Rózsa!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!
A rózsaszines cucc vizsgálattól is lehet.
Ha bármi van, küldj sms-t. Elküldöm privibe a számomat és írok a csajoknak.
Nanetto!
idegesítő lehet az a néni nagyon... :S de legalább a másik normális

ez vígasztaljon!

:)
És az,hogy nemsokára pihi

:D
Geo!
Nagyon tutin néz ki a lakás!!!

Sikerült megcsinálnod a beadandókat?
Hari!
Ma már sétáltam

Pénteken már csak 1 mankóval megyünk játszóra. Sokkkkkal gyorsabb vagyok vele, mint a 2 mankós verzióval.

:D:D
Nyuszi!
Én csak Réka tornát láttam, nem jutottam el rendesen tornázni

Ezért kérdezek ilyeneket.

Meg maga ez a vérzés nekem annyira fura... Ugye én nagyon pánikolós vagyok (illetve már sokat javultam, de azért szerintem felülről verdesem az átlagot) így bele képzelve a te szitudba, én tuti rommá izgulnám magam... (egy sima izzadásra ráparázom, hogy magzatvíz... hihi)
Hol fogsz szülni? (bődületesen lusta vagyok előkeresni a táblázatot)
Luna!
És hol volt a kulcs???

Jenny,
Nem akarlak elkeseríteni, de az, hogy méretre mekkora egy baba, az sajnos nem hozza előre a szülés napját
Hanna 9,8as fejátmérővel és 34cm-es fejkörfogattal volt kedves a 40dik hétig bent csücsülni. összesen 3 nappal jött korábban. És nem volt kicsi

Alexnál is úgy vagyok, hogy belőttem a 40 hetet és ha korábban jön, akkor örülök

Ha nem,a kkor is

:D (csak ne akarjon tovább bent maradni

:D)
Hát, én meg ma jól kibőgtem magam. Felhívom azt a kedves bérszámfejtő céget, akihez tartozunk és kérdezem,h ogy ha holnapig odaér a TB-s papírom, az még jó-e, mert nem adta tegnap oda a doki, csak ha hozok szakorvostól papírt. Erre közli velem a nő, hogy csak a ma délig beérkező papírokat kötelesek elfogadni. Mondtam nagyon vicces lenne, mivel előző hónapban is 100ezerrel kevesebb fizut kaptam, a férjem munkanélküli, van egy lányom kint, egy fiam bent. Ne szívasson már. Erre, na jó, talán beel tudja rakni. Mindezt úgy, hogy maga a bérszámfejtés csak jövő héten lesz, mert a jelenlétieket csak pénteken kell leadni...
És ez még csak a kezdet volt... Beszélek a házi dokival és mondja, hogy csak addig tudnak kiírni, amíg a szakorvos javasolja (ez most 3 hét. Még jó, hogy megkérdezte a doki, hogy mennyi van hátra szülésig...) ÉS ők egyébként május 10-21 között nincsenek... Ami azért vicces, mert még ha szerzek egy másik papírt egy szakorvostól, hogy még nincsen rendben a lábam, akkor SEM kapom meg a táppénzes papírjaimat majd csak május 25én, ami azt jelentené, hogy abban a hónapban 1 azaz 1 hét táppénzt küldenének. (minden hónapban kb 21-22én kell leadni a papírokat)
Itt már bőgtem, hogy ezt nem gondolhatják komolyan, hogy éhen halunk csak azért mert ilyen fasza a rendszer???!!!
Így arra jutottam, hogy mindenki bekaphatja és elmegyek szabadságra május 12től. van még 20 napom. Ha az nem lesz elég (fura lenne), akkor elkezdem szülés előtt a szülési szabit (amit ugye nem ajánlanak..., de xarok rá).
Az agyam eldobom... előre nem adhatják oda a táppénzes papírt, de az nem gond, ha ők 3 hétig nem tudják odaadni... ELEGEM VAN!!!! Komolyan. Ez nem normális,a mi itt megy. Nem olyat kérek, ami nem jár... Nem csalok, nem lopok (Tuti azt kéne...)