Sziasztok!
Édesek vagytok, hogy hiányoltok. Vagyok én, csak a tegnapi pihenős napot próbáltam behozni. Mostam, takarítottam. Vetettem egy kis krumplit. Teli raktam a kukát mert holnap viszik el a szemetet és ne reggel keljen. Mindjárt megyek még begyújtani aztán indul az esti rutin. Cicus szinte egész nap kint volt. Csak aludni jött be

Fel kellett szerelnem a bicajára a nyuszitól kapott dudát na meg a sisakot is felvette- Viranka

- Most meg fáradt
Dettyk azért Ő is el tud fáradni ám

csak még akkor is megpróbál pörögni, nehogy lemaradjon valamiről is
Vindo én is úgy tudom, hogy oviba szeretik a rendszert. Ha beirattad vigyed ha csak nem beteg.
Azért pár napot igazolhatsz ám neki te is
Juba nekünk is rengeteg mindent kell még venni ám
fogalmam sincs miből
valahogy majd csak lesz.
Ágy van ahol aludni fog, tejcsi lesz és az a lényeg. A többi meg úgyis alakul valahogy
Cicának is szorulása volt a hétvége után (folyton édességgel tömték és én voltam a főszemét mert sokszor rászoltam, hogy nem lehet. De így is többet evett mint szokott

) nála az ivós kefir meg a reszelt alma bejött
Heni jaj, nekem is át kéne válogatni a cuccokat
Irina egy minitali

?
akkor sütök valami finomat bele és megint lehet nálatok egy ideig
az anyagiak miatt meg ne aggódj, ne arra gondolj, hogy mennyi mindenre nem jut, hanem hogy milyen sok minden megvan már
Hidd el, ha a gondolatod csodákra képes.
Próbáld meg meglátni a jót és lehet még idén bevállaljátok a kistesót.
Ne feledd, az álmomnak teljesülnie kell
HP hozta a formáját. A lakást nem fűtötte fel. Mikor odamentünk mondta, hogy ne vegyem le a gyerekről a kabátot mert még hideg van és megfázhat
Majd nem volt hajlandó becsukni azt a kutyát aki tavaly is megpróbálta megharapni Grétusom csak én odanyomtam a kezem és így én lettem az áldozat. Szerintük a kutya nem veszélyes. Én vagyok hisztis. Kiakadt mert a június 12.-én lévő ballagásra nem fogunk elmenni, mondtam hogy akkor már annyira közel lesz a szülés, hogy nem kockáztatok. Erre, hogy akkor majd megy a Z meg a Gréti. Én meg kocsi nélkül egyedül itt maradok mindenórásan
Áááááááááááááááááá nem is mérgelem magam.
Nem ér annyit az a p...a
Ádó és Rugó képek szuperek
Cicus is szokott fintorogni, pofákat vágni fotózáskor.
Már úgy kell vadászni a jó pillanatokat
Panndi szuper
na le begyújtani. Most hívott Z. Talán 10-11 körül hazaér
úgy érzem kezdek besokalni, de nagyon