Sziasztok Csajok!
Geo: nagyon édesek már megint a rucikák!!! Na majd én is teszek fel képeket, mindjárt megpróbálom.
Név: én eleve nem tudnék olyan nevet választani, amiről egyből beugrik valaki. Csomó ilyen név van, rögtön egy ember jut eszembe róla, hiába tetszik a név, mondjuk az emberke nem szimpi, és akkor annyi.
Állatok: ma etettem reggel a picuri egereimet, és basszus az egyik egeremnek hiányzik a szőr-bőr a nyakánál. Fura is volt, hogy csipogott egy picit, a másik biztos megtépte.

Annyira imádom őket, remélem semmi baja nem lesz. Elég virgonc.
Köldök: az enyém olyan, mint egy kínai szem. Párom ezen röhög, ha meglátja, na meg azon, hogy kezd csubakkára hasonlítani a szőrzet a hasamon. Csak ránéz és röhögőgörcsöt kap. Eddig szép kerek kis lyuk volt szőr nélkül. Még jó, hogy szőke szőrök, de amikor a nadrág pocakrészét lehúzom és elektromossággal feltöltődik, hát az tényleg vicces.
Tegnap jól kibabráltak velem. Mentem uh-ra meg vizsgálatra, és nem szóltak, hogy nincs is a dokim. Csomót vártam, mire tök más doki hívott, aztán mondta, hogy jöjjek vissza jövő héten. Ha nem lettem volna tök rosszul, és nem vártam volna annyira az uh-t, nem is érdekelt volna... de így
Ma viszont kárpótolt a védőnőnél tett látogatásom. Mondta, hogy van ott egy doki, szívhangot fog nézni, majd szólítani fog. Erre uh-t csinált!!! Nem is számítottam rá. Igaz, én SEMMIT nem láttam (csak nála volt monitor), csak a doki, de legalább rákérdeztem, hogy mit lát, és még mindig puncit!!!

És végülis hétfőn úgyis lesz uh a dokimnál és akkor én is látom, de most már megnyugodtam, hogy a cuccok nem lesznek feleslegesek! És jöhet a festék is a babaszobába!!!
Na szóval rosszullét: tegnap egész de. szédültem (kb 20 féle dolgot ettem délig, hogy elmúljon, de nem akart... ilyenkor levegőt is alig kapok, mondjuk az mostanában szinte mindig így van. Gondolom nyomja a tüdőmet a baby. Ma meg ülök a védőnőnél, és azt hittem le fogok fordulni a székről. Pont ájulás előtti állapot, kivert a hideg veríték... Ittam egy kicsit a vizemből és elmúlt szerencsére meg ettem 2 szőlőcukrot. Vérnyomásom egyébként 93/50 volt, a pulzusom viszont 120.

Nektek ilyen nem szokott lenni
Heni: név: Kíra Odett
Jenny, majd hozz képeket a 4d-ről!!!
Ja képzeljétek, megvan a vizsgám időpontja! márc. 31. 7:20 Majd szorítsatok! (forgalmi) Előtte du. meg 4d!
[/b]