kiterülve, egyik keze kilógott a kiságy rácsán, most meg felhajtogatta magát a kiságy fejrészéhez keresztbe, és az oldalán nyomja a szunyát, felhúzott lábakkal :lol: :lol: :lol: :lol:. Még az sem zavarja, hogy hülyeanyja rajtafelejtette a kiscipőt :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok-gatya nekem is tetszett :) Még tavaly próbáltam ilyet, a szülés után, de akkor valahogy bénán állt, (akkor vékonyabb voltam :oops: ) most meg szerintem tökre erősítene :oops: Az a zippzáros Converse is tök vagány, olyat még nem láttam :)

EnyéZé cseszik aludni, előbb már kéyntelen voltam kicsit megszoptatni, ott persze bealudt, de mire letettem megin vernyog...lehet elkiabáltam ezt a hipphopp fognövesztést :? Lesz ma egy köröm a gyógyszertárba...csak nem tudom mit kéne... helyileg mit is szoktak, Dentinox?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
dentinox és camomille

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Camomille, azmiaz? Valami homeós cucc?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Míra nevében köszönöm a köszöntéseket! :P

Bucus,

Örülök, hogy tetszettek a képek. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

lois!
igen-igen.
bár én még nem használtam,de állítólag nagyon jó.
nekünk borostyán karkötőnk van-szerintem jó.

merion!
Mírának is Boldog Névnapot!

Kép
Kép
csibe83

Lois,
Ha ez vigasztal, én is szülés után vettem és akkor még én is vékonyabb voltam...De szerintem ez olyan " ápol, s eltakar" típusú naci :wink: :wink:

Remélem, Zé hamar megnyugszik, és álmában növesztgeti tovább a fogait! :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,
nekünk is ez jött be: homeós cucc (osanit) + borostyán :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Köszi, kipróbáljuk :D

KisPocok!
Igen lehet benne valami, van ilyenem térdalattigérősben, azt tökre szeretem.
Ápoleltakar azjóóó, de mit húzzak a fejemre?????? :oops:
Most jött meg a Zsebibaba-erszény, amiről beszéltünk, alig várom hogy felébredjen a Ded és kipróbálhassam :D

Na valaki zavarjon már el tanulni..... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Osanit, okéé, ezt is jegyeztem :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Osanitot itthon nem lehet kapni, mi Norka ajánlásával Chamomillát használunk, szerintem jó.

Kép
Kép
orsi777

Lois,

és a térdalattigérőset hol újítottad? Pont olyat vadászok :wink:
fejedre? Semmit!!! Nincs rá szükséged :wink:
(osanitot Ausztriából lehet szerválni, itthon nem árulják a gazok. De ebben is chamomilla van, plusz calcium phosphoricum)

amúgy mit tanulnál, ha hagynánk?
Erszényről pedig kíváncsian várjuk a beszámolót!

KépKép

KépKép
kispocok13

Orsi!
Köszi, akkor Osanit perpillanat lehúzva, kipróbáljuk a Chamomillát :)

KisPocok!
Kettő is van, az egyiket még tavaly márnemtudomhol, a másikat most a helyi Wranglerben, de nem hinném, hogy ezzel sokat segítettem :roll:
Köszi aranyos, vagy, de te még nem láttad Boo képeit :oops:

Jogot hallgatok, most épp polgári jogot tuszakolnék diónyira zsugorodott agyamba :oops: Úgy fest a pisikakakajafogésatöbbi minden mást kiszorít :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ejha, az szép teljesítmény baba mellett :!: :shock:

naci: köszi, majd én is megnézem a Wranglert :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Nagyon jok a talis kepek!!!Latszik hogy remekul ereztetek magatokat!!!

Betegeknek jobbulast!!!

Loislane:jo volt vegre latni Titeket is!!!
En is camomillet es lancot hasznalok :wink: ,melle a viburcol is bejatszik!(en napi 1x adom,es tokeletesen hatnak)eszrevetlenul tort at a bal also 1es,es a bal felso 1es 8)

Kispocok:Apa itt aradozott Nimrodrol :lol: :lol: :lol: mikozben neztem a kepeket!!!Nagggyon bejon neki a fiad!Es tenyleg,angyon cukker!!!(jok a kepeid,meglestelek)

Merion: :oops: :oops: :oops: ezer bocsanat hogy nem irtam!!!Annyira nem tudtam......szegyenlem is magamat elegge!!!Remelem lanykad mar jobban van!!!!

Bond:olyan edes egy tunder Hugi!Jo volt latni a kepeket...kis szorongatnivalo mazsola!!!!Nagyon franko a farmer-rucija!!!

Minden baba+anyuka szuperul nez ki!!!

Orsi:Ti is hihetetlenul!!!!Szepen lefogytal :shock: :shock: !Es Odi mennyire letagadhatatlanul hasonlit ratok :shock: :shock: !Nagyon fotogen :lol: :lol: :lol:

Silla:Locit is imadom!!!Azok az arcvonasok......nagyon helyes kiskrapek!!!Teapanak jol all a kezeben minden aprosag :wink:

Boo:Miron is mekkora mar!Latom,oras mester lesz belole!!!

Ikoka:Csini vagy!!!Zsombi tenyleg milyen nagyfiu :lol: mint egy egyeves :wink: es az a mano sityak :lol: :lol:

Dodi:Botondnal eltorott a mecses?Olyan meghatoak a kepek rola!!!

Nyuszi:Lili is gyonyoru!!!Ott a kepen latom "repulozik" :roll: :roll: ezt meg sokszor csinalja???

Katy:Petrusnak jobbulast!!!Milyen szigoru vagy nemely kepen :lol: :lol:

Remelem nem hagytam ki senkit :oops:
Nevnaposoknak boldogsagosat!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,

dejó, hogy jöttél végre! Jól vagytok? már kicsit aggódtam hogy nem jöttél sokáig.

Köszönjük a bókokat! (én még nem leskelődtem, csak jelölgettem... De hamarosan megkaparintom Enyémapa gyors gépét, és lesz nemulass :lol: :lol: :lol:)

KépKép

KépKép
kispocok13

Help valaki:
csőrös pohár ivórészét mivel fehéríthetem ki? (gyermek az első használatkor paradicsomos szájjal ivott bele, és azóta narancssárga a cucc :shock: :cry:
(cif, ecet nem működött)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ancsurti!
Szigorú???? Csak rosszul fényképeztek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Amúgy én tényleg nem vagyok egy fotogén alkat, nagyon ritka rólam a jó kép.

Azt árulja már el valaki, hogy én miért nem tudom megnyitni a fehérvári képeket????? A másik két babatalit simán meg tudom nézni, de az utolsót nem. :evil: :evil: :evil:

Petrámnak kutya baja, hacsak az nem, hogy most még annál is kevesebbet eszik, mint szokott. De idővel biztos visszajön az étvágya. Most ezen már nem aggódom.
Annyit aggódtam, hogy szombat este óta fogytam 1 kilót. :shock: :shock: :shock: Nyilván holnaputánra visszajön, de azért durva, hogy ennyire nem bírtam enni.

Lois!
Nem semmi jogot tanulni egy pici baba mellett! :shock:

Kispocok!
Szerintem a műanyagot nem fogod tudni kifehéríteni semmivel. :roll:

Itt nem esett az eső, ellenben nem is voltunk sétálni, mert úgy elszaladt az a kevés kis idő, hogy nem jutott rá idő. Most meg alszik, utána meg már késő lesz. Majd holnap.

Vettem a teszveszen egy könnyű kis chicco babakocsit anyukámhoz, hogy tudjon a Petrával sétálni. Ami van, az nagyon nehéz. Amúgy is akartam valami kis könnyű babakocsit, így vettem használtan egy chicco ponee-t, ami 5,5kg. Elég stramm babakocsi, viszont könnyű és elég picire össze lehet csukni. 13e volt postaköltséggel együtt. :D

Kép
katy76

Boo!! Miért nem tudjuk megnyitni a képeket???? :twisted: Már úgy megnézném!!!

