Hihi, szerintem sem túl fiús a falvédőd
Luna :)
Geoo: csudajó a gatyód és a benne lévő is
Én meg mintha stagnálnék, vééégre, de majd inkább húsvét után beszéljek? Igyekszem nagyon figyelni és a magzatvédő vitaminból is már alig szedek - úgy érzem, az is segít.
Csilla: szerintem nem kell aggódj a súlyod miatt, igazán semmi baj a képpel, és persze én kiváncsi lennék arra a bizonyos nem vállalható arcképre is.. hajlamosak vagyunk túlozni, (én is!)lehet, h inkább pocakmaszkokat kéne csinálnunk (amit Geoo belinkelt, láttam már régebben is iylesmit), és imádni az ősanya formát, ki tudja lesz-e még, és hányszor
Súlyra írok vmi bíztatót. Egy régi barátnőm, ideje megszakadt a kapcsolattartás köztünk most írt, 4 hónapos a kisbabája. Jóval alacsonyabb nálam, talán 155 cm körüli lehet. Azt írja, hogy 95 kg-vel ment szülni, ragadtak rá a kilók, vizesedett, stb, pedig nem falt vagy hasonló. És már leadott 32 kg-t. Imádok ilyesmit olvasni.
Jaj,
Csilla, el ne felejtsem írni a megdöbbentő, édes jelenséget, ami a Picibabád és Te ujj tartásod közötti genetikai kapocs kizárhatatlan jele. Annyira megható, ki is próbáltam, nekem szinte nem is sikerül úgy elválasztani az ujjaimat - csúúcs, és meghiszem, h nagy öröm egy ilyen felfedzés.
Nos, ez az, amire célozni próbáltam, h Szende képe nézegetése vhogy nem indította el bennem ezt a "megszólal a vér szava" érzést, valahogy olyan új nekem, nem találom benne az ismerős vonásokat, stb. De persze, h odáig vagyok őérte, és arra nagyon jó volt a 4D, h amikor mocorog benem, olyan jóleső boldogság már a pofiját is hozzáképzelni, meg sejteni, h akkor tényleg itt a buksija, emitt meg a sejhaj

hisz amíg nem mutatták meg, nem igazán tudtam, mi merre lehet.
Akartam írni, hogy csak elkezdődött ám nálunk a babaszoba, és még hosszú az út a végéig, de olyan jóóóóó. Van már radiátor bent, állnak a falak, hétvégén áram+világítás, jövő hét eleje festés, majd parkettázás. Hát, van stressze, mert azzal, hogy elkezdtük, a bútorait és babakocsit és a többit nem vettük át az üzletből, mert most itt jobban és sürgősebben kell a kp. Nem is merem még beleélni magam. Úgy gondoltam, hogy biztonságosabb volna, előbb a babaholmikat (ágy, komód, kocsi) megvenni, mert akkor már van őt hova lefektetni; és csak utána a babaszobát - de így alakult. Csak jó lenne tudni, h ki tudtunk mindnet fizetni és végére értünk, de remélem, sikerül. Álmodozok a babaszoba színéről.... nagyon pasztell színek jöhetnek szóba csak, egyrészt mert babának az való jobban, az a megnyugtató, és még egy nyomós érv: jóval olcsóbb. Viszont ami nagy öröm nekem: parafa parkettája lesz, az olyan meleg, oylan kellemes burkolat, úgy örülök. Semmit sem merek elkiabálni közben, nehogy mégse valósuljon meg.
Nem tudom, miket főzzek húsvétra. Olcsó, gyors ételek kellenének. Holnapra megtaláltam amit kerestem, nagyon tradicionálist: aszalt szilva leves, és tört paszuly - ha kell a recept, szívesen adom, most vadásztam össze. De hogy az ünnepi kajákat hogyan és miből hozom ki, még passz.
Hari és többiek, mindenkit olvasok, mindenki érdekel ám, csak sokx magamban summázok csak és nem írok rá, de minden rögzül. Klassz, hogy közös hancúrt szerveztetek
Vokkal a lányoknak, a kiállítás is nagyon jól hangzik...
Bibócskának nem tudok többet írni, mint tegnap.
Tegnap én olyan hangulatban voltam, hogy talán jobb és biztonságosabb volna a császár. Nem akarom az agyamba ezt elültetni, de úgy rámjött, hogy a babát úgy tudnám leginkább megóvni mindenféle megterheléstől, és biztosabban nem történne szülés közben baja. Nyugodtan koppintsatok rám, h hüyle vagyok, nem jó így gondolkozni.. de éppen tegnap, Bibócskáék tragédiája olvasása után hallottam egy ismerősömtől egy anyukáról, akinek oxigénhiányos lett a babája, mert a szülés nagyon elhúzódott.... a kitolási szakasz vmi 1,5 órás volt. Én ehhez nem értek, de azt igen, h epilepsziás a kicsi, és lehet, h nem fog látni.
Tudom, h nem kellene rémtörténeteket figyelnem, s leírnom sem. Csak sajanos a férjemmel egyáltalán nem beszélhetek erről így, mert nem bírja, és amúgy jót akarva, szinte mindig "rámförmed", h miért olvasok, figyelek ilyeneket, nem szabad a rosszat meghallanom, stbstb, és egyébként is. Ezért mondtam el nektek, hogy én ilyesmit is gondolok néha.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára detti_10 2010.04.01 18:21-kor.