A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond tökéletes megértelek, mert bár én nevelőapám nem indul el úgy hogy ne legyen ülés a kocsiban, de a bekötésnél ugyan ezt csinálja mint nálatok. Én is azért vettem olyat ami isofixes is, meg öves is, hogy azért lehessen választani.

Marietta nálunk is ez van, én se tudok napokig jönni. Aztán mire jövök, addigra már inkább vissza se nagyok olvasok egyrészt mert már nem aktuális, másrészt meg ha olvasok akkor meg nem tudok írni.
Nagyon édesek vagytok. Nóra is tegnap álltam meg először pár másodpercre egyedül kapaszkodás nélkül.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lilinek és Jázminnak gyors gyógyulást kívánok, szegénykéim, rossz lehet nekik.
Odi is már hétfő óta taknyos, semmi baja nincs, csak folyik az orra, de már nagyon unja szegény.

Kiarának boldog névnapot utólag is!

Kép
Kép
orsi777

Kép Az első találkozás :)
Vendég

Sziasztok!

Gabi,Timi,Agi:Koszi csajok a valaszokat!!!Felvetettem apanak a szurkalos fogyit...nemsokara utanajarunk,itt hogy van,es melyik a megbizhato,mennyiben faj......

Gabi:nem tunik bonyolultnak a taplalkozas,max.elegge nehezmre esne ennyiszer enni.....en jelenleg 2x,max.3x ha eszek,de annyi baj legyen,ha sikerul fogynom,barmire kepes vagyok :wink: Na majd meglajuk,jo lenne kiprobalni.....Nektek tovabbi sok sikert!!!

Eppen rohanasban,takaritok,fozok nemsokara...

Orsi:Odett annyira aranyos kis hajasbaba!!!Nagyon jol sokerultek a kepek,de ez termeszetes,ilyen alanyrol :wink:
Szuper a bringaja!!!En is ilyet vettem anno a hugom kislanyanak :lol:
Odett aztan igazan egyedi...senkivel osszenem hasonlithato!!!Imadom!!

Hendegabi;jo hogy beneztel....

Marietta:Domit is mindig megcsodalom!!!Milyen nagy mar,es latszik hogy csibesz!!!Gratula az "onnallo"allashoz.....!

Sillia:Loci es a paci :lol: :lol: 8) 8) 8) Imadom ezt a kepet!!!Es minden olyat amugy is,ahol gyerekek allatokkal ismerkednek :wink:
Hangi mar szinte minden allat utan kurjongat :lol: :lol: :lol: Tiszta anyja :lol: :lol: :lol: egyik este vegre lattam megint a mosomacikat...na ne akkora udvrivalgasba tortem ki,mint egy kisgyerek :lol: :lol: :lol:

8) 8) Es nem mellekesen,tegnap Hangi felallt hipp-hopp a kanape mellett magatol...mert ugye eddig(3 napig)rajtam tanulgatta....
Volt is nagy eses,mert egy pillanat muve volt,en elcsodalkoztam,o is :lol: :lol: ahogyan ramnezett nagy boldogan,abban a pillanatban elveszitette az egyensulyat es nincs sok fogasi lehetoseg a kanapen,igy tarkoval vette le a padlot :shock: :shock: :? Na azutan mar ovatosabb volt....Volt kis pityerges...de hat lesz meg ilyen sajnos....

Nyuszi:jobbulast!!!

Ennyi hirtelen,mert mennem kell,varnak a hazifeladatok :?
(de tudom hogy meg valamit akartam :roll: :roll: :roll: de mi volt az?)

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Jó hogy jöttél! :D Csak azt nem tudom, hogy ezeknek a híreknek most örüljek, vagy sem. :roll: :roll: :oops: :oops:
A folyamat elindulásának viszont egyértelmű :P

Kép
Kép
200907?

Marietta!

Domi igazi huncutmókus :lol: .

Ancsurti!

Hanginak juhuuu-juhuuuu :lol: :lol: :lol:

Megnéztem, a bobishoes-cipő alig gagyibb, mint a Siesta, és ez a Siestára nézve eléggé elszomorító :( . Igaziból annyi a különbség, hogy a bobinak nem bőr a belseje, viszont ez elég is volt ahhoz, hogy ne vegyem meg....

Boo-ról még mindig semmi?!?!?!?!? :roll:

És akkor néhány kép:

Kucorgó :D .
Kép
Huncutka
Kép Kép Kép

Hú, de örül magának:
Kép
Kéztartás :twisted: :lol: :lol:
Kép

Juhuuu, kööönyv :D
Kép

Megegyem :roll: ?
Kép

Neee?!
Kép

Akkor inkább olvasok :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Lóci-paci :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: Nem találok szavakat arra amit írtál, anno mi is megkaptuk,hogy majd kinövi, nagyon-nagyon örülök,hogy nem hagytam magam. Most már ti is biztosan jó úton haladtok és hamar rendbe jönnek a problémák. Teljesen megértelek,hogy dokit váltottatok.Egyébként meg azt hittem,hogy ez csak nálunk vidéken van így, ahol úgy kell összevadászni egy valamire való gyerekorvost.Szomorúan látom,hogy a nagyvárosban uis hasonló a helyzet :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

A miénk 10 rugóért:

Kép

Nem teljesen 1.0-ás, de van kis teteje, és karfája (1.1 :lol: :lol: :lol: ). A többi ami szintén ilyen adottságokkal bír ettől csak drágább. :twisted: :twisted: :? :?

Kép
Kép
200907?

Boo,

b@szki, ez durva nagyon! Tuti elküldeném a gyerekorvost a búsba!
(mi is pont ezért megyünk hétfőn egy magándokihoz, hogy csekkolja le a gyerekem a-tól z-ig)
Viszont legalább rajta vagytok az ügyön, és ez szuper! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia,
ez a kép naggggyon tuti!

Ancsurti,
mosómacikért irígy-irígy!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia

Lóci-Paci kép nagyon jó :P .

Boo

Nem semmi dolgok derültek ki az orvosnál, az jó, hogy legalább tudjátok mi a baj, és mindent tudtok orvosolni :P .

Kép
Kép
orsi777

Dodi,

képek :lol: :lol: :lol:
Botond is nagyon huncut!!!
amikor Enyémgyerek is így alszik, akkor mindíg úgy megsajnálom, hogy olyan pici, és olyan nagy az az ágy, ő meg keresi a kis kuckóját amit anno 9 hónapig megszokott...legszívesebben ilyenkor odabújnék mellé :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

akkor prószáld ki a tandemet! Mindent megcsinálnak helyetted, neked csak élvezned kell :wink: :wink:

szájjal babakekszre rablás: dettó nálunk :lol: :lol: aztán megkérem, hogy vegye el, mert ő már ügyes, és akkor egyszerre két kézzel nyúl érte... Cukifej!
kutyamaugli :D :D - valld be, te a héten pihentél...

Asszem te írtad anno az apeh-ellenőr fejjel való vizslatást (vagy Dodi?) . Na én azóta ezen röhögök, mert Nimród is pint ezt csinálja, szisztematikusan végigvizsgál mindent, négyzetcentiről négyzetcentire

KépKép

KépKép
kispocok13

Juuuuuj, képek dejóóóók!!!!!
Fürdőcuccot hol lőttétek?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

De jóóó, már úúúgy hiányoztál :roll: :D :D :D :D !

Sajnálom, hogy ennyi "nyűgötök" van, de sztem az tök megnyugtató, hogy "mindössze" két valódi probléma van: a szeme, meg a bélgyuszi. A bélgyuszinak meg vannak számlálva a napjai :twisted: , és a szeme is rendbe fog jönni, hiszen ez tök jól orvosolható, maradanó bármiség nélkül, pont úgy ahogy a lábdeformitások a tornával (pl. lúdtalp nálam :arrow: nyoma sincs :wink: ). Szóval juhuuuu-juhuuuu, hogy ilyen ügyesen a végére jártál a dolgoknak :D :D :D !
A dokinéninek...ááá, inkább nem írom le, mit kívánnék :evil: . Anyum mondjuk inkább a másik véglet, csomó dologra azt mondja, hogy "hááát, ezt megnézetném", és már írja is a beutalót :twisted: :lol: . De ez még mindig jobb, mert nem marad semmi rejtve....

Apa 9 hónaposan járt, és ő sem szeret olvasni :? . Viszont nagyon gyorsan tanul, ha valaminek mégis nekiül, szóval nem tudom, hogy ezzel függ-e össze, én inkább ebben is anyósom "törődését" látom :evil: .

"fújtatás":
Erre írtuk itt páran, hogy "szuszmákolnak" :lol: . Írtó édes :D . Botonddal én szoktam direkt csináltatni, mert megzabálom :oops: :lol: .

Ráhajol a kekszre :lol: . Botond ugyanezt csinálja a cumisüveggel, bár annak nem örülök :? . 5 hónaposan gyönyörűen ivott egyedül, fogta a cumisüveget. Aztán leszokott róla, és most meg hiába próbálgatom, b@szik csinálni :? . Ha felhúzom magam, és leteszem elé, hogy "akkóoldmeg", neeem ám a kezével nyúl érte, hanem ráhajol :twisted: :lol: .

400 ml.... :shock:
Efölött még mindig nem tudok napirendre térni, Rolónál sem (bár azt tudom, hogy nála állandó a körforgás :lol: )....
Botond tápi adagja: 160 ml reggel, 120 "pótvacsira". Tejpépből 180 körül vacsira, és főziből, gyümiből max. 250, de akkor azt már csak a szeme kívánta :lol: . Tudom, ő meg inkább keveseket eszik, de azt 6*, és hát jó husiban is van :lol: .

annnnnnyiraazapppppja, hogy az vmi hihetetlen
Huh, akkor szerinted még egy darabig elhitethetem, hogy tőle van?
:lol: :lol: :lol: :wink:

ooolyan cukorborsógyerekez :D :D :D ! És anyuci is nagyon cép :roll: :wink: . Botond a tükröt ezerrel veri, ha meglátja magát. Jófej gyerek :twisted: :lol: .
(Igen Katy, tehát kézlenyomatos a tükör (is) :twisted: :lol: :lol: :lol: ).
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kispiskóta!

Én (is :roll: :?: ) írtam a vizslatást :lol: . Azóta is csinálja, csak most már kombinálja azzal, hogy ha olyan dolog akad a kezébe, ami miatt rászólók, akkor eliszkol vele vmi (szerinte) láthatatlan helyre, és síri csendben molyol vele :twisted: :lol: . De annyira édes, azt hiszi, hogy ha ő nem lát engem, akkor én sem látom őt. Szóval pl. "elbújik" a nappali közepére, mert engem az ő látóteréből kitakar a konyhapult, de én meg végig totálba látom :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak gyorsban, mert vár a 24 8. szériája. :D :D :D :D

Boo!
Most már legalább sínen vagytok!
A szemére figyelj a későbbiekben is, mert Apával ugyanez volt, műtötték is kiskorában (meg nagyobb korában is még 2x), csak ő cseszett hordani a szemüveget kiskorában, így teljesen elhaltak az idegek a jobb szemében. Gyakorlatilag csak a ballal lát, azzal is lencsével.
Nyilván ma már sokkal fejlettebb az orvostudomány, de ha szemüveg kell, akkor abban legyél nagyon szigorú!

Cicik: a múltkor mondtam Apának, hogy gyűjtögetek és megcsináltatom a melleimet majd, mire ő mondta, hogy gyűjtögessek, de neki teljesen jók még a melleim, inkább költsem a kocsijára az összegyűjtött pénzt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois!
De hiszen 300g a Sarkpontos gesztenye! Az felezve írtó tömény! Hogy bírja a fiad kétszerre megenni?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Boo!
Fogalmam sincs, hogy normális-e, hogy nem egyszerre fakadt ki az árpa, de ha belegondolsz, a pattanásokkal is szokott olyan lenni, hogy kinyomod, és utána még összegyűlik ott a cucc és újra ki kell nyomni. Az árpa szerintem kb. így működik, illetve folyamatosan húzódik össze a benne lévő genny.

Ancsurti!
Gratula az álláshoz!!!

Nálunk Petra mindenbe felkapaszkodik, szerencsére már magától vissza tud ülni, nála csak 2 napig tartott a segítségkérés. Sokat áll, persze kapaszkodik az egyik kezével mindig.

Én idén nem veszek fürdőruhát, normál esetben kb. 5-6x van rajtam fürdőruha egy szezonban (+a nyaralás), így a tavalyelőtti még szinte új. Amúgy az én fürdőruháim kivétel nélkül háromszögűek, pici szivaccsal. Felpróbáltam a minap, nem lóg benne a cicim, úgyhogy nem is veszek újat.

Elővettem a nyári nadrágjaimat, és mind jó rám, úgy örültem! Mert bár kiló nincs rajtam, azért a derekam és a köldököm alatt a hasam nagyobb, mint terhesség előtt (a derekam 66-67cm volt, most 72, a köldököm alatt pedig 80 körül volt, most meg 83).

Már csak egy hetem van itthon Petrával, nagyon szomorú vagyok. Nem is írok erről, mert csak elbőgöm magam... Majd biztos hozzászokok az új helyzethez, csak nagyon nehéz.....

Na, most, hogy már nem is látok a könnyektől, inkább megyek 24-ezni.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hehe, én a 24. 7. szériájára szültem :D :D :D
De tényleg, simán elkéstem miatta a szülésemről, elvégre Jacknek piszok nehéz napja volt...hogy hagyhattam volna faképnél?? :oops:
8.-ikból 8 rész már megvan, de tartogatom. Ha egyben lesz akkor nézem meg, de lehet elteszem a köv. gyerekre :wink:

Huhh, de nagyon beleugatnék a gyerekülés témába, már ezen lovagolok egy ideje, de inkább bele sem kezdek, mert unalmas egy monológ lenne. Szóval csak röviden:
Korábban Concord ultimaxot terveztem (0-18 ), (ennek a fő előnye, hogy menetiránynak háttal is be lehet kötni), de újragondoltam, meg Sarjam paraméterei is áthúzták eme tervemet, így nekünk Römer Duo Plus, vagy Römer Safefix lesz (9-18 ). Az ára agyzsibbasztó, inkább le sem írom :oops:

Dodi!
Igen én is láttam jó pár elhanyagolt lúdtalpat :? Túlragozni nem akarom, ha látható, hogy gyerek lábának kutyabaja, akkor veszek majd valami csilivili mindentudót...magamat ismerve. Igen jó érzékem van kapásból legdrágábbat kiszúrni, és utána még meg is tudom győzni magamat, hogy enélkül márpedig nem élhetünk. Marketingesek álma, na ez lennék én :oops:
Belül nembőr :shock:
Képek: Nagyon ott van mind, ördögvillás behalás édes :D

Nyuszi!

Jobbulást kicsi Lili! :roll:

KisPocok!
500 gramm :arrow: Ojjé :D

Bond!

Csador nagyon oké, de kissé elborzaszt a tavalyi nyár emléke... részemről eleget izzadtam akkor :roll:

Marietta!

Nagyon édes vagány KisPasi :)

Sillia!

Oooo, pacis Lóci :D :D :D

Ancsurti!
Felállás :shock: Akkor most kezdődnek az oltári borulások?? Erősen tartok ettől én is, amíg rajtam csimpaszkodik az oké (már már így is sikerült bénanemelkapósanyának köszönhetően :oops: )

Katy!
igen tömény. Amiben fő víz, abból teszek hozzá kicsit a turmixba, meg megy mellé meggy is bőven. Nem fog ki rajta, simán benyomja.
Munkába állást nagyon sajnálom :(

Boo!
Na most eléggé lefagytam...aggaszt ez a féloldalasság engem is, de mi dottorénk is elhessegetett hétfőn, mikor előhozakodtam vele :? Aszonta törődjek bele, hogy nem fog mászni és kész és ne lihegjem túl a furcsa kúszását. Mingyá járni fog és jónapot. Mondtam neki, hogy ennyi nekem nem elég, blabla, asszinkron mozgás- agyi fejlődés... de csak nézett rám, hogy jólvananyukanetessékmárpattognimegokoskodni... :?
Van kúszós videód? Megnézhetem? A Müzli&Zsirisnél nézegettem őket, de már nem emlékszem, van -e konkrétan a kúszásról . Már ha szabad :roll:
Herék :D (Öööö, nem gondoltam hogy lesz olyan pillanat az életben, mikor a here szó után majd mosolygó arcocskát fogok tenni, és jééé, de igen :wink: )
Képek nagyon édesek, szépek vagytok :)
Bélgyuszi: És már kapott amúgy tejterméket? 400 gr az nem piskóta, hűűű :shock:
Szandi :arrow: Khöm, beszélgettünk szandikról? :oops: Segíts légyszi, mert nem is rémlik :oops:
Babakeksz: Ma eldöntöttem, hogy nyilvános helyen nem kap többet, mert ordenáré módon kidekorálta vele az összes rajtam lévő ruhadarabot, azt hittem majd megszárad kicsit és lejön, de NEM, odakövült basszus teljesen. Úgy néztem ki a fekete felsőmben a fehér keksztrutyival, mint Monica a Bill Clintonnal való szivarozás után :oops: Na ez kissé naturális hasonlattá sikeredett, bocsi érte az érzékenyebb lelkűektől :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :)

loislane!

"Úgy néztem ki a fekete felsőmben a fehér keksztrutyival, mint Monica a Bill Clintonnal való szivarozás után"
Köszönjük, előttünk van. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Én még az imént az ágyban, a többiek már fent. Bejönnek, Hugi felkapaszkodik az ágy szélébe, ahogy máskor is. És elkezd lépkedni.
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :) :) Nézd csak! :D - mondom az apjának
Lazán hátranéz: - Látom. Csinálta már máskor is.
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mikor?????
- Korábban.
- MIKOR??????????????????????
- Tegnap már a kanapé szélében.
- :D :D :D :x :x :x :x :x :x :x :D :D :D
Basszus! Én vagyok vele itthon egész nap. Hol kezd el a bútorba kapaszkodva togyogni? Az apjánál. Mit szól rá? SEMMIT, pedig ez egy újabb mérföldkő. :? :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Bond mai napja.
Nemsokára fodrász kollektíven felvonulva, utána egyből...babaúszás. :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:
(Jóvanna, máshogy nem sikerült időpontot egyeztetni. :roll: :roll: :oops: :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.24 09:31-kor.

Kép
Kép
200907?

sziasztok!
köszi az érdeklődést,vagyogatok.ma vagyok 14 hetes!sajna álomkór nem múlt el!most két éjjel szédültem!pannika éjjel 1.30-kor úgy döntött,végetért az éjszaka.másfél órát fenn volt!!!amúgy jól vagyunk!!!!!

Kép

Sziasztok!

Utsó 2 oldalra reflektálva:

Bucus!

Örülök, hogy Lottus jobban van és iszik ! Köszi a hiányolást! És igen...a jó sör...hmmmm sajna a cukor miatt csak módjával, pedig előtte nagy sörös voltam...nincs is jobb annál a strandon (na azért ha jól beoltottam magam még tavaly előtt nyáron is nyomtam:)

Orsi!

Odett valami csodálatos! Azok a pofik és micsoda haj! Imádnivalóan bájos!!!! Isten éltesse utólag is! Páromnak is megmutattam, hogy ilyen Kislány kérek szépen :):)

Csibe!

Kiarának boldog névnapot utólag!

Bond!

Kisbondot is Isten éltesse!!!

Dodi!

Nagyon édes Bobó! Az állós képeken mintha csak Ármint látnám, annyira örül Magának. Fél életüket fekve töltötték, persze, hogy iszonyatosan odavannak az állásért! Csak Ármin még nem teli foggal mosolyog, hanem fogatlanul:):)! De Botond sokkal Nagyfiúsabb a fogai miatt:)
Nem baj majd előbb már biztonságosan jár és utána elkezdenek nőni a fogai! Én örülnék is ennek így! Csúcs, amikor reggel a kiságyban állva dumálnak!!!! Cipőt én addig nem adok Árminra itthon, amíg nem totyog! Viszont a dokim szerint itthon mezítláb ha már jár is, védőnőm szerint cipőcske, de majd megkérdem, hogy miért is mondta a cipőt itthonra (viszont kint mezítláb: homok, fű). Kiszemelt cipőim már vannak, de majd egy ortopédus megnézi biztos ami zicher!
Tényleg Ti nem azt a recaro ülést használjátok amit kaptatok????

Marietta!
Domi nagyon-nagy huncut és nagyon édes!!!! Jól megüli már a járgányt . Én miért nem merem rátenni a Fiamat??? (fisi-fosi anyuka).

Lois!

De jó, hogy bekapcsolódtál. Régen is mindig olyan jókat írtál bár keveset!!! Megnéztem Zé-t! Nagyon aranyos, szép Fiad van! Ja és a neve...hmmmm csak, hogy mennyire tetszik???? Annyira, hogy Árminnak a második neve Zétény :):)! Csúcs a szöveged..a babkekszes hasonlaton kész voltam a röhögéstől!!!!

Boo!

Végül, de nem utolsó sorban! Először is a képekre: Nagyon-nagyon szép Miron! Jó a fürcsijáték, mi is szeretjük Smoby-t! A sapi is vagesz (Barátnőmtől világoskéket kaptunk) talán nyáron nem a legjobb a színe.

És a történésekre! Őszintén megmondom megsirattál. Át tudom érezni, hogy mit érzel. De a lényeg, hogy minden kiderült és orvosolható! És a golyszlik is lejönnek minden vágás nélkül!!!!! Viszont HA MI NEM FIGYELÜNK A GYEREKÜNKRE, SENKI NEM TESZI MEG HELYETTÜNK!!!! Nagyon szomorú, hogy ilyen volt a doki!!!! Neki Miron 1% a sok közül, viszont Neked Ő a 100% a MINDEN!!!! Szégyellje magát a dokid...nem is mondom tovább mert még mindig ideges vagyok!!!!
Mozgásfejlődés: Igen, nagyon jól írtad. Például mi addig, amíg nem kezdett el kúszni nagyon, addig nem raktuk fel a rácsot és csak a forgásig volt járókában (pontosan azért, hogy ne akarjon gyorsan ülni, vagy állni, mert én bizony előbb ültem, min másztam és én sem másztam klasszikusan...a tanulásban viszont mindig nagyon jó voltam Hála!). A kerítés alját nem rögzítettük, hogy ne érezze úgy, hogy felállhat, hanem inog és akkor nem fog sietni vele. Ármin is nagy dumagép, gyorsan kitanulja a játékok csínját-bínyját, tapsol, integet, szól ha bekakil, egyre több dolgot megmutat a könyvben. Mozgásban viszont teljesen időben csinál mindent, nem korábban. Aminek örülök sokáig kúszott és mászott, mielőtt leült és felállt. (lehet ez is az oka, hogy mindkét kezével ugyanúgy labdázik(eldobja, elkapja), pápázik. Még mindig nem tudnám megmondani milyen kezes lesz! (Emlékszem Apja már 3 hónapos korában cserélgette a pihiszékében a játékokat, hogy mindkét kézzel húzgálja őket). Nagyon jó, hogy észrevetted, hogy féloldalas (de persze ez sem okoz mindenkinél gondot később, de nem lehet tudni, hogy kinél igen)! Inkább szakember mondja azt, hogy nem gond, amit annak látsz. Ármin markolt sokáig, így féltem, hogy nem fog mászni majd. 2 alkalom után totál nyitotta a tenyerét (a csajszi szerint sokat volt alatta a játszószőnyeg és ezért kapaszkodott). Nagyon drukkolok Nektek, hogy mielőbb minden rendeződjön! Fog is meglásd, Miron ügyes Kiskrapek!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :D

Fürdőruha: van egy zsákkal, de most még egyikbe se próbálnám bele magam, biztos sírva fakadnék.... :roll:
Újat venni nem tervezek, de biztos fogok magamat ismerve.... :roll: :lol:

Orsi: úgy látom, jó volt a buli! :D A képek nagyon jók, nem bánom, toljad csak őket!! :lol: :lol: A pancsizós- hunyorgós a kedvencem :lol:
Én pont ilyen triciklit néztem szülinapi ajándéknak :D Anyám és a párom szerint még korai, előbb kell a kismotor, de beleszerelmesedtem ebbe a szerkentyűbe :lol: Úgy látom, Odinak is tetszik :D

Timea: Máté nem volt túl kedves... :roll: :( Az a baj, hogy nekünk megszakad a szívünk ilyenkor, pedig még lesz pár ilyen, az biztos... :(

Rommay: igazad van, én is most azon agyalok, ha ilyesmi ülést veszek, akkor jó lesz használtan is, féláron :) Most nem igazán tervezek 60e- t kiadni egy ülésért, bármilyen jó is... Pláne, hogy a ház előtti parkolóból autót loptak fényes nappal, nem esküszöm meg rá, hogy az ülést nem nyúlnák le.... Pedig lakik rendőr a házban, de már teljesen odalett a mundér becsülete.... :roll: :)

Nyuszi: remélem, Lili már jobban van... :)

Bond: ülés lecsekkolása: beleteszed Manót, mondasz neki mesét, ezt- azt, és megvárod, míg elalszik :lol: :lol: Ha előrebukik a kobakja, akkor köszönöd, nem kéred, de azért még megvárod, míg Manó felébred... :lol:

Hgabi: Vicus jobban van már? :)

Bucus: Ti már a nyaralást tervezitek? :D De jó...! :D Mi nem vagyunk ilyen bátrak: mi akkor megyünk, ha Kata már tud beszélni, és el tudja mondani, mit szeretne.... Úgyhogy jövőre... :lol: Na jó, azért a Balcsit idén is megnézzük... :D

Gabi1: nőgyogyinál mi volt?

Norka: Jázmin is szépen gyarapodott! :D Jobban van már? :)
Szerintem ha a szertartásra vagytok hivatalosak, a lagzira nem, akkor én pl. nem is vinnék ajándékot... De ha Ti nagyon akartok, akkor pénzt... annak mindenki örül :D Beletehetitek valami kis szütyőbe, amit a szertartás végén a Sok boldogságot kívánáskor /vagy mi az? :roll: :lol: / adtok át :)

Marietta: 7 fog? :shock: :lol: Mondom én, hogy Domi nagyfiú... :lol: Úgy látom, továbbra is vagány helyes kispasi :D :D

Sillia: Lóci+ paci :D :D :D

Ancsurti: Hangi is egyre ügyesebb :D :D Még mindig annak örülök, hogy végre élvezed a babázást.... :lol:

Boo: :shock: :shock: :roll: :( :P :) ... csak ennyi... :D
A Ti képeiteken is sokat vigyorogtam! :D :D

Loislane: Monicás hasonlat találó volt... :lol: :lol: :lol:

Lola: :D Örülök, hogy hallunk Rólad is :D

Dodi: Botond fotói nagyon édesek!! :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm az autósülés válaszokat :D Igazából még nem döntöttem véglegesen, de a héten le kéne zavarni már ezt az ügyet :D
Az biztos, hogy 9kg- tólost veszünk, mert most 8,5 kg, felesleges lenne 0- tól kezdődőt venni.... Már belecsücsült egybe, és nem kicsi bele :D /74 cm :D /

Kép
agi125r

agi125r! :)

"Bond: ülés lecsekkolása: beleteszed Manót, mondasz neki mesét, ezt- azt, és megvárod, míg elalszik Ha előrebukik a kobakja, akkor köszönöd, nem kéred, de azért még megvárod, míg Manó felébred... "

Tapasztalatok szerint ez kb. 10-20 km. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

????????????????????

sillia! :)

PaciLóci: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok.
Csak röviden: Vica már kicsit jobban, apa viszont devla. Nócim miákol, de még bírja, én meg csak vagyok, torkom kissé reszel.

Gabi1-et vártam, azért ugrottam be. Remélem, minden ok.

Képek Botondról és Mironról is jók...... eleve aranyosak az alanyok :D

Lola, Breki, épp akartalak hiányolni benneteket. Lola: Pannival mizujs?

Boo: szerintem inkább pedálost. Ezeknek a pedál általában elől van, az első keréken, így ha lábbal tolja magát, akkor sincs útban.
Ha pedál nélkülit akarsz, inkább bébitaxit ajánlanék: kicsi az esélye a borulásnak, tolórésze szintén van, sőt láttam már olyant, aminél "korlát" van a gyerek körül. És úgy rémlik, olcsóbb is.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!

Nálunk Botond első igazi felállásánál volt ugyanez (mikor kiegyenesedett). Mentem be a nappaliba, apa tévézik, Botond a járókában áll.
- Jézusistennézmárfelált!!! :shock: :D Nem is vetted éééészre?
- Dehogynem, nagyon ügyes.
- De hát ilyet még sose csinált, mért nem szóltál?!
- De, tegnap is csinálta, azt hittem már láttad.
- :shock: :shock: :shock: :?

Sz@ros kis áruló :evil: :lol: :lol: :lol:

nálunk is ma fodrászkodtak a fiúk. Apa haját letoltuk nullással, ami miatt Botond fél órán át üvöltött, ha ránézett :shock: :lol: . pedig előtte se volt egy Lorenzo Lamas :lol: . Botondét meg "fazonra" vágtuk, annyira cuki szerintünk, majd teszek fel képet. Már egész hosszú volt, gondoltam, hagyom neki nőni még, de annyira örülök, hogy levágtuk, sokkal vagányabb így :wink: .

Breki!

Nahát, emlékszel a Recarora? :shock: :D Még nem használjuk, met nem szimpi :roll: . Annyira derékszögben ül benne a bébi, még ha max-ra döntjük is, hogy tuti előrenyeklene a feje, attólmeg kész vagyok... :? Szóval az maad nagyobb korára, mert amúgy tök jó, csak még nem most.

Bocsi, majd folyt....csak megyünk csavarogni... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi!Nagyon edes kis krapek Botond!!!

Boo: :? :? :? Egyreszt nagyon jo hogy vegre megoldodott ez a dolog,es kiderultek a problemak,masreszt nagyon sajnalom,de biztosan hamar "orvosoljak"!Igy mar ertheto miert feloldalas Miron,es miert nem korrigalta ezt eddig.......de ha rendszeresen jartok majd tornara,usziba,akkor rendben lesztek tutira!
Amugy nem jarsz vele semmilyen foglalkozasra onszorgalombol?De mindegy is,most mar fogtok! :wink: A torna is sokat szamit,meg a megfelelo izuletek,reflexpontok masszirozasa.......meg jo hogy idoben elcsiptetek a dolgot!
Csak az a borzaszto,hogy ez eddig senkinek nem tunt fel?Se a szeme,se a bukasa???Mert azert igy neten keresztul egeszen mas mint eloben......es otthon sokkal tobb vizsgalat is van(csak tudnam minek?)ha ennyire elsiklanak ezek folott :twisted: En multkor erre irtam a semmi koros elvaltozast igy a leirtak alapjan........mindenesetre most mar a kezedben az iranyitas!!!

Jok a kepek!!!Es a sapi is!!!Nagyon vagany!!!

Fenyfestes:ismerem,mert a barataink evvel foglalkoznak,otthon is ok csinaltak szinte eloszor,a rakparton,a Vajdahunyad varanal,stb...es rengeteget jonnek-mennek kulfoldre is! :wink: De itt Torontoban is lattunk mar ilyesmit,de kozelebe sem jott az otthoniaknak!!!

Tike :koszi hogy leirtad a felallas menetet......en ugy veszem eszre nallunk jol megy.....csak lassan raterhetnenk a megfelelo leulesre is allasbol!

Lola:huuu hogy szalad az ido!!!Sajnalom az ejjeli ebredest......uzenem Panninak,hogy legyen tekintettel anyujara!!!!!

Katy:sajnalom hogy 1 heted van hatra.......de ugyesek lesztek,es minen fennmarado idot egyutt toltotok majd!Ugyi vagy hogy nincsen neked sem felesleged...ram is ramjonnek a gatyoim,csak a derekamnal es a hasamon nem jon fel....labra-combra mar igen....na ott az a felesleg nalam,a pocakomon :? :oops:

Loislane:jot rohogtem,neked is van egyfajta stilusod az iras teren :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Enyemgyerekem a multkor feher pulcsiban kapott kekszet...ugye ez volt az elso,eszembe nem jutott hogy ennyire maszatos lesz majd........de persze igen!Egesz uton mint egy varacskos kismalac,ugy nezett ki Kukackam!!!Meg szerencse hogy kijott a folt........mivel eloszor viselte a pulcsit is :oops: :oops: szep lett volna ha mehet a jatszosak koze.......

Agi:Hanginak is meghuzta egy kisfiucska a hajat a multkor...en majdnem elpityeredtem,de o is......ugy sajnaltam,pedig csak baratkozni ment szivemszottttya.........de persze veletlenul volt,csak olyan tehetetlen az ember.........Furdoruha:hihi nekem is egy zsaknyi van :lol: allandoan cserelgettem oket......

Breki:hello itt! :wink: Ma reggel Hangi a sehanyeves kislanyt nezegette.......es ra kellett jonnom,felkeles utan,bedagadt szemekkel Hangi pont ugy nez ki,mint a kislany a konyv elejen a garafikan :shock: :shock: :shock: Es felotlottek a regi emlekeim,mennyire imadtam ezt a konyvet es a gyonyoru rajzokat benne...csodalatosnak talatam,es lam itt van nekem is egy ilyen tunder!!!!!

Bond:lepegetes! :lol: :lol: :lol: :lol: apak mar csak ilyenek.....meg a gyerkocok is,hogy apakok mellett csinaljak eloszor ezeket(majdnem mindig)....
Fodrasz-uszoda jo a sorrend :lol: 8)

Hangi egyfolytaban lazazik...en beszarok....az okes hogy alldogal,de hogy mar neki egykezeznie kell :shock: :shock:

Hendegabi:gyogyuljatok mar meg!!!!!

Na lepek,csodas az ido ma reggel,etetk gyorsan,aztan fozok is picit,majd irany a friss levego!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Köszönjük a jó kívánságokat,úgy látszik,hatott,mert Lili mára jobban van már,nincs láza szerencsére,és már a közérzete is jobb. És szerencsére étvágya is van :lol: Remélem csak átfutott rajta ez a hülye vírus. Bár az éjszakánk elég szar volt,annak ellenére,hogy volt benne kúp,éjfélkor felkelt ordítva,nem tudtuk sehogy megnyugtatni,csak cicin,evett /ivott egy kicsit és utána aludt reggel fél 8-ig. Lehet,hogy éhes ez a gyerek még éjjel is?! Pedig nem semmi mennyiségeket eszik napközben...

Boo!! Még jó,hogy te a kezedbe vetted a dolgokat és most már jó kezekben vagytok,mert ezek szerint a doktornő pont leszarja,hogy mi van Mironnal,neki egyszerűbb azt felelni,hogy kinövi. Azért én a helyedben még vissza mennék hozzá és elmesélném,hogy mik azok a problémák,amiket szerinte a gyerek ki fog nőni. Hú,de utálom az ilyet

Dodi,Boo,Marietta! Nagyon édesek a fiúk!!!

Katy! Sajnálom,hogy már csak 1 heted van Petrával otthon. Tudom nem vígasztal,de annál jobb lesz őt délutánonként magadhoz ölelni. Teljes munkaidőbe mész vissza?

Lola! Sajnálom az éjjeli ébredést,reméljük Pannika most már fog hagyni pihenni.

Ha hazaértünk,teszek fel egy pár képet,csak most anyuéknál vagyunk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

:)

http://www.youtube.com/watch?v=aE-qZXQpYbo

Ígérem reagálni is fogok, mert olvasok ám csak nem írok :oops:
Vendég

Sillia: ez nem mászika!!!!!! Félelmetes ügyesen "nyargal" a gyerek, és eszméletlen gyorsan áll fel!
:shock: :shock: :shock: :D
(Vica is sokat ügyesedett, de Lócihoz képest kifutógyerek se lehetne)

Boo: még neked akartam írni az orvosos dologhoz, hogy azért nem írtam semmit, mert nem tudom, hogy mit szóljak. Ismerem ezt a Pató Pálos hozzáállást, és nem értek vele egyet. Szóval: döbbenet! :x

És még annyi, hogy nem tudom, milyen babakekszet esztek, és mennyire "vészes" ez a laktóz-intolerancia, de a Hippes babakekszekben van tejpor, mióta Vicát kiütötte a joghurt, azt sem merem nekiadni.

Katy: :(

Nyuszi: jó, hogy jobban vagytok.
Kicsit már mi is, de még nem az igazi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2010.04.24 18:16-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia:tiszta ugyes Loci,eszmeletlen ez a tempo :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Boo

Miron annyira édes, és olyan hatalmasnak tűnik a képeken :shock: .

Dodi

Botond is nagyon szép nagyfiús kisfiú.

Sillia

Lóci nagyon ügyes, a tempója nem semmi.

Nyuszi

örülök, hogy jobban van Lili, képeket várom.

Lola

De jó, hogy benéztél. Hozol képet Panniról és a pocakodról?
Pihenjél amennyit csak tudsz.

Ancsurti

Odi is így lazázik, sőt volt, hogy elfelejtett kapaszkodni, annyira piszkálta a fiók fogantyúját, volt is esés és sírás belőle :( .

Ma voltunk usziban apával, Odira anyuék vigyáztak addig. Odinak is és nekünk is jót tett a külön töltött idő. Odi hazafelé a kocsiban egyfolytában nevetett, olyan volt, mintha eszébe jutottak volna az anyuéknál a dolgok, és azon nevetett :roll: :shock: :P .

Kép
Kép
orsi777

lola29! :)

A tiszteletedre :wink: :

Kép

Minden további betűt szívesen fogadunk. :wink: :D Vizsgálatokkal hol tartasz? MINDEN ÉRDEKEL!! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond

Szép lett a család?
Uszi milyen volt?
Visszaszokott már Hugi?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Rapidban mert mosnom kell. :roll: :roll: :oops: :oops:

1. Szép lett a család. Legalábbis az a része, amelyikből lehetett mit kihozni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
(Keresztbe-kasul próbáltunk időpontot találni, de nem sikerült. Így a fodrász csajszi mondta, hogy ha már úgyis arra járnak a lányaival, akkor csak miattunk kinyitja az üzletet és megcsinál minket. :roll: :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: Pedig én nem erőltettem orrba-szájba, és Apa el tudott volna menni. :roll: )
2. Uszi most nem aratott nagy sikert. :roll: :roll: Fel is lett borítva a napja, későn is evett, úgy kellett felkelteni az alvásból az átöltözéshez, és rohantunk nagyon. Kissé remegett, kissé lila volt ( :roll: :roll: ), de azért egész jól viselte ahhoz képest. A végére már :) volt.
3. Igen, amúgy visszaszokott. :)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Itt vagyok. nem volt egyszerű ez a mai nap. És baromi gyorsan el is ment. Délelőtt fodrásznál voltunk, ott végeztünk és fél 12-re értünk haza. Utána 1-kor irány a doki, direkt felhívtam a rendelőt van e csúszás, mondta az asszisztens hogy nem lesz mert én vagyok az első 2-kor. Baromira örültem hogy hamar fogunk végezni. Erre majd nem ott voltunk már amikor hívnak a rendelőből hogy telcsizett a dokim hogy szülésen van a kórházban és csak 3-ra tud oda érni, de hát mi akkor már majd nem ott voltunk így nem fordultam vissza. 1órát vártunk a kocsiban. végül mivel még mindig megvan nem vizsgált meg, adott beutalót a vérvételre, azt mondta hogy minél hamarabb menjek el. Szerinte a prolaktin nagyon magas és emiatt van ez. Ha megvan az eredmény a héten akkor újra kell mennem. És nem kellett fizetnem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) Tudtam én hogy rendes dokim van, de hogy ennyire. Jó tudom hogy nem csinált végül is semmit, de akkor is. Csomó helyen hallom hogy még egy beutalóért is ezreket kérnek.
Már beszéltem is a szülésznővel, hétfőn reggel megyek a vérvételre, és azt mondta két három nap mire megvan az eredmény.

Boo nem hiszem el milyen idióta orvosok vannak, jó hogy váltottak, remélem most már jó kezekben vagytok. Urológust ismerek a János kórházban ha esetleg kellene.

Dobok egy pár darab képet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: