Csőváz!
Megjártuk Pestet (ill. Kelenföld) vonattal... gyerek úgy túlpörgött, hogy itt üvöltött, hogy ő még bicózni akar... foltosra vonyította magát, majd kiegyeztem vele, hogy megyünk egyet a babakocsival és elaludt... én röhögtem, az apja meg totál kétségbe volt esve... mert hát nem szokott így hisztizni... de mondtam, hogy szerintem semmi gond, csak kicsit túlpörgött. már a vonaton mondogatta hogy ne menjünk még haza, de nem mertem neki azt mondani, hogy de! na hazáig úgy begerjedt, hogy...
és hát Geo, jó hogy nem beszéltük meg végül a talit, mert a 9es vonattal mentünk, 12:30-ig trécseltem a volt kollegáimmal, közben mindig más hozta-vitte a gyereket, liftezett, meg amit lehet... van két várandós kolleganőm is, úgy hogy volt mit beszélnünk... aztán még bementünk egy turiba (egy kis ing velünk akart jönni

) majd a Burger-be... gyerek megint bepróbálkozott 2 csajnál- vagy 3nál, már nem is számolom- ő ilyen rámenős fajta, egyből ölel és puszil... meg talált egy kisbabát, akit simogatott... de kész vagyok, mert minden gyerekre rárepül, mindenkit azonnal ölel, puszil és tegnap a cba-ba egy cigány gyerekről alig tudtam lerángatni
aztán fél 2 kor jött a vonat...
és még mehettem egy kört a babakocsival...
most meg fel kéne dobnom a vadast is...
apa reggel jött meg, most megint itthon kedd reggelig, úgyhogy mehetünk bicózni- illetve mi majd futhatunk

de jó szar időt mondanak, miért is ne, mikor itthon van és tekereghetnénk...
gát, meg izom, meg ilyesmi: bár én ha szexelek is... hogy fogalmazzak... őőőőő... szóval én mindig úgy csinálom, hogy közben automatice szorítok... és sajnos vagy nem, de így a mi aktusaink még x év után is kb 5 percesek pont ezért

de sebaj, legalább van perspektíva a további 40 évre

van hova húzni

szóval én nem nagyon tornáztatom... a bejárat, meg szintén nem érdekel, én nem akarom tágítani, sőt örülnék, ha inkább szűkebbre varrnák össze

amúgy én is azt mondom mint Luna, inkább vágják, mint szakadjon. mert ha már ott van, akkor már nincs kecmec, akkor szakadni fog, akkor már vágni nem lehet...
de én inkább attól félek, hogy a méh szájam ne szakadjon! sztem inkább erre összpontosítsatok! mert ha azt kell varrni...
játszószőnyeg: nekünk volt, brendonos kb 8000.- ft-os, na el is adtam gyönyörű állapotban 1000-ért, mert én kész voltam tőle... 1. gyereket totál nem érdekelte, 2. a szőnyeg közepére rakták be a zenélő gombot=gondolom kényelmes lehetett a gyereknek 3. utáltam a gyereket berakni alá- bár lehet hogy előbb kellett volna betenni, majd rácsatolni az ívet, így könnyebb lett volna 4. egy pakolni valóval több volt...
ami jó volt az egy sima állvány izé, amit csak a gyerek fölé tettem, bárhol volt, bárhol játszott... később felállva is jó szolgálatot tett...
és a színek: igen Jenny- valószínű, hogy a gyereknek nem lesz kifinomult ízlése

még... ők még az élénkebb színekre mennek...
de azt hiszem, h Luna és Vok is egyet ért, hogy lehet egy játék, drága, szép, szuper, ezer millió tesztnek alávetve (legjobbak a fisher price-ok) sokszor a legjobb játék egy üres pillepalack!!!!!!
hinta: én anno úgy döntöttem, hogy ezt a luxust kapja

- bár inkább nekem volt luxus
itató pohár: vegyél, de sztem, ha szoptatsz, akkor csak abban az esetben fog kelleni, ha kell kiegészítés a gyereknek (táp)... más esetben nem kell itatni... ha pedig nem tudsz szoptatni, akkor meg úgy is cumisüveg lesz belőle, mert azért nem lehet ebből etetni kezdettől. leginkább ezt úgy gondolom, hogy ha vki nem szoptat- azért szokás így is kialakítani egy összebújós, esetleg még bőr kontaktusos etetést is- pl attól, hogy még valaki nem szoptat, nyugodtan levetkőzhet és összebújhat a babával, mert ez jó! és bár sokan ódákat zengenek arról, hogy milyen mámorító érzés nézni, hogy testedből kortyol a gyerek- én ezt nem éreztem, pedig tudjátok milyen szoptatás fun vagyok. szóval ez a kontaktus dolog, ami jó érzéssel látja el a babát, még táp esetén is megoldható... de ez csak cumisüveggel... és hát tápis gyereknél már nem téma, hogy mit okoz a szopóreflexszel a cumi...
jó volna, ha Eszterx benézne még ide, mert azért hasznos lenne pár olyan tanács is, hogy mit-hogyan... táplálunk egy tápis bébit... vagy az érzésekről...
mert bár én bízok és pozitív vagyok, de sose lehet tudni... úgy gondolom így egy gyerek után, hogy a genetikám adott, de egy trauma ki tudja mit okoz... illetve az első babások még a genetikájukkal sincsenek tisztában...
jó hogy Nikvik írta a múltkor, hogy annyira túl misztifikáltnak érzi a szoptatást... és ugye Esztert megbántottuk azzal, hogy azt mondtuk, hogy sok minden fejben dől el... de amíg nem tudjuk, hogy milyen genetikát dobott nekünk a gép, addig az optimizmus marad csak. (én így gondoltam a fej dolgot)
de azt is elmondom, hogy anno, szülés előtt én is ezt mondtam mint Nikvik, hogy annyira túllihegettnek érzem... és talán én az a fajta vagyok, aki nem is borulna ki azon, ha nem tudna szoptatni, mert én pont nem érzem át azt a földöntúli boldogságot... de egy valamit tudok= ennél praktikusabb dolog nincs

utálok cumisüveget mosni, még ha van akár milyen szuper fertőtlenítő is, az éjszaka közepén felkelni, konyhába vánszorogni... keverni, melegíteni, mosogatni... ennél egyszerűbb az hogy előveszem a cicit és kész

én ezért lihegem túl
ja na és valójában azt akartam írni, a pohárra, hogy ha már ilyen pohár beszerző túrán vagy akkor kéne ám kiskanál is! de mindenkinek! mert a konakiont és a vigantolt valamivel be kell adni a szopisoknak... erre amúgy talán a legjobb egy a nestlé által sokszor promoba adott műanyag kanál!
ha és a szobába az állítható fényerősségű lámpát se felejtsétek el! ha nem akartok ki vert álmos szemű gyereket
na mást még mit akartam írni?
nem jut eszembe...
majd jövök vadas után, ha nem megyünk bicózni...
ja repülés: hát én 1szer (2) repültem... de így ahogy te írod, hogy még átszállni is, meg szoptatás... jó igaz már van tapasztalatom és már én is elmegyek bárhová egyedül gyerekkel (első időkben még nem mertem volna) de ismeretlenül, első gyerekkel, átszállós repülésnek nem mernék neki vágni egy szoptatós bébivel. nem tudom. nem tudom megmagyarázni. bár én még bkv-ra se szállnék

lehet azért mert vidéki vagyok

nálam az utazás legbiztosabb módja a kocsi és a vonat. illetve minden más, de akkor csomag nélkül! de te rutin róka vagy, mint tudjuk.

hát ez a 4 bőröndös tortúrád is kemény volt.
ja hajam: igen a lenövést kellett renoválni, de látszik h terhes vagyok, mert az extra hamvas világos szőkétől a töveim nem lettek vmi hamvasak

jó mérges is lettem. még jó hogy volt itthon még egy kis hamvas samponom. de lehet én is benevezek majd egy melírre... azt tán tovább jó lesz mint 3 hét, mert sajna 3 hét alatt az én hajam kb 5-7,5mm-es lenövést produkál.
ezért nincs műkörmöm se, mert az is nő mint a gomba... (na nem gombás)
meg a szőröm is brutál, de szerencsére ezen segít a terhesség most lassabban nő...
bezzeg a szemőldököm már sose fog visszanőni

na az nem akar nőni.. úgy hogy valószínű megint terhesen megyek tetkóztatni
fú tényleg akartam kérdeni, hogy nincs valaki toppon szempilla kérdésben? szeretnék mű szempillát, de itthon feltevős több napig bírós fajtát

na? tud valaki megoldást a világrengető problémámra?