Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem

, olvasgattam néha, tudom kivel mi történt, csak nem jöttem. Egyszer elkezdtem írni egy hozzászólást, de nem igazán tudtam mit írjak.
Suzy,
neked hatalmas gratula

. Én tudtam, hogy ez így lesz, annak idején meg is mondtam, ha emlékszel. Drukkolok, hogy minden ok lesz és hát miért is lenne.
Most másnak nem írok, ne haragudjatok, dehát annyi mindent írtatok, hogy képtelenség is lenne.
Rólam: nekünk most egy számomra fájdalmas döntést kellett meghozni. Nem lesz áprilisban inszemem és májusban lombik sem

. Talán októberben. De azt hiszem ez most talán így is lesz jó. Ahogy Vanili is írta, azt hiszem nem is bírnék most még egy kudarcot elviselni.
Na de a konkrét ok az az, hogy találtam munkát

, dehát ugye próbaidő van, méghozzá 2* 3 hónap. Tegnap tudtam meg, hogy felvettek. Tudjátok, hogy most nem dolgoztam, 2 hónapig úgy voltam itthon, hogy nem kaptam egy fillért sem, aztán meg kijelentettek munkanélkülire. A mostani munkahelyemen sz@r állapotok uralkodnak, inkább nem is részletezem, nem mentem volna vissza ilyen feltételek mellett. És hát a semmibe meg nem lehet gyereket szülni. A lombik is pénzbe kerül, meg hát 9 hónapig nem is kaphatnék semmit, gyedem sem lenne..... Nem lehetek önző, van már egy gyerekem, akinek szeretnék mindent megadni, őrá is gondolnunk kell.....
Végülis örülök, izgatott is vagyok, mert egy jó lehetőség lesz nekem...... És most megláttam, hogy a mai világban bizony nem egyszerű munkát találni. Nem tudom pontosan most hány embert vettek fel hozzánk, négyet vagy hatot, de ebben van 2-3 férfi is. És erre volt 50 jelentkező!!!!!
Úgyhogy most élvezni fogom a munkát, a nyarat, sokat megyünk fürödni, kirándulni, sokat tudok a Hannával lenni......És feltöltődök.
Aztán elkezdek suliba is járni. Elvégzek egy dajka képző tanfolyamot. Első körben....... Egyszer szeretném majd ott hagyni az idegenforgalmat, nem akarom örök életemben ezt csinálni, gondolok arra is, hogy mi lesz majd, ha idősebb leszek. Ez nekem nagyon tetszik, olyan jó lehet mindig gyerekek között lenni.... Főiskolát már nem vállaltam be, mert az ennyi minden mellett már nem menne....
Szóval, ezek voltak a tervek
Aztán.... Ma vagyok a ciklusom 22. napján, szerintem egyáltalán nem volt pé. Már a 10. naptól éreztem/néha még most is / a petefészkeim, de nem éreztem azt a jellegzetes fájdalmat, nem fájnak a melleim sem. Már csak ez hiányzott, hogy még a ciklusom is felboruljon

. Szerintetek közrejátszhat a lombik???? Múltkor ilyen gondom nem volt
Megemeltem a met adagomat is, 1 helyett 2* 500 mg metet szedek + diétázok mellette. 3 hét alatt 4-5 kiló ment le, most 59-60 kiló vagyok, apa szerint úgy nézek ki, mint egy auswitzi menekült. Persze már mástól is visszahallottam, hogy rosszul nézek ki, de én így most nagyon jól érzem magam. Igaz, a nadrágaimat le kellett cserélni, mert minden leesik rólam. Vagy lehet, hogy ez is az oka lehet, hogy nem volt pé? Megzavarhatott a gyógyi emelés???? Vagy nem tudom már mire gondoljak

. Pedig eldöntöttem, hogy őszig nem foglalkozok ezzel, dehát ez azért mégiscsak zavar
Na most aztán tényleg önző voltam és csak magamról írtam. Fogok majd jönni, amennyire az időm engedi és olvasgatok is persze, mindenkinek nagyon drukkolok, de ezt úgyis tudjátok! Remélem mire újból beállok a csatasorba, itt már mindenki babás lesz