Ancsurti! Igen,repül még Lili,de mostanában csak akkor,ha már fáradt. Volt itt a konduktor,hát Lili elég sírós volt,de csak azért,mert nem voltam ott velük,merthogy hatékonyabb,ha nem vagyok ott,amíg foglalkozik vele. De egy idő után behívott a csaj,mert nem bírt vele :lol: De azért fáradt is volt ám,ma felborult a napirendünk és mire ideért az Ildi,pont befáradt :cry: Amúgy azt mondta,hogy nagyon ügyes Lili,már egy picit haladt négykézláb :lol: Ja! És azt kérdezte,hogy sokat játszottunk-e vele a Montessory toronnyal,mert tök ügyesen rárakja a karikákat a rúdra :shock: Mondtam,hogy nem annyira,mert szombaton kapta.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispocok! Mi elvileg megyünk holnap egy barátnőmmel a Kopaszi gáthoz,persze csak ha az idő is engedi :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispocok,

A fehérítésről sajnos mondjál le...nem fog összejönni...legalábbis többünknek nem sikerült eddig. :( Míráé is hónapok óta sárga. Nálunk az lett a megoldás, hogy van egy fehér is, ha megyünk valahová és nem sárga színű főzeléket eszik. :)

Boo valószínűleg a képek kicsinyítése miatt vette le az albumot a netről...így aki még nem látta, annak várnia kell, amíg ismét elérhetővé teszi. :(

Ancsurti,

Semmi gond! :)

merion

merion

Rapid!

Lois!

Te jogot hallgatsz?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock:
Én a sz@ros kis kommunikáció szakommal a saját vállamat veregetem folyton :oops: :lol: . Itt legalább bizonyos tárgyaknál lehet "kamuzni", de jogon.... :roll: . Én is épp tanulok, holnap vizsgázom, de vhogy egyre fogynak a tartalékaim :? . Nemzetközi tágyalástechnika...remélem átmegyek :roll: . (Baba előtt a négyeseknél totál elégedettlen voltam magammal, hát ez cseppet változott :oops: :lol: ).

Eddig mivel foglalkoztál? Hány éves vagy te most? (ha szabad tudni....)

Ja, Kispocok keresztnevét én ma megtudtam iwiwről, Loisét viszont nem tudom :? . Sőőőt, még csak nem is beszélgettünk igazán, mert úgy elrohantam :( . HülyehülyeDodi :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi,
Lili nagyon ügyes a karikákkal :lol: :lol:
holnapi jóidőnek drukkolok nektek!

Fehérítés :cry: lehet hogy akkor én is veszek egy "kimenős" csőrt :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Gyors bekukkantottam, hatha meglehet mar nezni a kepeket, de szomoruan latom, hogy meg mindig nem. :cry:

Dodi:
Sok sikert a vizsgadhoz. Vagy inkabb, kez- es labtorest? :wink:

Nyuszi:
Lili nagyon ugyes. Biztos a torna segiteni fog Neki, csak talan azert sirdogalt, mert nem ismerte a tornasz nenit es Te sem voltal ott. Nem?

Lois:
Gyerkoc mellett jogot tanulni, nem lehet konnyu dolgod. Sok sikert kivanok hozza.
Apaval ujra atbeszeltuk a gyerekules temat es elmentunk egy itteni nagy baba aruhazba, ahol megneztuk oket. Csak O ragaszkodott annyira a kombinalthoz, de szerencsere sikerult meg gyoznom, hogy a 9h-4 evesig az sokkal jobb. Ez 4 vagy 5 pozicioban dontheto es ez fontos, mert tervezunk hosszu utra menni es akkor legalabb tud Lottus kenyelmesen aludni benne.
A Britax Eclipse-t vettuk meg. Meg a Kingnel is jobban dontheto. Talan holnap meg is erkezik.
Ez az ha erdekel:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 0001_14568

Ma taliztam megint az uj baratnommel. Tok jol ereztuk magunkat, olyan jol megertjuk egymast. A gyerekek is szimpik egymasnak. Mar megfogtak egymas kezet es Lottus elvette a kiscipojet is. Nagyon aranyosak. Varjuk mar, hogy tudjanak egyutt jatszani.
Lottus egyre ugyesebben tud mar allni kapaszkodas nelkul. Van, hogy ugy alldogal vagy fel percig is. Eszre se veszi szerintem, jatekkal a kezeben.
Ja, es az etvagya is kezd megjonni. Mar szivesen eszik minden felet, es iszik is egy keveset. A szilikonos pohar nagyon bejott. Koszi Lois. :D
Holnap meg megyek a korhazba vissza, a mutet utani ellenorzesre. Remelem minden okes lesz es nem talalnak semmit. Szerencsere nekem mar semmi panaszom.(kopp,kopp,kopp)
Kép

Kép

Azert egy kicsit hosszabbra sikeredett a bekukkantasnal. :roll: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Boo:
Pont egyszerre kuldtuk a hsz-kat. Vegre meg tudom nezni a kepeket! Megyek is nezegetni. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok haja húú, de tetszik nekem is, már korábban is néztem itt a fórumon, amikor rakott fel képet, de nekem tök szarul állna, meg a hajam is erőszakos hozzá. Mindig irigyeltem azokat a lányokat, akiknek vágnak egy jó fazont és magától beáll. Én ha nem szárítom meg a hajam, olyan a megtépett haj, mintha én nyirbáltam volna bele.

Nah, vettem chamomillát, de érdeklődés hiányában nem adtam belőle, mert a Ded úgy döntött, hogy most akkor inkább már megint nem fáj neki semmise :shock: Ja meg elhagytam az adagolást, a gyógyszerész luvnya lefénymásolta, én meg elkutyultam. Próbáltam pár szemet feloldani vízben, na az se ment, szóval most a sarokban figyel :roll:

Kipróbáltuk az erszényt, eléggé a mély vízbe dobtam vele magam, DM-enn hosszas bóklászás, meg gyógyszertári sorbanállás, a Spar csak azért úszta meg, mert oda van a bevásárlókocsiba olyan beülős izékém Zének (nekem minden szarságom van, amibe bele tudom tuszakolni a kölköt :oops: ), na szóval az erszény :arrow: Szerintem nagyon kúl, simán felvettem egyedül, egy mozdulat, meg levenni is, Zé nagyon jól elvolt benne, kicsit fura a vállamnak, de kényelmes amúgy. Össze sem lehet hasonlítani azzal, mint mikor cipelem az oldalamon.

Azért felesleges a babérkoszorú a fejemre, mert a gyerekkel tanulásnak ez a főpróbája (előző félévet passziváltam), és nem sok humorom van hozzá :? Azért megcsinálom, számítottam rá, hogy kevés időm lesz, nem vettem fel sok tárgyat, inkább csak lefaragom az elmaradásaimat :roll:
Majd becserkészek minden talizót az Iwiw-en, akkor majd nem lesz akkora rejtély a nevem. Khöm, a korom nincs rajta, mert vagyok annyi, hogy már ne akarjam kiírni :? Amúgy Bond megtalált... hogy csinálta, nem tudom :shock:

Dodi!
Azért ne ostorozd magad, én sem tudtam mindenkivel beszélni, sajnálom is, de majd legközelebb :)
Eddig is ugyanazzal foglalkoztam amivel most is, dolgozgatok a saját vállalkozásunkban. Emellett volt időm tanulni. Az első diplomámat is munka mellett szereztem. Enyém almamater a tiéd almamater :wink:

Pocok!

Műanyag :arrow: Nekem az aventes tejtárolók kupakjából soha többé nem jött ki a répa meg a tök :? Szóval szerintem kimenős csőr :D

Katy!
Örülök, hogy Petra jobban van :D Azért ne így fogyj :roll:
Babakocsi-vásárlás :arrow: Ügyeskislány :D

Ancsurti!
Én is hiányoltalak már, jó hogy jöttél :D
Magatoktól is írhatnál :)

Nyuszi!

Mászás :D Ööö, mi még semmi ilyen ügyeskedős játékkal nem játszunk :oops: Ideje lenne beújítanom most már a babások helyett nagyfiús játékokat :roll:

Bucus!
Ez szuper ülés, jó választás volt :wink: Majd számolj be Lotti mit szól hozzá :) Én is a hétre tervezem megrendelni, mert kezdi unni a banán Zé így fekve. Még azt nem tudom, hogy mennyire lesz macerás az ülést kiszedegetni, és áttenni a másik kocsiba, vagy kell a második ülés is.
Szilikonos itató :) Loismagátvállonvereget :roll:
Lotti képek nagyon cukik :D

Boo!
Én jövő héten jutok el Promodba, lehet megnézem ezt a buggyos gatyát én is :roll:
Pofaszerkezet, hmm, nemtom, de nem hinném, hogy ez lenne az első amit felsorolna szerelme okán :roll: Inkább a szikrázó elmém ugye 8)
Jah, önostorozásban királyok vagyunk :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote="loislane"]M írta:loislaneajd becserkészek minden talizót az Iwiw-en, majd nem lesz akkora rejtély a nevem. Khöm, a korom nincs rajta, mert vagyok annyi, hogy már ne akarjam kiírni :? Amúgy Bond megtalált... hogy csinálta, nem tudom :shock:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.11 06:51-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]H írta:kispocok13elp valaki:
csőrös pohár ivórészét mivel fehéríthetem ki? (gyermek az első használatkor paradicsomos szájjal ivott bele, és azóta narancssárga a cucc :shock: :cry:
(cif, ecet nem működött)

Először jól dörzsöld át tengeri sóval. Aztán áztasd fél deci citromos vízbe, és tedd napsütötte helyre. Várj vele fél napot. Következő lépésként alaposan kendd be IKEA-s Jömbfurdö krémmel. Végül vess egy rá egy keresztet, és vágd ki az egészet a pics@ba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Reménytelen. :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Hú,akkor nekem is el kell mennem a promod-ba,csak az agáz,hogy nekem tényleg szarul állnak ezek a gatyák a röid lábaimon :oops: Pedig nagyon szeretem ezeket a laza cuccokat.
Kispocok! nekem is nagyon bejön a hajad,de már nem akartam dicsérni,mert még félreértik itt a helyzetet,hogy ennyire fényezlek :lol: De összességében úgy tűnik,hogy a te stílsuod a legbejövősebb sokunknak :lol:

Boo!! Végre sikerült megnézni a képeket,szuperek! Már kétszer is végig görgettem :D

Úgy tűnik,nem tett jót tegnapi nap Lilinek,már abból a szempontból,hogy megint iszonyat hisztis,ha elmegyek mellőle. Szerintem fél,hogy megint ott hagyom,mint tegnap az Ildivel. Alig bírtam lefektetni most is,annyira sírt :cry: Na nem baj,pénteken már ott leszek velük én is és akkor remélem hamar vissza áll a rend

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:17-kor.
Vendég

kispocok13! :)

Nimród hogy van? Nem borult fel a napirendje, sikerült kihevernie a talit? :roll: Szegénykém nem sokkal azelőtt aludt el, hogy kidobtatok. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Majd délutáni alvásnál visszaolvasok, most semmi esély erre :roll: :lol:

Viszont ciki- nem ciki /ciki :oops: :lol: /: apa benevezte Katát egy netes versenybe :)
Ha van kedvetek regisztrálni meg ilyesmik, akkor az alábbi linken tudtok rá szavazni:

http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... h_keyword=Éri%20Kata

Nagyon köszönöm apa nevében is :D

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Na, akkor normálisan, bepótolva az eddigieket is. :roll: :oops: :oops:

tímea83!

Hogy vagytok? :?: :?: :?: :?: :?:

merion!

Meggyógyultatok már? :?:

katy76!

Végülis nem kellett dokihoz mennetek tegnap? :?:

Munka közben Babanetezés: ej-ej! :lol: :lol: :lol:

conversano!

Te hol, s miért bújkálsz? :roll: :(

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Babatali nekünk is szuper volt, csak én mentem legkésőbb, és én jöttem el legkorábban :?

Szégyellheted is magad rendesen! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Imádtam Botond sapiját, marha jó volt! :P

marietta1982!

Mi történt anyukáddal? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

boo!

Azt mondtad, hogy 301 képet készítettél. Később meg azt, hogy 291-et töltöttél fel. Én viszont csak 288-cal találkoztam. Na, most akkor hogy is van ez? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="boo"]O írta:booK! mi a különbség a tömörítés és az átméretezés között?? :roll: :oops:
számomra a kettő egy és ugyanaz :oops:

A tömörítés az, amikor a 623. cipődet megpróbálod besuvasztani, hogy Apa ne vegye észre. Az átméretézes pedig amikor megpróbálod megdumálni, hogy eddig is ennyi volt, csak nem vette észre.
:roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól látom, hogy a Norma munkahelyes ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) képek még nem lettek korrigálva? :roll:

[quote="boo"] írta:boo
fogyás: velem szenvedsz :twisted: :lol: te fikázod magad, és én is magamat :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Apáca néni: érdekes. :roll: :roll: :roll:

[quote="boo"] írta:booRemélem már meg tudjátok nyitni a képeket, de kérdem én, hogy senki nem olvas vissza, mert én leírtam este a kínlódásomat? :lol:

Jelentem, én olvastam! Csak gondoltam, hogy kivételesen nem leszek gyökér és nem foglak csesztetni azzal, hogy nemigazhogygyerekférjkutyaháztartásmellettmégnincsenekfentakicsinyítettképek
pedigmárelteltvagyfélnapis. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Pedig olyan jól esett volna leírni. :twisted: :twisted: Csak gondoltam megmutatom az empatikusabb énemet is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg kifejezetten kedvcsináló, jókedvet hozó szám. Köszi, hogy feltetted! :wink: :D

merion!

A te kezedben is jól áll a fényképezőgép. :wink:
Én is kedvet kaptam a Google-s feltöltögetéshez. Még szerencse, hogy azok a képek még nem digitálissal készültek, mert akkor vagy 2 napot csak szkennelgetéssel töltenék, olyan sok imádott képem van. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :)

agi125r!

[quote="agi125r"]
írta:
agi125r
Bond: nem tiltattam le, mert megnéztem a telefonom, és nem jött értesítés, hogy használták volna... :) Így padlógázzal irány Mór, és ott meg is lett :D
Anyámnak megmondtam ma, hogy többet nem beszélek vele, ha épp fizetek valahol. Válasz: ki mondta, hogy hagyd ott a kártyát? :shock: :roll: Erre már nem is mondtam semmit.... :lol:

Öööööööööö...attól még előfordulhatott volna, hogy bármelyik pillanatban lehúzzak, vagy esetleg lepasszolják másnak. :roll: :roll: :roll: :roll:
Anyukád: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

loislane!

Nekünk bevált Manónál a Dentinox. Lidokain van benne. Annyira komálta, hogy csak úgy ette volna, ha hagyjuk. Huginál nem kellett még bevetni, és úgy látszik nem is kell majd. Egyáltalán nem viseli meg a fogzás. :o :) :)
Borostyán nyakláncunk is van. Hogy fogilag mennyit használ azt nem tudom, de legalább nem nézik fiúnak. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Nekem úgy tetszene a jog. Csak annyira visszás tud lenni. :roll: :(

Már annyiszor írtam, hogy mindenki előtt megemelem a kalapom, aki család mellett tanul. Többedik diploma és társai nekem felfoghatalanok. :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

ancsurti!

Már én is kezdtelek hiányolni jó, hogy előkerültél! :)

Hugi ruháját tegnap láttam itt fent, egy másik topikban. És azon a kislányon is fejpánt volt, csak rózsaszín. :o :lol: :lol: :lol:

kispocok13!

Én már nem egy fehér, vagy átlátszó falú edényemet tettem tönkre, hogy hülye fejjel zsírosabb jellegű paradicsomos, paprikás ételt melegíttetem benne. :roll: :roll: Mire észbe kaptam már késő volt. :evil: :evil: :evil: Azóta ilyen célra csak ezeket a már leamortizáltakat használom. Semmit nem tudtam kezdeni velük. :roll: :roll: :( :( :(

nyuszi81!

[quote="nyuszi81"]V írta:nyuszi81olt itt a konduktor,hát Lili elég sírós volt,de csak azért,mert nem voltam ott velük,merthogy hatékonyabb,ha nem vagyok ott,amíg foglalkozik vele. De egy idő után behívott a csaj,mert nem bírt vele :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Persze. Jön egy vadidegen, elkezdi "gyötörni", és naná, hogy nincs szüksége az anyjára, akit lát, hogy mellette van, számíthat rá. Akiről azt hiszi, hogy majd megvédi attól, hogy "bántsák". :shock: :x :x

bucus80!

[quote="bucus80"] írta:bucus80A gyerekek is szimpik egymasnak. Mar megfogtak egymas kezet es Lottus elvette a kiscipojet is. Nagyon aranyosak. Varjuk mar, hogy tudjanak egyutt jatszani.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lotti nagyon ügyes!

Kórházban mi volt?

czigka!

Zugolvasó üzemmódból tessék kilépni, és áttérni a nyilvánosan íróba! :!: :lol:

Végül, de nem utolsó sorban: utólag is boldog névnapot Árminnak és Mírának! (Utóbbit egyébként honnan lehet megtudni? Mert az én naptáramból nem. :roll: :roll: :oops: )

Ezenkívűl éljen minden további fogacska. :) Úgy tűnik, hogy volt valami a taliban, mert Huginak is kibújt a harmadik. Francba a Dentinox-szal és társaival, ez kell ide! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Hugi a napocskával játszik a kövön. Tök aranyos. :) :lol: )

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Boo,

Nagyon szívesen! :)

Bond,

Köszönjük az érdeklődést, meg Mindenkinek a jobbulás kívánságokat! :) Míra már jobban van, tegnap este már nem is tudtam kiszívni az orrából truytit, aminek nagyon örültem, és Ő is! :) Ma reggel viszont nem volt valami jó napkezdésünk, sokat sírt, és így jött is az orrából...jó lenne, ha már a végére érnénk.

Örülök, hogy tetszettek a képeim. :)

Névnapos kérdésedre a válasz: www.keresztnevek.hu
sajnos valóban nem szerepel a naptárakban, bár ugye két alkalommal is van egy évben...és egyébként mi majd szeptemberben tartjuk, mert akkor távolabb van a többi ünnepünktől... :wink:

merion

merion

Sziasztok! :D

Kata alszik, így gyorsan visszaolvastam :)

Lois: kiraboltak?! :shock: :roll: :( Akkor titokban csinálták, mert Téged elnézve, biztos nem hagytad volna magad.... :)
Aztán meglettek a tettesek?
A jog az olyan "seggelős" szak, le a kalappal, hogy kisZé mellett nyomod! :D

Katy: örülök, hogy Petra már meg is gyógyult! :D

Ancsurti: jól vagytok? :)

Bucus: nagyon jó üllést választottatok! :D Lottus is majd örülni fog neki :D
Kontrollon minden rendben volt, ugye? :D

Boo: apáca nem gyenge! :lol:
Majd a következő talin bepótoljuk a trécselést :lol:

Eddig jutottam, csak fél óra volt a délutáni alvás :roll:

Kép
agi125r

Boo

Köszönjük a képeket és hogy olyan sokat dolgoztál velük! :)

Marietta

Hogy van anyukád?
Vendég

merion! :)

Igen, ismerem az oldalt, de nem böngészem naponta. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Valaki előre tudta közülünk. :roll: :lol:

sillia! :)

Tényleg, milyen igazad van! Részemről meg sem köszöntem boo-nak a fotográfuskodást, és a sok-sok melót. :oops: :oops: :oops:

BOO!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, MÁSKOR IS SZÍVESEN LÁTUNK! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: