Sziasztok!
Tabati:szivbol gratulalok!!!Mar olvastam az irasodat egy masik topikban,aggodtam is erted,de jo hogy mar rendben vagytok!!!
Sillia:Ez a Loci gyerek....nem talalok szavakat.....belehuzott rendesen a felfedezesekbe......annyira huncut....amit a szopirol irtal,az Hangira is igaz

Imad szopizni,de szerintem egyenlore ne aggodj azon,hogy milyen lesz majd az elvalasztas,plane ha Te meg nem akarod.Nem biztos hogy olyan nehez lesz,es akkor is raerunk ezen agyalni majd.Most meg normalis ha imadja a cicit

Es ha rendesen fejlodik(ez latszik)akkor a mennyisegek miatt se aggodj a mas kajak teren,mert aztan kamaszkent ugysem gyozod etetni a fiatalembert
Oltoztetes:passzolom.....nalunk is elofordul,de leginkabb ha bele kell bujni valamibe....es az esti meztelenkedes utani pelusozas az ami nehez,az mar tobbkezes.....
A baratnom kislanyaval is kesz kozelharc az oltozes-pelusozas

meg o sem jott ra mit kene tennie(pedig o mar 18 honapos,es egy tipikus "mintababa"kisfia volt a nagyteso)erre jott Iringo,aki teljesen az ellentetje!!!
(szoval meg barmi lehet,barkinel

)
Norka:orulok hogy jelentkeztel,es tul vagy a betegsegen!Egy tunemeny Jazmin...az az uszosapi

...es a dumalas...mintha Hangit hallanam
Hizas:ne aggodj ezen,nemsokara belehuztok a hizasba is,egyebkent nem latszik rajta
Az jutott az eszembe,hogy te adsz pl.Jazminnak avokadot?Mert az elegge kaloriadus,tele van mindenfele jo kis tapanyaggal.....mi sem adtunk meg majat,sajtot,turot...mert most lettunk csak 8 hosak,de nemsokara kovetkeznek.....nalunk az avokado szinte elmaradhatatlan reszet kepezi az eteleknek,annyira szereti Hangi.Es nem eszunk am oriasi mennyisegeket(mx.180ml),es meg mielott valaki irna,mert persze az anyatej miatt,ez nem igaz,mert tejem mar csak max.70ml ha van,de nagyon szepen valogatott kombokat adok kukackanak,mar neha 4-5 komponensbol tevodik ossze a napi menuje,es csirkehusi is van benne....majat nehez megbizhatot beszerezni(meg kell rendelni)...es 3x eszik mast,+lefekves elott pici tapszer+cici.....
Na nem is akarok belemenni,nemsokara szepen gyarapodasnak indultok ujra!!!
Ikoka:sajnalom ezt az allapotot,ami most nalatok van....kepzelem milyen nehez....es Zsombinak is!Nalunk szerencsere elmult a nehez idoszak,mondhatni "mintababam"van,bar en utalom ezt a kifejezest....
Fogzunk mi is,en nem adok fajdalomcsillapitot,max.homeos cseppeket,es itt zselek sincsenek.Az ejszakank ma megint szuper volt,bar ejfel tajt felsirt megint......De surubben kapja a cseppeket...es a hutoragokat is.....Bar egyenlore nem ennyire brutal a helyzet,mint nalatok.
Eppen tegnap hozta el pasikam az indian gyogyfuvestol a teakevereket,amit specko a fogzasra kertunk.Hangi nem fogadja el igazan se a vizet,se a teat,ma repalevel probalkoztam...
De!Ezt a teat lefozom,es kis pipettaval beadagolom neki az evokanalnyi teaadagokat...nemsokara lesz a foproba
A vitaminokat pl.ilyennel adagoljuk,es szepen nyitja a szajat....tehat valoszinuleg bejon
Ebbol lehet jegkockakat is kesziteni,es odaadni neki egy gezbe/rongyba csomagolva

,de adhatsz neki simat is.Nem fog megfazni

.......
Es elsosorban TURELEM!!!!Tudom,ismerem,nagyon nehez.....az evesrol annyit,hogy tudom hogy ennie kell,de egyenlore add neki csak azt,amit szivesen elfogad,mert mostmar tud emlekeket fuzni bizonyos dolgokhoz,es csak megutalja az evest,plane ha erzi hogy anya picit merges ra....
Es menj ki a szobabol,fuss

egy kort,vagy igyal egy teat,halgass radiot,ha nagyon nem birod....en sort ittam akkoriban...de pusztan a tejkepzes miatt
Nekem is sokan irtak,nyugi,ez is elmulik egyszer!!!!Es lam,nalunk 5 honapig tartott a horror allapot,de szo szerint,es huss,elmult....azota mindenki csak dicseri Hangit,barhova is megyunk.....mert nyitott,baratkozos......Veget fog ez is erni nalatok is!!!!
Hendegabi:meglepi

ugyes vagy hogy tudtal keszulni.....nalunk pasikamnak lesz a szulinapja holnap....egyenlore csak egy tortaval szeretnek keszulni,jo lenne ha osszejonne.....
A kepeken besz@rtam a rohogestol(jovokepek)!!!!
Nocinak is van alvastechnikaja
Bond:Hugi naggyon szuperul nyomja

Es olyan mintha klonoztak volna oket!!!A fule Huginak teljesen normalis a kepek alapjan...
Mano alvas:edes!!!
Most ezek jutottak az eszembe.......megyek altatni