Sziasztok!
Fürdőruha: van egy zsákkal, de most még egyikbe se próbálnám bele magam, biztos sírva fakadnék....
Újat venni nem tervezek, de biztos fogok magamat ismerve....
Orsi: úgy látom, jó volt a buli!

A képek nagyon jók, nem bánom, toljad csak őket!!

A pancsizós- hunyorgós a kedvencem
Én pont ilyen triciklit néztem szülinapi ajándéknak

Anyám és a párom szerint még korai, előbb kell a kismotor, de beleszerelmesedtem ebbe a szerkentyűbe

Úgy látom, Odinak is tetszik
Timea: Máté nem volt túl kedves...

Az a baj, hogy nekünk megszakad a szívünk ilyenkor, pedig még lesz pár ilyen, az biztos...
Rommay: igazad van, én is most azon agyalok, ha ilyesmi ülést veszek, akkor jó lesz használtan is, féláron

Most nem igazán tervezek 60e- t kiadni egy ülésért, bármilyen jó is... Pláne, hogy a ház előtti parkolóból autót loptak fényes nappal, nem esküszöm meg rá, hogy az ülést nem nyúlnák le.... Pedig lakik rendőr a házban, de már teljesen odalett a mundér becsülete....
Nyuszi: remélem, Lili már jobban van...
Bond: ülés lecsekkolása: beleteszed Manót, mondasz neki mesét, ezt- azt, és megvárod, míg elalszik

Ha előrebukik a kobakja, akkor köszönöd, nem kéred, de azért még megvárod, míg Manó felébred...
Hgabi: Vicus jobban van már?
Bucus: Ti már a nyaralást tervezitek?

De jó...!

Mi nem vagyunk ilyen bátrak: mi akkor megyünk, ha Kata már tud beszélni, és el tudja mondani, mit szeretne.... Úgyhogy jövőre...

Na jó, azért a Balcsit idén is megnézzük...
Gabi1: nőgyogyinál mi volt?
Norka: Jázmin is szépen gyarapodott!

Jobban van már?
Szerintem ha a szertartásra vagytok hivatalosak, a lagzira nem, akkor én pl. nem is vinnék ajándékot... De ha Ti nagyon akartok, akkor pénzt... annak mindenki örül

Beletehetitek valami kis szütyőbe, amit a szertartás végén a Sok boldogságot kívánáskor /vagy mi az?

/ adtok át
Marietta: 7 fog?

Mondom én, hogy Domi nagyfiú...

Úgy látom, továbbra is vagány helyes kispasi
Sillia: Lóci+ paci
Ancsurti: Hangi is egyre ügyesebb

Még mindig annak örülök, hogy végre élvezed a babázást....
Boo:

... csak ennyi...
A Ti képeiteken is sokat vigyorogtam!
Loislane: Monicás hasonlat találó volt...
Lola:

Örülök, hogy hallunk Rólad is
Dodi: Botond fotói nagyon édesek!!
Mindenkinek köszönöm az autósülés válaszokat

Igazából még nem döntöttem véglegesen, de a héten le kéne zavarni már ezt az ügyet
Az biztos, hogy 9kg- tólost veszünk, mert most 8,5 kg, felesleges lenne 0- tól kezdődőt venni.... Már belecsücsült egybe, és nem kicsi bele

/74 cm

/