A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond

A pulykát meghagyom Hgabinak :D

Abban bízom hogy jön? a jobb idő és egyre kevesebb ruha kell.
Vendég

sillia! :)

Nem akarom védeni, de honnan tudta volna, hogy meglepi készül? :roll:
(Az, hogy együtt étkezés mint olyan, nem tudom kinél mennyire van jelen :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sillia: általában késni szokott a megbeszélthez képest, és ugyebár meglepinek készült.....

Bond: vigasztalt, de nem úgy.... :roll: :lol:
Aranyos volt, azt mondta, ebből is látszik, mennyire szeretem, mert annyira elkeseredtem, hogy nem sikerült a meglepim.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="hendegabi"]S írta:hendegabiillia: általában késni szokott a megbeszélthez képest, és ugyebár meglepinek készült.....

Bond: vigasztalt, de nem úgy.... :roll: :lol:
Aranyos volt, azt mondta, ebből is látszik, mennyire szeretem, mert annyira elkeseredtem, hogy nem sikerült a meglepim.

Meglepi is lett belőle. Csak te lepődtél meg, és nem ő. :roll: :lol:

Tényleg nagyon szeretheted, mert egy névnap alkalmából én nem rittyentenék össze ennyi mindent :roll: :roll: . (Már amennyiben főznék, ugye. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Kisnyúl legyek, ha én Hugit látom benne! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hoztam pár "jövőképet" a teljesség igénye nélkül: :D

Lóciról:
Kép

Manóról:
Kép

Hugiról:
Kép

Hangiról:
Kép

Botondról:
Kép

És Mironról:
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Először azzal indítanék::ROSSZAK VAGYTOK! :twisted:
Egyre jobban vágyom én is az utánpótlásra!!!(kistesó)

Hendegabi:Készen voltam a képektől! :lol: :lol: :lol:
Nekem a kutyus összefirkálós jött be a legjobban! :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

hendegabi! :)

És amúgy jól vagy? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nóciékból mi lesz? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

H. Gabi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem Hugi tetszik :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

TAlán már senki nem emlékszik ránk, talán pofátlanság, hogy ennyi idő után írok, de néha szoktam jönni képeket nézegetni (gyönyörűen fejlődik minden baba :) ) Néha bele-bele olvasgatok mi van veletek. Olvasom a kistesó témát....

Nálunk is jön, októberben! ;) Nagy kálvária volt, van, haematóma van a baba mellett, kórházban is voltam, de már ürül szépen és már túl is vagyok a 12. héten, már merek árulkodni, remélem nem lesz semmi baj már.

Puszilok mindenkit, néha-néha azért írok nektek, ha megengeditek, úgy félévente.
:lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Olyannyira nem emlékszünk, hogy hiányolni is szoktunk. :roll: :roll: :roll:

Jajdejójajdejójajdejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! Haematóma hess messzire, baba nőj nagyra! :wink:
Gyere csak bátran mesélni, sőt! :wink: Drukk nektek! :wink:
Tudjátok már, hogy mi lesz a neve? Esetleg Mirjam? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.25 20:35-kor.

Kép
Kép
200907?

Tabati!!!!!!!!!!! Hogy kérdezhetsz ilyent???? Persze, hogy emlékszünk rád, és hiányoltunk!

Nagy-nagy gratula az új kicsibabának! Lehet már tudni, hogy kislány lesz-e. Bár, ha jól emlékszem, te voltál, aki Noénál sem akarta tudni, hogy mi lesz a baba neme.
Haematoma: :x . De örülök, hogy javul a helyzet. Most már biztos minden rendben lesz!
Hozhatnál képet Noéról!

És gyere gyakrabban!

Kép
Kép]
hendegabi

H.Gabi

Nagyoooooon mókásak a képek :D :D :D :D :D :D

tabati:
Nahát, már úton is van a hugi... :) Detökjóóó! :wink:

bertina

Bond: hogy az én lányaimból mi lesz?????????????

Talán kertész?????
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

HGAbi,
kész vagyok a képektől!!!
Sztorik jók! Lassan konkurenciára számíthatnak a Manó sztorik!

Tabati,
óriási gratula!!!!!!!!

Sillia,
Lócit még mindíg megzabálom!
Cici: nálunk is néha nézegeti, egy ujjal pöckölgeti, néha rendesen zavarba jövök :oops:

Boo,
sport:-)) mi is nemrég üzemeltük be, és ugyancsak nagy sikert aratott!
Kicsifiam peckesen ült benne, és nagyon nézelődött, imádta!

Bond,
elsőre a dévényezés jobban bejött. A mozgásosnál az volt a baj, hogy a hiszti miatt nem csinált semmit (pl kúszás, talicskázás). A dévénynél pedig jobban rá van kényszerítve.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tabati: Szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: Hozol majd képeket? Pocakosat, még pocakosabbat, ultrahangosat, és megszületőset? :D Persze, Noésat is szeretnék látni.... :D
Most is meglepi lesz a baba neme? :D

Kép
agi125r

Ja,
ma unokatesóméknál voltunk világvégén Budafokon, van egy kisfia, pont egy évvel idősebb Nimródnál. Nagyon cukik voltak együtt, kisfiam proaktívan ment Bencéhez játszani!
Hazafelé megadugó volt, a 30 perces utat 2 óra alatt tettük meg!!! :shock: :shock:
ti hogy kezelitek le ha sarjatok a hátsó ülésen ordít, nektek meg vezetnetek kell?
Próbáltam cumit, pulcsit levenni, megitatni, énekelni, mobillal lekötni -ált ez a mindentvivő, de most nem. Viszont bejött a uene felhangosítása
:shock:
szegényem 40 percet ordított, majd szundizott másik 40et... De megszakadt a szívem, olyan szar volt a tehetetlenség!

KépKép

KépKép
kispocok13

Mi ma voltunk méricskén, a 8 hós adatok:
7900 g
72 cm

Mellékesen van egy kis vírusos törökgyuszi kezdetleges stádiumban, Panadolt és Cebiont kapott rá Kata, szerencsére antibiotikum még nem kell, időben el lett csípve :D
Ma a doktornéniéknek is megmutatta a legújabb tudományát: búcsúzáskor pá- pát intett :)

Kép
agi125r

Tabati

Gratula a kistesóhoz.

H. Gabi

Nagyon cuki a kertész-tesós kép :P .

Sillia

Lóci is aranyos kispasi :P .

Kép
Kép
orsi777

Ági

Minél hamarabbi gyógyulást Katának.
Pápához gratula.
Ma hintázás közben , mikor közeledett hozzám Odi, mondtam neki, hogy pacsi, és összecsaptuk a tenyerünket.
Este vacsi közben már pacsizott magától, és hihetetlenül élvezte, hogy tudja. Ilyen könnyen még nem tanult meg semmit ez a kis bestia :lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.03.25 21:38-kor.

Kép
Kép
orsi777

Igen, valóban esélyesnek tűnik a dolog. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi Nóci jele az oviban? Gereblye? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

cseresznye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati!
Gratulálok!!! Gyere sűrűbben, ha tudsz! :wink:

H.Gabi!
Nagyon találóak a képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lányok meg cukorpofák! :wink:

Csomagom érkezett ma... a Libero kárpótlásul küldött egy megapack csomag pelust, mert nagyon-nagyon sajnálják, hogy bosszúságot okoztak nekem a rossz pelenkákkal. :D
Szóval ha valaki ilyet tapasztal, akkor egy minta pelust kell küldeni a Libero címére a gyártási kóddal együtt. :wink:

Katának jobbulást! :wink:

Sillia!
Lócinak még a szeme se áll jól, igazi csibész! :D :D

Mi is egész nap jövünk-megyünk Petrával, olyan szép idő van. Estére el is fárad szegénykém. :wink:
Voltunk bent a munkahelyemen ma is, május 3-án megyek dolgozni. :cry: :cry:

Kép
katy76

Katy: szuper, hogy kárpótoltak!
Munka: :(

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Bond! Megpróbálok több infót megosztani magunkról, és Ronmay: hozok képet is. :lol:
Nyuszi és Hendegabi köszönjük a dícséreteket :lol:

Jól esik, hogy hiányoltok, de annyira el vagyunk havazva mostanában, hogy esélyét nem látom annak, hogy rendszeresen írjak. De azért igyekszem többször jönni.

Szóval rólunk:
Elkezdtünk itthon is rendszeresen babausziba járni, amit Jázmin imád. Ezért is döntöttem úgy, hogy egyenlőre ez lesz a heti 1x-i fix babás szocializálódós programunk, ráadásul miénkapa is velünk tud tartani, így közös családi elfoglaltság lesz.

Jázmin rengeteget dumál, kedvence a BebaBaba.

http://www.youtube.com/watch?v=HDOnkGGmdPA

Szerencsére nem kapta el tőlem a betegséget, én pedig meggyógyultam. Magas lázzal vergődtem majd 3 napot.Persze szombat éjjel kezdődött amikor egyedül voltam itthon Jázminnal és a vasárnap éjjelt is megnyertem :roll: :shock: De a lényeg, hogy túl vagyok rajta.

Voltunk tanácsadáson és nagyon meglepődtünk, mert Bogyó az elmúlt 1 hónapban fogyott 60 gr-ot. Dokinéni nagyon számonkérő volt, hogy mit rontottam el. Elég szarul éreztem magam, de aztán rájöttem, hogy semmi extrát nem vétettem, mert rendesen etettem a gyerekem, csak nem elég neki a tápérték. Így most esténként kap plusz tejpépet, és a joghurtot, túrót, sajtot, májat be kell vezetni az étkezésébe. Majd 3 hét múlva megyünk méreckedni. Kíváncsi vagyok mi lesz :shock: :roll:

Végül pár kép...
Kicsit komoly az olvasmány...
Kép

Kép

Kép
A sapit kaptuk. :-)
Kép
Pussszz
Kép
Mit mondasz??
Kép
Vendég

Boo és Bond

Most találtam a citros címemen egy levelet aminek ti is címzettjei voltatok, a levél címe: elég öreg vagy hozzá?
Gondolom valami kérdezgetős teszt de semmilyen mellékletet nem találtam a levélben.
Pedig érdekelne a dolog :)
Ja, a levél több mint egy hónapos, kb. ilyen gyakorisággal nézem meg a citromailos fiókomat...
Nem az van használatban hanem a gmailos.
Vendég

Megtaláltam az eredeti üzit :oops:
Akkor most elkezdem felismerni a mesefigurákat :)
Vendég

Nekem csak 27 sikerült.

Akkor most vagy ennyire fiatal vagyok vagy már ennyire szenilis
:roll:
Vendég

Norka

Jázmin egyre szebb!

Úszósapi :lol: :lol: :lol: :lol:

Láttam a videón hogy beremeg Jázmin kezecskéje, ezt Lőrinc is sokáig csinálta. De nála már elmúlt. Amikor nagyon dühös vagy nagyon akar valamit és nem kapja meg (nem éri el) akkor még előfordul.
Vendég

Tegnapelőtt jöttünk kifelé a Tesco-ból amikor megláttam egy pici fiút és hirtelen azt hittem Miron az. Totál úgy nézett ki. Rápillantottam az anyukájára...hiszen ez Boo !! :shock:

Aztán forogtak csikorgtak egy ideig a kerekek a fejemben, hogy:

1. Mit keresnének ők itt?
2. A kisfiú egy év körüli volt kézenfogva tipegett.

Tehát mégsem ők.

De komolyan mondom, egy pillanatra biztos voltam bennne!
Vendég

Kép Kép
Vendég

[quote="sillia"]T írta:silliaegnapelőtt jöttünk kifelé a Tesco-ból amikor megláttam egy pici fiút és hirtelen azt hittem Miron az. Totál úgy nézett ki. Rápillantottam az anyukájára...hiszen ez Boo !! :shock:

Aztán forogtak csikorgtak egy ideig a kerekek a fejemben, hogy:

1. Mit keresnének ők itt?
2. A kisfiú egy év körüli volt kézenfogva tipegett.

Tehát mégsem ők.

De komolyan mondom, egy pillanatra biztos voltam bennne!

[quote="sillia"]N írta:silliaekem csak 27 sikerült.

Akkor most vagy ennyire fiatal vagyok vagy már ennyire szenilis
:roll:

Ezek után nem kérdéses.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Köszi :) :) :twisted: :twisted:

Számítottam rád...
Vendég

Sillia : nagyon ügyes már Lóci !!4

Továbbá minden baba ügyes , szép, tüneményes és elnézést, hogy ezer éve nem voltam és most sem reagálok szinte semmire, de a megőrülés határán vagyok éppen. Ezennel Ancsurti és mindenki, akinek 5 percnél többet ordított már a gyereke LE A KALAPPAL ELŐTTETEK !!! Zsombinak az elmúlt héten 4 felső foga jött ki (nem teljesen még csak a végei látszanak) , ebből a 2 középső már próbálkozik kibújni egy ideje, de most, hogy a mellettük lévőek útnak indultak, ők sem maradhattak le. Továbbá az alsó 2 mellé is megindult még 2. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :? :? :?

Nem ordít egyfolytában , de mikor igen, akkor nagyon. A legfőbb gondom az az, hogy nem eszik. Mostmár több , mint egy hete nem akar semmi kanalas kaját enni.Tegnap sikerült beletömnöm 50gr körüli tejpépet, aztán még ma reggelire egy szép adagot, banánnal. Az én jól és szépen evő Kisfiam , már akkor ordít, amikor meglátja Anyáját a kanállal. Próbáltam már más színű kanállal is, de szerintem a kajálás során bizergálódik az ínye , ami nagyon fájhat neki. Volt már véres jelenet is : tegnap véres volt az ínye, valamelyik fogacska épp meglátta a napvilágot. Most az ágyában nyűglődik, dünnyög, néha forgolódik....a sírás már megvolt. A szemét anyja enni akart adni neki, tök finom husis karalábét, de köszönte szépen , egy falatot sem evett belőle. Inni sem akar. :cry: :cry: Mostmár vízzel próbálkozom ( a babatali óta :wink: ), de nem akar inni. Egyetlen tápanyag és folyadék, amit elfogad, amikor már éhes az a tápi , abból akár 250 ml is , de nem hízókúra van , úgyhogy 170-200 között kap. Előtte és utána kanalas kajával próbálkozunk, addig , amíg én felállok és kimegyek a szobából, hogy ne lássa rajtam, hogy ordítani tudnék.

Remélem, hamar vége lesz ennek a fogzásnak , mert én tutira megbolondulok.Tök szar, hogy szenved és nem tudok segíteni. Már mindenféle gyógyszerbiszbaszt meg kenőcsöt kipróbáltunk. Helyzet változatlan. Talán azt kivéve , hogy hulla vagyok. Délután sétálni szoktunk Apával egy hatalmasat.azt nagyon szereti. Tegnap letettünk egy plédet a fűbe, amiről kb. 2 másodperc alatt lekúszott és folytatta útját a fűben, természetesen miután megkóstolta és jól szemügyre vette, hogy mi is az.

Kép
ikoka7

Pikcsörz:

Hugi:

Kép

Ez várt reggel... :D :

Kép

...és ezt virította nemsokra rá. :D :D :D Olyan friss, hogy még szinte meleg. :lol: :lol: :lol:

Kép

Manó:

Bevett póz: kis Vuk :lol: :lol:

Kép
Kép

Tegnap esti fürdés :) :

Kép

(Van anyás is, de azt nem teszem fel. :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Norka: JÁzmin még mindig csodaszép. Azok a szemek!!!!!! :shock: :D :D

Sillia: miért is akarod, hgoy üljön a fiad? Megold ő mindent enélkül is! Nagyon ügyes!!!!! :shock: Azért, ha tehetném, én ezt a fiókhúzogatóst kihagynám Vica tevékenységei közül. 8) :lol: :lol:
Igaz, csak egy hajszálnyival, de fiatalabb vagyok nálad. Egykoron töltöttem én is ezt a mesetesztet (ha arról van szó), kb 50%-os sikerrel. :oops:

Bond: annyira, de annyira hasonlít Hugi Manóra, hogy mindig gondolkodom, nem-e Manó képeit látjuk. Tündéri mindkét gyerkőcöd.
Fürcsis kép a legnyerőbb.
Az alvóshoz hasonló nekünk is van Nóciról, megpróbálom előkeresni.

Kép
Kép]
hendegabi

Kép

Kép

Ezek 2007 áprilisában készültek, tehát Nóci 3,5 éves volt.

Kép
Kép]
hendegabi

Elküldtem Apának is. Reakció: tökre hasonlít Manóra. :shock: :lol: :lol: Ezen felbuzdulva előkerestem a megfelelő képket: amin ugyanabban a ruhában van, illetve amikor elkezdett felállni. Ezeken 9 hónapos.

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

ikoka7! :)

Tippek fogfájós ordítás ellen:

- kenyér csücsök és hasonlók, amik masszírozzák a kis ínyét
- hűtőrágóka. Ezt nagyon komálják, mert jól jegeli. :wink: :D
- ujjra tekert gézzel masszírozás
- borostyán nyaklánc annak aki hisz benne :roll: :lol: :lol:

A véres íny az érdekes, mert olyat még nem hallottam a fogzástól. :roll: :roll: :roll:
Enni meg annyit adj neki, amennyit szívesen fogadna, hagyjad most a hízókúravagysemcímű dolgot. :roll: :roll:

És végül, de nem utolsó sorban vagyél füldugót, és hidd el, hogy ez is elmúlik egyszer. :wink: (Majd lesz helyette más. :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

De mér jó így aludni nekik? :shock: :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

norka81! :)

Nem betegség: :D :D :D :D
Doki néninél szégyenkezés: butaság . :wink: Egészséges, és tudod hogyan kajáztatni.
Babauszi: :D :D :D :D

sillia! :)

Hú, de nem várom már ezt a fiókos időszakot. :? :? Hugi ma már elkezdte tapizni a fogantyúját. :roll: Tanulság: lehetőleg ne fényes legyen. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :?

Nekem 49 lett a 74-ből. Asszem überelek mindenkit. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tabati:szivbol gratulalok!!!Mar olvastam az irasodat egy masik topikban,aggodtam is erted,de jo hogy mar rendben vagytok!!!

Sillia:Ez a Loci gyerek....nem talalok szavakat.....belehuzott rendesen a felfedezesekbe......annyira huncut....amit a szopirol irtal,az Hangira is igaz :wink: Imad szopizni,de szerintem egyenlore ne aggodj azon,hogy milyen lesz majd az elvalasztas,plane ha Te meg nem akarod.Nem biztos hogy olyan nehez lesz,es akkor is raerunk ezen agyalni majd.Most meg normalis ha imadja a cicit :wink: Es ha rendesen fejlodik(ez latszik)akkor a mennyisegek miatt se aggodj a mas kajak teren,mert aztan kamaszkent ugysem gyozod etetni a fiatalembert :wink:
Oltoztetes:passzolom.....nalunk is elofordul,de leginkabb ha bele kell bujni valamibe....es az esti meztelenkedes utani pelusozas az ami nehez,az mar tobbkezes.....
A baratnom kislanyaval is kesz kozelharc az oltozes-pelusozas :roll: meg o sem jott ra mit kene tennie(pedig o mar 18 honapos,es egy tipikus "mintababa"kisfia volt a nagyteso)erre jott Iringo,aki teljesen az ellentetje!!!
(szoval meg barmi lehet,barkinel :wink: )

Norka:orulok hogy jelentkeztel,es tul vagy a betegsegen!Egy tunemeny Jazmin...az az uszosapi :shock: :lol: ...es a dumalas...mintha Hangit hallanam :wink:
Hizas:ne aggodj ezen,nemsokara belehuztok a hizasba is,egyebkent nem latszik rajta :wink:
Az jutott az eszembe,hogy te adsz pl.Jazminnak avokadot?Mert az elegge kaloriadus,tele van mindenfele jo kis tapanyaggal.....mi sem adtunk meg majat,sajtot,turot...mert most lettunk csak 8 hosak,de nemsokara kovetkeznek.....nalunk az avokado szinte elmaradhatatlan reszet kepezi az eteleknek,annyira szereti Hangi.Es nem eszunk am oriasi mennyisegeket(mx.180ml),es meg mielott valaki irna,mert persze az anyatej miatt,ez nem igaz,mert tejem mar csak max.70ml ha van,de nagyon szepen valogatott kombokat adok kukackanak,mar neha 4-5 komponensbol tevodik ossze a napi menuje,es csirkehusi is van benne....majat nehez megbizhatot beszerezni(meg kell rendelni)...es 3x eszik mast,+lefekves elott pici tapszer+cici.....
Na nem is akarok belemenni,nemsokara szepen gyarapodasnak indultok ujra!!!

Ikoka:sajnalom ezt az allapotot,ami most nalatok van....kepzelem milyen nehez....es Zsombinak is!Nalunk szerencsere elmult a nehez idoszak,mondhatni "mintababam"van,bar en utalom ezt a kifejezest....
Fogzunk mi is,en nem adok fajdalomcsillapitot,max.homeos cseppeket,es itt zselek sincsenek.Az ejszakank ma megint szuper volt,bar ejfel tajt felsirt megint......De surubben kapja a cseppeket...es a hutoragokat is.....Bar egyenlore nem ennyire brutal a helyzet,mint nalatok.
Eppen tegnap hozta el pasikam az indian gyogyfuvestol a teakevereket,amit specko a fogzasra kertunk.Hangi nem fogadja el igazan se a vizet,se a teat,ma repalevel probalkoztam...
De!Ezt a teat lefozom,es kis pipettaval beadagolom neki az evokanalnyi teaadagokat...nemsokara lesz a foproba :wink:
A vitaminokat pl.ilyennel adagoljuk,es szepen nyitja a szajat....tehat valoszinuleg bejon :wink:
Ebbol lehet jegkockakat is kesziteni,es odaadni neki egy gezbe/rongyba csomagolva :wink: ,de adhatsz neki simat is.Nem fog megfazni :wink: .......
Es elsosorban TURELEM!!!!Tudom,ismerem,nagyon nehez.....az evesrol annyit,hogy tudom hogy ennie kell,de egyenlore add neki csak azt,amit szivesen elfogad,mert mostmar tud emlekeket fuzni bizonyos dolgokhoz,es csak megutalja az evest,plane ha erzi hogy anya picit merges ra....
Es menj ki a szobabol,fuss :wink: egy kort,vagy igyal egy teat,halgass radiot,ha nagyon nem birod....en sort ittam akkoriban...de pusztan a tejkepzes miatt :wink:
Nekem is sokan irtak,nyugi,ez is elmulik egyszer!!!!Es lam,nalunk 5 honapig tartott a horror allapot,de szo szerint,es huss,elmult....azota mindenki csak dicseri Hangit,barhova is megyunk.....mert nyitott,baratkozos......Veget fog ez is erni nalatok is!!!!

Hendegabi:meglepi :roll: :roll: ugyes vagy hogy tudtal keszulni.....nalunk pasikamnak lesz a szulinapja holnap....egyenlore csak egy tortaval szeretnek keszulni,jo lenne ha osszejonne.....
A kepeken besz@rtam a rohogestol(jovokepek)!!!!
Nocinak is van alvastechnikaja :lol: :lol:

Bond:Hugi naggyon szuperul nyomja :shock: :D :lol: Es olyan mintha klonoztak volna oket!!!A fule Huginak teljesen normalis a kepek alapjan...
Mano alvas:edes!!!

Most ezek jutottak az eszembe.......megyek altatni 8)

Kép
Kép
ancsurti

Huuuuu Conversano!!!Bocsi,privi megy nemsokara,csak elhavazodtam a napokban :wink: :wink: !!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ikoka:elfelejtettem irni,hogyha gondolod,leirom a gyogytea osszetevoit,tudnal kevertetni Zsombinak......
Nagyon jo es bejovos teakat keszitenek nekunk,merem ajanlani :wink:
Jelenleg 10 fele teakaverekunk van itthon toluk......most szeretnek vegre mar valami jo tarolot szerezni a szamukra....

Kép
Kép
ancsurti

Egy kis ismerteto az avokadorol,mennyi ertekes vitamint es asvanyi anyagot tartalmaz,felhivnam a figyelmet a II. bekezdesre!
http://www.terebess.hu/tiszaorveny/zoldseg/avokado.html

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Eloszor is Tabati hatalmas gratula a kistesohoz. Mostmar biztos minden rendben lesz. Egeszseges es boldog baba varast kivanok!
Noerol hozhatnal kepeket.

Mi amiota vissza jottunk megint nagyon sz@rul alszunk. Egy ejszaka van hogy 3x4x is kelunk. Mar kezdek besokallni tole. Raadasul napkozben sem nagyon alszik a Dragam. En nem is ertem, hogy akkor mitol van ennyi energiaja. Tegnap is meg este 10-kor rajtunk ugralt. Kulonben egy edes, aranypofi kis tunemeny. Imadom! Barcsak nekem is lenne ennyi energiam.

H.Gabi:
Nagyon jok a jovokepek. Nekem is a Hugis tetszik a legjobban.
Lanykaid nagyon aranyosak... es az az alvasi poz? :D
Kar, hogy nem ugy sikerult a meglepid ahogy szeretted volna. :(

Norka:
Jazmin gyonyoruseges! :) Nagyon edesen beszelget a babajahoz.

Sillia:
Latom Te sem unatkozol mar Loci mellett. :shock: Meg szerencse, hogy nalunk nincs a nappaliban olyan fiok amit kitudna nyitni. De rendszerint a konyhabol vagy az asztal alol szedem ossze a Kisasszonyt. A tiltott dolgok persze Nala is nagy favoritok.
Loci nagyon helyes kissrac.

Agi:
Gratula a "papahoz" es gyogyuljatok meg hamar!

Orsi:
Odett nagyon szepen es gyorsan tanul. :shock: Gartula a pacsihoz. Azt mar mi is tudjuk csinalni neha.

Katy:
Eljen a karpotlas pelenka. Ugyi voltal. Remelhetoleg ezek nem lesznek selejtesek. :x
Kar hogy mar vissza kell menned ilyen koran dolgozni. :(

Ikoka:
Sajnalom, hogy igy szenvedtek a fogzastol. Nem semmi mennyisegu foga jon egyszerre Zsombornak. :shock: :shock:

Bond:
A kis lurkoid igazan nagyon helyesek. Huginak gratula a felallashoz! :D

Kép
Kép
bucus80

Szivemszottya szunyal 8) 8) 8) 8)

Az ebedkeje keszuloben,en most nyammogok a polentamon,es van meg fincsi levesem...

Bucus:Lottus is fogzik??Bar ez hulye kerdes,mert ilyenkor javaban azt nyomjak...de lehetseges nalatok is a mozgasfejlodes miatt van ez....sajnalom....probalj meg akkor pihenni,mikor alszik egy piciket...
Tegnap Hanga is 10-kor birt elaludni,addig kaszinozott,feszengett...de cserebe 6-ig szunditott,akkor evett picit,majd aludt meg 1/2 9ig 8) 8) 8)

En eppen tegnap szereltem fel a konyhaszekenyekre biztonsagi nyitasgatlot...vagy mi is a neve,a hutore is :lol: ,egy-ket dolgot megint atpakoltam...fiokok nincsenek szerencsere,csak magasan,es a pelenkazo aljan,amiben a mi fehernemuink vannak....azokat nem konnyu nyitni/csukni...A viragcserepekben a viragfoldet en kavicsokkal takarom be,hogy a macsekok ne kaparjak a foldet....de hat most Kukacka miatt el kellett tennem oket,mert oriasi veszelyforras a kavics szopogatas....nagyjabol biztonsagos lett a lakas,meg egy tv allvanyt kell vennunk,mert a mostani az nem az,es labilis,plusz a konyhaba kene meg par tarolo,hogy ne legyenek elol a teak,pelyhek.....

Sajnos a jovoheten van az utolso babas foglalkozasunk.....keresnem kell valamit helyette.....A joga az szuper volt tegnap.Makim folyamatosan mosolyt csal az emberek arcara,annyira kis baratkozos,szereti ha mindenki ot figyeli,megy bazseval minden gyerekkel/felnottel,kurjongat,magyaraz.....
Tegnap megkapta az elso fogkefejet :lol: :lol: :lol: bar meg fogunk egyse :lol: :lol: de edesen a szajaba teszi,hasznalja :wink: elvezi ha dorzsizem vele az inyet.....Apukaja hozta....malackas :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

katy76! :)

Pelus: :D :D :D :D
Munka: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti:
Az a baj, hogy napkozben sem alszik. Max fel orakat. Annyiert nekem nincs ertelme lefekudnom. Meghat akkor lenne mas tenni valom is...
Szerintem a haza utazas tett be Neki megint. Meg arra is gondoltam, hogy esetleg nem eleg laktato mar a tejem, viszont mast nem nagyon eszik csak max 50 ml-ket azt se mindig. :(
Lottusnak 2 foga van eddig, az is lehet hogy a felso fogacskak a ludasok, de inkabb az elobbiek. Azert koszi. :wink:

Kép
Kép
bucus80

Bond: nem tudom, miért szeretnek így feküdni. Pedig Nóci ált. hason v. oldalt alszik el, de figyelemre méltó pozitúrákat bírnak felvenni.

Mindenkinek köszi a képdícséretet, Mironról hoztam még egyet, miután a mama vigyázott rá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Még az előzőhöz: mint boo anyósa, nálunk anyám is megkínálta Vicát. Nálunk kívülről diós-cukros kürtős kaláccsal. Igyekeztem finoman szólni, hogy ugyanmár, nem kéne, de amikor elfordultam, a szemüvegem le volt csúszva, kezem meg dzsuvás volt, ezért hülyén mozdultam, hogy megigazítsam, és láttam, hogy megint dugiszálta neki a szájához, aztán elkapta, meg nevetett, mikor látta, hogy láttam. Azt hiszi velem "baltázik ki", mint gondolom boo anyósa is. Aztán ha a gyereknek fáj a hasa, kiütése van, netán kialakul valami allergia, akkor biztosnemattólvan, és sápítoznak, meg magukat sajnáltatják, hogy nekik mennyit kell aggódni az unokájukért. :x

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: