Sziasztok!
Bocs,hogy megint leléptem,csak a szokásos kaki problémák mennek lassan de biztosan az agyamra,ma is akkorát produkált mint a kisujjamon a köröm

De kb ennyit is eszik és annyira félek,hogy megint megreked és üvöltözni fog és a szívem szakad meg mikor hallom!!
Most vettem Mira vizet,kipróbálom azt is hátha de valami spéci étvágynővelő kéne nekünk,vitacolant és cebiont nyomatok neki,szerintem semmit nem ér....
Én voltam nőgyógyásznál kenetvételen,mondtam neki,hogy vizsgáljon meg mert valami nem stimmel,kaptam is kúpot és kenőcsöt

a vérképemre nem szólt semmit.
Tegnap óta szédülök,a vérnyomásom jó,lehet az idő miatt.
És ma,hogy minden igazán kerek legyen elkezdett görcsölni a hasam!
Reggel hányingerem is volt.
Kérdem én mi jöhet még?....
Látom máshol is vannak gondok,
Irina,nagyon sajnálom Ádót!!Hogy mindig van valami amin az ember idegeskedhet
Móni!Sajnálom a kertedet,én is biztos sírtam volna,nálunk is egy állat a szomszéd kutyája de én okosan fűmaggal vetettem be a kertet még mikor Berti született
Bercónak is jobbulást!!!Ez a vacak idő lehet az oka,hogy ennyi beteg gyerek van,Bertinek is folyik az orra.
Jaj Móni akartam még Tőled kérdezni,hogy tudjátok már mi lesz Pöti neve?
És a doki könnyen vigyorog,hogy szép nagy lesz a baba,nem neki kell megszülnie
Egyébként az én hasam is óriási,Bertivel a végén volt ekkora és mégis jókora baba lett,kicsit be vagyok tojva emiatt...
Áronnak Boldog Névnapot!
Vindó látom tele vagy energiával,pörög a topik rendesen!
Most Manó alszik,remélem ha felébred produkál végre valami érdemlegeset is és bízom benne,hogy üvöltés nélkül!
Remélem nincs baja,mert egész nap nyüszizett és kérte,hogy jöjjünk fel aludni

Ilyen se volt még!