A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » A LOMBIK...

Szrityi!
Azért megírhatod ki az,mert kiváncsi vagyok! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

2× ment!

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
jó az új avatarod 8)
hát a másikban nem tudok beszélni ha egyedül vagyok :lol:
Itt is nagyon boldog évfordulót drága :!:
Érezd ma jól magad Flóri babával :!:

Kép

Szuzy
mára mennek drukkjaim neked, sok sikert az Uh-hoz++++++++++++++++++++
Jól tetted, hogy otthon maradtál Apival...kapcsolódjatok ki :wink:
Ő is megy veled UH-ra :?: Ma nem dolizik :?:
Hívjál majd nyugodtan, várom :wink:

Csoki
tegnap mindenkinek lefagyott akkor a net, de utána Szrityivel még voltunk....aztán elment, én kimentem az előszobába, és utána jött Bri kicsit.

Szrityi
jobbulást neked :!: :wink:

Gabi
a hamlet sztem jó, rágcsáld azt a hányinger ellen :wink:

Szép napot Csajok....ma süt hál isten :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok :!:

gyancsi :!:

Örülök, hogy jól vagytok :D
Jó vezetést mára :wink:

Suzy :!:

Ezerrel megy a drukk várunk a jó hirekkel :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok Vivinek :!:
Drukk a beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Köszi drága remélem lemegy hamar a normál szintre a TSH és ha jönni akar a baba hadd jöjjön végülis most már folyamatban nézik a TSH-t :wink:

Kép

Gabi :!:

Örülök, hogy jól vagytok rókakoma meg bizunk benne, hogy a 12. hét után már nem lesz állandó vendéged :wink:

Szrityi :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Szrityi a szobában vagyok, látom nemrég léptél ki. Csak most tudtam jönni, maradok egy ideig, aki akar csevegni :wink: .
Vendég

Suzy várunk! A délután az nem tom hány óra, talán 4, úgyhogy nemsoká itt vagy :D .

Angyal ugye nálatok apánál minden rendben? (Csak mert ha nálad is minden beáll rendesre akkor .... hátha :D ).
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a hírekkel, nem volt még petezsák látható, nagyon korán mentem a dokinő szavaival élve, de a lényeg, hogy 18 mm nyh vastagsága, megnyugtatott :wink: jövőhét pénteken megyek újabb uh-ra, addig is folytatom a duphaston szedését :!: :wink:

köszönöm, hogy szorítottatok nagyon izgultam :!: :roll: :oops: :wink:

további szép napot, bocsi, hogy most ennyi voltam, de apácska csinálja a vacsit megyek hozzá, hogy ne legyen egyedül :!: :wink:

pusszatás és holnap dolgozok, vagyok bővebben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:
akkor szorítunk a következő Uh-ig folyamatosan.....

Majd megbeszéljük később mi volt a vacsi ki mit főzött :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szupi hírek Suzy, persze hogy korai hogy lásson zsákocskát (csak te már jó régóta tudod a pozi teszted miatt hihi), de megnyugtatott a dokinő úgyhogy ez a lényeg. További drukkok neked +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Vanili :!:

Igen a párommal minden rendben van és bizom benne hogy nálam is rendben lesz majd minden ha helyreáll a TSH és hiszem, hogy lombik nélkül is sikerülni fog a baba:wink:

Nagyon örülök, hogy minden rendben volt drága a jövőhéten már biztos látható lesz a petezsák is :wink:
Jó étvágyakat a vacsihoz :wink:

További szép estét jó éjt kivánok lányok lépek, mert kezdődik a futás :wink:
Vendég

Sziasztok!

Suzy,
örülök, hogy minden rendben van.És petezsákot nem is láthatna még, na, majd jövőhéten, lehet 2t is látni fogtok majd! :wink: :D

Bri,
boldog évfordulót! :D

Én mostanában rengeteget dolgozom, most értem haza, nagyon elfáradtam!
31-én hagyom abba a fogigátlót, akkor kell bevenni az utolsót!
És húsvét hétfőn kezdem majd a szurit! :D
4napig fél milli Suprefactot adok majd, és a 2.naptól 3ampulla Merionált.Hát, kíváncsi vagyok, hogy reagálok majd rá.A múltkor Gonal volt, de a dokibácsim azt mondta, most legyen inkább ez, és amit Ő mond, az a Szentírás! :D :D :D :D :D

Mindenkit ölelek, és puszilok! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli:
A nyuszik igencsak szaporák, neked is babát hoznak majd meglátod.... Csak majd azt kell mondanod, hogy a húsvéti nyuszi hozta nem a gólya.... :wink: :P

szrityi

Sziasztok!

Tegnap este már nem jöttem netre, mert bezabáltam és utána apácskát engedtem a géphez ülni, sokat dolgozott tegnap, vagyis dolgoztattam :roll: :) megcsinált mindent, amit kértem Tőle, az összes virág ki van gaztalanítva, olyan szép lett, nagyon ügyi volt, jól elfáradt :!: :roll: :wink: nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen sokat segít nekem :!: :wink:
Megnyugodtam, már sokat aludtam este, nem keltem fel 2 óránként :!: :roll: :wink: a dokinőm azt kérte, hogy ne csináltassak bhcg-t, ne teszteljek, ha lehet, inkább pihizzek és ne agyaljak, az Ő szavait idézve "megtartjuk ezt a terhességet, ne aggódjak" :!: :wink: de csak kicsit nyugodtam meg :!:

Szrityi
Remélem jobban vagy :!: :roll: :?:

Gabi
Én azt olvastam, hogy hányinger ellen jó a gyömbér :!: egy próbát megér :!: :roll:

Bri
Hogy telt a tegnapod :?: apácskával beszéltél :?:

Meli
Jajj, de jó, húsvét az már a jövőhét és utána még gyorsabban fog telni az idő :!: :lol: meddig dolgozol, gondolom a szurizás alatt még igen :!: :roll: :?:
Drukk, hogy minden rendben legyen és reagáljon a szervezeted a szurikra :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Hogy telt a tegnap estéd drága :?: :lol: drukk a spontánkodáshoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Hogy vagytok :?:

Szép napot Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!! :D

Észrevettétek, hogy végre lecserélték azt a büdös mászó mackót??? :D :D :D Ez az új nekem nem zenél, hála istennek :D

Na megyek olvasni!!

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!

Régen jártam erre, ne haragudjatok...azért folyamatosan próbálok olvasni....

Gancsi gratulálok neked!!!!

Kép

Suzy

hát sikerült :) el sem tudom mondani mennyire örülök veled együtt....folyamatosan szemmel tartottam a sikered, de megvártam a tegnapi UH eredményed!Gratulálok!!!!!

Kép
ancsyka

Ancsu- Még mindig jobbulást Vivinek, hogy ne legyen röntgen belőle :roll: Nagyon örülök, hogy van új munkahelyed, megérdemled drága :D Most már csak egy pozi teszt és teljes a boldogság :wink:

Tényleg ki tud valamit Ranitáról??? :roll:

Bri- Hogy telt a napotok Flori babával??Voltatok játszóházban??Nagyon Boldog évfordulót és ne szomorkodj , hogy nem volt Apácska melletted, megmondom őszintén mi most nyáron leszünk együtt 4 éve ( bár már 12 éve ismerem), és az első 2 évben elfelejtettük az évfordulót, kb egy hónap múlva jutott eszünkbe, hogy hoppá :D :D :D Szerintem nem ez számít hanem az, hogy szeressétek, becsüljétek és tiszteljétek egymást, hogy közösen akartok családot és meg is fogjátok kapni, ez a fontos :wink:

Vanili- Aha, most már értem.....Neked egy stimud volt eddig és abból lettek a fagyikáid??

Suzy- Itt is széééééépséges a teszted Csajszika :D :D :D Na meg gratula a szupi Uh eredményhez, kövi héten ott lesz az a petezsákocska :D

Gabi- Remélem elkerül róka koma, pihengess , én a gyömbért meg a kólát ( tudom nem túl egészséges, de még mindig jobb, mintha rendületlenül hány az ember szerintem) hallottam, hogy jók a hányinger ellen! :wink:

Szrityi- Hogy vagy ma???Meggyógyultál??Remélem igen :wink:

Betty- Olyan keveset írsz magatokról, pedig én úgy szeretném tudni, hogy hogy vagy, mit csinálsz, hogyan telnek a napjaid :wink:

Angyalom- Hátha nálatok Apjukkal minden okés, akkor a TSH beállítása után simán még spontán is lehet baba :D :D Hát ez tök jó hír, nem is tudtam :D :D :D Futást csinálod még?

Melike- Aztaaaa, kövi héten akkor már kezdtek is, vagy is hát utána hétfőn, de az már csak bő egy héééét :D Annyira örülök nektek, most minden rendben lesz, ez biztos, Csoda Dokink a tenyerén fog hordozni titeket :D

Csajok én megyek ki a kertbe virágokat ültetni, annyira gyönyörű az idő, hogy hihetetlen :D Aztán még lakástakarítás meg főzés vár rám, már megint eltelt egy hét, olyan hihetetlen, de most nem bánom :wink:

Mindenkinek szép napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsyka- Annyira kedves vagy, köszönöm szépen :oops: :wink: Ti most hogyan álltok???

KépKép
gyancsi

Melinda :!:

Nagyon örülök, hogy Husvét hétfőn már megkezdődik a szurizás utána pörögni fog az idő és nemsoká kismama leszel :wink:
Megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++

Merre vagytok lányok :?:
Nagy a pangás..

Remélem jól van Mindenki :lol:

Itt nálunk esett az eső most is borongós az idő :(

Észre nem vettem volna ha nem irod :wink:

Hogy érzed Magad :?:
Vezetés jól sikerült tegnap :?:

Vendég

gyancsikám :!:

Hála Istennek apjukkal minden rendben van én is ebben bizom rendbejön a TSH és spontán is sikerülni fog és utána már nem lesz semmi akadálya a babának :wink:

Megy bizony szigoruan a futás, ma este is megyünk a napi felülésem már megvolt :D

Amit a fejembe veszek addig csinálom, amig meglesz a látszata is, nagyon kitartó vagyok mindenben egykönnyen nem adok fel semmit :wink:
Vendég

Jó ültetést, majd takaritás és főzést drága :wink:
Csak óvatosan a hajlongással amikor ültetsz :!:
Vendég

Jó ültetést, majd takaritást és főzést drága :wink:
Csak óvatosan a hajlongással amikor ültetsz :!:
Vendég

Gyancsi!

Mi most még mindig a fagyasztott beültire várunk...majd talán jövőhét közepén kezdem az UH-ra járkálást ismét...és remélem ápr. közepe felé megkapom végre a kis eszkimókat :)
ancsyka

Sziasztok!

Suzy!
Jövő héten tutira látod a kicsikédet :lol: Kérj képet v. csinálj telóval.
Drukkolok addig is folyamatosan,h minden ok legyen :lol:
A gyömbért mint üditőt ittam,de semmi...

Meli!
Biztos jól fogsz reagálni ezekre a szurikra is,neked ezzel nem volt gond,ugye?

Angyal!
Drukkolok,h TSH minél előbb rendbe jöjjön. :wink:

Ancsy!
Mielőbbi eszkimókat a pocidba+++++++++++++++++++++++

Gyancsi!
Tényleg csak óvatosan ezzel a sok tennivalóval,tegnap én is kitakarítottam,közben negyed óránként meg kellett állnom pihenni :oops:
Ne is mondd,nagyon szalad az idő....
Gyömbért próbáltam,kólát nem ihatok :(

Betty!
Milyen az új mosógép?Nekünk is whirlpool van,meg a barátnőmnek is,mindketten kihívtuk a szervízt,mert nem akart centrizni,de azt mondták nincs baja,csak sok ruhát teszünk bele v. keveset.Szóval,ha ilyesmi lenne neked is akkor csak ennyi a baj.
Mondjuk amióta itt volt nem is csinálta :lol: pedig ugyan úgy használom,mint előtte :roll: Na mindegy,amúgy jó gép,én nagyon szeretem.

Bri!
Te mikor utazol?
Ma ügyeket intézel?

Szrityi!
Már jól vagy teljesen?
Az IR-t még el kell intézned?

Lányok itt csodaszép idő van,úgy szeretem a tavaszt
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Lecsapoltak ma is :?: azért igazán megmondhatnák a múltkori eredményedet :!: :?: :roll: :wink: ilyenkor a dokiddal is tudsz beszélni :?:

Gyancsi
Köszi a tegnapi sms-t, be voltam rezelve rendesen :!: :wink: :oops: ilyen sok mindent csinálsz :?: Én nem hajolgatok semmit, szinte csak a minimálisat csinálom meg, de jó tényleg nekem Tesókám és a férjem sokat segít, ha itthon van :!:
Nemsokára tp-en leszel :!: :wink:
Te hűtve szállítod a véreket egyébként :?:
Valóban csodálatos idő van odakint, vágyom is ki a levegőre :!: :wink:

Ancsyka
Köszi drága vagy, Én is drukkolok Neked :!: :wink: vigyázz magadra :!: nem kérdezted a dokidat pé ügyben, miért mondta azt a múltkor :?:
Jó munkát, mert gondolom Te is dolgozol :!: :roll: :wink:

Gabi
Kérek képet, na ná :lol:
Te is kíméled magad ugye :?:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én továbbra sem kapok levegőt az orromon, folyamatosan be vagyok dugulva, már vagy 4 hete, ez már nemcsak az orrsövény ferdülésem miatt van :!: :evil: reggel meg olyan álmos voltam, hogy mellé raktak az éjjeli szekrénynek, leesett és el is törött az üveg, most vettem a hét elején (1230Ft) és most vehetek egy másikat :!: :evil: mérges vagyok, csak ezzel azt szerettem volna kérdezni, hogy szerintetek minél többet használom, annál jobban rá fogok szokni :?: ennyi ideig folyamatosan még nem is használtam :!: :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Orrspray-ről beszélsz????Mert a lényeg pont kimaradt, hogy mi esett le az éjjeli szekrényről :D :D :D Hát elvileg hűtve kéne, most hogy kezdődik a meleg, elvileg jégakkukat teszünk mellé.....De csak elvileg :roll: Egy csomószor csak úgy a hűtőtáskában, akku nélkül viszem őket, szerencsére eddig még sosem szóltak, hogy bajuk lett volna....Viszont páromnál már egyszer az egyik megromlott :? Újra le kellett venni, kissé ciki volt :?

Gabi- Nekünk is Whirlpool-unk van, felültöltős és elromlott egyszer az az adagolója, ha beleöntöttem felül az öblítőt az alján egyből kifolyt :shock: Úgyhogy venni kellett hozzá egy új adagoló részt ( valami utángyártott de így is majdnem 10.000 Ft volt, én ki voltam azért rajta akadva :roll: )

Ancsy- Köv héten már április, úgyhogy mindjárt megkapod a kis fagyikat :D Hány babát kapsz vissza??

Angyal- Hát próbálok nem nagyon hajolgatni, direkt kivittem 2 széket és azokon dolgoztam :wink: De sajnos a lakás magától nem lesz tiszta, így muszáj ilyeneket csinálnom, de mások is megoldják, olyanok akiknek esetleg még egy kisgyerekük van mellette, így azért nekem sem gond :wink: Nem szeretnék ellustulni.....Volt egy barátnőm, már nem vagyunk jóban, ő ahogy megtudta, hogy terhes kb nem kelt fel az ágyról :shock: Még reggelit is az Anyukájáék hoztak neki, mert ő nehogy megerőltesse magát :shock: Na ilyen sosem szeretnék lenni :D

KépKép
gyancsi

Betty- Tényleg mi van az eredményeiddel???

KépKép
gyancsi

Gyancsi

Igen, már április...de a márciusnak is így mentem neki, aztán mi lett a vége...semmi :)
3 kis manó van még a fagyóban, aztán nagyon ajánlom mindegyiknek, hogy felébredjenek :lol:

Suzy

Igen, köszi...dolgozom, mint mindig :) Nem beszéltem azóta a dokimmal, meg már úgyis mindegy, hogy mi volt a pé-mel márciusban...most majd injekciózással megoldja a dokim, hogy végre visszakapjam őket :)

Cukigabi

Köszi a drukkokat :)
ancsyka

Gyancsi
Ja, igen a spray :lol: :oops: arról beszéltem, csak a lényeg ki maradt :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi :wink:

Hogy vagytok :?:
Rókakoma ma is meglátogatott :?:

Allergiás vagy :?:

Megjött a jó idő igy vele együtt a pollenek is megérkeztek.
Én is érzem reggelente, hogy prüszkölök meg folyik az orrom, ami napközben elcsendesedik de estére elővesz.

ancsyka :!:

Kivánom, hogy sikerüljön a fagyis beültid :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++

Tudom, hogy nem lesz tiszta a lakás magától csak lassan csinálj mindent :lol:
Teljesen megértem,hogy nem akarsz ellustulni, kell is a munka de csak mértékkel :wink:

Nem semmi lehet a volt barátnőd én is frászt kapnék az állandó fekvéstől :D
Vendég

Szuzy
köszi, jól sikerült az este :lol: :wink:
Lecsapoltak ma is jah :roll: direkt azt a kezemet adtam, amit múltkor nem gyötörtek meg, aztán mondta a nő, hogy inkább megpróbálná a másikból :? úgyhogy kénytelen voltam odaadni a kék kezemet :lol: de nem volt most vészes...
Ilyenkor nem tudok a dokival besélni, mondjuk most nem is volt bent, csak a műtős sráccal beszéltem, Ő mondta, hogy ma nincs a dokim.
Az eredmény nekem úgy jobb, hogy együtt leülünk a dokival, és az egész ciklust kielemezzük. :wink:
Ilyen hormonprofilnál mindig kiállítják mind a 3 v.v. beutalót egyben, odaadják, és én írom rá a dátumokat.....és nem kell ezért is sorban állnom.
Ma már akkor nem teszteltél :?: :)

Gyancsi
nem igazán szoktam magamról/magunkról írni, csak ha történik valami írandó :lol: :lol:
Inkább te mesélj, hogy vagy drága :?: 8)

Angyal
keményen nyomod a tornát :?: 8) Az jóóó :!: :wink:

Ancsy
örülök, hogy jöttél, és drukk az eszkimókhoz++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
vazze, a mosógép kiderült, gyári hibás :roll:
Az üstöt cserélni kell benne, úgyhogy most várjuk a szerelőt a napokban :?
Észrevettem, hogy csöpög alul valami, aztán felhívtuk a szervízt, kijöttek megnézni, aztán felállították a diagnózist :lol:

Bri
mi van veled :?: Hogy vagy :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty :!:

Nagyon drukkolok a jó eredményért++++++++++++++++++

Igen nagyon elszánt vagyok :wink:

Szeretném elérni a célomat és azt csak igy lehet :lol:
Vendég

Ma már sokkal jobban vagyok bár ez az izomláz szerű valami még nem múlt el.
Én is nekiestem a lakás nagytakarításának, de ma valahogy olyan lassan megy, meg megyek még hajat vágatni is így csak egy szobával lettem kész teljesen a másikba nem akartam belekezdeni mert félbehagyni nem szeretem.

Bri: :?:

Gabi: IR-re kedden megyek és azzal minden vizsgálatunk meglesz amit kértek.

Suzy:
allergiás is vagy? Én calcium pezsgsőtablettát iszok nekem az jó rá, de nekem majd 1 hónap múlva jön ki.

A többieknek mennek a drukkok ezerrel +++++++++++++++

szrityi

Suzy!
Igen,minél többet használod annál jobban rászoksz az orrspray-re.Vigyázz,mert egy ismerősömnek komoly baja lett tőle,az arcürege gyulladt már be.Antibiotikumot is kapott és fokozatosan kellett leszoknia róla.Úgyhogy vigyázz! :wink:

Angyal!
Hát róka nincs,csak kisvuk(hányinger),de az szinte folyamatos :cry:

Betty!
Akkor jól megjártátok a mosógéppel :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Már csak egy pár hét és vége lesz drága :!:
Vendég

Angyal!
Ezt már fél lábon is kibírom! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Egyetértek :D
Vendég

Bri üzente, hogy puszil mindenkit, talán este már ideér, csak sok dolga volt :wink:

betty615

Sziasztok csajok!
Képzeljétek meglett mára az eredményem, nincs IR-em és a bakterológia is negatív, apának is és nekem is! Ennek nagyon örültünk!!! De ennek ellenére úgy döntöttünk hogy egyelőre nem kérjük vissza a fagyikákat. Talán júniusban, most nem tudom pontosan megmondani, de úgy érzem nem bírnék ki egy kudarcot és valahogy nem állok készen erre a 4. beültire....

Gyancsi a sztori hogy volt egy stimu, abból visszakaptam 3 frisset és utána 3 fagyit. Most más protokollal ismét stimu (azaz a második stimu) és ismét 3 frisset kaptam vissza és 3 fagyi van tartalékban (ezzel szeretnénk várni).

Szóval lányok mennek a drukkok mindenkinek, kicsit most pihenek baba-témában, persze azért jövök és drukkolok!!!

Puszi mindenkinek
Vanili
Vendég

Szép jó reggelt!

Gabi
Köszi, hogy megírtad az orrspray-s dolgot, azért is kérdeztem, mert gondoltam, hogy ne jó az, ha valaki ilyen sokat használja egyfolytában :!: egyébként nincs allergiám, csak orrsövény ferdülésem (apának is), sokszor úgy horkolunk mindketten, mint a barlangi medvék :lol: csináltattam úgy kb. 3 éve vérből tesztet, de minden negatív lett :!:
Hányinger :roll: majd annak is vége lesz, de addig jó sztem még van tünet :!: :wink:

Angyli
Ügyi vagy és kitartó futás téren is :!: :wink:
mikor mész TSH kontrollra :?:

Betty
Na de ennyit csacsogni :?: :roll: :lol:
Köszi a Bri híreket, majd csak ideér :!: :wink:
Drukk a spontán hónapotokhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
gyere mesélni, várom a "kisregényt" :lol: merre jártál :?: mikor indulsz :?:

Szrityi
Örülök, hogy jobban vagy, de lehet a tprnától van még az az izomláz :?:
Már régóta akartam kérdezni, hogy Te nem szedtél fogigátlót :?: a Leiden mutációd miatt kérdezem :?: :roll: Tesókádék megcsináltatták már a vizsgálatot :?:

Vanili
Szuper hírek, örülök, hogy rendben vagytok :wink:
Ahogy érzed drága, ezt Te tudod, hogy mennyit szeretnétek pihenni, megértem, de addig is drukkom megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Virágok el lettek ültetve :?: nekem a Tesókám megcsinálta az ültetést, kímélnek nagyon, de Én egyáltalán nem hajoklok és nem cipelek, nagyon oda figyelek :!: :wink: vigyázz magatokra :!: :wink:

Mindenkit puszilok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem :oops: , olvasgattam néha, tudom kivel mi történt, csak nem jöttem. Egyszer elkezdtem írni egy hozzászólást, de nem igazán tudtam mit írjak.

Suzy,
neked hatalmas gratula :D . Én tudtam, hogy ez így lesz, annak idején meg is mondtam, ha emlékszel. Drukkolok, hogy minden ok lesz és hát miért is lenne.

Most másnak nem írok, ne haragudjatok, dehát annyi mindent írtatok, hogy képtelenség is lenne.

Rólam: nekünk most egy számomra fájdalmas döntést kellett meghozni. Nem lesz áprilisban inszemem és májusban lombik sem :cry: . Talán októberben. De azt hiszem ez most talán így is lesz jó. Ahogy Vanili is írta, azt hiszem nem is bírnék most még egy kudarcot elviselni.
Na de a konkrét ok az az, hogy találtam munkát :D, dehát ugye próbaidő van, méghozzá 2* 3 hónap. Tegnap tudtam meg, hogy felvettek. Tudjátok, hogy most nem dolgoztam, 2 hónapig úgy voltam itthon, hogy nem kaptam egy fillért sem, aztán meg kijelentettek munkanélkülire. A mostani munkahelyemen sz@r állapotok uralkodnak, inkább nem is részletezem, nem mentem volna vissza ilyen feltételek mellett. És hát a semmibe meg nem lehet gyereket szülni. A lombik is pénzbe kerül, meg hát 9 hónapig nem is kaphatnék semmit, gyedem sem lenne..... Nem lehetek önző, van már egy gyerekem, akinek szeretnék mindent megadni, őrá is gondolnunk kell.....
Végülis örülök, izgatott is vagyok, mert egy jó lehetőség lesz nekem...... És most megláttam, hogy a mai világban bizony nem egyszerű munkát találni. Nem tudom pontosan most hány embert vettek fel hozzánk, négyet vagy hatot, de ebben van 2-3 férfi is. És erre volt 50 jelentkező!!!!!
Úgyhogy most élvezni fogom a munkát, a nyarat, sokat megyünk fürödni, kirándulni, sokat tudok a Hannával lenni......És feltöltődök.

Aztán elkezdek suliba is járni. Elvégzek egy dajka képző tanfolyamot. Első körben....... Egyszer szeretném majd ott hagyni az idegenforgalmat, nem akarom örök életemben ezt csinálni, gondolok arra is, hogy mi lesz majd, ha idősebb leszek. Ez nekem nagyon tetszik, olyan jó lehet mindig gyerekek között lenni.... Főiskolát már nem vállaltam be, mert az ennyi minden mellett már nem menne....

Szóval, ezek voltak a tervek :roll:

Aztán.... Ma vagyok a ciklusom 22. napján, szerintem egyáltalán nem volt pé. Már a 10. naptól éreztem/néha még most is / a petefészkeim, de nem éreztem azt a jellegzetes fájdalmat, nem fájnak a melleim sem. Már csak ez hiányzott, hogy még a ciklusom is felboruljon :evil: . Szerintetek közrejátszhat a lombik???? Múltkor ilyen gondom nem volt :cry:
Megemeltem a met adagomat is, 1 helyett 2* 500 mg metet szedek + diétázok mellette. 3 hét alatt 4-5 kiló ment le, most 59-60 kiló vagyok, apa szerint úgy nézek ki, mint egy auswitzi menekült. Persze már mástól is visszahallottam, hogy rosszul nézek ki, de én így most nagyon jól érzem magam. Igaz, a nadrágaimat le kellett cserélni, mert minden leesik rólam. Vagy lehet, hogy ez is az oka lehet, hogy nem volt pé? Megzavarhatott a gyógyi emelés???? Vagy nem tudom már mire gondoljak :roll: . Pedig eldöntöttem, hogy őszig nem foglalkozok ezzel, dehát ez azért mégiscsak zavar :roll:

Na most aztán tényleg önző voltam és csak magamról írtam. Fogok majd jönni, amennyire az időm engedi és olvasgatok is persze, mindenkinek nagyon drukkolok, de ezt úgyis tudjátok! Remélem mire újból beállok a csatasorba, itt már mindenki babás lesz :D
ranita1979

Ranita
Annyira örülök Neked és vártam ezt a pillanatot, hogy ezt olvassam Rólad, hogy jól vagy és már nem vagy a "gödörben" :!: :wink: nagyon sokat jelent majd a munka, eltereli a gondolataidat és nem beszélve a pénzről :!: sok sikert hozzá, élvezzétek majd a jó időt és gyere közénk, várunk, ahogy eddig is :wink:
Nagyon szép tervek és kitartást kívánok hozzá és szívből kívánom, hogy végeleges állásod legyen :!: :wink: még suli is :?: ez igen :!: :wink:
Hannának nagy szüksége van elsősorban Rád :!: :wink:

Köszönöm, kedves vagy, emlékszem persze, amit írtál :!: :wink:

Sztem maga az állapot, amiben voltál az miatt nem lehetett pé, de egyébként lehetett az ovu mentes hónapod miatt is, nem tudom, de Én erre gondolok :!:
Jó lefogytál, de az ideg és a lelki állapot is szerepet játszott ebben is, Én úgy gondolom :!: :roll:
Apácska nagyon kedves volt hozzád :roll:

Gyere közénk újra, csevegjünk tovább, ahogy eddig is volt :!: :wink:

Itt tényleg mindenki babás lesz hamarosan, ÁMEN :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Vanili!
Hát ezek nagyon jó hírek az eredményekről :lol:
Igazad van pihenj még,ha úgy érzed!

Ranita!
Jó,hogy jöttél és tudunk rólad is.Nagyon jó kis tervek ezek,a munka a legjobb,legalább lefoglalod magad :wink:
Szerintem is a lelkiállapotod miatt nem volt pé-d.
Gyere sűrűbben,nem baj,ha csak magadról írsz.

Suzy!
Én is használok nyáron meg ősszel orrspayt és néha már én is túlzásba viszem,de én allergia miatt használom. :twisted: Nem tudok aludni,ha nem nyomatom.
Hát lehet,h megijednék,ha most hirtelen nem lenne hányingerem :? Így legalább tudom,h itt van még.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!
Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Csajok!!

Megyek visszaolvasni, bár olyan sokat nem kell, ejnye-bejnye :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsyka- Naná, hogy felébrednek a fagyikáid, hát tavasz van, minden éled :D

Angyli- Jó, hogy tegnap mondtad, hogy ne hajtsam túl magam, mert sikerült :? Elkezdett fájni a hasam oldalt, szurkált állandóan, ahogy elmondtam Apjuknak azonnal letiltott minden tevékenységről, így főznöm sem kellett, rendeltünk pizzát :wink: Viszont sajnos este a melóban megint elő jött, érzem, hogy kurvára nem jó ez a sok hajolgatás, de hát nem tudok mit tenni, még egy hetet ki kell bírnom, amíg megkapom a kiskönyvet és utána mehetek beteg állományba és fogok is :D

Betty- Akkor jól megkínoztak téged drága a vérvétellel :shock: Szerintem az a kéz sokkal érzékenyebb amit előtte már szúrtak, nem??De drukk a jó eredményekért és akkor megérte :D Én jól vagyok köszönöm, tegnap kicsit hasfájósan, de ma már jobb :wink:

Szrityi- Hogy állsz a takarítással???Kész lett a másik szoba??

Bri- Nem jöttél tegnap! :roll:

Vanili- Ez szuppper :D :D :D Gratula ehez a jó eredményhez, tudtam én, hogy minden redben lesz, annyira örülök nektek :D Ha nem vagy még lelkileg felkészülve akkor még várj a beültivel mindenképp :!:

Suzy- Virágok el lettek ültetve, de estére behoztuk őket, mert akkor még hideg van :wink: Mostr már én is kímélő üzemmódra kapcsoltam, mert tegnap kicsit besz@rtam :?

Ranita- Annyira jó, hogy jöttél, nagyon hiányoltunk :wink: Szerintem ez szuper, hogy egy új melót találtál :D Így tényleg gyorsabban elfog telni az idő és nem lesz időd gondolkodni, nagyon jót fog tenni a környezetváltozás, talán még egy spontán babát is :wink:

Gabi- Így van, ezek édes tünetek ilyenkor :D Én egyiket sem bánom, ha tudom, hogy azt jelzik, hogy jól van a kismanó odabent :D

Hát Lányok ma nagyon rossz délelőttöm volt, nagyon összevesztem a legjobb barátnőmmel, akivel eddig még soha és egy jó nagy baromságon, kész voltam :shock: Most már békülgetünk, de nagyon szar érzés volt, legalább 300 volt a vérnyomim, ami most baromira nem kéne :? ....Ma vendégeink jönnek és holnap is, így csak hétfőn tudok jönni legközelebb szerintem!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

vanili :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veled és a pároddal is :wink:

Remélem, hogy jól vagytok :wink:

Kitartok, mert amit szeretnék azt el akarom érni mindenáron :D
Április közepén telik le az egy hónap, akkor megyek ujabb vv-re TSH-t nézetni.

Ranita :!:

Gratulálok az uj melóhelyhez :!:

Meglásd a nyár elrohan és utána ujult erővel indulhatsz a következő lombikra, amely sikerülni fog :!:

Nagyon vigyázz Magadra és a babára is :!:
Helyes, hogy a párod eltiltott a kemény melótól pihenj és élvezd a kismamaságot :wink:

Örülök, hogy békülőfélben vagy a barátnőddel, ne idegeskedj Neked nem szabad :!:

Érezzétek Magatokat jól a hétvégén :wink:

Puszi Mindekinek :!:
Vendég

sziasztok!

Ranita, de örülök hogy itt vagy végre! És főleg annak, hogy sokkal jobban vagy. A munkáról lehet bővebben tudni, mit csinálsz amjd?

Suzy, te hányadik napot teszteltél előszőr, úgy gondoltam, hogy megrepedt a tüsződ, mert én fogalmam nincs mikor teszteljek?

Ancsi, ne idegeskedj kérlek az nem tesz jót.

Rólam:
a munka pénzügyi része egyre jobban alakul, kapok egy fix pénzt az irodai melóra és jutalékot az értékesítők után illetve ha én is értékesítek akkor plusz jutalékot, így már sokkal jobban hangzik a dolog, már csak abban bízom, hogy sikerül is mindent megvalósítani, hsizen az a terület amiben még soha nem dolgoztam, máshogy kell beszélni és minden más.

A mellem iszonyatosan feszül.... mondjuk eddig is ez volt, amjd a feszülés elmúlt régebben és megjött. Nagyon remélem most a feszülés megmarad. Semmit nem érzek, talán csak annyit hogy nem vagyok ideges nincs minden percben a gondoloatom azon mi van ha ez sem sikerül, vagyok és kész, persze minden nap eljátszok a gondolattal hogy most igenis sikerült.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gyancsi
Nem is szabad sokat dolgozni, elég Neked az a meló, ami most még van, pihizzél és várjátok a vendégeket, érezzétek jól magatokat :!: :wink:
Nyugodj meg és próbáljátok megbeszélni a nézeteltéréseket, neked most a legfőbb a nyugi :!:

Angyli
Reméljük akkor már sokkal jobb lesz a TSH-d, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
27. cn-en azaz 8.DPO-n teszteltem először (HCG-vel), utána meg egyfolytában :!: :wink: akkor nagyon halvány volt, de utána erősödött :!: :wink: szívből kívánom, hogy sikerüljön és pozi legyen a teszted+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én már biztosan csinálnék, megnézném a repesztő ki ment-e már a szervezetemből :!: :roll:
Ez jó hír, ügyi vagy, további sok sikert a munkádhoz
:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, nincs valami sok tesztem és most nem is tudok rendelni a netről mert nem bizti, hogy ideérne. De oké akkor valamikor a jövőhét vége felé már tesztelhetek.
Köszi

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: