Vindo jól bírtad
Én sem szoktam így kifőzni Móni,csak mosógépbe bedobom ráálítom a legmagasabb fokozatra és kész.. Azt hiszem ez a lustább verzió,na de majd egyszer ráveszem magam így is,de jó nagy edény kell hozzá tuti..
Péntek óta napközben nem rakok pelust Domira.Hát eleinte elég sűrűn cseréltem a harisnyát,meg a bugyit,de hát annyi van Beniről,hogy simán elég volt egy napra. Most már kezd szólni igaz még becsurog így is. Viszont élvezi,hogy nincs pelus!
Amin kiakadtam tegnap,de nagyon,hogy két hete a dédinél mikor délben aludt Domi,mosható nadrágpelust raktam fel rá,szóltam neki,hogy az meg minden.Erre tegnap eszembe jutott,hogy hoppá hol is van biztos dédi kimosta,mert már volt így,mondom azt rakjuk fel déli alvásnál,milyen jó lesz.Kérdem,hogy hol van elraktad? Áhh nem kidobtam!!!!Azt hittem rosszul hallok..Mondom de az mosható volt! Erre ő hát akkor is kidobta,DE miért?? Nem tudja,de még ő volt felháborodva,hogy számon kértem tőle!!! Nem hagy ki a feje,hogy azért tette volna,most inkább arra gondolok,hogy az előkertben ahol minden nől,ahogy akar ott szanáltam és jól megmetszettünk egy bokrot,ami a bejáróban van és ezért dühös volt.Ezt kaptuk érte..De tényleg a ház előtti kiskert olyan csúnya minden szana szét nől ki a földből,és a ha elvirágoznak,akkor fél nyáron gazosan van.Egyedül ez a nagy bokor a bejárat mellett meg egy két helyen a rózsa tő ,azt ennyi.Rendbe akarjuk tenni,hogy kinézzen valahogy,persze egy két virágot nem tudok megmenteni,de ez van...Borzasztó....
Megnézem a képeket odaát..