Sziasztok,
Az utóbbi napokban csak olvastalak Titeket, mert mielőtt Nikos elkezd dolgozni a jövő héten kedden, még pár dolgot el kellett intéznünk, lóg a nyelvem rendesen a sok mászkálástól. Persze sokkal előbb is el lehetett volna ezket intézni, koptattam is a számat miattuk, de hát hiába, szeret a drágám mindent az utolsó pillantra hagyni

.
Sajnos a laptopom még mindig a szervízben van, már tudják mi a baja és meg is rendelték az alaktrészt hozzá ami állítólag 3 munkanap alatt lesz itt, szóval talán jövő hét végére visszakapom

.
Közben elromlott a mikrónk is, úgylátszik a baj halmozódva jön. De azt már meg is javították és már haza is hoztuk. De egy hétig tiszta halott voltam nélküle. Ha valami kaját kellett melegíteni az kész tortúra volt és persze egy csomó mosogatnivalót eredményezett.
Ne haragudjatok, ha nem válaszolok mindenkinek külön, de annyi mindent írtatok, hogy így a végére már olyan sok dologhoz akartam írni, hogy a felét el is felejtetettem.
Matrac: Nekünk nem kókuszmatrcunk van, viszont a matracnak van egy levehető és kimosható huzata. Erre kerül majd a lepedő, ami nem pvc-s hátuljú.
Tényleg mi a véleményetek, a matracvédőről. Én itt olyanra gondolok, mint ami a Tena-nak is van(konkrétan betegalátét a neve). Különböző méretekben lehet kapni (60×60, 60×90 stb.), gondoltam veszek egy csomaggal, talán 20 db van benne és a matrac meg a lepedő közé teszem, ha esetleg baleset lenne akkor csak lepedőt, meg ezt a betétet cserélem és meg lehet úszni a matracmosást és szárítást.
Az ágyban egyébként nem lesz se párna, se paplan (veszélyesnek és egészségtelennek mondják, annak is tartom), viszont rácsvédő körörösen lesz. Ez Nikos kívánsága volt, fél, hogy valamije beszorul a rácsok közé és baja esik. Alváshoz én hálózsákot tervezek egészen 1 éves koráig.
A babakocsibeszerzésekhez mindenkinek gratulálok! Tök jókat választottatok! Csak megnyugtatásképp a mi kocsinknak is elég sötét színei vannak (kávé-narancs és pici bézs), és itt 6 hónapig van nyár (egészen október közepéig), remélem nem fog megfőni benne

.
Nagyon szép pocakfotókat raktatok fel! Mindenki nagyon csini! Különben is mindenki azt mondja, hogy a terhesség megszépít az embert!
Szüléspara nálam is kezd előjönni. Az is felmerült bennem, hogy mégis császárt kérek (megkérdezte az orvosom, hogy hogy szeretnék szülni, mit részesítek előnyben), de ha mégsem EDA-t mindenképpen szeretnék! Meg úgy általában mindenen parázok mostanában. Jó anya leszek-e? Jó szülők leszünk-e? Felkészültünk-e a babára? És még egy csomó hasonló kérdés….. De ezekre úgy is csak késöbb kapjuk meg a választ.
Rózsa, drukkolok nagyon, hogy még bentmaradjon a baba egy keveset!!!!
Vok, tök jó, hogy már ki tudsz valamennyire mozdulni. Remélem most már gyorsabban fog javulni
Geo, végül is mi lett a füleddel? Vagy írtad és nem olvastam elég figyelmesen! A költözésnél meg vigyázz ne terheld túl magad!
Babamozgás: nekem még mindig élénk, bár tény és való, hogy egyre több a forgolódásos-helyezkedős-nyútózkodós mozgás mint a rugás. Azért még mindig tudja produlkálni magát és ilyenkor úgy érzem, hogy mindenhol rugdos egyszerre, plusz a hasam is remeg hozzá mindenhol rendesen. Ez elég viccesen néz ki, minta a pocakom külön életet élne.
Megrendeltem az ebayről a múltkor belinkelt hálózsákot. Az értesítő mail szerint 15-én postára is adták, de nem tudom mikor fog ideérni a vulkán miatt.
Tegnap előtt vettünk egy 130×190-es szőnyeget a gyerekszobába. Itt lakásokban mindenhol még a szobákban is járólap van, mert ugye 6 hónap nyár van itt, így a járólap a jó mert az nem fűt alulról. De nekem a szoba, nem ad szoba benyomást szőnyeg nélkül. Tök jól néz ki, fukszia vagy rózsaszín alapon (nem tudom eldönteni) fehér-türkizkék-pisztácia és narancs körök vannak rajta.
Aztán varrtam a pelenkázó oldalára egy felakasztható zsebes tárolót, meg ma végre megvarrtam és feltettem a függönyöket is (meg is fájdult a derekam rendesen a sok üléstől az asztalnál). Még egy kispolcot kell felszerelni a falra (ezt pont most bütyköli Nikos), meg a baldachint kell felfúrni a plafonra és kész is van a szoba teljesen.
Ja és tegnap előtt összeraktam a kórházi pakkot is, már csak egy-két apróság (papírzsepi, műzliszelet) hiányzik belőle.
Most meg megyek és csinálok egy csokikrémet, a holnapi csokitortába. Meglepi lesz holnapra az első házassági évforudlónkra.