A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Helló!

Vindo jól bírtad :wink: Dobj egy képet az akváriumodról,ha fényképezed Rugót :roll:

Én sem szoktam így kifőzni Móni,csak mosógépbe bedobom ráálítom a legmagasabb fokozatra és kész.. Azt hiszem ez a lustább verzió,na de majd egyszer ráveszem magam így is,de jó nagy edény kell hozzá tuti.. :)

Péntek óta napközben nem rakok pelust Domira.Hát eleinte elég sűrűn cseréltem a harisnyát,meg a bugyit,de hát annyi van Beniről,hogy simán elég volt egy napra. Most már kezd szólni igaz még becsurog így is. Viszont élvezi,hogy nincs pelus!

Amin kiakadtam tegnap,de nagyon,hogy két hete a dédinél mikor délben aludt Domi,mosható nadrágpelust raktam fel rá,szóltam neki,hogy az meg minden.Erre tegnap eszembe jutott,hogy hoppá hol is van biztos dédi kimosta,mert már volt így,mondom azt rakjuk fel déli alvásnál,milyen jó lesz.Kérdem,hogy hol van elraktad? Áhh nem kidobtam!!!!Azt hittem rosszul hallok..Mondom de az mosható volt! Erre ő hát akkor is kidobta,DE miért?? Nem tudja,de még ő volt felháborodva,hogy számon kértem tőle!!! Nem hagy ki a feje,hogy azért tette volna,most inkább arra gondolok,hogy az előkertben ahol minden nől,ahogy akar ott szanáltam és jól megmetszettünk egy bokrot,ami a bejáróban van és ezért dühös volt.Ezt kaptuk érte..De tényleg a ház előtti kiskert olyan csúnya minden szana szét nől ki a földből,és a ha elvirágoznak,akkor fél nyáron gazosan van.Egyedül ez a nagy bokor a bejárat mellett meg egy két helyen a rózsa tő ,azt ennyi.Rendbe akarjuk tenni,hogy kinézzen valahogy,persze egy két virágot nem tudok megmenteni,de ez van...Borzasztó....

Megnézem a képeket odaát.. :)
varga tünde

Jó reggelt :D !
ÉLETJEL!!!
Megvagyunk, a múlt héten éjszakás voltam, nagyon be sem kapcsoltam a gépet, és szerintem ez volt a leghosszabb időszak, hogy nem olvastalak Benneteket :? . Bezzeg a fiúk bekaptak valami jó kis vírust ( gépre), várom a kollégámat, hogy leírtsa 8) .

Köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok :D .

Irina drága, utólag is boldog szülinapot kívánok!

Továbbá minden ünneplőnek és betegeskedőnek sok puszit küldünk!

Gyerekeim jól vannak, élvezték a hétvégén a jó időt, Pankának most vittem el a kis pótkerekes bicajt a szerelőhöz rendbekapatni, mert tegnap egész nap tolatta magát Bencével (lánc leesve, fék rossz, pótkerék nincs meg). Délutánra készen lesz :D .

Partykról sok képet kérünk, mi még egyenlőre nem tudunk részt venni, talán májustól :roll: .

A héten délutános vagyok próbálok kicsit jönni :oops: .
dettyk

Sziasztok :!:

Heni, hogy vannak a fiúk?

Dettyk, és milyen az éjszakai műszak? Fárasztó?
Hánytól hányig alszol ilyenkor?

Tünde, biztos, hogy azért dobta ki? Akkor van benne egy kis rosszindulat :roll:

Rólunk:
Este filmet néztünk. Én kinéztem korábban egyet, de amíg altattam, G. ellenőrizte, és hát rájött, hogy rossz a fájl, amit letöltöttünk. Elindított hát ő egy letöltést.
Na, hát nem volt egy Oscar-díjas alkotás :shock:
J. Statham volt benne, Sense, Te jutottál eszembe :wink:

Rugónak már semmi baja. Reggel kilencig aludt, de elég álmos még most is. Rájöttem, hogy a kis sutyi már ügyesen szabályozza, hogy mikor pisil. Ha áll a kádban, és mondom neki, hogy vajon tud-e pisilni, akkor összpontosít, és pisil is :shock:

De sem wc-szűkítő, sem a bili nem jön be neki.

Volt egy érdekes telefonom az éjszaka. Az egyik hallgatóm mata részegen hívott, azt hitte, hogy a csoporttársát hívja. Menjek azonnal bulizni Szoboszlóra, mert Db-ből 10 perc alatt kiérek.
Nagy nehezen letisztáztuk, hogy én oktató vagyok, akkor meg kezit csókolom tanárnő, elnézést, én nem akartam :roll: :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok, bejön-e a pénteki órára :lol:

Mennem kell.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Újra itt! :) Nagyon hiányoztatok ám! Végetért a nagyizás, tegnap már dédiztünk. :wink: Jól éreztük magunkat, és szerencsére megérekezett a tavasz is.
Azért minden nem teljesen szuper, mert 3. napja tiszta nátha vagyok...
Megpróbálok visszaolvasni!

Puszi

Kép
gica1

Sziasztok!
Én is jövök, adok életjelet.
Egyelőre egy oldalt olvastam vissza. De nem adom fel! ;)
Vindo!
Itt röhögök még most is az éjszakai telefonodon. Szegény srác! Milyen zavarban lesz! :lol: :lol: :lol: Már, ha emlékezni fog rá!
És melyik film volt?
Mi most megnéztük a Bombák földjént. Ez ugyan oscar díjas, de egyáltalán nem voltam tőle oda. Kapott vagy 7 oscart talán, de enyhén szólva is túlzás. Szerintem. Az operatőr viszont tuti nagyon jó!

Úgy látom sok beteg van. Botondnak is volt valami nyavajája kb egy hónapja talán. Akkor beszedte az antibiotikumot, de még mindig köhög, hurutosan. Ma újabb kúrát javasolt a doki. :evil: :evil: Havonta antibiotikum! Ez nem lehet igaz! :evil: Lottinak is volt egy kis torokgyulladása, de ő gyorsan túl lett rajta. Ma meg is kapta a Meningitec oltást.
Egyébként jól vagyunk. Nagyon jó, hogy végre eltehettem az overallokat. 2-3 órát minimum kinn vagyunk egy nap. Vagy a kutyával sétálunk, vagy nélküle, vagy motoroznak, vagy homokoznak. Szóval kezdődik a tavasz! :)

Mosás:
Egy hónapja rendeltem mosódiót. Még most tapasztalom ki, hogy milyen. Az biztos, hogy a Lotti által leevett pólókkal semmit nem csinál. Mondjuk ezeket a mosópor sem hozta ki, csak az előáztatás+mosószappanozás. De normál tisztaságú (koszosságú) ruhákhoz remeknek tűnik. Azét mosószódát mindig adok hozzá. Környezetbarát és nem utolsó sorban olcsó. Én 90 fokon soha nem mosok. Szerintem ez annyira sok energia, hogy jobban megéri a konyharuhát kidobni és venni egy újat.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na. Most látom, hogy Lotti folyamatosan egy éves a vonalzón. Majd gyártok egy újat.

Írok magunkról:
Botond beszéde őrületesen felfejlődött. Két éves elmúlt, amikor elkezdett ugye beszélni. Addig csak pár szót használt, azok közül is csak fele volt értelmes. De amint elkezdett beszélni, onnantól fogva korrekt mondatokat mond. Ragoz, minden igeidőd és igemódot használ. Kifejezi az érzéseit. Hatalmas szókincse van, néha csak nézek, hogy honnan tud bizonyos dolgokat. Legalább 15 mondókát/dalt tud önállóan elmondani. És vannak közöttük több versszakosak is. Engedélyt kér, mindent megköszön.
Egyedül levetkőzik, és a - harisnyán kívül - minden ruhadarabot felvesz egyedül.
Mostanában teljesen odáig van a gyerektől. Annyira boldog, amikor valakihez megyünk, vagy valaki van nálunk. Időnként még mindig egy kis lökdösődéssel üti el a vitákat, de már csak ritkán van ez is.
Ugyanakkor most van a dackorszak közepén. Továbbra se nagyon hisztizik. Csak ritkán, és olyankor is könnyen elterelhető. Viszont SÜKET. Vannak olyan napok, amikor megőrülök tőle. Egész egyszerűen meg sem hallja, amit mondok neki. Elmondom ugyanazt normálisan 5x, de semmi. Megvárja, amíg kiabálok. :oops: Másik nap meg olyan, mint egy kisangyaal.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lotti bébi pedig nagyon nagylány már. Mindig azt akarja csinálni, amit Botond. Ebből időnként akadnak közöttük nézeteltérések. :wink: Továbbra is anya és cicifüggő. Idegenek között nehezen oldódik fel. Annyira bújós cica, hogy meg kell zabálni. Nagyon akaratos. És ennek nem rest hangot adni. Kezdi a hisztiket. Biztosa, hogy hamarosan a földhöz fogja csapkodni magát. Nem nagyon lehet elterelni a figyelmét. Szinte csak azt hajlandó megenni, amit egyedül ehet. Kanalazik, villázik, kézzel túr mindent a szájába. Hihetetlen, micsoda kismalac. :D
Ha még lesz időm, és nem kel fel, akkor teszek képeket is.
És vissza is olvasok.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, a Cranck 2-t néztük (ha jól írtam le) :wink:

Aranyosak lehetnek már a gyerekek. Akkor tegyél fel képeket :D Lehet, már meg sem ismerném őket...

Szia Gica :D

Kép
vindolanda

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok
életjel!

csak átfutottam az oldalt!

HEni a fiuk nak ++++++++++gyógyuljanak!
Dettyk: éjszakai műszak :-(
Sense: de édesek lehetnek, nagyon cukik a képeken, jó volt végre oilvasni róltok!!!
Vindo: akkor Rugó meggyógyult? Esti telefon :-)

Mi jól. még mindig betanulok, de élvezem 1-2 körül végzek, csak ne kéne korán kelni..:-(

Emma jól, picit taknyi...

szombaton nagy családi hepaj volt a hármashegyen,ott volt a párom családja ..vagy 30 an. szupi volt

KépKép
kaqk
Debrecen

folyt köv. mennem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde, íme (50 literes, szóval nem nagy cucc). Telefonnal fotóztam, és sötétedik (nem mintha nem lenne villanyunk, csak nem volt felkapcsolva).

Kép

Sense, kis csinos gyerekeid vannak :D

Kaqk, jó munkát :!:

Rángat.

Kép
vindolanda

Estét!

Ölbe Domi...

Ma ebédnél mondogatta megcsípte egy bogár fáj,a szájába mutogatott,rájöttem piros a torka.Remélem nem lesz lázas figyel/getem..Bocsi lenyomta a gom/bot.*

Jó az akvárium ha jól látom olyan a levegőztetőd mint nekem.Tetszenek a kövek.Ne1kem0 most ballon molym van..Vagyis ezek a legtöbbek.. nem tudok írni fötör a gombokért...
varga tünde

Sziasztok, hát Péterke nem teteti mgát betegnek, de úgy veszem észre, hogy hat a stodal, már keveset köhög. Viszont Áron este nyugi volt, lehet a napirend felbomlása is közre jáccik :roll: majd látom holnap.
Neki is adhatok stodalt?

Ma voltunk azért az állatkertben, ahogyan azt megigértük neki, nagyon teccett neki az zsiráf, elefánt, gólya és medve:-) ezek a kedvencei:-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kaqk boldog névnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

majd holnap jövök

jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Móni.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Boldog névnapot!!!

Mesi: Úgy nézki mi is jövünk vasárnap!!!!!!!! :D

Kép

Kép
agica1126

MESI :lol: :lol: ezt csak észre veszed :D

Kép

Kép
agica1126

Hahó!

Mi is életjel. :)

Irina, nagyon szép a lakás! Megnéztem ám a képeket is, nemcsak fejtegettem okosan...
Boldog szülinapot, Isten éltessen utólag is!

Kakq, boldog névnapot!

Heni, fiúknak jobbulást!

Hazajöttünk Mátraházáról, nagyon nem volt könnyű a hétvége... Ráadásul hazafelé elütöttünk egy őzet a kocsi oldalával... Nagyon sokkoló volt...

Most megyek, mejd jövök nappal, remélem.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Péterke már tök jól van, viszont Áron szerintem küzd egy foggal is, meg köhög is, viszont ő szárazan. Én is köhögök már :evil: el sem tudom képzelni hol tudtunk igy megázni. :roll:

Zdori örülök, hogy jó volt a hvge:-) nagy baja lett az autónak? Lejelentettétek?
Tudod nekem Lali is ütött el mostanság, de Szlovákiában, igy mi nem jelentettük be nekik :roll:

Irina azta, de jó a lakás!!!!!! Szuper, hogy van hall rész, meg különálló a konyha. Biztosan jó kis otthont fogtok kihozni belőle:-)

Sense:-) édesek a gyerkőcök:-) sajna nálunk is nagy a cicizés, az éjszakák ez miatt borzalmasak
:evil: de első ébredéskor apa ad teát, hátha az lemaradna :roll:
Mondtuk mi neked, hogy ne aggódj Boton szókincse miatt :wink:

Heni
KépKép
heni81

Reggelt!

Nagyon jók a képek Sense és Heni! :)

Kaqk! Boldog Névnapot! :)

Jobbulást minden betegeskedőnek.

Nálunk hőemelkedés van reggel,éjjel tuti lázas lett volna,csak adtam nurofent a torkát fájlalta és piros,így megyünk dokihoz nézzen rá ő is.
Evett is pár falatot,és iszik.Éjjel mellette aludtam,mert nyugtalan volt.

Dori az a fő,hogy nem lett bajotok.Autó nagyon megsínylette?De inkább mesélj mi volt Mátra házán.. :)

Vindo Rugó hogy van? Amúgy nekem is 50L van,épp elég pucolni :wink: Ezt akartam még tegnap írni,hogy nem tudom azért dobta-e ki (én is milyen rosssz indulatú vagyok,hogy ezt feltételezem mi?) csak annyira furcsa volt mikor erről esett szó,meg ahogy válaszolt ahogy viselkedett.Még csak nem is sajnálkozott,esze ágába nem volt,pedig olyan fajta.
varga tünde

Szép délutánt mindenkinek :!:

Hol van mindenki??????

Ha Vindo dolgozik, akkor már más is???

:( :( :( :( :(

Heni
KépKép
heni81

Na befejeztem a vasalást 8)
A hétvégén kimostam rengeteg ruhát, tegnap és ma vasaltam. Lassan teszem el a téli cuccokat és veszem elő a sok-sok tavaszi nyári holmit :lol:

Én vagyok Heni :lol:
jobbulást Áronnak+++++++++++++
jöttök hétvégén Mesiékhez?
Cicusom is a zsiráfokat imádta a legjobban :lol:
Még a kezéből is ettek :lol:

Sense édesek a gyerekek :lol:

Tünde ne rágd magad rajta, Ő kidobta. Ezen már semmi sem változtat :roll:

Gica üdv itthon :D
gyere sűrűn

Dori őz :( :(
nektek nem lett semmi bajotok, ugye?
autó nagyon összetört?

Juba milyen lett a cukorteszted?
van már nevetek?

Dettyk nem úgy volt, hogy később kezded majd a három műszakot?
jó, hogy jelentkeztél :D

Viranka megtaláltam a karkőtőét cicusnak még pénteken csak elfelejtettem írni, hogy ne keresd.
Rátette a Danibaba kezére 8)
Azt meg ugye nem vihettük be hozzátok, nehogy valaki játsszon vele :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

életjel innen is :)
vagyunk csak péntek óta nincs nyugi :)
szombaton sulihivogató,aztán M. keresztanyjával Pesten randi aztán Apuhoz kórházba be,6 után értem haza,M. ment mamával dédihez. vasárnap reggel közölte nagyi kitalálta kamrát festessük ki,de péntekre már vissza legyen pakolva,papának meglepetés legyen.vasárnap kamrapakolás,takarítás+garázs lomtalanítás(Móni,Mesi már ecseri piac stíl eltünőben :wink: ) tegnap jöttek festők megnézték utána még polcok szétszedése :) most épp nyugi és hímzek :) már a második képet az első 99,9% kész :) holnap folyt köv,ma már elkezdték glettelés kész,holnap festik alulra szegőcsík kerül,elméletileg csütörtök este már pakolhatok be :) ha életem párja összeszereli a polcot,mert holnap fogdokihoz megy ezért ma túlórázik :? képeket majd kiszűri ha lesz csepp ideje :)
jah és pénteken állítólag lomtalanítás,kisházból gyerekjátékok(töröttek,hiányosak) selejtezése :)

Móni!
okés,nagyon nem kerestem,mert nem láttam G. kezén mikor bejött :) és B. is ki volt akadva h. elmentetek :)

Zsozsi sapija előkerült? mert azzal sem találkoztam :shock:

képek édesek :)

megyek :) csók

KépKép
viranka

no és néha ha B. alszik és M. hagyja ásom a kertet :) :) mást nem hagytam ki 8)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nem sérült senki, kocsi sem... Csak az őz...
Azért nem meséltem a hvégéről, mert nem volt túl jó... Nem akartam nyavalyogni... :)

Heni, jobbulást Áronnak! :)

Na, örülök a megkerült dolgoknak, remélem a sapi is előkerül. Nekünk az autóba keveredett egy ismeretlen sapka, de sejtjük, kié lehet, majd visszaadjuk.

Viranka, akkor nektek is van program... Legalább nem unatkoztok! :)

Na, megyek, mert várnak a kölkök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Viranka akkor nálatok is áll a bál.. Biztos szép lesz amit varrsz. Hova teszed fel majd? A műveid hol vannak fent előszoba háló?

Nálunk most a fürdőt festik ki apa és barátja.Most jött nem rég. Most van a glettelés. Beszereztem az új tükrösszekrényt,meg a festéket megvettem stb. Annyi szép virág van az obiban,jaj egy vagyont ott tudnák hagyni rájuk :oops: Domi nézi a munkát felügyeli,hogy rendben menjen. Apját leszidta,hogy koszos a fürdő :lol:

Most finoman adagolom apának még ˝majd˝ mit kell kifesteni 8)

Móni nem idegelem magam,akkor kaptam egy enyhe sokkot,de már túl vagyok rajta. Nem engedek az efféle rossz hangulatoknak,azért sem! :wink: :lol:

Domi evett is iszik is és kopp-kopp úgy nézem nem lázas..
varga tünde

Dori akkor nem zargatlak. :) Az a lényeg ti jól vagytok.. :)
varga tünde

Halihó,

délután 2 órát voltunk kint, Áron úgy kifáradt, hogy n8kor már aludt :shock: nem lehetett tovább ébren tartani :shock:

Péterke élvezi szintén az udvart, ma apával thujákat ültettek, voltunk motorozni, Áron a triciklin, úgy döntöttem, tolókaros motor lesz a szülinapi ajándéka.

Nagyon jó, hogy megjött a tavasz 8) Péterke minimálisan köhögött ma, Áron erősebben, de majd csak rajta is segit a stodal, meg én is szedem :roll: :roll: Apa is azzal jött ma haza, hogy fáj a torka :evil:

Vera nem is irtam, hogy megsütöttem a somlóidat, finom lett, viszont ugye ez a recept mini tepsire van, mert jó vékony lett a tészta :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nagyon jó volt nekünk is kint! :)

Megyek fürdetni-fektetni, elköszönök mára!

Remélem, hogy jobban lesztek mind, Heni!

Kép
Kép
Kép
zdori

Helló, drága csajok,
most doszt is próbálok több mindenre reagálni!

A lakásdicséreteket köszi, annyira édesek vagytok! Hát majd meglátjuk, mi jön ki belőle, mert pénz az ablakba. :-) Majd apránként. De nagy öröm lesz, az biztos. Majd eljöttök mind és megnézitek, jó? :-)

Kaqk, boldog névnapot utólag is!!!

Heni, odavagyok a srácaidtól! ;-) Mielőbbi jobbulást a kicsiknek!

Tündi: ne törődj a dédivel, elég butus bosszú ez részéről :wink:

Dettyk, jó, hogy jöttél! Azért egy tavasz végi-nyári babatalin, remélem, látunk Téged!

Vindo: illuminált hallgató - de tök jó sztori! ;-) (Velem egyszer egy ex csinálta szintén mattrészegen, és akkor még két helyen lehetett felvenni a telefont: lent anyáméknál meg fent az emeleten nálunk a húgommal. elképzeltem, mi van, ha anyám ezt a nemcsak részeg, de elég khm más szempontból is érdekes szómenését hallgatja a srácnak, hogy én hogy paráztam :-))
Akvárium nagyon szép.

Gica: gyógyulj meg mielőbb!!!

Sense, aaaannyira szépek a gyerekek! Mekkorát nőtt-változott Boti és Lotti is, húha!
tudom, ez nem feltétlenül fog vigasztalni, de a sokadik kismamától hallottam (ma is egytől), h egészen most január-februárig az alig betegeskedő gyerekük mindenféle légúti nyavalyától szenvedett (mi is ugye). Tuti valami bitangerős vírusok rohangáltak itt év elején, azért ez az egész. (Ádi 4 antibiotikumkúrán van túl 1,5 hónap alatt, leírni is rettenetes.)
Boti szuperokos. Amúgy össze kéne ereszteni a fiainkat, Ádi is "süket" és megahisztis, hétvégén minden reggel kiadós hisztivel indul.

Viranka: és hogy van Apukád???

Kép
Kép
irina

Jó, hogy ilyen jó az idő :)
A ma esténk :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ltwIPfQrjpM

Amúgy voltam fodrásznál új a hajam is. :)

Mesi lehet mi is megyünk

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok, csak bekukkantok.

Jaj, Rugó jön is :shock:

Kilenc órát aludtam az éjjel 8)

Mennem is kell :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval gyorsan, amíg eszik...

Dettyk, és mennyire vagy fáradt? Sikerült aludni azért? Mennyit?

Dóri, nekem nagypapám volt Mátraházán a tüdőszanatóriumban vagy tíz éve. Azt hittük, már meg fog halni, de ügyesen összerakták, azóta is él (89 éves).
Én meg sokat voltam Kékestetőn, vagy fél évet ott töltöttem az életemből szintén a szanatóriumban :wink:
Szarvas :shock:

Heni, szuper képek!
A zsiráfok Rugónak is mindig tetszenek :wink:

Fleur, milyen a frizód???

Irina, telefon 8)

Rángat, jövök még :arrow:

Kép
vindolanda

Akvárium: most tényleg csinos ám, de két hete még elég tré volt :wink: Zavaros volt a vize is, kicsit elhanyagoltam a szűrő-tisztítást :roll:

Rugó: azt hiszem, most már újra a régi. Rendesen eszik, nem nyűg egész nap, és éjjel aludt majdnem 11 órát. Szóval szerintem túl van rajta.

Tényleg sz... betegségek keringenek most, R. egy hónapja (volt) beteg folyamatosan :?
Ja, meg én is :wink:

Felöltöztetem :arrow:

Szeretnék elmenni majd a postára ma, van egy csomó befizetetlen számlánk. Meg persze újra menni kell a vízműbe - szinte csak oda járunk már :lol:

Mától el kell majd kezdenem készülni a bátyám által Egerben szervezett kolis napi előadásra is 8)

Tegnap elkezdtem szervezni az interjús kutatásokat, amiben részt veszek. Megyek majd interjúzni Tiszaroffra, többször Kunhegyesre, Nagyivánra meg Tiszafüredre is. Autóval általában. Na, kiváncsi leszek :lol:
Április közepe táján :roll:

Egy másik kutatást most próbálok összehozni (egyelőre az interjús embereket keresem hozzá), ezt talán május elejére kellene belőni. Ennek Nyíregy lenne a helyszíne.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Frizu rövid, mert nagyon hullott :evil: és Dani kapaszkodónak használta :)
nincs időm kicsinyíteni
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 1172671879
Ha van facebook-od

Ja Vindo nekünk is van akvárium kicsi, de voltak ikrák. Sajna már megették a többiek, de legközelebb mit csináljunk ha lesz megint?
Úgy tudom valami neveldét kell nekik venni, de az akvárium falán voltak. Onnan hogy lehet levenni????

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, nálunk is megeszik általában a kicsiket.
Kivéve egyet, aki valahogy túlélt mindent. Ő Ch. Lambert, mert csak egy maradhatott, szóval neki neve is van.
Szifó, de olyan kis halvány :roll:

Állítólag tényleg jobb kiszedni őket :wink:

Á, nekem sem facebookom nincs, sem iwiw-es nem vagyok :roll:
Majd elképzelem :D

A hullásnak majd csak vége lesz :wink:

Kép
vindolanda

Az orchideám hozott egy új hajtást, amin majd virág lesz egyszer, gondolom 8)

Gábor nap van, most esett le :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Látom mindenhol tavasz van :D alig írtok :D élvezi mindenki a jó időt :D

Fleur meglestem a hajad, tök jó lett :D
nagypapám hálóval kiszedte és egy üvegbe rakta őket az akvárium mellé
ha megnőttek akkor visszarakta a többi közé

Vindo micsoda nevet kapott a halatok :lol:

Viranka akkor ti sem unatkoztok :D
apud jól van?

Kaqk örülök, hogy tetszik a munka :D

cicus alszik én lazítok, sokat vagyunk kint. Este alig bírom beimádkozni a csajszit :lol:

Mesi, Vera: Grétim folyton titeket emleget. Hogy mikor hozzátok el Bálót meg Gegit meg Zsozsit :lol:
Mondtam neki majd mi megyünk, hamarosan.
Mindig kérdezi ha ülünk az autóba, hogy anyuci most van az a hamarosan és megyünk Bálóékhoz és a többiekhez :lol: :lol: :lol:
Meg tudnám zabálni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni!

Ja, nem nagy ma a forgalom :wink:

Mi is elmentünk csavarogni Rugóval, hazafelé szunnyadt is egy fél órát.
Lehet, jobb is, mert különben felkelt volna hajnalban, ha kidől nekem fél nyolckor :D

Vettem neki két melegítőnacit is 8)

Szerintem mi is megyünk még ki délután :arrow:

Ja, és egy labdát is kért a virágosnál :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szeli vasárnap estére belázasodott, úgyhogy itthon vagyok vele a héten. Antibiotikumot kapott, elég erőset, úgyhogy már tegnap teljesen jól volt. Ma mentünk vissza a háziorvoshoz, szépen javul, hétfőn megy bölcsibe!
Ma már csavarogtunk délelőtt, meg délután is elmentünk az itteni kihalt játszótérre. :)

Úgyhogy vasárnap igyekszünk menni Mesiékhez! :)
Jó idő lesz???

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Nagyon édesek Lilla és Dani a videón! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Egyetértek a brutál vírussal kapcsolatban. Szeli is januárig egész jól bírta a bölcsis bacikat, aztán január óta állandóan visszaesett... :evil: Remélem, vége!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Figyelem!

Aki jön hozzánk a tiramisu-grill partira, az legkésőbb pénteken délelőtt jelezze nekem priviben (az a biztos).
Szombatra 5 fokkal hűvösebbet mondanak, vasárnapra 2 fokkal hűvösebbet (nem tudom, hogy ezt mihez viszonyították). Készüljetek kintre-bentre, kintre lehet motort hozni is.
Továbbra is érvényes, hogy aki jön, hozzon üdítőt. 1-2 litert, ki mennyit gondol.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, lányok ennyit ne írjatok, mert nem győzöm visszaolvasni :shock: :wink:

Elég jól aludtam, már én is alakulok. Rugó felébredt. Ma munkanap, ő meg csanába megy két hét óta először.

:arrow:

Szia Regina!
Jobbulást Szelinek :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

D.e és D.u. is lehet kint lenni, jaj olyan jó:-) csak nem lennék beteg :evil:

Tegnap Péterke traktorozott, Áron meg csak lesett, nagyon teccett nekik:-)
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, de:

Voltam dokinál, méhen belül van egy petezsák, benne szikhólyag, öt hetes terhességnek felel meg :lol:

KÖszi a drukkokat!
Vendég

Gratulálok Panndi:-) nagyon szép várandósságot:-):-) :-) Hajrá kisöcsi!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni szuperek a képek :lol:
Gréti is szereti a traktorokat :lol:

Panndi gratulálok :lol:
szép várandóságot.
Így decemberi lesz a csöppség?

Vindo jó munkát mára :D

Regi Szelikének jobbulást+++++
de jó lenne, ha tudnátok jönni Mesiékhez :D
Idén jössz a barátnődhöz halásztelekre?
Ha igen akkor meg vagytok hívva egy napra hozzánk :D

Cicus most azzal nyúz, hogy vigyük el cirkuszba. Nem tudom, még kicsinek tartom hozzá :roll:
Szerintetek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: