A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Ezt az időt!....pfuj.
Bár egy szupi vonzata van: Levi majd 3 órája alszik, ebből másfelet én is lenyomtam, hónapok óta nem szuszóztam du. Nagyon jól esett!

A másik felében az időnek meg átválogattam egy kivételével az összes ruhásszekrényt, erre két gyerek mellett már úgysem lesz időm.
Így lett hely a babaruciknak is, meg rám sem borul rám a kabátos-szekrény tartalma, akárhányszor megközelítem. :roll: :lol:

Most gofrizunk családilag, aztán tortát sütök, mert ma van Petihugi szülinapja.

Mazska, szupi napotok volt. Mennyi ideig mersz benn ülni a melegben?

Niki, ez az ernyőkocsi kereke?

Julcsi, nem semmi Peti étvágya!

Barbi, jobban vagy?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tényleg megint kicsit leült a fórum....

Nekünk a rossz idő ellenére fárasztó napunk volt, jöttek-mentek a locsolók, délután vendégek, szóval kifáradtam, most még bedobtam egy kenyeret, egy új receptet próbálok...krumplis, remélem jó lesz...

Apró, neked azért néha pihenned is kellene!!!

Jó éjt mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz, most kicsit előbb jött a fészekrakó ösztön! :wink:
De ma aludtam is....
Meg a másik, hogy mindent ki akarok pipálni addig, amíg szétverik a fürit, hogy utána már "csak" a lakás kitakarítása maradjon a sittből, ablakmosással, ajtóvakarással és konyhakipakolással. De ezekhez már lesznek kis szorgos segítőim, nővérem és sógornőim is jönnek.
Ha ez megvan, akkor már csak a napokat kell túlélni. :roll:

Nem tudom, más kimamik hogy vannak vele, de nekem most pár napja kezdett nehézkes lenni az élet késő délutántól. :oops: :oops:
Úgy értem, főleg, ha Levi és a 3 éves unokatesója megtalálják egymást, mert az most extra. Totál egymásra zizzentek, csak fel-alá rohannak eszüket vesztve és sikítva, amíg egyikük össze nem töri magát. :?
És persze vkinek kell utánuk vetnie magát folyamatosan. Na, még úgy, hogy nem én futok csak néha, akkor is készen vagyok attól, amit csinálnak. Komolyan, ők futnak, de mintha nekem kellene....
Meg az emelgetés is egyre gázabb.
Jójó, nem akarok nyavalygós lenni, nem is leszek, de nálunk elkerülhetetlen sokszor. Szóval most kell még nagy levegővel mindent megcsinálni, mert érzésem szerint nyáron, a 40 fokban ekkora hassal (már most durva sztem, bár a szomszéd csaj csak 3 napja vette észre a pocakot...csodálkoztam is) már nem hiszem, hogy bármi menne a túlélésen kívül. :oops: :roll: :lol:

Nekem ma volt egy szupi élményem, ugyan sajna le kellett mondanom, de nagyon jólesett!
Szóval ugye regnumos voltam (hasonló a cserkészethez, csak totál más elvek szerint) és 5 éves koruktól 18 éves korukig vezetgettem 10 fiúcskát. Ne is mondjátok, hibbant egy banda voltak, kemény dió, legtöbb nagycsaládos, rengeteg bátyóval, akiktől hozták ám a hülyeséget, de imádtam őket.
Csak ugye házasság, gyerek, ők meg Börs és környéke, egyszerűen nem fért bele hetente készülni+havi kirándulások, sok sok hétvégi progi és nyári tábor szervezés.
De azóta is persze tartjuk a kapcsolatot, csak már én nézek föl rájuk, mert 2 méteres laklik lettek, 19-21 évesek most.
A lényeg, hogy ma felhívtak, hogy akkor ők megszállnának minket öntözgetni. Csak ugye Petihugi szülinapja volt, és már mentünk el. :cry: De nagyon jó élmény volt, hogy gondoltak ránk.
Szóval sztem még, amíg lehet, meghívom őket egy fél disznóra. Te jó ég, ennyit enni még nem láttatok sztem élő embereket....fiús anyukák készüljetek, mert ez tényleg horror- :lol: :lol:

Na, lelövöm magam, megyek alukálni!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége és lesz soksok fotó. Én holnap teszek majd föl, ha sikerül.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Utólag boldog húsvétot mindenkinek!

Nekünk jól teltek az ünnepek, kirándultunk, nagy- és dédszülőztünk. Emma megtalálta a nyuszi kosarát a kertben, és ping-pongozni is tanult. Volt egy nagy bömbi tegnap este, szerintem a szemfoga jön a kicsinek.

Mazska- örülök, hogy jól telt a Húsvét! A szaunával meg óvatosan :)

Niki- Ha Emma fiú lett volna, mi is a Misin és a Samun gondolkoztunk volna :))). Utána Muc2-nél jött a Matyi meg a Vili. Lánynévből még kb. 5-6 fut...

Emma már fotóképes, így teszek is fel :)
Kép
Túrán a Budaörsi Csíki-hegyekhez
Kép
Már egész szép az orrocska
Kép
Emma megtalálja a nyuszi ajándékát
Kép
Kis kendőben a nagyszülőknél
Kép
Tojásbontás

sushy

sziasztok!

nálunk is jól teltek az ünnepek. csak sajnos pihenni nem volt idő... péntek óta itthon volt a férjem, és attól kezdve, mint a mérgezett egerek, mentünk! :S na de a jövő hónapban megyünk "nyaralni", akkor majd jól kipihenjük magunkat! :)

sajnos fotót 1 db-ot sem csináltam, de a rokonok igen, majd szerzek be párat :) és, ahogyan ígértem, teszek is fel ide nektek, mert a picasara is már régen raktam! :(

Emma nagyon kis cukika! :) én nem látom rajta a sérülés halvány jelét sem már, remélem, hogy így is van!

az időjárás nagyon gáz! azt hittem, hogy ma már tavasziasabb időnk lesz.... de nem! :(

ma már apa a gyárban, szóval egyedül vagyunk itthon, lemenni sem nagyon tudunk, szuper lesz.

nem tudom, hogy mit akartam még, majd még úgyis jövök! ;)

sophie27

Zsófi, gyertek klubba!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Visszaszívom, mert se most se jövő héten nem lesz klub, el ne induljatok!!!! :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Mi is megvagyunk....Csabi már nem taknyos és nem is köhög, elmúlt minden. Pénteken megyünk a bárányhimlő oltás második felét megkapni.
Ünnepek jól teltek, pihentünk, meg Apróhoz hasonlóan mi is rendet raktunk a szekrényekben és az erkélyen.

Csabi minden nap egyre több szót mond ki és mindent ismételget utánunk, ez egy csoda tényleg látni, hogyan fejlődik napról napra, apjával nem győzzük csodálni milyen okos, hogyan dúdolgat meg kombinál :) de gondolom ezzel mindenki így van a gyerekét illetően :)

sajnos a hétvégén szerintem nem lesz olyan idő, hogy megtarthassuk Apa szülinapi piknikjét és helikopteres repülését :( májusban meg már indulunk Írországba nyaralni, úgyhogy nem tudom mikor tudjuk beiktatni a programot :(
Már úgy várom az utazást!! Teljesen fel vagyok dobva miatta :)

Ha megjönne a jó idő végre, akkor lehetne megint menni talizni sokan a Kopaszira. De jó lenne már!!

Kismamáknak minden jót és kitartást kívánok!

puszi: Lei
lei

Emma nagyon szép kislány, és már alig látszik a bibi az orrán.
Csabinak van egy könyve, amiben egy cica feje be van kötve, azóta ha beveri a fejét mindig jön, hozza a kendőt, hogy kössük be neki a bib-t :)
lei

Örülök hogy mindenki jobban van.

Lei, a vonalzóddal valami nem oké ;-)

Mi egész jól aludtunk megint.... Csak az idő olyan vacak, Apa még Enit se tudja kivinni... De ha végre szép idő lenne, szívem szerint Petit is kivinném lassan már... :)

yuyu79

Sziasztok!

Hú! Emma nagyon édes, én sem látom a sérülés nyomait :D

Upsz, megjöttek a vendégek, pedig azt hittem lesz egy kis időm írni, majd még jövök...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Lei, jó hallani rólatok is! 7végén, péntek magasságában lenne egy Barbi féle Kopaszis tali, elvileg akkor már jobb időt mondanak, vagy ki tudja, majd még meg kell nézni, de ez a mai, katasztrófa!

lerohantunk a kukásautót megnézni, persze pont akkor ment el, gyerekem meg motorral utána. alig tudtam hazahozni, pedig iszonyat fúj a szél, és csepeg az eső, szóval szar idő van! :S

na jó. nem bírom tovább... :oops: :roll: :wink:

sokatoknak igaza volt. igen. tényleg terhes vagyok, de tudjátok az előzmények után nem szívesen élem bele magam, sőt, szívhangig nem is csinálok vonalzót sem, meg semmit!

sajnos múlt pénteken tök potyára mentem be a klinikára, mert lebetegedett a dokim :S ma hívtam őt reggel. még mindig nem 100%os, így lehet, hogy a héten sem melózik... jövő hétre kerít egy időpontot, mert lassan már nagyon ideje lenne az első uh-nak. számításaim szerint 7 hetes lehetek... eddig minden okés. nem is idegeskedek annyira, mint az előző alkalommal, bár annak meg is volt az oka, mint később kiderült :( egyébként a kalkulátor szerint nov. 23. de majd az uh-n pontosítanak! :) csak mennék már!!!

ja. annyi volt, hogy az ambulancián megvizsált egy doki, aki adott vérvételre beutalókat, mert a vizsgálat szerint 6 hetes lehettem, de uh-ra ő sem küldött át! mondjuk tök vicces, hogy mondtam is neki a vetélést, meg mindent, és egy fikarcnyit sem foglalkoznak többet így veszélyeztetett terhesként sem az emberrel, mint amúgy! :shock: ez van! 1 telefonnal elintézhette volna, hogy soron kívül megállapíthassák a terhesség korát, ennek ellenére kaptam 20-ra időpontot, amikor már 9 hetes leszek kb... szóval no komment! ez a klinika! :)

Julcsi, itt a felettünk lakó kisbaba már pár naposan lent volt a játszón, szóval az anyukák, főleg, ahol apuka nem tud szabin lenni, a nagyobb gyerkőccel kénytelenek kimenni, így nem bonyolítják túl! de szerintem ez így is van rendjén! ha nincs túl nagy szél, de még esővédővel szerintem úgyis simán kimehettek! jól bebugyolálod úgyis! ;)

Sziszka, nálatok aztán van forgalom vendégek terén! :) jó vendéglátást!

egyébként gratula Málnus alvásához! nálunk minden éjjel jön át a gyerek közénk, persze ott semmi hiszti nélkül azonnal alszik tovább! egyelőre minket nem zavar annyira, hogy leszoktassuk erről, majd lesz valahogy! szerintem 4en már úgysem fogunk elférni az ágyban! :) bár 2x2m... :lol:

Aproo, nem is nagyon mentünk volna, mert ma nincs itthon a kocsi, gyalog meg most nem vágnék bele ilyen szar időben! de köszi azért, hogy szóltál! :) majd a kertről, pocakról, stb. dobjál már képeket! :) nagyon kíváncsi vagyok!!! terheléses cukrod mikor lesz aktuális!? drukkolok, hogy minden okés legyen!

na megyek ebédeltetni... jók legyetek és köszi, hogy ilyenek vagytok! :)

sophie27

Zsófi, :D Csendben gratulálok, és csendben imádkozunk, hogy minden rendben legyen ;) Nagyon izgulok értetek! Mi már csak ilyenek vagyunk ;)
Más: nálunk a köztünk alvással az volt a gond, hogy ha fél óránként jutott eszébe,akkor fél óránként cicizett, kéznél voltam minden pillanatban, és azért 20 hónaposan talán már nem kellene...főleg, hogy azóta tudjuk, hogy cici nélkül is minden rendben van egész éjjel, ma 6 körül kelt először, de kicsit még vissza aludt utána...szóval nálunk ez kellett ahhoz, hogy helyre álljon a rend. Ha nem szopizna egyébként, akkor lehet, hogy mi sem sürgettük volna még....Na meg nálunk először úgy indult, hogy hajnalban jött, aztán fokozatosan lett belőle este 11.... :)

Ma azok jöttek vendégségbe, akik visszamondták a keresztszülőséget, de igazából minden olyan volt előtte, mi nem játszottuk a sértődöttet, ők pedig nagyon aranyosak voltak... aztán majd az élet eldönti hogyan tovább....

Lei, örülök, hogy jelentkeztél, hozzál képeket is, mert Csabi a szívem csücske, olyan jó képű kis legény :D

Boni merre? Úton még hazafelé? Te is hozzál sok sok képet!

Emma kendős képétől is teljesen el vagyok olvadva, olyan mint egy száz évvel ezelőtti képeslap :D Varázsa van :)

Julcsi, bár anyóson szerint mi meg a másik véglet vagyunk, de Málnus is kint volt már 4 naposan Domboriba, két hetesen Pesten...

Kicsit összepakolok, kihasználom, hogy Málnus alszik!

Barni, te is adj néha életjelet? Jobban vagy???? Remélem nem ezt a hülye vírust nyeltétek be rögtön az első nap!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, igen, Lei: és Csabi 40 éves :lol:

<
sziszka78
Tolna

Zsófi drága, akkor ha nem bánod, nem is gratulálok még, csak halkan szurkolok értetek, de nagyon! ;)

tényleg ritka szutyok idő van:((( pedig ma már mindenképp le akartam menni kicsit Barnussal, mert kb. 2 napja ki sem dugtuk az orrunkat a lakásból:(((

babakocsi: igen, az ernyőkocsim kereke mondta be az unalmast, megragsztottuk minden oldalról, remélem tartani fogja?! Ha nem, akkor nagyon berágok és kivágom a kukába;)

Lei, pénteken jöhetnétek ti is a Kopaszira, már ha jó idő lesz és lesz Barbi-tali?! Gondolom, hogy be lehetsz zsongva az utazásra, én is nagyon be voltam Korzika előtt, azóta is azt emlegetjük. Mennyi időre mentek? Édes lehet Csabi a cicás könyvvel:)))

Apró, azért ne hajtsd túl magad, használj ki minden időt, amit pihenéssel tölthetsz, utána úgy sem fogunk nagyon ráérni;)) egyébként én is nagyon be vagyok zizzenve, mármint fészekrakás téren;) anyós május 1-ig ígérte, hogy elpakol, amit meg nem tud elvinni, az irány a pincébe. Szóval már vettem is 3 játéktároló dobozt, bordűrt néztem a gyerekszobába, valószínű szekrényt csináltatunk mindkét félszobába, akarok még egy kisasztalt székekkel, egy ágyat is néztem már és még ki is kellene festeni az előszobát, a konyhát + anyós szobáját és ott a falat le is kell szigeteljük:) szóval mi sem fogunk unatkozni az elkövetkezendő 2 hónapban.

sniky

Anna, nagyon édes Emmácska, tényleg nem is látszik már rajta a sérülés nyoma;) nagyon jók a fotók!

Apró, én kb. 1 hete vagyok totál kész, du. már nagyon szenvedek, este 10-kor meg csak beesni van erőm az ágyba és 2 perc alatt el is alszom. Mondjuk a csipőm még mindig nem jött helyre, elég nehezen mozgok, főleg, ha leülök és fel kell álljak vmiért, akkor nagyon fáj:( na meg a kádból sem egyserű már kijönni:( két kézzel kapaszkodva tudom csak felhúzni magam fekvésből, mint egy öreglány:(( na de lesz ez még jobb is nemsokára;)

sniky

Julcsi, Lara, írtam nektek privit!

Niki, háááát, kezet foghatsz Apróval, látom ti sem nyugisra tervezitek a nyarat :)

Lei, az előbb elfelejtettem, hogy a komaasszonyomék voltak tavaly Írországban, annyira tetszett nekik, hogy idén újra elmennek.
Itt vannak az ő képeik, hát meseszép!
http://picasaweb.google.com/bmbeus/Irorszag2009#
Ha lesz egy kis időd, érdemes rájuk nézni, és a sört ne hagyjátok ki!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Niki, most olvasom el még egyszer amit írtál, ás látom, hogy anyós elpakol????? Ez már végleges pakolás? Hova megy????
Nem is meséled ezt a jó hírt???

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Szisz, úgy tűnik, igen:) Ferci beszélt vele - szívesen meghallgattam volna azt a beszélgetést - szerintem egyelőre Szigetszentmiklósra költözik a nővéréhez, közben keresi magának a lakást itt Csepelen, hogy közel legyen Barnuskához. Egész normális volt velem is, vasárnap jött unokázni és tegnap délben ment el. Még beszéltünk is pár mondat erejéig... a bútorok kivételével elviszi a motyóját, azokat meg levisszük a pincébe, hogy ki tudjuk magunknak alakítani a hálót és a másik félszobából egy igazi gyerekszobát, képekkel, díszekkel, színes kis dolgokkal a srácoknak;) már nagyon izgatott vagyok, szívem szerint már holnap nekifognék az átalakításnak;) május közepén 1 hétig Szegeden leszünk, mert Ferci Svájcba megy a zenekarral, igazából előtte kéne festeni, hogy ki tudjon száradni és ne kelljen szagolni, utána pedig bútortologatás:) na majd meglátjuk, mit hogyan sikerül kivitelezni;)

sniky

Zsófi, gratulálok!!!És igen, semmivel sem kezelnek másképp, bár nekem nagyon rendi volt a sógorom, szóval szavam sem lehet, de ritka kivétel, hogy vetélés után jobban megnéznek. :cry:
De ettől függetlenül hajrá Ketteske! Amúgy sztem ha bemennél az Imrébe, talán fogadnának előbb, nem? Vagy magánba esetleg?

Niki, éljen éljen. Akkor lesz igazi babaszoba!!!De jó!
Hú, ne is mondd, őszintén szólva a ma délelőttöt végigpityeregtem. Sajna 4 éve csak úgy tudták helyrehozni a gerincem, hogy benyomtak egy csomó lidocaint. Erre ma reggel tök ugyanarra ébredtem, átmászni sem tudtam Levihez. Aztán jobb lett algora, ezért is terveztem egy kis kiruccanást, de jó hogy nem jött össze. Azt még nem tudom, hogy jutok ma el Óbudára uh-ra. Szóval igen, én is ezt mondogatom, hogy lesz ez még így sem, de azért nem szeretnék bogyókon élni szülésig.
:cry: :?

Emma nagyon édes a képeken!

Lei, ilyen korán indultok? És mennyi időre mentek? Nagyon jó lesz Nektek...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Húh, Aproo, jobbulást, Niki Neked is!! Vigyázzatok Magatokra, amennyire lehet...

Zsófi, nagyon örülök, de én is csak csendben persze :wink: :D :D Remélem minél előbb kapsz időpontot, és csak jót mondanak az uh-n :)

Nálunk minden oké, Eni alszik Apával, Petit most tettem le, a vállamon aludt el, muszáj volt, hogy ne ébressze fel őket :roll: Mondjuk így 5 perc alatt bealudt, meg tök jó most még, de ha nagyobb lesz... szóval nem akarom hozzászoktatni. Nem tudom ha Apa már nem lesz szabin, hogy fog működni a két gyerkőc délutáni altatása :roll: Peti amúgy szinte egész nap alszik még, de most pont nem akart :wink:

yuyu79

Niki, tök jó hogy Anyós elcuccol :D

Szilvi, belenéztem a képekbe, tényleg nagyon szépek...

Privit most néztem, majd mondom Zsoltinak, ha felkeltek :wink:

yuyu79

Lányok, mi Emmával szerda délután 4 körül elmegyünk megnézni az "Új belvárost", és azon belül az interaktív szökőkutat a Szabadság téren. Ez olyan, hogy ha valaki megközelíti, szétnyílik előtte a vízsugár, és be tud menni a közepébe. Szerintem a kicsik (is) imádnák.
http://epiteszforum.hu/node/15485
Ha bárkinek van kedve csatlakozni, örömmel várjuk!

Zsófi - nagyon örülök nektek! Én is gyanítottam a dolgot ám :)! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Lei - jó utat nektek májusban, persze irigykedek, Írország nekem is a szívem csücske. Remélem mi is eljutunk majd néhány év múlva.

Apró - jobbulást neked! Nekem Emmánál a 7. hónapban csípődött be egy ideg, remélem Muc2-nél megúszom. Sajnos családi vonás.

Igyekszem mostanában többet írni, már csak azért is, mert mindig elfelejtem, hányadik hétben vagyok, és így meg tudom nézni a vonalzón :oops: . Bezzeg Emmával még mindig képben voltam.

sushy

Hazaértünk, de pakolok :lol:

ZSófi itt is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Hú, csajok, nem indult vmi fényesen ez a nap, de indulás előtt gyakorlatilag a füriből nem tudtam kijönni, minden visszajött. :oops: :cry:
Szegény Levi, mint a terhesség legelején, ült az ölemben és sírt, nem értette mi a bajom. Aztán meg már rohanni kellett el, mit fogok én ma este összevissza fertőtleníteni.
Azért ennyi ideig nem tartott ez Levipocoknál, amikor még albérlő volt. Azt sem tudtam, hogy jutok el a dokiig.
De onnan meg csupa jó élmény, mert nagyon rendi volt, lespórolt nekem mindent amit lehetett, és mellé tök alapos volt.
Minden okés, mértek tökéletesek, mind a 20 ujjacska megvan és nagyokat tátogott. Szép a szánk, ezt külön kiemelte a doki. :-) És most nagyon szégyenlős volt, de Peti kinn nézte monitoron és mondta, hogy amíg mi mást néztünk, addig megmutatta a pöcköt párszor!

Boni, jó hogy hazaértetek rendben!

Anna, nagyon csúcs ez a progi, de sajna nem merem most bevállalni, pedig olyan jó lenne.
Talán talán a péntek már összejön, ha Kopaszi lesz, mert oda nem kell sokat vezetni. :oops: Majd csinálj jó sok fotót!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Unokatesók! Kép Kép Kép :lol:
Vendég

Nem nagyon vagyok gépközelben, mert mindig van valami, ha meg nincs semmi, akkor takarítok, mert van mit. Mikor lesz akkor a pénteki talink? Csak hogya én is tudjam és rá tudjak készülni. :) Péntekre néz ki egész héten a legszebbnek az idö, remélem az is lesz, mert különben botrány lesz! Kicsit azért aggódom, mert ha hüvös van, ott azért elég nagy a szél és az tud igen kellemetlen lenni. Azt is kérdezni szeretném, hogy akkor most koponyánként 300 pénz a belépö, vagy hogy van ez?

Emma képei bübájosak!

Most megyek én is kidölni, kímélem a karomat. Már nem fáj olyan pokolian, de nem is kellemes.

Sziszka nálatok a csütörtök olyan délután 3-4felé jó, vagy az már túl késö? Csak azért kérdezem, mert elötte Pécsen leszünk és nem tudom mennyi idö kell a vándorláshoz.

Puszi: én
Vendég

Barbi!A parkolás 300ft/alkalom.Személyenként nincs belépő.
Ha jó lesz az idő mi is szívesen kinézünk,mi 3 ig érünk rá.

Zsófi! :D :D :D +++++++
l.veronika

sziasztok!

Aproo, örülök a jó híreknek!!! gratula! fotód nincs a kistesóról? :)

Barbi, örülök, hogy jelentkeztél! szerintem mindenképpen a délelőtt kellene, hogy a Kopaszi legyen, mert délutántól már mondja az ismét jövő hidegfrontot! szóval szerintem olyan 10 magasságában a Kopaszin!?

Boni, jók a fotók! :)

most megyek, mert a gyerekem nem bír magával, mezítláb flangál... :D szétszedem! :)

sophie27

Apró, sajnálom, hogy nem jöttök, de tényleg jó messze van tőletek!
Többiek, senki sem jelentkezik? Pedig szuper az idő egy kis szökőkutas talira! Mi ketten Emmával azért ott leszünk!

Boni - látom, nagyon odavannak egymásért ezek az unokatesók :)

Barbi, sajnálom, hogy veletek megint nem tudunk találkozni, pont csütörtök és péntek nem jó nekünk a héten :(. Pedig olyan jó lett volna. Meg a többiekkel is...

sushy

Anna, jó szökőkutazást Nektek!! :D

yuyu79

Csináltam új albumot, mert a régi betelt, de így most csak az újat tudom belinkelni, különben túl hosszú az aláírás...

yuyu79

Sziasztok! Vagyunk mi is csak végre jó idő van :) Kicsit tettem vettem az udvaron, aztán ebédfőzés, de még fut az egész ház...

Barbi nekünk jó a 3 óra körüli, Binyekék is akkor jönnek kb. Igaz, csak Majával, mert Marci beteg lett közben sajnos.

Itt ma szuper idő van, ha holnap is ilyen lesz, akkor nagyot tudnak játszani a gyerkőcök a kertben :)

Boni, nagyon édesek a gyerkőcök!

Na megyek megpróbálok rendet tenni a házban...

Akkor holnap Dadomiék, Binyekék s Barbiék jönnek? Vagy csatlakozik még valaki hozzánk?

Ezt találtam...minket talán már nem érint....

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/04 ... etel_arat/

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sziszka, köszi, de most mi nem merjük bevállalni a dolgot!

A cikk meg milyen "vicces", hónapok óta árulják ezt a szart. Az üres üvegeket ugyan ki tartja meg? Na de ez a kisebbik gond, a nagyobbik, ha vki tényleg tucatszámra tömte a kicsibe ezt a szart! :evil: :shock: :?

Zsófi, Ti mentek holnap Sziszkáékhoz? Mert ha nem tudtok Ti sem és van kedved, mi egész nap itthon vagyunk és mivel 10 percre vagytok, lehetne egy közös játszózást csapni esetleg. hm?

Na, megérkezett a fíjam. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok

Anna már későn olvastam az invitálást.

csajok sajna a Kopaszira én biztos nem jutok el. kár,hogy nem ligetbe lesz a tali :cry:

Mecsi remélem jól vagy!

Druszám örülök a gyerekszobának :lol:

Aproo már várom a te képeid is

holnapra jó talit nektek..

ilyen béboiételt egyszer vettem, de abban nem volt alma.. mindenesetre felháborító

Zsiga és Zoé imádta egymást, fiam rendezte a kiscsajt! este fürdetésben is részvett, ha sírt már rohant a szobájukba hogy na és kereste a cumiit ezerrel vagy az iszit.

játékokon nagyokat veszekedtek, egész nap ölelgették egymást és puszilgatta Zsiga Zozánkat!

nekem is jó volt otthon

családilag lementünk nővéremékhez is nagyszombaton. tesóm már a két mankóval közlekedik, nagyon ügyes, lépcsőn is le tud jönni sétálgat. :lol: unokaöcséim is jó nagyot nőttek..szóval jó volt
Vendég

Sziasztok! Annyi mindent csináltam ma, hogy nem kicsit elfáradtam :)
De nagyon várom a holnapi napot :) Meglátogat bennünket Zalán baba, Zorka és Barnus is, természetesen anyukákkal együtt :lol:
Boni, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a gyerekek tüneményesek együtt, a tesód pedig hős ;)

kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Bocs csajok a hosszú kimaradásért, de egyszerűen nincs időm géphez ülni, amikor meg igen, akkor a házzal kapcsolatos dolgokat intézem, burkolatot tervezek, csempét nyomozok, költségvetést gyártok, stbstb...
Visszaolvasni sincs időm, energiám.

Szisz köszi hogy ma hívtál, örülök, hogy gondolsz ránk! Sajna úgy alakult, hogy pénteken korán reggel kell Bp-re mennünk, úgyhogy a holnapi tali nekünk ugrott. Persze nagyon örülnék, hogy megint találkozunk veletek és a többiekkel, de még ezer dolgom van, apja nincs itthon, holnap este későn jön. Egyszerűen nem fér bele.
Pusszantok mindenkit aki ott lesz!

Szintén csak Szisztől tudom, hogy Julcsiéknál megszületett Peti (gondolom ez az infó már csak nekem új :oops: )
Julcsi!!
Nagyon nagyon gratulálok nektek az újabb kismanóhoz! Azért kíváncsi vagyok, hogy hogy bírod a strapát a két gyerkőccel! (Sajnos ígérni nem tudom, hogy lesz is időm elolvasni :cry: )
Bár sejtem, hogy simán megy minden.

Velünk amúgy minden okés. Csak a véghajrát nyomjuk a háznál.
Emellett persze a szokásos hétvégi rohanások. Már nem is tudom, melyik hétvégén hol voltunk. Szeged, aztán Húsvétkor Nyíregyháza (közben szombaton egy esküvő Bp-en), most hétvégén Bp-aztán Szeged. Szóval nem vagyunk kilométerhiányosak.
Ja, és elég nagy bosszúság is ért minket 2 hete. Az épülő házból kilopták a kazánunkat. Semmi egyéb nem tűnt el, de gyakorlatilag a legkisebb mozdítható nagy értékű dolgot vitték el. Nagyon idegesítő hogy így ki-be sétél valaki a gyakorlatilag bezárt házba, mellesleg ez most anyagilag se hiányzott, mert nagyon a végét járjuk.
Ezen kívül minden rendben, Réka még mindig az első szótagos beszédet nyomja, de ezzel gyakorlatilag már bárkivel képes társalogni. Fogalmam nincs hány kiló és milyen magas, mert szerencsére jó régóta elkerüljük az orvost (az antibio kúra óta mindenki rendben a családban)., itthon meg még nem mértük.

Anyumék 2 hete hazaköltöztek Nyíregyre, úgyhogy nincs most már itt senki aki kicsit segíteni tudna. Mármint a Réka-őrzésben. Szegénykét cibálom magammal mindenhova, ahol intézkednem kell. Még ehhez képest jól is viseli a dolgot.
Lassan kezdenem kell pakolászni is, amit már nem használunk.
Nem ártana képekrt is feltöltenem, lassan 2 hónappal el vagyok maradva :oops:

Na ennyit bírtam mára. Még megyek teregetek, zuhizok, aztán pihi.
Jó éjt Nektek is! Remélem azért néhány naponta be tudok nézni és akkor felveszem a fonalat.

panna1

sziasztok!

Aproo, köszi az invitálást, de sajnos, vagyis már korábban megbeszéltem anyummal, hogy ma bejövünk hozzájuk, mert szabin van, szóval most itt vagyunk Bp-en! :S jó lett volna talizni veletek! holnap amúgy Kopaszit bevállaljátok?

én közben beszéltem a dokim asszisztensével, csak hétfőn lesz, szóval pénteken kell hívnom az időpont miatt, aztán remélem, hogy hamar mehetek egy kis uh-ra :)

Panna, jó, hogy előkerültél! képeket hozz mindenképpen, ha lesz egy kis időd! és sok sikert a ház befejezéséhez!

Sziszka, nektek jó talit!

lányok! akkor holnap 10 körül kire számíthatunk a Kopaszin!?

sophie27

Nekünk ugrott a holnapi programunk, úgyhogy nagyon szívesen mennénk! Sajnos a Kopaszira nehezen jutunk el, csatlakozom Bonihoz, egy ligetes-állatkertes tali király lett volna. Esetleg megpróbálkozom BKV-val, csak így terhesen a nagy kocsival egy kicsit gáz.
Ha valaki autóval megy, és jár a Nyugati pályaudvar, Oktogon vagy Hősök tere környékén, és még beférünk, akkor szóljon :)
Ha nem, talán akkor is megpróbáljuk.

sushy

Véletlenül 2x küldte el, és nem tudtam törölni, így inkább beszúrok egy Emmás szökőkutas fotót, hogy ne legyen uncsi.
Sziszka, jó talit mára nektek!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2010.04.08 08:51-kor.

sushy

Sushy, írok privit Szuszunak, hátha, ő szokott titeket hozni kocsival! nem? jó lenne, ha tudnátok jönni!

amúgy az 1-es villamos Boni Neked nem jó? :(

sophie27

Szuszu Bükkfürdőn van :( .

sushy

Zsófi, szerintem hiába éri el Boni az 1-es villamost, csak a pesti oldalig megy el, és onnan csak aluljárózni lehet, az meg nem babakocsi kompatibilis :(

Én 1 lehetőséget látok, a 4-es villamost, az legalább alacsonypadlós. Nekem annyi a gondom vele, hogy tőlünk odáig kigyalogolni, és utána a Kopasziig és vissza több mint 8 km, ami simán megvan erdőben, ah nem én viszem Emmát, de betonon nagyon gondolkodom rajta.

Még a bringa is eszembe jutott, de Emmával nem merem bevállalni,

sushy

Jó talit mindenkinek mára és holnapra is!!! Úgy mennék én is... remélem legalább sétálni ki tudunk menni délután végre...

yuyu79

Sziasztok!

Holnap mi is tervezzuk, hogy kimegyunk a gatra - 10 - 1/2 11 korul erunk oda. Hol talalkozunk?

Panna - kuldj majd kepeket a hazrol! :) Kitartast!

Zsofi - csendben gratulalok en is es szoritok, hogy minden rendben legyen!

Sziszka - jo talit nalatok mara!

Mi jol vagyunk - en eleg jol birom most a napokat, meg este is. Ha tobbet emelgetem Laurat, akkor erzem, hogy faj a hasam, de egyebkent minden ok. A nyarra azert kivancsi leszek...Szerencsere mar csak aprilis vegeig dolgozom, utana kimegyunk 10 napra Tallinn-ba. Kozbe mi is kerteszkedunk es a hazon van meg egy-ket megcsinalando dolog, most azokat intezem.

Jovo hetre tervezhetnenk egy Allatkertes talit is egyebkent.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

elvileg talán mi is megyünk Kopaszira apával együtt.. ha megyünk akkor szerintem megoldható Susy,hogy velünk elgyertek. de sajna csak reggel tudom meg :oops:

jövő heti állatkertes tali részemről okés :lol: kivéve Hétfő, mert akkor barihimlő ellen oltatunk. tényleg sokba kerül? még nem váltottam ki 8) kullancs ellen valaki oltatott?
Vendég

Boni, köszi a felajánlást :). Nem nagyon van más választásom (Mazskáék felajánlották, hogy a Népligettől visznek, de oda majdnem olyan nehéz eljutnunk, mint a kopaszira), így bőven elég, ha reggel tudtok szólni. Számom küldöm priviben, hátha nincs meg már.

Állatkert jó lenne, nekünk a szerda nem jó prevenar oltás miatt. Esetleg kedd délelőtt?

sushy

Boni, olyan 7-8e körül van az egyik oltás, és 2 kell belőle! :S a kullancs elleniből több kell, az olyan 1-2e körül van!

apa holnap céges vacsizik, szóval autónk nekünk sem lesz... pedig már tökre beleéltem magam, hogy holnap találkozunk! azért még nem adom fel, próbálok én is fuvart találni... jupijé! sikerült ;) Andi, köszi!!! :)

Anna, jó lett a beszúrt szökőkutas fotó! :) Emma nagyon cuki még mindig!

állatkertben most voltunk a húsvéti szombaton, így mi biztosan nem megyünk jövő héten... sajnos Benit még nem igen köti le, meg a beugró is elég húzós, ami azt illeti :(

Mazska, szerintem megtaláljuk egymást, ha más nem, a játszón, de a számom talán tudod, most sms-eztem Jázmin Andival, mi ott leszünk szerintem 10-re!

Julcsi, nagyon jó az új webalbumod, nem tudom, hogy dícsértem-e már... megnéztem a képeket! :)

sophie27

Zsófi!10 felé mi is megyünk :D
l.veronika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: