A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nem baj Vindó,így is értettem! :wink:

Ez a fikázás :lol:
Szerintem minden gyerek túrja az orrát,néha én is látom,hogy valamin nagyon ügyködik :lol:

És igazad van,kicsinyenként is meglehet csinálni mindent,mikor mi költöztünk alig volt valamink,apával azon nevettünk,hogy visszhangzik a ház.Most meg már annyira tele van,hogy kéne valami tárolót építeni a felesleges cuccoknak!

juba0

Sziasztok!

Édesek vagytok, hogy hiányoltok. Vagyok én, csak a tegnapi pihenős napot próbáltam behozni. Mostam, takarítottam. Vetettem egy kis krumplit. Teli raktam a kukát mert holnap viszik el a szemetet és ne reggel keljen. Mindjárt megyek még begyújtani aztán indul az esti rutin. Cicus szinte egész nap kint volt. Csak aludni jött be :D Fel kellett szerelnem a bicajára a nyuszitól kapott dudát na meg a sisakot is felvette- Viranka :lol: - Most meg fáradt :D

Dettyk azért Ő is el tud fáradni ám :lol: csak még akkor is megpróbál pörögni, nehogy lemaradjon valamiről is :lol:

Vindo én is úgy tudom, hogy oviba szeretik a rendszert. Ha beirattad vigyed ha csak nem beteg.
Azért pár napot igazolhatsz ám neki te is :wink: 8)

Juba nekünk is rengeteg mindent kell még venni ám :roll:
fogalmam sincs miből :oops:
valahogy majd csak lesz.
Ágy van ahol aludni fog, tejcsi lesz és az a lényeg. A többi meg úgyis alakul valahogy 8)
Cicának is szorulása volt a hétvége után (folyton édességgel tömték és én voltam a főszemét mert sokszor rászoltam, hogy nem lehet. De így is többet evett mint szokott :? ) nála az ivós kefir meg a reszelt alma bejött :roll:

Heni jaj, nekem is át kéne válogatni a cuccokat :?

Irina egy minitali :lol: ?
akkor sütök valami finomat bele és megint lehet nálatok egy ideig :lol:
az anyagiak miatt meg ne aggódj, ne arra gondolj, hogy mennyi mindenre nem jut, hanem hogy milyen sok minden megvan már :wink:
Hidd el, ha a gondolatod csodákra képes.
Próbáld meg meglátni a jót és lehet még idén bevállaljátok a kistesót.
Ne feledd, az álmomnak teljesülnie kell :wink: :lol:

HP hozta a formáját. A lakást nem fűtötte fel. Mikor odamentünk mondta, hogy ne vegyem le a gyerekről a kabátot mert még hideg van és megfázhat :? Majd nem volt hajlandó becsukni azt a kutyát aki tavaly is megpróbálta megharapni Grétusom csak én odanyomtam a kezem és így én lettem az áldozat. Szerintük a kutya nem veszélyes. Én vagyok hisztis. Kiakadt mert a június 12.-én lévő ballagásra nem fogunk elmenni, mondtam hogy akkor már annyira közel lesz a szülés, hogy nem kockáztatok. Erre, hogy akkor majd megy a Z meg a Gréti. Én meg kocsi nélkül egyedül itt maradok mindenórásan :shock: :evil:
Áááááááááááááááááá nem is mérgelem magam.
Nem ér annyit az a p...a

Ádó és Rugó képek szuperek :lol: :lol:
Cicus is szokott fintorogni, pofákat vágni fotózáskor.
Már úgy kell vadászni a jó pillanatokat :D

Panndi szuper :lol:

na le begyújtani. Most hívott Z. Talán 10-11 körül hazaér
úgy érzem kezdek besokalni, de nagyon

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, Ti aztán tudtok vigasztalni! :-) Nagyon köszönöm!!!

Jubám, nagyon örülök Nektek, és igaz, a gyerekkérdést az ember amúgy mindig elodázza. De nekem van egy alapparám eleve az élettel kapcsolatban, úgyhogy előbb biztonságban kell érezzem magam, hogy belevágjak vmi nagyobba (Ádinál is igazából vártunk, de nem bántam meg).

Vindo: ez a fikázás akkor menő lehet a csanában :-))))

Móni: teljesülni fog az álom, ebben biztos vagyok, csak kérdés, mikor...
Minitali: okvetlenül, de csak ápr. 16. után tudok, jó? Addig nagyon sok a készülnivaló (elutazom pár napra).
Azért ne hajtsd túl magad, egy pihenős után ne jöjjön egy agyonfárasztós! :-)
Anyósod tényleg a párját ritkítja. Ez a fűtés,úgy látszik, nem csak nálunk kardinális kérdés.

Kép
Kép
irina

Szép estét :) :)

De sokat termeltetek :) :) legalább volt mit olvasni :)

Panndi!
de jó :) :) gratulálok :) :)

Heni!
csak telefon volt nálam,mivel csk lovakat mentünk nézni(Mírán bukósisak,B. motorozott) s ez a telcsi nem áll kézre,nem is szeretem,talán 1* fotóztam vele :)

Juba!
vhol olvasstam vmit székrekedés ügyben,de már gőzőm sincs h. hol :oops: pedig rögtön eszembe jutottatok,de gáép előtt nem sokat vok mostanában. tényleg Veszprémben szülsz majd? Mert unolatesóm is pocakos és Vpben lakik :)

Irina!
mikor lesz az h. lesz elég pénzed és gyereket is tudsz szülni? majd ha a lottón megnyered az 5t :wink: vmi sose klappol
:arrow: folyt köv talán holnap :
)

KépKép
viranka

Jó reggelt :)

Móni, egek, ez aztán a fogadtatás :shock: :roll:
Ja, a fűtetlen lakás nálunk is divat néhány rokonnál - ha oda megyünk, alap a két pulóver... Meg olyanok is vannak, akik az utolsó pillanatban fűtenek be. Ha hamarabb odaérünk, még 17 fok van.
Kutya :shock:

Irina, ja, hát ezért vagyunk mi, vigasztaljuk egymást :wink:

Rugót már hónapok óta csak telefonnal tudom fotózni, attól nem bolondul meg :roll:
Szuper diktafonom lett, mondjuk az adóból majd vissza fogom írni, azért olyan szuper :wink:

MOst röviden ennyi, jók legyetek.

Mai program: távoli kisállatboltban aranyhal-eledel beszerzése :P

Futárszolgálattal hoznak nekem majd egy cuccot, de nem leszek sem holnap, sem hétfőn, sem pedig kedden :roll:

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi! Gratulálok! :D

Irina! Zsozsi is csinál ilyet, amikor fotózásnál kérem, hogy mosolyogjon. :)

Kép

Úgysem adjuk el!!!
(Ezt majd kommentálom...)

Kép
Kép
Kép
gremese

Minitali lesz valahol? Ha igen, viszek tiramisut! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi nálunk lehet egy minitali :D
Tiramisu nélkül is jöhettek de ha hozod nem fog megromlani :wink:

Irina nektek jó a hétköznap is?

Viranka jönnétek?

Bárki jöhet ám :lol: :lol: :lol:

Van egy kis füstölt csülök itthon meg bab. Csinálok bablevest meg vmi sütit.
Na??????????????????????

Vindo a szomszédék nem vennék át?
Én nagyon sok csomagot vettem át már a nevükben és viszont is így volt :D

Viranka pacigolást Gréti is kipróbálná szerintem.
Tavaly nem akarta, meg is lepődtem de húsvétkor meg megálltunk egy pacinál és a bácsi kérdésére, hogy ráülne-e rögtön igent mondott :D

na el postára meg vásárolni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Mesi!
Én benne vagyok a minitaliban.
És hogy neked ne kelljen legalább sütni, viszek vmi fincsi sütit is.

Botond tegnap esti aranyköpése:

Előzmény:
Lotti kapott új ágyat. Együtt összeszereltük. Mindenkinek nagyon tetszik. Szokásos esti rutin. Fürdés, anya felöltözteti a mi ágyunkon először Lottit, azután Botondot. Elbúcsúzás, Lottivel lefekszünk szopizni, Apa el Botonddal.
Botond, hatalmas örömvigyorral a fején:
"Anya! Én most odafekszem mellétek, Lotti új ágyába, és együtt szopizunk egy nagyot mindannyian!"

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép csók az új ágyban
Kép matrix

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, ez aztán a családi program :lol:
Mátrix :lol:
Nagy a szerelem, azt látom :D

Hú, Zsozsi sem semmi :lol:

És akkor készülve a választásokra: ha kitöltötök egy kb. 25 feladatos tesztet, kiadja, melyik párt programja áll hozzátok a legközelebb.
[url]
http://www.valasztasom.hu

[/url]

Móni, sajna dolgoznak a normálisak, egy itthon van, de őt inkább hagyjuk :lol:

Megjártuk a kisállatboltot 8)

Kép
vindolanda

vindo!
érdekes teszt!
kitöltöttem, úgy, hogy nem nagyon foglalkozom a politikával, és azt a sorrendet adta ki, amit egyébként érzek a pártok iránt...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

na mi olyan jót sétáltunk, mind a 2 gyerek olyan szépen elfáradt:-) legalább alszanak egy jót!
Péterke egyre ügyesebben motorozik, kezd ráérezni az izére, triciklit viszont nem nagyon akarja tekerni, lehet ennek még nincs itt az ideje :roll:

Sense de jó képek:-) nem akart már a nagylány a kiságyban aludni?

Én most lekopogom, Áron elég jól elvan a kiságyban, mig Péterke egyáltalán nem tudott aludni benne :roll: igaz másik helyen van :roll: lehet ez befolyásolta, passz.

Viszont most már Péterke is nagyon jól alszik a kanapéján :roll: azt tanácsolták a rokonok, mig nem növi ki hosszban ne vegyek másik ágyat, mert lehet azon nem fogy tudni jól aludni, mert ezt fogja sajnálni :roll: passz. Még várunk vele, egyenlőre elfér rajta, éjszaka meg teszek mellé egy széket, hogy le ne essen.

Emese ha valami jó kis recepted van a tiramisura , oszd meg velünk kérlek :arrow:

SEnse, hogy micsoda ötletei vannak Botondnak :D :D :D

nálunk ha kérdezem mi van a ciciben, Péterke azt mondja kakaó. De ő nem akar szopizni. Az Ároné.

Botondnak micsoda frizurája van:-)

Heni
KépKép
heni81

Akkor már megvan a mai sikerélményem :D

Nekem is megerősítette a választásomat:)

Rugó elég álmoska, de nem akar aludni. Kekszet eszik, mesét néz :roll:

Előre látóan vettem egy doboz teknős eledelt is, hátha megérkeznek a példányok egy hét alatt.
Még a fóliával vannak gondok, már minden kész lenne pedig :roll:

Holnap Tiszafüredre megyek, kelhetek zöld hajnalban. De a top az hétfőn lesz, a kunhegyesi vonat 5.30kor indul Debrecenből
:shock: :shock: :shock:
Kelek vagy négykor :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Heni, a triciklit Rugó sem tekeri. El szoktunk vele menni sétálni, én tolom, aztán néha belegabalyodik a lába, akkor lelassulunk :roll: :lol:

A motorral viszont nem a megadott irányban vagy utánam megy. Meg gyalog sem. Kíváncsi vagyok, mikor fog követni. Rugó egy kiszámíthatatlanul mozgó test.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Annyi mindenre szeretnék reagálni, vissza is olvastam, de mire az írásig jutottam, semmire sem emlékszem :(

vagyis sense gyerekeinek a csókjára de, nagyon édes :lol:

Zsófi reggel bejött a szobába, épp oldalt feküdtem, elkezdett forgatni, hogy feküdjek hanyatt, felhúzta a pólómat, elkezdte simogatni a hasam, és mondogatta, hogy szia baba, szia Réka baba (ő így hívja :) ), aztán mikor végzett, rűhúzta a pólómat: Betakarom a babát, hogy ne fázzon :)

Jajj, megzabálom :)

Ádi és Zsozsi fényképvigyora tök jó, Zsófinak is van ilyen :lol:

Tegnap voltunk személyit csináltatni a lányoknak, hogy utazgathassunk, hát érdekes fot lett Fruzsiról :)
Vendég

Szia Panndi!
Hová utazgattok majd?

Mi is szeretnénk, de még nem tudjuk, hová is menjünk.

Zsófi nagyon ügyeske.

Lehet majd tippelni, hogy fiú lesz vagy lány?

Rugó felügyeli a vasalódeszkából készített autópályát:
Kép

Kép
vindolanda

PAnndi a mi igazolványképeink meglepően jól sikerültek :shock:
Édes ZSófi:-)

Na ez a Rugó gyerek, nagyon kis kreativ:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, Fruzsi képén még Apa keze is rajta van :lol: Gondolhatod, akkor milyen :)

Rugó :)

Megyünk Ausztriába a meseparkba, meg nyáron Horvátországba :)
Vendég

Rugónak csak a nagy füle látszott anno, meg ő is mozgott kicsit :roll:

Most éppen mélyponton van, nagyon álmos, de nem hajlandó még az ágyban sem maradni. Ha befekszem mellé, kitúr :roll:
Sírogat éppen :roll:
Mindig ezt a részét utálom a legjobban a napnak :roll:

Kép
vindolanda

De jó lesz valakiknek, Panndi 8)

Apa keze :lol:

Nyaralás: mi hezitálunk még. Ha Horvátország, akkor Split vagy Dubrovnik környéke lenne jó (bár ott jártunk már, de az már jó délen van), vagy Pula (az meg közel van). G. menne repülővel is messzebbre, de én a repüléstől félek :oops: Pedig helikopterben már ültem, abban semmi bajom nem volt.
Ha repülő, akkor Bulgária és Görögország közül lenne jó választani :roll:
Az időpont viszont csak a csúcsszezon lehet sajna, mert én június végéig vagyok betáblázva, augusztus elejétől meg készülni kell az augusztus végi levelezős tömbösítésekre.

Kép
vindolanda

Na, megvigasztalta egy szánkóval rendelkező mikulás-játék. Berreg persze, szóval az autókra hajaz.
Rugó közben kimászott az ágyból, összeszedte maradék erejét.
Talán kihúzza estig :roll:

Egyedül maradtam, én is eltűnök :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Mi sem alszunk még. Legalábbis Zsuzsu nem, ő még énekel az ágyban, Gergő csendben van, ő gondolom alszik.
Rugó és az autópálya, nagyon jó!!!
Ovi, nekünk azt mondták, h ha például 2 hetet nem viszem őket, mert inkább nagyizunk, nem zavarja őket, nem tudom, ha egy hét 3 napján vinném, ahhoz mit szólnának...

Irina! Mesi!
Fényképmosolyok! :D

Sense!
Édes a csókjelenet! No és az aranyköpés! :lol:

Heni!
Nálunk sem jön be a tricikli. Nekünk kell tolni, ők meg kormányoznak. Még jó, h anyósmamáéknál van, itthon nem boldogulnék vele egyedül. A motoron legalább ők hajtanak. Megyünk is, mint a meszes vele.. :wink:

Panndi!
De jó nyaratok lesz!

Móni!
HP :twisted: Tényleg nem normális!
Vigyázz magadra, ne dolgozz már annyit!!! Z is segíthetne a kertben!

Mi köszönjük jól, játszózunk délelőtt -délután. Zsuzsu megtanulta magát lökni a hintán, úgyhogy már csak Gergőt kell lökdösnöm. De ma ő inkább homokozott, Zsuzsu hintázott, én meg ott álltam tétlenül. Fura volt...

Kép
gica1

Móni,mikor? Bnek kötőhártyagyulladása van,szerintem pár nap és elmúlik(ha taknyos szinte rögtön rámegy a szemére és nem fertőz :) )

s ma kérdezte,Anya Grétus hol van? menjünk hozzá motorral :)
jövő hét?

amúgy most épp horgolok,gépet is most kapcsoltam be :) mírának készül sapka :) :)

De édesek Sense gyerekek :) s még kicsi türelmed kérem nem megyünk most Pestre :( de hét eleje szerintem válaszolok :)

Zsófi is de édes :) :) tényleg hányás/hányinger most nem kísért? azt tudod ha vmelyik gyerek szülinapján mentek akkor ingyenes neki a belépés,ha jól emlékszem :) már én is kinéztem ám :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Hú, sokat okosodtak a babák fél év alatt.
Már kétszer belocsoltam füvet, növényeket, és Rugó vagy segít, vagy pedig játszik egy talicskával :shock:
Ősszel még nem haladtam semmire :roll:

Kép
vindolanda

Kinn döglök a meggyfák között a fűben, Rugó meg néha odaszalad hozzám. Arany életem van.

Bejöttem egy sapkáért meg egy mellényért.

:arrow:

Kép
vindolanda

Rugó vacsorázik három óra levegőzés után:

2 dl kakaó, két darab panírozott hal, fél szelet sonka, egyharmad kifli
:shock:
MOst rágcsál :roll:

Kép
vindolanda

viranka: ebbe az osztrák parkba mindkét gyerek ingyen jön, mert 3 éves kor alatt ingyen van :)
Vendég

Panndi!
akiknek ilyen fiatal gyerekei vannak :wink:

KépKép
viranka

Hát igen, de már nem sokáig :) Zsófi öregszik :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Minitali, jövőhét vagy utána. Mikor kinek jó?
Írjatok időpontokat :lol: :lol:
Mindenkit szeretettel látunk.
Sense nem ellenkezem, Isteni finomakat szoktál sütni :lol:
Ez most hétköznap legyen ha lehet.
Aztán a cseresznye-party meg majd lesz hétvégén :D
Már virágzik a cseresznyefa 8) :lol:

Sense annyira édesek együtt :lol:
olvadoztam rendesen a csókos kép láttán :lol:

Panndi de jó lesz nektek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gréta ma nem aludt 1/4 8-ig 8) és nem pihentem ki magam 8)
Bárcsak sose lenne így 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Minitali! Szerda és csütörtök kivételével mindegy melyik hétköznap!

Tegnap Gegit megcsípte egy dongó. Akkora volt, mint a fejem! :evil:
Rögtön - mint bősz anyatigris - áttessékeltem az örökzöld vadászmezőkre.
Gegikémnek először az ujja dagadt be, de olyan kő keményre, hogy azt hittem, kipukkad. :shock: Utána már mind az öt ujja, majd a kézfeje. :shock:
Úgy sírt, feszített, fájt neki. Szerencsére nem váltott ki allergiás reakciót.
Próbáltam Calcium-Sandoz-t itatni vele, de csak pár korty ment le.
Még mindig dagadt, és meleg a keze, de már nem annyira.

Kép
Kép
Kép
gremese

szegényke :( :(
ugysem adjuk el=boszitopik? mesi :)

móni nekünk mind1,alkalmazkodunk(m. kijelentette ő nem jön :) )

KépKép
viranka

Mesi!
Te jó ég! Szegény kisfiú! Jobbulást neki!

Móni!
Végre, kijárt már neked egy kis pihi!

Vindo!
Rugónak jó étvágya volt akkor... :)

Panndi!
Pontosan hol van ez a mesepark?

Kép
gica1

Mesi, szegény Gegi :(

gica: http://www.familypark.at/un/start.html
Vendég

Panndi szuper, jó helyre mentek, még szép hogy 3 éves korig ingyenes, igy a fer. Sajna itt minden csak 2 éves korig van általában ingyen, pedig az állatkertet sem tudja még a 2 éves bejárni, nem tudja kihasználni a jegy árát. De hát kell gondolom a bevétel.

Nem is drága, meg is lepődtem :roll:

Emese szegény Gegi:-( ecetes hagyma is jó a duzzanatra, vagy káposztalevél

:roll:

JAj mi is kiélveztük az utolsó meleg napot:-( holnaptól jön megint a hidegfront.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Móni, szerintem mi is mennénk, szerda, péntek nem jó.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok.
Jövök, amíg Rugó engedi.
Ma sikeresen megjártam Tiszafüredet, odafelé vonattal mentem, visszafelé meg busszal. Aztán volt két szabad órám itthon - Rugó születése óta nem voltam ennyit magamban... Kiporszívóztam, meg egy rakás emailt kellett elintéznem.
A digitális diktafon nagyon szuper volt, ma éjjel már küldöm is mp3-ban a gépelőnek 8)

Rugó már az új csanában volt, G. látta a pónilovat is :P

Az epertől meg az epres dolgoktól mostanában pöttyös a szája - még a joghurttól is :shock:

Négykor jöttek haza a férfiak, aztán elmentünk az albérlőkhöz, meg vettünk kenyeret meg felvágottat.

G. kertészkedik még.

Rugót ma nem tudták elaltatni a csanában, így este hamar ki fog dőlni.

MIndenki vigyázzon magára :!:

Jó partizást Nektek újfent :D

Jön.

Kép
vindolanda

Ja, és pont akkor jött a futárszolgálat, amikor itthon voltam. Igaz, rossz címen kerestek, pont az IQ-negatív harmadik szomszédnál. De felhívtak telefonon :wink:

Megyek, fürdünk Rugóval.

G. még mindig kertészkedik. De legalább a tavat csinálná. De nem, a hülye palántákat tesz ki :roll:

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy szegény Gegi :( Jó, hogy nem lett komolyabb baj.
Szerintem Rugó irtózatosan ordítana, ha megcsípné valami.

Kép
vindolanda

G. meg azt mondta, hogy gondolkodik rajta, szabadságot vesz ki, ha legközelebb is neki kell vinnie Rugót reggel. Szerintem ideggyenge, nem bírja a strapát. Pedig mindent kipakoltam neki. :P
Pedig most három ilyen hétfő jön :wink: [/url]

Kép
vindolanda

Nektarin de jó lenne ha jönnétek :lol:
Z-vel reggel kinyittatom akkor az utazóágyat és abban jól fogja magát érezni a kis drága :lol:

Mit szólnátok a keddhez? Vagy most 13 vagy 20.-a
Nem tudom Irina hogy ér rá :roll:

Heni ha mentek állatkertbe és megkérdezik hány éves a gyermek nem hazudsz ha azt válaszolod 2 8) Még nem töltötték be a hármat.
Simán beengednek :lol:

Mesi Geginek gyógypuszik++++++++++++++++

Többiek hol vagytok?
Tündi, Maggie, Regi, Juba..........................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo G nem semmi :D
Szabit kérni az ovi miatt :D
Ő legalább csinálja a kertet. Z tegnap összerakta az általam vett fűnyírót meg a slagot.
Osszam be.
Ja, ma még annyit megtett délután, hogy összeszedte a fűnyírás után a hosszabbítót.
Persze megjegyezte miért hagytam kint.
Arra nem gondolt, hogy a kert végét is meg kéne csinálni és vegyen elő még egyet, hogy elérjen addig a gép.
Azt majd én megcsinálom holnap.

Z ma nagyon jól elvolt csinivel míg én a szülésznőnél voltam 8)
Igaz már hívtak, hogy hol vagyok 8)
na el zuhanyozni.
Leragad a szemem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi!
Szegény Gegi! Remélem, gyorsan rendbe jön!

Móni!
Nekem a 20-a lenne jó. A hó eleji kifizetések erősen meggyengítették a pénztárcánkat, így még a benzin is necces lenne...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Köszönjük a jókívánságokat, a Fiatalúr már jobban van, csatolok egy képet, ezen igazán istenes a bal keze...

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Azt akartam írni, hogy ezen a képen már szép ahhoz képest, amilyen volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, ne haragudjatok, de majd jövök, ha már túl vagyok az érettségin... Addig még annyi dolog van, és nagyon rosszul esik ideülni, ha nem tanulni ülök le... Pedig arra sincs időm...

Nagyon boldog hófordulót Fruzsinak utólag!

Puszilok mindnekit sok szeretettel! Ígérem, ahoyg tudok, jövök!

Gegi kezecskéje: jajj!!! Asszem sokkot kapnék... Örülök, hogy már jobban!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :)

Ronda idő van :roll:

Móni, szegény, akkor én nem is panaszkodhatok :roll:
G. éppen fűnyírózik :roll:

Dóri, egy kalappal :wink:

Reggeli játék a lambéria-vágás körfűrésszel:
Kép

Lehet, a hétvégén már jönnek a teknősök is :)

Szegény Gegi, még így is elég kis dagadt a keze :?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem..Lusta is voltam este ide ülni,meg kint voltunk kertben,de látom hasonló képen vagytok ti is..

Még nem olvastam vissza sem..

Nálunk is kert rendezés van főképp.Ma voltak Beni és apa cinege gyalogtúrán 10km-es távon..Most alszanak mint a bunda :) Domi is szunyál,nekem teregetnem kellene..

Azt Rugó :lol: :lol:

Szegény Gegi.. :(

Amúgy semmi extra.. Visszanézek miket írtatok...
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: