2004.10.05 13:00

2004.10.05 16:14

2004.10.05 16:33
2004.10.05 19:19
2004.10.05 20:39
? Mert napok óta mitha ilyesmi jönne belőlem, de nagyon kis apró részletekben, naponta 1-2x veszem észre pisilés után. Szerintetek?
2004.10.05 21:28
2004.10.06 06:52

2004.10.06 08:29
2004.10.06 08:49

a kakit a pelusba termelés után, úgyhogy nem kellett teljes ruhát váltani.

???)

2004.10.06 09:21
Kezd kupac formát ölteni a a halom, ami rám vár. 
(Lehányta apukája hátát fenékig, a saját hálózsákját hasközépig és a mi takarónkra is jutott egy almányi folt
) Azt hiszem ő kissé mohó volt, mi kissé hülyék, hogy túletettük. Végül mindenki elaludt a kimerültségtől. Ő most is húzza a lóbőrt, én meg nem tudok ilyenkor szunyni.

Egyébként is olyan nehéz pelusokat produkál, hogy külön sérvkötő kell a kidobásukhoz. 
De előfordul még a Macskajancsi és a Vacakmarci is.
2004.10.06 09:35

Na de tényleg, és hogy bűvöl a tekintetével
Vagycsak szeret enni a kisasszony
Próbálkoztam a paradicsom, majd a tejes dolgok elhagyásával, de nem ezek okozták, lassan már semmit se ettem
Végre megvan a bűnös.
Hülye vagyok mi????? 2004.10.06 09:41
2004.10.06 10:45

1/2 11-ig vártam, hátha történik valami, ami megment ettől az undok feladattól, de nem történt semmi, úgyhogy kénytelen voltam magam nekiállni
Most viszont annyira elfáradtam, hogy csak na ! Gondoljátok azt, hogy lélekben Veletek vagyok 

HAJRÁ !!! 2004.10.06 11:50

!!! Csak azt tudnám, mitől van mindig tele a szenyestartó
, ha állandóan mosok... 

Annyira aranyos volt, épp a kezemben aludt. 

2004.10.06 11:55

köszi. Már nem bírok ránézni a lábaimra. Gergővel nem volt ilyen kínom. 
Csak én mindig izgultam, hogy Gézáéról legurul
Haspók Zorro nagyon édes
2004.10.06 13:17
. Gondolom, a többi pocakos is úgy van vele, hogy azt várja, arról számolhasson be: végre megszülettünk
. Mindenesetre gyűjtöm a tapasztalatokat, amiket írtok a babákról az első időkben, majd én is biztos nagy hasznát veszem
.
! (én is úgy várom, hogy "dicsekedhessek"
) 2004.10.06 17:57
. Addigra betöltjük a 38. hetet is.
. Meg jólesett a sétálgatás is, persze jól elfáradtam. Mire hazaértem, barnás trutyi jött belőlem, de azt olvastam, hogy az csak a vizsgálat miatt van. (Ami egyébként egy kicsit kellemetlen volt.) Aztán meg nagyot aludtam, mert éjszaka az már úgyis necces, mert annyira fáj a csípőm, ahogy nyomja szét a medencémet az a kis tündérke, hogy másfél-két óránál többet nem bírok aludni, mert felébredek a fájdalomra. Kezd ez a része kicsit nyűgös lenni a babavárásnak, pedig nekem aztán végig semmi bajom nem volt, és a kilók is megálltak 6-nál (ami nagyon rendes tőlük). Szóval nem bánnám, ha kicsit hamarabb kijönne a kisasszony.
2004.10.06 18:06
2004.10.06 18:11
De azért az már mégiscsak más érzés lesz. 
2004.10.06 18:33

2004.10.06 18:36
2004.10.06 18:52
Leginkább csak olvasgatlak Benneteket és egy picit irigykedem, hogy már Ti babáztok! Nagyon szépek a babák és annyira jó olvasni a szüléstörténeteket is!
Nekünk még kb. 1 hónap van hátra (a 36. hétben vagyok), de nem bánnám, ha csak egy picikével is hamarabb jönne! Most már kezdek TERHES lenni. Nyavalygok, hogy itt fáj, meg ott nyom!
Soxor érzem keménynek a pocim, ma voltam is CTG-n, de persze most egyáltalán nem keményedtem
. A fájásmérő néha "kiugrott" 2-ig
. Szóval ez még semmi. De gondolom kell is még egy kis erősödés a babának, ugyhogy jobb ez igy!
. 2004.10.06 19:05

2004.10.06 19:16
, hogy okt. 31-én vasárnap délután-este elkezdődnek a fájások, éjszaka leautózunk Szegedig és másnapra (a névnapomra
) megérkezik a Babácskánk. Csak most már ezt nagyon erősen szugerálni kell, hogy igy menjen!
(ennek esélye szinte 1:100)
, de mikortól van ez a minden napos vizsgálat? (ja, és minden alkalommal viszitek a kórházi cuccot?
) Nekem majd pénteken lesz az első Szegeden (itthon ma voltam, mert tanácsadásról elküldtek a keményedés miatt), igy még nem tudom mikorra rendel vissza újból. Remélem most még csak 1 hét múlva! 2004.10.06 19:34

2004.10.07 06:18
Ezalatt Ruben megfürdött vacsizott és aludt egy jót, majd 9-kor újra éhes volt.

Úgy látszik próbálja behozni a hugi súlyát.2004.10.07 08:12
Akkor ezek szerint csak van annyi tejci, amennyi kell neki, nem, csajok? 

2004.10.07 08:18

2004.10.07 08:23
! Végső esetben legfeljebb bemegyünk az itteni kórházba. De az is lehet, hogy a dokim jobbnak látja ha befekszem kiírt idő előtt néhány nappal. Majd holnap megbeszélem vele! 2004.10.07 08:37
Tegnap egy olyan fogból esett ki a tömésem, amiről már régóta mondta a dokim, hogy ha valami történne vele, akkor nem is csinálna mást, csak kihúzná, mert a tömés alatt kezdett szuvasodni. Most még nem érzékeny egyáltalán (felső leghátsó bölcsességfog), de nem tudom eldönteni, hogy most szánjam rá magam a foghúzásra, vagy várjam meg a szülést. Azt sem tudom, hogy pl. szoptatás alatt lehet-e húzni (az érzéstelenítő miatt). Ötlet valakinek???2004.10.07 08:53

2004.10.07 08:56
2004.10.07 08:59

2004.10.07 10:01
)
bementem ctg-re, ahogy megbeszéltük Orsollyal, bent jót dumcsiztunk, kölök is jól teljesített, ami nem csoda, hiszen előtte benyomtam egy mákos sütit tejeskávéval, egy melegszenyát és 1 l. csapvizet
hajrá klór!
. Szülésznő is megvizsgált,majd felhívta a dokit, hogy ugyan kétujjnyi vagyok, de állandóan mosolygok, nem úgy nézek ki mint aki vajúdik
Na gondoltam, ez nem lesz akkor egyszerű
Doki azt mondta, hogy azért fél hétre bejön, ez fél öt körül volt. Közben fájásmérés, és kiderült, hogy azért ezek valóban fájások, hiába vigyorgok, s a szülésznő megjegyezte, hogy lehet, hogy megfuttatjuk a dokit
Végig nevettünk, ő rengeteg jó tanáccsal látott el, párom pedig kitartóan húzódott meg az árnyékomban lesve minden rezdülésemet, és ugrott azonnal, ha szükségét éreztem. Egyik fájásnál jól esett a hátmasszázs, másiknál a derékmasszázs, harmadiknál, meg erélyesen rászoltam, hogy hagyjon, közben meg folyamatosan kértemm tőle elnézést, amiért ilyen kemény vagyok vele, de neki tetszett a határozottságom, azt mondta, hogy szex közben is értékelné
Közben zuhi, séta, kijött belőlem a csípős savanyú leves
Persze székelési inger kezdettől fogva, de megnyugtatott a szülésznő, hogy ez még nem tolófájás. megjegyzem beöntést nem kaptam, csak leborotvált a szülésznő, és figyelembe véve, hogy előtte két órával degeszre ettünk magunkat kínaiéknálk, hát tartottam néhány dologtól
. Állandóan mentem ki a wc-re, hogy tojni márpedig muszáj, de eredménytelen volt a próbálkozás. Fél hétkor megjött doki bácsi, felváltva vizsgáltak a szülésznővel, hogy hogy állunk, és a fájások között szórakoztattak, sokat nevettünk
Nem így képzeltem a vajúdást. A labda nagyon jó volt, aztán persze eljött az a perc amikor már sehogy sem volt kellemes a fájás, de még mindig úgy gondoltam, hogy ez bakfitty ahhoz képest a miről mások meséltek, tehát jó lesz itten tartalékolni az erőt. Amikor átestem a majd elalszom szakaszon is, akkor felfektettek a szülőszékre, hogy lassan kitolás lesz. Mondtam, hogy én inkább a wc fele venném az irányt, de közölték, hogy jobb lesz itt, elvégre kényelmesebb. Felhúzták a háttámlát, a lábamnál meg leengedték, gyakorlatilag kényelmesen ültem az ágyban. Közeben átvettük a dokival, hogy hogyan kell nyomni majd kitolásnál,(élő bemutató, nem kis derültségemre) és amikor jött a fájás, és megjegyeztem, hogy tényleg bekakilok, engedjenek ki a wc-re, közölték, hogy ez a tolófájás, mondtam, hogy olvasrtam én is szakirodalmat, de ez most más , mire a szülésznő megjegyzte, hogy az utolsó vizygálatnál érezte, hogy van széklet, nyomjak nyugodtan, ne csináljak belőle gondot, a doki meg hozzátette, hogy ami sír, azt megtartjuk, a többi megy a mosodába. Nevetés persze megint, de közben fájások. Annak rendje s módja szerint betojtam, de rendesek voltak, mert hagytak, oldalra elvonult mindenki, és amikor kész voltam, a szülésznő leszedett mindent alólam, ment a mosodába, s kaptam tiszta lepedőket magam alá
Na a vicces részen túl voltunk, fél kilenc volt, a doki azt mondta, hogy fél órán belül babázunk, persze tiltakoztam, hogy én olyan gyorsan nem tudok szülni, de erre azt felelte viccesen, hogy bizony akkor mérges lenne
Hát nem kellett: fogta a bal lábamat, húzta felfelé, másik kezével a hátam tolta előre, férjem ugyanezt a mésik oldalon, szülésznő meg mint a kapus várta a kölköt az érkezési oldalon. Közen a doki egy kis gátmetszést is ejtett, fogalmam sincs, hogy melyik kezével
, állítólag nagyon kicsit, és meg is úsztam volna, ha lassabban nyomok, de én állítólag mint egy gőzgép, a végén szóltak, hogy hagyjam abba, mire én, hogy miért, jött a válasz, hogy kint van a baba
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint