Boo:
Na vegre, hogy vissza talaltal hozzank.
Jol tetted, hogy utana jartal a dolgoknak es dokit is valtottal. Azert nem semmi, milyen felelotlen ahhoz kepest, hogy orvos.
Miron nagyon helyeske es tok jol all Neki a baseball sapi.
Vissza koszont? Nagyon ugyes.
(Lois nem maganak akart venni szandit hanem a kisfianak)
Norka:
Jazmin gyogyuljon meg hamar. Szepen gyarapodott.
En soha nem voltam jo ajandek kitalalo, bocsi, nem tudok segiteni. De ha csak a ceremoniara vagytok hivatalosak, szerintem sem szoktak ajandekot vinni olyankor.
Marietta:
De jo, hogy jottel. Orulok neki.
Dominak 7 foga van mar?

Aztaaaa...
Nagyon aranyos kis csibesz.
Sillia:
Jo a pacis-Locis kep. A video szuper. Jol nyomja a maszast pici fiad. Lottus is ilyen tempoban nyomul mar.
Dodi:
Hidd el nagyon csinos vagy.
(tobbet mar nem hangoztatom, meg felre ertitek)
Botond nagyon helyes. Jok lettek a kepek. Olyan kis huncut mosolya van.
Katy:
Sajnalom, hogy mar csak 1 heted van otthon Petraval. Azert azt meg hasznald ki es hidd el hamar hozzaszoktok az uj helyzethez.
Bond:
Kerunk kepet a kis kopasz csipet-csapatrol.
Apak- hat igen, Ok mar csak ilyenek. De igy is szeretjuk Oket.
Uszi...ejejejejej. A kis Draga a lila szajaval, de gondolom O csak neman turte.
Breki:
Vegre Te is jelentkeztel. Azert tudom am, hogy okositod a kicsi fiad es azert nem jossz gyakran de gyakrabban is bekukkanthatnal.
A kisteso projektet mar nem is kerdezem.
Agi:
Igen, mar a nyaralast tervezzuk.

MIvel megyunk haza juliusban 2 hetre, ugy gondoltuk, hogy elmegyunk Horvatokhoz. Jonnek Apa szulei is igy lesz egy kis lehetosegunk kettesben lenni Apaval. Nagyon varjuk mar. Ja es csak max 4-5 napra megyunk. Szerintem Lottus is nagyon fogja elvezni, legalabbis remelem.
Ancsurti:
Hatalmas gratula az allashoz Hanginak.
A Sehany eves kislany nekem is megvan meg, en is nagyon szerettem.
H.Gabi:
Jo, hogy irtad a kekszet a laktoz intolerancia miatt. Meg fogom nezni milyen van itthon. Bar Lottus azt eszi es eddig nem lett semmi baja szrencsere.
Gyogyulgassatok tovabb.
Orsi:
Nagyon ugyi vagy. Tuti, hogy en meg 100 metert sem tudnek leuszni. Igaz sosem voltam valami jo uszo.
Edes lehetett Odi, ahogy nevetgelt hazafele az elmenyeken.
A kis bozontos Odett annyira cuki, megzabalom.
Gabi1:
Jo sokat fogytal, csinos vagy. (es milyen aproka a ferjed mellett)
Jok a kepek. Nora nagyon szepseges.
Dokid jofej volt, remelem minden okes lesz az eredmenyeddel.
Ti nem feltek, hogy Nora elcsuszik a kadban? Vagy nem olyan aktiv furcsi kozben? Lottus meg a kadban is felall meg setalgat. Nekunk van csuszasgatlonk de meg igy is ugy feltem es ugrasra keszen allok mellette.
Lottus naprol napra ugyesebb, megzabalom a kislurkomat. Reggelente a szopihoz magamhoz szoktam venni az agyba es utana ott jatszunk egy kicsit. Ma reggel nyitott szajjal ratapadt az arcomra es jol osszenyalazott aztan meg kajlaskodott osszevissza.
Mar tud ugy csinalni mintha puszit dobna de ugy osszehuzza hozza a kis szajat, hogy majd becuppantja az egesz arcat a szajan es nagyot cuppant.

Annyira edes.
Na jo kis litaniat irtam, mara elcsitulok es megyek alukalni...sajna egyedul, mert Apa ejszakas.