Sziasztok,
most hogy jó idő van nem lehet bekönyörögni a leányzót. Főzni is úgy főzök, hogy közben a hintában ül, és percenként rohangálok ki lökdösni. De így legalább haladok.
Kedden voltam Sztk-ban 12 hetesen. A doki tök normális volt, viszont nagyon idegesítő volt, hogy 1 órán keresztül senkit sem hívtak uh-ra. Mármint nem a sorszámos hívóval, hanem csak név szerint. Utána már beindult és 1/2 órán belül bekerültem. A nyaki redő 1,7 mm, a picúr pedig 63,2 mm.

A doki elmondta az adatokat a nővérnek, majd amikor végzett, odaforult hozzám és mondta, hogy minden rendben van a babával. Nagyon jólesett. Eddig csak egyszer voltam sztk-s rendelésen, még a Brigivel, akkor is csak AFP-re kellett beutaló, de a doki tök pipa volt, a nővérnek mondta az adatokat, engem meg leszidott, hogy rosszkor jöttem, mármint későn. Pedig a magándoki mondta, hogy mikor csináltassam az AFP-t.

Szóval ez a doki tök normális volt és láttam a babát is a nagy kivetítőn. Képem most nincs, de nagyon édes emberi formája van már.

Nekem is vettek vért, kb 1 1/2 hét múlva lesz meg az eredmény.
Tavasziszél, igazad volt a lepénnyel kapcsolatban. Elolvastam a cikket.

A doki most az uh-on már hátsó fali lepényt mondott.
Nukada, remélem Réka már jobban van. Te jobban vagy?
Cherryke, üdv közöttünk! Szerintem sincs semmi gond azzal, hogy elmúltam a rosszullétek. Mók is pont most írta, hogy már nem nagyon vannak tünetei.
Sissy, akkor másik szülésznő keresel?
Mók, téged vállal a dokinőd?
Dinuci, nyugi, nem fog éhen halni.

Annyi eszik mindegyik gyerek ami feltétlen kell nekik! Brigi mostanában kakaón él. Reggel és este a szendvics helyett csak zöldséget eszik.

De legalabb szereti.
Lynn, az uszoda elvileg mehet, ahogy a többiek is írták, jó annak aki nyilvánosan le mer vetkőzni. Én a nagy fehér bálna már nem!
Kata16, örülök, hogy jó lett a 12 hetes uh-d.
A hasas témához, nekem már eléggé látszik. Brigivel 12 hetesen még alig látszott. Akkor azért vékonyabb voltam.
Ma délután lemegyünk az oviba a BB-vel, mert bemutakozó lesz a szülőknek és a csöppöknek. Beíratni még nem fogom, úgy tervezem otthon marad velem egy ideig és a picivel. De azért megnézzük milyen is az ovi.