A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog névnapot kívánunk Áronnak!

Jön :shock:

Kép
vindolanda

Tényleg ne idegeskedjetek, mi még a pisivel sem állunk sehogy :roll: Bár a fürdővízbe ügyesen pisil :lol:

Irina, mivel utazol majd Kolozsvárra?
Voltam ott egyszer egy nagyon tuti kocsmában :wink:

Móni, ennyire súlyos a helyzet penész-ügyben? :( :roll:

Jövök még.

Kép
vindolanda

A mai napunk így nézett ki. G. elmegy reggel fél nyolckor. 11-re hazajön, én bepattanok az autóba, G. vált engem. 3/4 háromra hazarohanok (hülye egy forgalom volt ma), G. bepattan az autóba, én felügyelem Rugót. Estére várom haza: ragasztót vesz a tófóliának (van rajta egy illesztés, ami nem jó), köveket a sziklakertbe, pelenkát, könyvtárba beadja a könyveimet.
Talán nyolcra ha beesik :roll:

Holnap vizsgáztatok nyolctól, tíztől és déltől. Írok egy listát, az alapján G. bepakol a bőröndökbe, kettőre ott vannak Böszörményben Rugóval, és ott megyünk fel az autópályára.

Nem tudom, tudunk-e majd kirándulni, mert lehet, hétfőn vissza is kell utaznunk.

Sense, a gyerekeket elfelejtettem megdicsérni a múltkor, nagyon bájosak :D :D
És Lotti már igazi nagylány :D

Viranka, sikerült már kinézni egy bőrgyógyászt?

Irina, apró-cseprő hülyeségeken lehet csak véresen komolyan összeveszni, ezt mi is így szoktuk.
Pl. miért nem kértél bocsánatot?
A karácsonyfára előbb a cukrot kell felrakni, aztán a díszeket stb.
:roll:
A genderesen én is gondolkodom, talán szabadidő és fiú-lány témában nevezek be :roll:

Megette a halat, mozog :arrow:
Mármint a rántott halat, és Rugó.

Ja, mikor beteg volt, teljesen rászokott a teára, a vizet nem itta meg R. MIóta meggyógyult, visszaállt a vízre. Ennek örülök, mert én is vízpárti vagyok.
Bár a múltkor megszerzett egy söröspoharat, és megivott egy fél decit, amíg nem figyeltünk :oops:

Kép
vindolanda

G. hívott, hogy a könyvtár zárva van, a kocsit meg centíroztatni kell, megtalálta azt a kis ólomdarabot, amivel be volt állítva a kerék :roll:
És ha Böszörménybe busszal megyek holnap, akkor hajnalban kell kelnem az átszállás miatt :roll:

De azt is mondta, hogy szerinte szerdáig maradni fogunk otthon :roll:

Kép
vindolanda

Rugó autókat gurigat, ki kellene takarítanom a fürdőszobát :arrow:

Kép
vindolanda

EBoldog Névnapot Áronnak!

Bercónak Jobbulást!

Szerencsére már jobban van Emma. sikeresen itattuk Emmát.
Megúsztuk a korházat.... csökken a kakik száma..... de enni még csak picurkát eszik.....így is épp csak 11 kg volt..most rá sem merem állítani a mérlegre..3 napja nem eszik.

Munka megy...kicsit fáradt vagyok...:-(
Meg nagyon rossz h nem lehettem itthon Emmával most h beteg ...István volt de-t itthon én meg munka után...:-(
annyira hiányolt.... :oops: de apával jól összemelegedtek... viszont altatni csak én..:-(

mi itthon leszünk, tojást festünk, locsolókat várunk...:-)
mennem kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Bocs,hogy megint leléptem,csak a szokásos kaki problémák mennek lassan de biztosan az agyamra,ma is akkorát produkált mint a kisujjamon a köröm :? De kb ennyit is eszik és annyira félek,hogy megint megreked és üvöltözni fog és a szívem szakad meg mikor hallom!!
Most vettem Mira vizet,kipróbálom azt is hátha de valami spéci étvágynővelő kéne nekünk,vitacolant és cebiont nyomatok neki,szerintem semmit nem ér....

Én voltam nőgyógyásznál kenetvételen,mondtam neki,hogy vizsgáljon meg mert valami nem stimmel,kaptam is kúpot és kenőcsöt :roll: a vérképemre nem szólt semmit.
Tegnap óta szédülök,a vérnyomásom jó,lehet az idő miatt.
És ma,hogy minden igazán kerek legyen elkezdett görcsölni a hasam!
Reggel hányingerem is volt.
Kérdem én mi jöhet még?....

Látom máshol is vannak gondok,
Irina,nagyon sajnálom Ádót!!Hogy mindig van valami amin az ember idegeskedhet :evil:

Móni!Sajnálom a kertedet,én is biztos sírtam volna,nálunk is egy állat a szomszéd kutyája de én okosan fűmaggal vetettem be a kertet még mikor Berti született :oops: :lol:

Bercónak is jobbulást!!!Ez a vacak idő lehet az oka,hogy ennyi beteg gyerek van,Bertinek is folyik az orra.

Jaj Móni akartam még Tőled kérdezni,hogy tudjátok már mi lesz Pöti neve?
És a doki könnyen vigyorog,hogy szép nagy lesz a baba,nem neki kell megszülnie :wink:
Egyébként az én hasam is óriási,Bertivel a végén volt ekkora és mégis jókora baba lett,kicsit be vagyok tojva emiatt...

Áronnak Boldog Névnapot!

Vindó látom tele vagy energiával,pörög a topik rendesen! :wink:

Most Manó alszik,remélem ha felébred produkál végre valami érdemlegeset is és bízom benne,hogy üvöltés nélkül!
Remélem nincs baja,mert egész nap nyüszizett és kérte,hogy jöjjünk fel aludni :shock: Ilyen se volt még!

juba0

Kaqk, ez jó hír :D
Mikor szoktál amúgy kelni?
És Emma mikor mehet majd bölcsibe?

Nekem nem sikerült takarítanom, most épp igényel :roll:

Kép
vindolanda

Juba, szegények :(
Valami jó étvágynövelő kellene tényleg :roll:
Mikor R. beteg volt, nem evett, és kis mogyorókat produkált 3-4 naponta. Előtte meg órákig görnyedezve járt :roll:
Most, hogy eszik rendesen, semmi gondja nincs.
Orvos ajánlott már valamit? Vagy azt már ki is próbáltátok, és nem használt?

Mi is füvet termelünk :lol:

De most vannak kis palántáink az ablakokban, persze én locsolom :x Pontosabban a G. palántái, de szerintem rájuk sem néz :roll:

Hülye idő van, lehet az is betesz neked.

Én viszont betettem Rugónak egy Hupikék törpikék dvd-t, megpróbálok takarítani addig.
Van valami új tisztítószerem, kipróbálom :wink:
:arrow:

Kép
vindolanda

Multi-tabs immuno kid,ezt ajánlotta a dokinéni még hónapokkal ezelőtt,ez rágótabletta de az én finnyás kölköm nem eszi meg :?
És nem tudom neki sehogy odaadni,próbáltam már összetörve teába de úszik a tetején és nem kell neki,olyan finnyááááááááás!!
Persze ezért is eszik keveset mert válogat de olyan szinten,hogy ettől falnak tudnék menni! :evil:
És persze,hogy alig tud mit kipréselni magából,ilyen mennyiségektől én sem tudnék.
Ha normálisabban eszik általában szépen mennek a dolgok de néha rájön a bolondéria és akkor nem akar semmiből enni,épp annyit csipeget,hogy ne haljon éhen!Elegem vaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Szóval akkor Ti is füveztek :lol:
Nekem is kéne takarítanom de engedélyeztem magamnak egy kis pihenőt a hasgörcsökre való tekintettel.

juba0

Idegen helyen is válogat amúgy?

Rugó pl. itthon nem nagyon rajong a főzelékekért, de a csanában nagyon szépen eszi :roll:

Hát neked tényleg pihenned kell, szóval csak nyugi :wink:

A Béres csepp az nem növel étvágyat amúgy? Lehet, hülyeséget kérdezek, én ezekhez abszolút nem értek (gyógyszerek, vitaminok, homeos cuccok...).

Meg Maggie írja ezt a kölesgolyós dolgot, azt megeszi? Az emésztésnek jó lehet :roll:

Kép
vindolanda

Jött Gábor, látom, nagy köveket pakol ki az autóból az udvaron. R. szerencsére nem vette észre, autókkal játszunk továbbra is, most együtt :roll:

Kép
vindolanda

Idegen hely max az anyukám de ott sem eszik meg akármit,szerintem enyém a világ legfinnyásabb gyereke :roll:
Bérest a veséje miatt nem akarok neki adni...
De valamit ki kell találom mert ez nem mennyiség!
A kölest még nem próbáltam,itt nálunk nincs,legközelebb Veszprémbe lehetne szerintem beszerezni,ha arra járok megnézem,egy próbát az is megér!

Nálunk apa vágja a füvet,basszus itt akkora már :shock:

juba0

Hát, már kifogytam az ötletekből :(

Itt mindig kicsi a fű, nagyon rossz a talaj, iszonyat szárazság van állandóan és nincs árnyék. Tavaly vagy háromszor vágtuk összesen. De azért nem adjuk fel :wink:

Minden tavasszal bőszen vetjük a fűmagot, de a locsolásban R. megakadályoz, az eső meg nem esik sose.

Kép
vindolanda

Nálunk meg pont ellenkezőleg,olyan vizes,hogy apa heti két alkalommal vághatja a füvet.És most,hogy a kert is be lett szórva nincs elragadtatva,hogy ilyen jó a talaj :lol:

juba0

Hát, mi már azon gondolkozunk, hogy kaktuszokat ültetünk ültetünk a meggyfák helyére :wink:
Tényleg az a klíma :roll:

Mikor ideköltöztünk, bokáig jártunk a sárga homokban :roll:
Most már azért jobb 8)

Kép
vindolanda

Csak egyszer ültetünk, na.

Rugó pusztít benn :arrow:

Kép
vindolanda

Ha ha ha,ez a kaktusz nagyon tetszik! :lol:
De a homokos tengerpart sem hangzana rosszul :wink:

juba0

Ja, hát ha lenne egy kis víz, tiszta plázs-feeling lenne az udvaron 8)

Kép
vindolanda

Letöltöttem éjszakkára egy vámpírfilmet (Irina, Daybreakers) :wink:

Kép
vindolanda

Itt vagyok megint, :-)

Mónikám, örülök, hogy Pöti nem is olyan pöti! :lol: Szuper, hogy jól vagytok! HP-hez sok erőt, egészséget!

Vindo: nem semmi váltófutást rendeztek Ti nap mint nap G-ral! :-) Sajnálom, hogy holnap is dolgoznod kell.
Ja, nem egymással veszekszünk S-val, hanem egymásnak mondjuk, hogy megint milyen piszlicsáré izén akadtunk ki abnormális mértékben. Tudjátok, mint amikor két ember egymásnak esik egy ruháért, na ilyen lelkiállapotban vagyunk sokszor. Nem normális szerintem, de legalább még röhögünk rajta itthon.
Kolozsvár: elvileg vonat lesz, de még nem tuti, hogy elmegyek, mert ma láttam, hogy utolsónak osztottak be, ez azt jelenti, hogy aznap nem tudnék hazajönni. Márpedig én 4 nap nem leszek távol (péntek reggeltől előadások, így csüt-ön el kell utazni, szombat kora délutánig tart, így csak vas. jönnék haza), mert Ádi nem bírja ki addig nélkülem, így sem tudom, 3 napig hogy lesz el. Extrém anyás hónapok óta.

Juba, szegény drágám, hát elhiszem, hogy ki vagy borulva a kaki- és a nemevésdolgon. Remélem, rendeződik mielőbb!!! Gy.orvosotok mit mond a válogatósságra!
Arra pedig nem gondolj, hogy nem stimmel valami Veled és a várandósságoddal, pozitív dolgokat szuggerálni magadnak!!!!!!

Viranka, jut eszembe, bocs, ha túl triviális: Ti ugye emelt csp-t kaptok Báló ekcémája miatt? Meg gyest is tovább, mert jár (csak anyám mondta, ő munkaügyis, a kruppról jutott eszébe, mert a krupp után is emelt dolgok járnak)!

Kaqk, de jó, hogy Emma jobban van!!!

ÁRONKÁT ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJÁN SOKÁIG!!!

Kép
Kép
irina

Hát ha egyszer mégis összejön az a plázs,akkor rám számíthatsz 8)
Mennem kell mert morcos kisasszony folytatja a műsort :roll:
KAKIT AKAROK!! :roll: :oops: :lol:

juba0

Az éjszakát persze nem két "k"-val írom, ha figyelek :roll:

Nézegetem a Lillafüredi látnivalókat a neten :roll: De G. nem túl lelkes :roll: Ő mindig csak külföldre akar menni. Én is támogatnám, de most nincs rá sem időnk, sem pénzünk.

Kép
vindolanda

Nincs estére sör sem :roll:
Igaz, így is van pár pattanásom, pedig csokit sem ettem :roll:

Szia Irina,
én három napra tuti nem tudnám itt hagyni Rugót :roll: Mit csinálnának ezek ketten Gáborral:) Tévézés tévézés hátán:)
És ha az elejére nem mennél a konfinak? Akkor csak egy éjszaka lenne az egész.

Nagyvárad azért jó nekünk, mert kb. másfél óra az út ide
:roll:

Hajrá Juba :!:
Ha lesz plázsunk, majd jöhetsz ám 8)

Kép
vindolanda

Hát, Vindo, az a gond, hogy csak egyetlen vonat van/nap Kolozsvárra, ami normál időben érkezik be oda (tehát indul mondjuk 9.30-kor és 17 óra körül ott van), tehát nem lehet nagyon idomítani semmihez. Még megvárom, hogy áttegyenek normális időpontra, ha nem, akkor sorry. Csak a megvett vonatjeggyel nem tudom, mit fogok csinálni. Amúgy nagyon izgis konf lenne, végigülném az egészet.

Juba, MI IS KAKIT AKARUNK!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Bazé, reggel 6.21-kor megy a buszom, ha be akarok érni nyolcra Böszörménybe :roll:
G. meg R. gumit centíroznak :roll:
Jó nap lesz a holnapi is :shock: Még jó, hogy három vizsga után indulhatunk haza anyósomékhoz :lol:

Na, most már tényleg nem írogatok itt magamban.

Kép
vindolanda

Jé, Irina, még itt vagy :roll:
Én már nagyon régen ültem végig egy konferenciát :roll:
Szerintem vagy három éve tuti nem. Max. egy napot szoktam ott lenni :roll:
Hiába na, a kötöttségek :wink:

Szerintem átpakolnak, ha szólsz nekik.

Kép
vindolanda

Vindo: irtó korai busz, részvétem.
Komolyan NAPOKAT lesztek anyóséknál?! Mondd, hogy nem!!! ;-)

Kép
Kép
irina

De bizony, talán csak szerdán jövünk haza, és lehet, még kirándulunk is együtt 8) 8) 8) :lol:

Kép
vindolanda

Hát erre már igazán nem tudok mit mondani.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jöttem lejelentkezni. Szerencsére Bercónak reggel óta nem volt láza, remélem így is marad, viszont annyira nyűgös, hogy a macskák menekülnek a környékről. A déli alvása sem volt valami világbajnok, már előre félek az éjszakától. Szerintem ma sem alszom.

Köszönöm az együttérzést, tényleg nem vagyok jó passzban, leginkább apának köszönhetően, de nem nagyon szeretnék panaszkodni rá. Majd lehet, hogy leírom, de nem ide.

Móni, láttam a képeket, eszméletlenül jól nézel ki. Hogy fér a kis pocidba ekkora gyerek? :roll: A Pötit lehet anyakönyvezni? :wink: :lol:

Juba, nagyon sajnálom, rémálom lehet ez a dolog. Bercónak szerencsére nincs ilyen gondja, ma is már kétszer akkorát f..sott, hogy csak lestem.

Irina, jobbulást Ádámnak is!!!! Én aztán tudom, hogy milyen rossz is a krupp. Bercónak is szinte mindig előjön, most is gégegyulladása + arcüreggyuszija lett a végén.

Vindo, hááát nem unatkoztok, az biztos. :lol:
dmaggie

Drága Maggie, de jó, hogy Bercó nem lázas! Ádi is mindig nem lázas betegen a legnyűgösebb. Azért én jó éjszakát remélek Nektek!
A lelkeden meg könnyíts nyugodtan, ha úgy érzed, itt senki nem él vissza vele. Hadd vigasztaljunk meg.

Kép
Kép
irina

Irina, mondd csak bátran, amit szeretnél... :) Irigykedsz, ugye?

Maggie, sajnálom, hogy gond van, de Bercó javul, szóval azért van valami pozitívum is :roll:

Kép
vindolanda

Az az igazság, hogy Bercó lázasan is érdekesen viselkedik, csak kötekedni tud olyankor. De ez az általánosan rossz közérzet is kifordítja önmagából.
Drága vagy, köszönöm, nagyon hálás vagyok a szavaidért Irina.
dmaggie

Kis időre Bercó foglalja le majd a gépet, mert rajzos dvd-t akar nézni, így most elvonulok.
dmaggie

ismét rapid :oops:
Irina!
igen emelt csp-t kapunk visszamenőleg 2 hóra adják max.és gyesen is 10 éves koráig lehetek ha nem növi ki+ mellette napi4-8 órában lehet dolgozni+Bkv ingyen B.+1 kísérő,máv 90% kedvezmény :wink: bár inkább ne kapnám akkor enm kellene mindent megnéznem :evil:

nagyi megállapította kissé szétszórt vok mostanában...igaza van :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Áronnak boldog névnapot! :)

Betegeknek jobbulást! :)

Látom, nem csak nekünk jött össze minden. Kitartás!!!
Amúgy a kocsi, a mienk, úgy tűnik jelenleg, hogy nem érdemes megcsináltatni, venni kell vmit helyette, de azért a legszükségesebb köröket lefutjuk, hogy ténylegigazából tutira nem lehet-e megcsinálni...

Hulla fáradt vagyok, holnap igyekszem jönni. Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Szerdán este v. csütörtök délelőtt jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!
Vera, sejtettem én, hogy minden tudsz :-))

MI IS NAGYON SZÉP ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép
Kép
irina

Kellemes Húsvétot Kívánunk mi is mindenkinek!!!

Hú csajok,amilyen éjszakánk volt!!!
Este Berta elkezdett görcsölni,kis gombóccá csavarodott és visított!
Hívtam az ügyeletet,elmondtam,hogy mindent bevetettem de nem tud kakilni a gyerek,mit csináljak vele??!!!
Veszprém kórház,beöntés! :cry: Majdnem belehaltam annyira sajnáltam,ahogy üvöltözte,hogy a harisnyámat akarom,anya add a harisnyámat :cry: :cry: :cry: :cry:
Aztán beöntés után teli torokból,hogy SEGÍTSÉG!!!
Hát ezt nem kívánom senkinek,esküszöm még most is sírok ha rá gondolok!
Éjjel kettőre értünk haza,kaptunk kenőcsöt a kis popsijára mert kirepedt neki,talán ezért is tartotta vissza mert fájt már neki ahogy erőlködött,ez majd puhítja neki.
Most alszik,nekem is kéne pihennem mert megint szédülök de már nem is lepődök meg rajta.
MA már volt kaki,hogy honnét jött még a beöntés után azt nem tudom de reggel kilenckor mondta,hogy kinyomtam anya :)
És én olyan boldog voltam!!! :D
Eszegetett is,na nem vitte túlzásba de azért magához képest ügyes volt!
Megyek kicsit pihenek én is ezután a borzalmas éjszaka után!

juba0

Juba!
Szörnyű amit leírtál! :( Szegény kislány. De legalább most jobban van! Remélem és kívánom, h többet ilyenben ne legyen részetek!

Áronnak boldog névnapot!

És MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTOLÁST!!!!

Gica

Kép
gica1

Áronak boldog névnapot kívánunk :)

Juba
!
remélem most már nem lesznek gondok :)

KépKép
viranka

Jajj Juba!
Annyira sajnálom. De remélem, többet nem kell ezt a szörnyűséget végigszenvednie Bertusnak!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Áldott Húsvétott Mindenkinek!!!

Jaj szegény Bertus! Borzasztó lehetett ..remélem nem lesz több ilyen...adtak vmi tanácsot...ami később is segíthet???

Emma picit jobban. eszeget, de még mindig "menőkés" a hasa....van hogy 2 óránként van hogy 8 óra is eltelik....
az esték borzasztó rosszak...
rémálmai vannak a vérvételről..stb...állandóan ébred vagy éhes, vagy ahasa csikaródik, vagy vmi..íg elég hamar 10-11 között köztünk köt ki..és 2 óránként megyünk a wc-re kakiéni, pisilni...semmi alvás....vagy ha lehete az sem megy mert anniyra nyüzsög.....ááááááá
pokoli fáradt vagyok....1 hete kb nem alszunk éjszaka + korán kelés..3 beteg emma, 3 elvárások a mukában,+ büntudat hogy nem lehetek emmával...írtó anyás és szomorú mikor el kell mennem dolgozni..bár igyekeztem töbször is hazajönni ozzá akár 10 percre....

elfáradtam..amúgy is 9-10 óra a normál alvásigényem.. :oops: :oops: :oops:

Ja és ma olyan hiszti nyűgi volt..mint még talán sosem. dobál, üt vág, kiabál, semmi nem jó.....

és látom hogy a 18. fogát..nem tört át csak látszanak a kis fehér pöttyök.....

szóval neki is minden összejött.

3. lett a debreceni Fressnap( vagy hogy kell írni) állateledel bolt húsvéti rajzpályázatán! :-)
kapott csokit, cukrokat, nyalókákat ,( utóbbi kettőt elkoboztam..de Ő is tudaj hogy az csak a nagyoknak való ) egy belépőt a fóka show-ra, zászlókat, lufikat...

sütöttem csokis sütit, tojást festettünk....holnap anyósékhoz megyünk, hétfőn meg várjuk a locsolókat!

jó éjt mindenkinek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!
Nahát! Ma senki nem írt egy sort sem. Mostanában én járok ritkán, de gondolom, ez azért ritkaság. Biztosan mindenki családozik.
Nálunk semmi különleges nem volt ma. B. dolgozik, mi itthon voltunk a gyerekekkel és Anyucival. Kimentünk a temetőbe Apukámhoz. Ennyi volt a nagy húsvéti program.
Tegnap viszont volt "feltámadási vacsora". ami inkább ebéd. Balázséknál így hívták a családi összeröffenést, ami húsvét szombaton volt. Így folytattuk a hagyományt. Előtte pedig jött a nyuszi. A fűbe rejtettünk el apró ajéndékokat, és ezt kellett megkeresniük. Botond nagyon élvezte. :D Persze hülye voltam, mert ebéd előtt volt a fészekkeresés. És mire kajálni kellett volna, addigra mindketten teleették magukat édességgel. :roll:
Lotti szókincse napról napra bővül. Ma már szinte teljesen érthetően hívta a kutyát (Dójó = Zorro :D ) Eddigi szavai : cici, anya, apa, ku (kutya), uga (ugat), szia, bo (botond), hamma (enni) isz (inni), brr (autó) Ezeken kívül nagyon sok mindennek mondja az első szótagját. Utánozza a libát, cicát, oroszlánt, kutyát, halat, tehenet, bárányt.
Ezzel csak azt akartam írni, hogy érdekes, hogy mennyire másképpen fejlődik, mint Botond. Ő már majdnem 2 éves volt, amikor ezeket mondta. Ellenben Botond mozgása sokkal fejlettebb volt ebben a korban. Tényleg minden gyerek más.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vera!
Van vmi híred??? Nagyon izgulok. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kellemes húsvétozást mindenkinek!!!

Tudom el vagyok tűnve, de most nem megy gyakrabban. Mindig van valami....:?
Holnap utazunk 1 hét anyuéknál, pár nap itthon aztán anyós.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Remélem mindenkinek úgy telt a húsvét ahogy eltervezte :lol:

Juba ez szörnyen hangzott :(
De most már minden rendben lesz és soha többé nem lesz gond :)

Fleur jó pihenést nektek :lol: :lol:

Sense nagyon ügyesen beszél már Lotti :D

Vindo sajnos nagyon szörnyen néz ki a lakás :(
de már nem sokáig ha minden igaz :wink: :lol:

Nikinkről van hírem: Jól vannak, minden rendben velük.
Sokat dolgozik és ezért nincs ideje jönni, olvasni se nagyon tud és csak 1-2 mondat erejéig nem akart beköszönni.
Igyekszik majd jönni és addig is mindenkit puszil :D
Valószínű május végén jönnek Mo-ra, lehet pont akkor lesz nálunk a cseresznye-party 8)

Kaqk át fog állni a szervezeted hidd el.
Örülk, hogy Emma jobban van.
Remélem sikerült pihenned az ünnep alatt :D

Mennem kell, kiabál, hogy vegyem ki a vízből.
Csak kettesben vagyunk. Z a változatosság kedvéért ahogy hazaértünk elment dogozóba :(

Jó éjt mindenkinek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

túléltük a húsvétot, hát megvallom elég fárasztó volt, gyerekeknek is, meg nekünk is.

Holnap nyugi, csak mi hárman 8)

Heni
KépKép
heni81

Nálunk nyugiban telt minden, szombaton husvétoltunk anyósoméknál, vasárnap anyukámnál voltunk fent, ma meg bentről néztük, hogy esik. :?
Furcsa volt, hogy nem voltunk a hugoméknál, anyukámon úgy láttam, hogy már természetesen vagy természetesnek kezeli a helyzetet. Az az érdekes, hogy "engem tapostak el", mégis én mennék a családom után. :(

Zsozsiék jól vannak, Gegikém sokszor kel éjjel, néha enni. :shock: Hiába tömöm meg vacsira, és kap 2x is, ennek ellenére hajnalban éhes. Vagy a foga, vagy szomjas.
Az elmúlt napokban nagyon mínuszba kerültem, folyamatosan 5-6 órákat aludtam. Úgy folyamatosan, hogy napokig, egyébként az 5-6 órák is megszakításokkal alakultak.

Most tudtam délután is pihenni, meg az éjszaka is aránylag jó volt.

Ha tehetjük, állandóan megyünk valahová. Ügyet intézni folyamatosan kell (ami főleg a postára járásban merül ki), de délelőtt és délután is kint vagyunk. Motorozunk, meg krétázunk, elmegyünk sütizni...

Viszont elkezdtünk igen intenzíven foglalkozni kistesó gondolatával. Már csak azért is, mert tegnap történt egy kis "baleset", és ugye Gegikém is egy ilyen kis "balesetből" született. (Még a "baleset" ideje is stimmel nagyjából).
Én még szeretnék lefogyni minimum 10 (13) kilót, ha kell, újra abbahagyom a röplabdát, csak tudnánk azt, megveszik-e a házat, mert ha igen, mennünk kell.
A vállalkozásommal kapcsolatban meg be kell osztanom (most is) az időt.

Úgyhogy most várakozó állásponton vagyunk (kénytelenek vagyunk), és ha most nem lesz semmi, lehet, hogy pár hónap múlva rágyúrunk a dologra.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: