A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi1

Dokid nagyon rendes volt. Az én dokim sem kért pénzt, mikor csak receptért mentm hozzá. Sőt múltkor nem bírt visszaadni, és mondta, hogy majd legközelebb odaadom neki a pénzt. Mikor mentem már nem is emlékezett rá, hogy az adósa vagyok.

Mondjuk a tarifáját a dokimnak nem értem. Mikor terhes voltam 8 ezret kért vizsgálatonként, idén rákszűréskor 10 ezer volt, most mikor terhes voltam, mindkétszer nagyon alaposan megvizsgált, és csak 5 ezret kért mindkét alkalommal.

Atyaég, milyen magas apa hozzád képest :shock: .
Te hová akarsz fogyni? Nagyon csini vagy így is :P .
Nóri nagyon cuki a kádban, Odi is dettó, midnig van valami a szájában fürdés közben, sorba kóstolja az összes játékát:

Kép
Kép Kép

Kép
Kép
orsi777

gabi1! :)

:roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :? :? :?

Te még mindig olyan pici vagy. :roll: :lol: :lol: :lol: Viszont már nem vágsz olyan morci képet mostanában. :wink: :lol: :lol: :lol:

Amúgy debütált a tankinim is. Sikeresnek mondható, bár egy kissé még szokni kell, és meg kell tanulni, hogyan kell benne elhelyezni a cuccost, hogy egyformának tűnjenek a melleim. :roll: De menni fog. :lol:

Majd rakok fel képeket is a két kis kopaszról, de az nem ma lesz. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Mármint a gyerekeim kopaszok. Nem a melleim. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Hát azért van még mit leadni csak jó a kép és nem látszik úgy. De azért ez a kép március 15.-én készült hát kellett ez a fogyás Kép

Kép

gabi1

boo! :)

Még neked írtam a milyenjárgánytvegyekkel kapcsolatban.
Az egy dolog, hogy nem szeretem ezeket a toligálós járgányokat (bocs, csajok :roll: :oops: :oops: ), de szerintem Mironnak pont nem erre lenne szüksége. :roll: :roll: :oops: :oops:
Inkább olyan mozgásformát kéne találnia, ami egyszerre veszi igénybe mindkét oldalát, mindkét oldali idegpályáit. Sőt, ha lehet, akkor a kevésbé használtat (balt?) még egy kicsit nagyobb melóra készteti talán. :roll:
Ha valami járgányt szeretnél venni neki, akkor szerintem várj még egy kicsit, és akkor már jöhet a kismotor. Addig meg sok mozgás. :wink:

Kép
Kép
200907?

Én ennek a baby taxi szerű járgánynak nem nagyon vagyok híve, volt Bettinek de nem nagyon használta, sőt állandóan maga előtt tolta és ment utána,és nagyokat esett vele. Én is inkább a motorra szavazok, azt szeretik.

Kép

gabi1

Szerintem babafüggő ez a járgány kérdés is. Húgom a bébitaxin nőtt fel, Odi is nagyon szereti, remélem, ha tudja majd hajtani , akkor is szeretni fogja. Na és most ez a tricikli, nagyon szuper találmány. Nagyon sokat vagyunk kint a levegőn Odival, délután már nem babakocsizunk, hanem ebben van, tök jól körbe lát mindent, tud rajta állni, tényleg jó. Ági én nagyon ajánlom neked.

De alig várom, hogy tudjon motorozni .

Kép
Kép
orsi777

sziasztok! 8)

Vagyok ám, csak zugolvasok! :lol: :lol:

Megjártuk a neurológust, mindent rendben talált, 3 hónap múlva kell visszamennünk, addig Dévényre járunk (még pár alkalom kell azt mondta a csaj, egyszer voltunk eddig), és TSMT feladatokat végzünk, csak ott még nem voltunk. Dévénytől nagyon fostam, azt hittem sírni fog, minden baba úgy sírt ott. Szerencsére alaptalan volt a félelmem, végig mosolyogta, és nagyon élvezte a tornát, utána elaludt, kifáradt. :lol: :lol: Szerdán megyünk legközelebb. Elkezdett mászni, miután hazajöttünk a neurológustól. :D

Mindenki manócskája nagyon szép!!! Szeretem a képeket nézegetni, és természetesen a videókat is! :D
f.nikici

Boo:
Na vegre, hogy vissza talaltal hozzank. :D
Jol tetted, hogy utana jartal a dolgoknak es dokit is valtottal. Azert nem semmi, milyen felelotlen ahhoz kepest, hogy orvos. :twisted:
Miron nagyon helyeske es tok jol all Neki a baseball sapi. :D
Vissza koszont? Nagyon ugyes. :D
(Lois nem maganak akart venni szandit hanem a kisfianak) :lol:

Norka:
Jazmin gyogyuljon meg hamar. Szepen gyarapodott. :shock:
En soha nem voltam jo ajandek kitalalo, bocsi, nem tudok segiteni. De ha csak a ceremoniara vagytok hivatalosak, szerintem sem szoktak ajandekot vinni olyankor. :roll:

Marietta:
De jo, hogy jottel. Orulok neki.
Dominak 7 foga van mar? :shock: Aztaaaa...
Nagyon aranyos kis csibesz.

Sillia:
Jo a pacis-Locis kep. A video szuper. Jol nyomja a maszast pici fiad. Lottus is ilyen tempoban nyomul mar. :lol:

Dodi:
Hidd el nagyon csinos vagy. (tobbet mar nem hangoztatom, meg felre ertitek) :lol:
Botond nagyon helyes. Jok lettek a kepek. Olyan kis huncut mosolya van.

Katy:
Sajnalom, hogy mar csak 1 heted van otthon Petraval. Azert azt meg hasznald ki es hidd el hamar hozzaszoktok az uj helyzethez.

Bond:
Kerunk kepet a kis kopasz csipet-csapatrol. :)
Apak- hat igen, Ok mar csak ilyenek. De igy is szeretjuk Oket.
Uszi...ejejejejej. A kis Draga a lila szajaval, de gondolom O csak neman turte. :D

Breki:
Vegre Te is jelentkeztel. Azert tudom am, hogy okositod a kicsi fiad es azert nem jossz gyakran de gyakrabban is bekukkanthatnal. :wink:
A kisteso projektet mar nem is kerdezem. :roll:

Agi:
Igen, mar a nyaralast tervezzuk. :D MIvel megyunk haza juliusban 2 hetre, ugy gondoltuk, hogy elmegyunk Horvatokhoz. Jonnek Apa szulei is igy lesz egy kis lehetosegunk kettesben lenni Apaval. Nagyon varjuk mar. Ja es csak max 4-5 napra megyunk. Szerintem Lottus is nagyon fogja elvezni, legalabbis remelem.

Ancsurti:
Hatalmas gratula az allashoz Hanginak.
A Sehany eves kislany nekem is megvan meg, en is nagyon szerettem.

H.Gabi:
Jo, hogy irtad a kekszet a laktoz intolerancia miatt. Meg fogom nezni milyen van itthon. Bar Lottus azt eszi es eddig nem lett semmi baja szrencsere.
Gyogyulgassatok tovabb.

Orsi:
Nagyon ugyi vagy. Tuti, hogy en meg 100 metert sem tudnek leuszni. Igaz sosem voltam valami jo uszo. :roll:
Edes lehetett Odi, ahogy nevetgelt hazafele az elmenyeken.
A kis bozontos Odett annyira cuki, megzabalom. :D

Gabi1:
Jo sokat fogytal, csinos vagy. (es milyen aproka a ferjed mellett) :)
Jok a kepek. Nora nagyon szepseges.
Dokid jofej volt, remelem minden okes lesz az eredmenyeddel.
Ti nem feltek, hogy Nora elcsuszik a kadban? Vagy nem olyan aktiv furcsi kozben? Lottus meg a kadban is felall meg setalgat. Nekunk van csuszasgatlonk de meg igy is ugy feltem es ugrasra keszen allok mellette.

Lottus naprol napra ugyesebb, megzabalom a kislurkomat. Reggelente a szopihoz magamhoz szoktam venni az agyba es utana ott jatszunk egy kicsit. Ma reggel nyitott szajjal ratapadt az arcomra es jol osszenyalazott aztan meg kajlaskodott osszevissza.
Mar tud ugy csinalni mintha puszit dobna de ugy osszehuzza hozza a kis szajat, hogy majd becuppantja az egesz arcat a szajan es nagyot cuppant. :lol: :lol: Annyira edes.

Na jo kis litaniat irtam, mara elcsitulok es megyek alukalni...sajna egyedul, mert Apa ejszakas. :cry:

Kép
Kép
bucus80

Gabi!

Tényleg nagyon szépen lefogytál :shock: :D .

Bucus!

Most tényleg nem azért, mert te is megdícsértél, de...
Megnéztem a képeidet iwiwen, és olyan szép vagy :oops: :D :D :D . Olyan az arcod, mint egy Jane Austen hősnőnek, kedves arisztokrata porcelábaba :lol: .

Oh, megint lelépek, hívogat a napsütés :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Tegnap séta közben benéztünk egy játszótérre :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsánat a képáradatért... :D

Később visszaolvasok, de most rohanok konyhatündérkedni... :lol:

Kép
agi125r

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Bond:
Kerunk kepet a kis kopasz csipet-csapatrol. :)
Apak- hat igen, Ok mar csak ilyenek. De igy is szeretjuk Oket.
Uszi...ejejejejej. A kis Draga a lila szajaval, de gondolom O csak neman turte. :D

Lesznek képek, nyugi! :wink:
Azért nem kell úgy képzelni, hogy jégkockát csináltam volna belőle. :roll: :lol: :lol: Szokott ő ilyen hőfokú vízben fürdeni. Csak most fáradt volt, és ilyenkor rosszabbul reagál mindenre. Amikor kicsit pihisebb gyakorlatok voltak, azért masszíroztam kezét-lábát, és jól is esett neki. :) A végére normalizálódott a helyzet. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm este gép elé ülni,de most pótolom a beígért képeket :lol: :
Kép
Kép
Kép
Kép

A tegnapi napunk nagyon jó volt,Lili egész nap egy tündér volt :lol: De a mai nap egy katasztrófának ígérkezik,megint kezdi,hogy hason fekvésben repül és sír,állandóan jön oda hozzánk,hogy vegyük fel. Az éjszakánk is szar volt,kétszer is meg kellett szoptatnom,mert máshogy nem nyugodott meg. Remélem ez most a betegsége miatt van,illetve a foga miatt,mert észrevettem,hogy a bal felső foga kezdi áttörni az ínyét,már van egy pici lyuk ott. Mindegy,szerdán jön egy konduktor hozzánk,kíváncsi vagyok mit mond.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na, most van egy picuri időm. :roll: Tessék a képek. Amolyan előtte-utána jellegű. :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

És még egy bónusz profiknak: ki van rajta? :wink:

Kép

Kép
Kép
200907?

Bond,
szerintem Manó van a képen!
Vakegér voltam hogy nem vettelek titeket észre az uszin? :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vagy te? Basszus... Összezavarodtam, látszik, nem vagyok profi;-))

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok,

nekünk tegnap extrasz@r éjszakánk volt! Éjféltől ébredt kb 10 percenként, és alig tudtuk visszaaltatni...volt hogy fél órába telt mire megnyugodott. Már játszott dentinox, cici, pelluscsere, osanit, seggrisza is, a végén apa karjában a gyerekszobai fotelben sikerült megnyugodnia 2 magasságában.
A durva az volt, hogy ha kivettük az ágyból, aludt az ölünkben, de ahogy leraktuk, kutyázott majd felállt, mindezt félálomban, és sírt szegény.
A mozgásfejlődésre tippelek, vagy a foga lehetett, más ötletem nincs.

Basszus, le a kalappal mindenki előtt, akinek nemalvós Törpéje van!!!!!!
(apa most is már 5 perce altatja, lehet hogy ma mégszarabb lesz?)

Bond,
jók lettek a sérók!

Nyuszi,
szépek vagytok
:lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ági,
Kata is nagyon édes!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

Érdekes, nekünk is sz@r volt a tegnap éjszaka. Mondhatni azt, hogy ilyen még nem volt. hajnali fél 2-től volt fent majdnem 1 óra hosszat, végül a Panadol bejátszott, rajtam aludt el végül Odi,nagyon sírt, látszott rajta, hogy fáj valamilye.

Ági és Nyuszi

Nagyon édesek a lányok, szépek.

Bond

Annyira hasonlít egymásra Manó és Hugi és Te.
Te vagy az utolsó képen :wink: .

Kispocok

Sajnálom az éjszakátokat, remélem a mai nyugodtabb lesz.

Kép
Kép
orsi777

Orsi,
köszi :lol:, viszont :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Kint voltunk ma gyorsulási versenyen :D . Kicsit féltem az írdatlan hangzavartól, de Botond meg se rezzent, én jobban paráztam őmiatta :oops: :lol: . Aztán mi inkább piknikeztünk a főben, és aludt is egy nagyot (ennyire zavarta a hangzavar :lol: ). Gyönyörűen sütött a nap, szóval (elég absztrakt módon) le is barnultunk. Botond fejét kenegettem, meg többnyire árnyékolva volt, de azért megkapta a nap, viszont ahogy kapaszkodott, lebarnult a keze, de csak alkartól, mert olyan felső volt rajta. Nagyon vicces, kamionoskezű :lol: :lol: :lol: (lefotóztam 8) )

Bond!

Manó van a képen :wink: .
Hugi haját miért kellett levágni :roll: :( ? Mondjuk így erősödik :lol: .

Nyuszi!

Lili egy apa-klón :shock: :lol: :lol: . Nagyon vicces a sapija :lol: . És nagyon csini a mamija :wink: :D .

Agi125!

Látom, Kata is szaporítja a hinta-fanok számát :lol: .
Hol van ilyen fasza játszótér? :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Dodi:
Te valamit csunyan beneztel vagy mas profiljat lattad. :roll: De azert koszonom. Jol esik. :D
Botond igazan jol birja a "kikepzest". A piknikert irigy vagyok. Itt ma eleg felhos ido volt. Viszont tegnap kivonultunk a kertbe harmasban es rendbe raktuk egy kicsit. Igy mar alkalmas a fu a kinti jatszira. Mar alig varom, hogy olyan jo ido legyen, hogy lehessen fetrengeni a fuben.

Agi:
Milyen keparadat? Meg meg meg kerunk. Kata nagyon aranyos, szep kislany. :)

Bond:
Nem gondoltam, hogy jegcsappa fagyasztottad Hugit. :roll: Csak magam ele kepzeltem a csopp kis lila szajaval.
A serok jok lettek, jo nyariasak. Szerintem Mano van az utolso kepen.

Nyuszi:
Nagyon szep Lili es Te nagyon csinos vagy.
Milyen volt a napotok? Jobban van mar Lili?
Megneztem az eskuvoi kepeidet az iwiw-en. Olyan szepek vagytok rajtuk. A ruhad gyonyoru volt, nagyon tetszik. :D

Kispocok:
Jo ejszakat kivanok Nektek.

Lottus is felkelt hajnal 1-kor es 1 oramba telt vissza altatni. Mar elaludt a kezemben a cicin, vissza raktam a kisagyba, felebredt, elkezdett sirni ezt ketszer eljatszotta. Aztan harmadjara mar a cicin is visitva sirt es nem kellett Neki. Ugy sirt mintha fajt volna valamilye. Vegul ujra bealudt a cicin es 2-kor sikerult vissza tennem.
O ma is nagyon nyugos volt este mar 7-kor. Semmi nem volt jo Neki, se a kozos jatszas se a korai furcsi. Most eppen bealudt megint a szopiba. Remelem ma nem jatszuk el ujra.

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Felvetésedre a válasz igen, gyakorlatilag az ellenzék hallathatja a hangját, de kb. ez minden.
Azért párton belül sincs mindig konszenzus, tehát e szempontból ütközhetnek az álláspontok, és hangsúlyosabbá válhat az ellenzék véleménye is. De persze ez csak elmélkedés.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekünk is furcsa napunk volt, de az én gyerekem fordítva működik, ő nemhogy koplal, de spec. megette a holnapi ebédjét is :shock: Össze sem merem számolni mennyit evett. De ezt leszámítva nyuff volt a déli alvástól datálva.

Breki!
Tényleg Zétény is?? Nem is tudtam.... pedig tuti feltűnt volna ha olvasom... :roll: Köszi, aranyos vagy :roll:

Boo!
Köszi, a videót előre is, Sillia is volt oly drága, hogy mutatott Lócitól kúszósat, de mivel náluk ez csak átmeneti volt, nem nyugtatott meg sajna :?
Szandi :arrow: Akkor Bucus megfejtette a szandirejtélyt :roll: Én részemről nem tervezem, tavaly vettem 3 Gisele Bündchen (??) szandit, azokat nagyon szerettem még Fionás lábra is (ezt a'szem Doditól plagizáltam még akkor :oops: ), azokat fogom hordani még az idén is. Kivéve ha az új kollekció is bejövős, mert akkor lehet úgy döntök, hogy megnövelem a szandielhordókapacitásomat :roll:
Obszcén keksz :arrow: Totál beparáztattál hogy nem jön ki, a felső még csak hagyján, de egy nagyon lieblinges Lee farmer volt rajtam, ami a jelen állapotomban is egész jól áll, eret vágtam volna ha foltos marad. Mert elhatároztam, hogy a jelenlegi testemre jusztse' veszek ruhát :? Majd csak ha jujjdecsiniésanyukajéééé, szóval kb. ha majd ezt visszhangozza a strand :roll:

Ancsurti!
Tényleg... Sehányéves kislány nekem is megvolt :) Szerettem nagyon :)

Nyuszi!
Cuki képek, szépek vagytok... és milyen helyre szerkója van a Kisasszonynak :wink:

Sillia!
Mászótudomány nem semmi :lol: Lóci nagyon jól nyomja :D

Orsi!
Fürdőzős képek nagyon édesek, és mekkora nagy víz :D EnyémZé is pont így rágja végig az összes fürdős játékát közben. Aztán a fogkefével zár mindig.

Bond!
Kiskopaszos duma :lol:
Micsoda sérók... KisCsajét miért kellett?? Belelógott a szemébe?? :wink:

Bucus!
Akkor ki az az arisztokrata kisasszony, akit Dodi így fényez?? :D Én csak egy pár képen láttalak, volt valami piknikezős, meg itt is jól megskubiztalak az avataron, szóval nincs helye a szerénykedésnek csini vagy és passz :wink:
Én is megnéztem Nyuszi képeit... a Hawaii-osokért azért eléggé utálom :D

Ági!
De tök jó hintát, na ilyen nincs itt sehol :? Kata nagyon vagány :D

Kispocok!
Ez de nem hangzik jól :? Remélem már túl van rajta Nimród.

Dodi!
Kamionoskezű képet akarok!! :D
Hány faktorossal kented?? Szaranya vagyok, én még nem is vettem naptejet neki :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Most csak egy integetésnyi időre jelentkezem: nemsokára indulunk Apával pihizni egy kicsit. Szerdán jövünk, majd akkor adok magunkról életjelet legközelebb.
Jó utat és pihenést nekünk 8) 8) , ti meg vigyázzatok magatokra! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond

Jó utat és pihenést kívánok :P !, és a 3. baba gyártásához is minden jót :wink: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bond jó utat és pihenést!!!

Kiara nevében is köszönöm a köszöntéseket!

az összes baba egytől egyig nagyon édes!!!
majd én is dobok pár képet,mert párom szüleinél most hétvégén
névnapoztunk.mi is hintát kaptunk meg sok mást...

Dodi!
olyan micimackós ülőkés autómotor vagy mi nekünk is van :lol: :lol: :lol:

Boo!
eszméletlen hetetek volt,de legalább minden kiderült...
gyerekorvosotok nem semmi,nem csodálom hogy lecseréltétek...

mi tegnap voltunk babaruhabörzén...
nem volt nagy szám,de volt 1-2 jó dolog...
pl:sudocrem 1500 volt 2000 helyett és a humana babadesszerteknek
rekesze volt 300 és 500 forint.
300 volt a grízes és a gyümölcsös 500
hoztunk is haza 7 rekesszel...
de amikor mi délután voltunk akkor már csak 4 fajta volt csak...
de az is elég...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Kiarát is megkapta kicsit a nap.
a body újjánál látszik és a karjánál a hurkáknál...
nagyon muris...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Köszönjük a dicsérő szavakat!

Boo: Milyen jó , hogy kezedbe vetted a dolgokat, Brekinek igaza van, nekünk kell odafigyelni, utánajárni vinni a gyereket, a dokidról inkább hagy ne mondjak semmit… :twisted: . Nagyon vagesz Miron :P , ő is egy kis huncutka, ahogy elnézem . Domi járgánya egy tök alacsony motorféle szerkezet, leér teljesen róla a lába és kb. egy hónapja ül rá, tudja magát lökni is. Nem borult le egyszer sem. Imádja.

Dodi: Botond is milyen nagy legényke már :shock: :P !

Orsi: jaj olyan tündéri Odett, imádom a göndör fürtjeit :P .

Nyuszi: ti is nagyon szépek vagytok Lilivel, édi abban a kis kendőben :P !

Ági: Kata is egy tünemény :P !

Katy: nagyon sajnálom, hogy már csak egy hetet, lehetsz Petrával :cry: .

Bond: Szépek a gyerkőcök :P ! Érezzétek jól magatokat :lol: !

Ancsurti: Ügyik vagytok Hangival :lol: !! Nekem is hihetetlen, hogy Domi már ilyen nagy, el sem hiszem de jövő héten 11 hónapos lesz. :shock: :lol: !

Csibe: Kiara is nagyon aranyos :P !

Sillia: Édi Lóci, ahogy a pacival barátkozik :lol: :lol: !
marietta1982

az előbb említett autó szerűséget mi is már rég óta használjuk úgy,
hogy az autónak az oldalán van két szárny és arra feltesszük a lábát
és úgy tologatjuk.imádja nagyon!
ha már felemeljük és közeledünk az autó felé,akkor már azonnal
terpeszt és kapaszkodik a kormányba.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Jöhetek újra ugye?
Ezer éve nem jártam erre,lehet már nem is tudjátok ki vagyok!
Hendegabinak jó pár héttel ezelőtt priviben megígértem hogy jövök!
Pár napja esténként kicsit be néztem olvasgattam és megnéztem a képeket minden baba nagyon gyönyörű!

Sajnálom hogy eddig nem voltam de jó sok minden volt itthon,most is rengeteg a dolgom,de már nagyon szégyelltem magam
hogy nem jövök!

Már jól vagyunk kivételesen nekem voltak problémáim,hál istennek nem a gyerekek voltak betegek!

Megpróbálok visszarázódni remélem hamar megy majd!

Rólunk kicsit:
Benedeknek kibújt 2 foga egyszerre jött a kettő,a nyuszi hozta meg,és nagyon megkínlódtunk érte!
Mászni már tud de nem szeret inkább vezetni kell de csak egyik kezét engedi fogni,és nagyon ügyesen halad,egy kicsit már egyedül is tud állni!
Ha ébren van nem tudok semmit csinálni mert figyelni kell rá mert túl bátor,és ma is volt már egy kisebb baleset!
9 hósan 8200gramm és 71cm volt!
Pár szót mondogat,:Te.adjál,pápá(inti is),annnnnya,és nem-nem(mutatja is) előszerettel berreg,utazni pedig utál!
Aranyosan süti a pácsát,és mutatja a kerekecske gombocskát!
A lányokat imádja rendszerint reggel pityergés van ha elmennek,ha apa is itthon van akkor pedig apás!
A lányok már múltkor nem engedték be a szobájukba ,mert mindent lepakol nekik!

Rékával mostanában minden rendben,Jázmint viszont ki vettem a napköziből,és itthon tanulunk vele!

Nekem úgy néz ki hogy talán a migrénem múlóban!
Röviden ennyi,megpróbálok kicsit olvasgatni!

Teszek majd képet is!

Moncsi
20140328174041

Bond:
Jo utat es erezzetek jol magatokat!

Kép
Kép
bucus80

De jó,hogy jöttél!!!
persze,hogy emlékszünk.gyere nyugodtan amennyit csak tudsz...
én is nemrég csatlakoztam vissza újra.
várjuk majd a képeket.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
20140328174041

milyen nagy már a Benedek is és tényleg látszik rajta,hogy jó husiban van...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
hol is vettétek Botondnak a szandiját?
voltak lányoknak való is?

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Nem alvás: hát, nálunk most szinte minden éjjel van 2-3 ébredés, ebből általában 1 az, amikor fel is kell vennem. A nátha sokat enyhült, és napközben láthatóan jól is érzi magát a gyerek, de éjjel köhögni kezd, amitől fájhat a torka, mert elég fájdalmasan sír fel.... annak ellenére, hogy este kap egy kis nurofent. Remélem, hamarosan jobban lesz.
Enyimapa még mindig fullad, tegnap "sípolt" is, de se gyógyszert bevenni nem akar, se orvoshoz menni. :x

Moncsy: nem akartalak zavarni újabb kérdezősködéssel. :) Jó, hogy jöttél. Úristen, micsoda nagy már a fiad!
Nálunk is kérdezték beiratkozáskor a napközit (ugye enyimlány ősszel kezdi a sulit), egyelőre függőben hagytuk, de a ti esetetek is csak megerősít, hogy alighanem itthoni tanuló lesz délutánonként.

Lóci, Jázmin, Kata, Kiara nagyon szépek és ügyik a képeken.
Sillia: merre voltatok pacizni? (ne is próbáld bemesélni, hogy a lovak is a parkban úszkáltak! :roll: :twisted: :twisted: :lol: )
Csibe: ti aztán bátrak vagytok. Paraanya még a hosszúujjút sem veszi le a gyerekről :oops: (na az utcabelinkhez képest azért bátor vagyok, ő még mindig harisnya+nadrág, h.ujjú body+pulcsi+kiskabát-ban cipeli a nálunk 1 hónappal nagyobb kislányt)

Bucus: ne is haragudj, légy nyugodtan szerény, de ennyire nem kell. Csini vagy, és kész. (és pofátlanul fiatalnak tűnsz! Mennyi is az annyi?)

Mindjárt próbálok képet is rakni+!
:)

Kép
Kép]
hendegabi

Együtt fürdőztek a lányok :) :

Kép

Fogas átvágás (avagy rizs volt a vacsi) :) :

Kép

Most ki dögönyöz kit? :) :

Kép

Nóci vasalt hajjal :) :

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Petra alszik, addig jövök egy kicsit.

Moncsy!
Jó, hogy jelentkeztél, gyere gyakran!

Naptej: még tél volt, mikor én beszereztem, még írtam is nektek, hogy a Bioderma csinál kimondottan 1 év alatti gyerekek számára naptejet. 50 spf-es. (télen is süt a nap!)
Én kenem Petrát, de magamat is, mert nekem allergiám van, egy erősebb napsütésre még a közértbe menet is ki tud jönni. Ezért kenem magam mindig ezerrel, mert ha egyszer kijön, akkor egész nyáron pöttyös vagyok.
Mivel Petra is hófehér, és elég érzékeny a bőre, inkább bekenem minden séta előtt a kilógó testrészeit.

Ma paradicsomos pennét főztem, Petra is azt kapott. :D Ízlett neki. :D

H.Gabi!
Nagyon édesek a lányaid! Nóci már túl van a féltékenységen?

Mi ma hajnalban csináltunk úgy Apával, mint a kezdő szülők. :oops: Petra nagyon sírt, már 4 óra volt, gondoltam megszoptatom. Nem kellett neki, üvöltött tovább. Apa mondja, hogy biztos fáj a pocija. Elkezdtem neki simizni, persze ő sírdogált tovább. Így telt el egy óra, mondom adok neki espumisant. Kimentem érte a konyhába, mire utánam szól Apa, hogy szerintem nincs semmi baja a gyereknek, próbáljak meg tápszert adni neki.
Óvatos voltam, csak 100ml-t csináltam, amit kb. 30mp alatt bekajált. Csináltam neki még 100-at, abból 80-at megevett.
Szegénykém csak rohadt éhes volt! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Azt nem értem, hogy a cici miért nem kellett neki? :roll: :roll: Azzal tévesztett meg. :roll: :roll:

Lois!
A 7. szériát én még pont be tudtam fejezni szülés előtt. :D

Megyünk majd du. a védőnőhöz, kíváncsi vagyok, hogy mennyit gyarapodott Petra.

Kép
katy76

Megint megjártam a kórházat :?

Tegnapelőtt elkezdett görcsölni a hasam , tegnap már nagyon fájt. Bementünk az ügyeletre-UH-vizsgálat= teljesen elzáródott a méhszájam és az egész méhem plusz a petevezetők tele vannak alvadt vérrel.
Nekem ugyanis már megjött volna csak éppen nem tudott távozni a vér.
Azonnal megműtöttek de addigra már olyan kínjaim voltak mint a vajúdás közepe táján.
Azt mondta a doktornő ilyet még nem látott, a méhem és a petevezetékem teljesen tele volt alvadt vérrel,úgy feszült mint a dob...A zárón az van hogy 5 cm átmérőjű petevezetők :shock:

Még szerencse hogy apa rábeszélt hogy menjünk be az ügyeletre mert én még elkínlódgattam volna itthon egy darabig.
És ha az a sok trutyi bejutott volna a hasüregbe...
Na, de nem lett baj, kipucoltak és megint betettek egy csövet.
Erősen reménykedem hogy ez mégegyszer nem fog előfordulni..

Ma délelőtt már haza is jöhettem, Lóci szegény nagyon keresett egész éjjel meg szinte folyamatosan
:(

De már itthon vagyok csak picit szédölgősen. Azért majd feltétlenül vissza fogok olvasni! :)
Vendég

Sillia: :cry: Jesszus isten , te szegény. Húú még olvasni is rossz volt, nemhogy átélni. Tényleg még jó , hogy párod rábeszélt az ügyeletre, mert mi lett volna ha nem :roll: . Örülök, hogy már jobban vagy, gyors gyógyulást kívánok Neked!!!!!!!!

Moncsy: de jó, hogy írtál magatokról, Benedek kész legényke nagyon aranyos :P !!

Hendegabi: nagyon helyesek a lányok :P ! Nóci kiköpött másod :shock: :lol: :lol: !! Jól áll neki az egyenes haj is.
marietta1982

Sziasztok!

Sillia! Úristen,te szegény! Remélem most már nem lesz semmi baj. Ez mitől lehetett,mit mond a doki?

Moncsy! Jó,hogy jöttél,gyere csak nyugodtan és mesélj jó sokat :wink:

Bond! Érezzétek jól magatokat!!

Nálunk is borzalmas volt az éjszaka,de én ezen nem akadok már fenn (annyira),mert lassan 1 hónapja ilyen szarok :lol: Rendszerint 2-3-szor kel Lili és ő nem alszik vissza,csak ha kiveszem és elringatom. De nekünk nem csak az éjszakáink,hanem a nappalok is elviselhetetlenek lassan,nem tudom mi lehet vele. Most még a sétánál is torka szakadtából ordít,amit eddig imádott. Kb. 5 percet megyünk és rákezd. Itthon meg,ahogy leteszem,megint repül és sír. Szerdán jön egy konduktor hozzánk,már várom mint a messiást,sokat várok tőle,mert nekem ez nagyon furcsa,hogy eddig egy kisangyal volt Lili(az alvásokat leszámítva),de most 180 fokos fordulatot vett és csinálja a feszkót egész nap. Osanit,Viburcol,Germicid már játszott,semmit nem ér. A bal felső foga végre áttörte az ínyét,de a másik is nagyon be van dagadva neki.Megyek is,mert megint sír :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia: döbbenet. Gyógyulgassál sokat. Szegény Te! Annyi sz@r jut ki mostanában nektek. :x
Remélem Lóci is hamar megnyugszik.

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia: Jobbulást! Mitől lehetett ez,mit mond a doki?

Hédi alsó ajkán van egy baromi csúnya lilás véraláfutásos púp :roll: Fogalmam sincs mitől,mikor és hogy került oda :roll: Az biztos,hogy ma uzsinál még nem volt, utána sétálni mentünk, semmi extra sírás nem volt,most meg nézem tiszta lila a szája :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sillia!

De nagyon jó,hogy apa nem hagyta magát lebeszélni! Ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!! Atyaég!!!! Hamar gyógyulj meg!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: