Sziasztok!
Már kedd óta olvasgatlak vissza benneteket, nem semmi mennyit írtatok
Bocs, ha már régi dolgokra reagálok, de reagálok
Geo nagyon aranyos a pocakod

A kupit meg nem is láttam
A találkában én is benne lennék majd valamikor.
Csilla tök csini vagy te is

Nagyon aranyosak a babafotók
Aranyos vagy, hogy irígy vagy, de gondolj arra, hogy szülés után hipp-hopp eltűnik rólatok a pár kg, rólam viszont tuti nem fog, amilyen mákos vagyok
Mindenki ropi lesz, csak én fogok gurulni
Folti csalóka a fénykép, nem vagyok vékony, de azért jól esett

. Látnátok most...
Mikor is lesz a következő vizsgád? Mikor kell szorítani?
Vok a kislányod pakolás helyett becsukta az ajtót? Olyan jót nevettem rajta, mert én ugyanezt csináltam, amikor a kép készült

Egy rugóra jár az agyunk
Lábacskád?
Detti 10 gratula a babszobához, nagyon szép lett
Talán te írtad, hogy nem érzed még a csuklását, pedig biztosan csuklik

Én tök birom, olyankor ütemesen rándul a pocakom. Viszont hol lent a lágyéknál, hol meg fent a köldökömnél érzem. Biztos azért, mert még forgolódik
Nyuszi De jó neked, hogy tudsz aludni

Nekem heti 1x előfordul, hogy 3-4 óra felé megébredek és nem tudok visszaaludni csak kb 2 óra múlva, utána viszont úgy kelek fel, mint a mosogatórongy
Nagyon szép a kiságy

ügyesen összerakták a fiúk
BhDetti nekem is szokott zsibbadni a kezem alvás közben és én sem fekszem rá, mégis...

Nem tudom ez miért van.
Heni, Rózsa május 10-17 nektek mindjárt itt van

Hihetetlen, hogy nemsokára mindenkinek itt lesz az idő, aztán meg majd babázunk ezerrel
Heni, nagyon szép menyasszony voltál, utólag is sok boldogságot kívánok nektek!!!
Konkri nagyok karcsú vagy, tisztára irigyellek
Marcell nagyon édi a képen
A randiban én is benne lennék.
Nem kell már friss házassági anyakönyvi kivonat a kórházba? Hát ez tök jó

Mondjuk hétvégén már elintéztük, de én ezt csak felesleges macerának tartom egyébként. Minek kell igazolnom az apát, amikolr házasságban élünk, nem egyértelmű? Na mindegy.
Nanetto kicsit irígy vagyok a talpmasszázsodra

Attól én is el tudok aludni. A férjem egyszer megígérte, hogy ő bármikor megmaszírozza a talpam, amikor csak szeretném, egyszer kértem, hogy na akkor most, erre azt mondta, hogy bármikor csak most nézi a TV-t

Nálunk azóta ez szállóige lett
Jenny én is szedem még a Femibiont, de már nem minden nap. 2-3-4 naponta veszem be. Viszont napi egy magneb6, meg a vas, az rendszeres még. Te szeded még?
Nagy dekorálásban vagyok, a férjem kipakolta a babszobából a felesleges cuccokat, így végre

szabadon tevékenykedhetek, már nagyon vártam

Majd fotózok, amikor elkészült.
Holnap meg kerítés projekt lesz, úgyhogy valószínűleg csak hétfőn jövök majd megint, de akkor már friss hírekkel, mert akkor kell mennem dokihoz is. Annyira kíváncsi vagyok mekkora már

Sok volt most ez az 5 hét várakozás.
Az szeretném kérdezni tőletek, hogy nektek van-e étvágyatok, mert nekem nem nagyon van... 8-kor reggeli, aztán 4 órakor ebédelek, este meg ilyenkor vacsorázom, most vagyok éhes. Normális ez?