Mindenkinek szép napot, ebben a csodás időben!
Nálunk már most tökre szupi idő van! Lementem a kutyukkal, és nem hogy a kutyák, de én sem akartam feljönni! Annyira csodásan süt a nap, és a madáretetőm tele van madárkákkal! Csicseregnek, és most már tényleg tudom, hogy végre itt a TAVASZ! Már annyira vártam! Tegnap még el kellett menni egy doboz festékért, mert nem lett volna elég a rózsaszín festék, és annyira élveztem az utat, mert egy kicsit le volt húzva az ablak, és jött be az igazi friss tavaszi levegő! Szóval a szoba lassan, de biztosan készül!

A fal ma már készen lesz, az ablakok festésével is holnapra végez após, aztán parketta pucolás, és ablak pucolás, aztán jöhetnek a bútorok összeszerelése!
Annyit írtatok, hogy sajna nem tudtam megjegyezni, hogy kinek mi volt a kérdése, ezért ha nem gond, "ömlesztve" írok amit nem felejtettem még el!
Vagyis! Először: Csöpplány! Gratula az esküvőhöz, és várjuk a képeket! Remélem ma már sikerül!
Volt szó Bölcsiről! Hát a helyzet az, hogy nálunk egy darab sincs, oviból is csak 3 van, de az egyik - ami velünk szemben van - igazi, hát hogy is mondjam....... kisebbségi ovi! Sok romával és kevés magyar gyerekkel! Nem tudom, hogy mire Kendra ovis lesz, mennyire javul majd a helyzet! Majd meglátjuk!
Olvastam, és volt kérdés, hogy mit tegyünk még a gyerekszobába?! Amit írtatok minden szupi, de én még egy szopis széket is fogok betenni, mert szeretném mindig egy helyen szopiztatni Kendrát, hogy szokja meg a helyet! Amúgy minden tökéletes!

Nálunk sem lesz más a szobában, de majd ha elkészültünk dobok képeket!
Mennyi idő után jött a baba?! Hát aki már "öreg darab" az tudja, hogy nálunk közel 2 évet kellett várni Kendrára, és nem természetes úton fogant kisbaba! De annál nagyobb szeretettel várjuk, és szerintem nagyon el lesz kényeztetve! Tekintve azt hogy anyósoméknak első unoka, anyukáméknak pedig első lány unoka! Szóval ez van! Testvér téma?! Hát ezek után nem tudom, hogy lesz-e Kendrának tesója, mert Kendra sem egy "olcsó" Kislány! Ha értitek miről beszélek!

:D
Kiságy: Tényleg jól meg kell nézni milyet és mennyiért veszel! Mi a KIKÁ-ban vettük, le volt értékelve 60.000,-Ft-ről 38.000,-Ft-ra, ha jól emlékszem! Ezt az ágyat Junior ággyá lehet alakítani, majd ha kinövi. Természetesen matrac nem volt benne, azt külön vettük az Elefániban 9.000,-Ft-ért!
Babarucik: Mi is a Tesco-ban vettük szinte az összeset. A Cheroki márka nagyon jó, és megbízható! Tesóm két gyerekét kiszolgálta, és még mi is kapunk belőle, olyan jó állapotban vannak!

Szóval ezt a márkát tényleg csak ajánlani lehet!

És persze vannak olyanok amiket az ember nem tud otthagyni, annyira édesek!
Kendra: Nálam is megfigyelhető ez a "kinyomósdi", bár ő az egész kis testét kinyomja! Olyan mintha a hátát nyomná ki, és a hasam többi része meg lelappad!

Annyira édes! És persze nagyon aktív, aminek nagyon örülök, mert azt mondták, hogy amíg mocorog, addig nincs baj! Egyébként Kendra még nem fordult be, de a doki szerint nem is szabályszerű, hogy a 30. héten beforduljon! Majd ő tudja mikor áll be az "útra"!
Most megyek! Lehet kicsit sok lettem!

Bocsi érte!
Legyen szép napotok, és sétáljatok nagyokat!