A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

[quote="geooo"]N írta:geoooa most találtam valamit!! :shock:
a 3tec meg a 4tec ugyanannyiba kerülnek, de bakker
újonnan bababoltból 139.500.- :shock: :shock: :shock:
újonnan teszveszről 67.000.-
ezt nem értem... akkor ezek azért kerülnek fele annyiba, mert ilyen kamionról leesett cuccok, vagy mi?! :P :wink:

Siman elkepzelheto ez is :) Meg az is, hogy nem szorol szora ugyanaz a kocsi, hogy esetleg valami ami jar hozza itt nincs hozza. Esetleg kulfoldon nagy kiarusitasbol hoztak be... vagy rejtett hibas es ezert akcios... tobbeselyes a dolog. (de sok babakocsi olcsobb mondjuk a nemeteknel pl mint odahaza. vagy akar itt is :) es ez jellemzoen mindig abban az osszehasonlitasban, hogy te/en boltban nezed a masik ar meg internetes)

luna6

Geo! csak nézd meg az én példám! én ugye jó hogy tavaly!!! májusban de a pegperego babakocsim fullosan minden kiegészítővel ami az itthoni brendon boltban külön vásárolható (lábzsák, esernyő, kocsitalp stb.) 84 000 forintért vettük! a brendonban most ugyanez 220 000 forint!!!!! a talp hozzá 12.000 forint ja és kaptam hozzá takarót is :-) szóval igen csak nálunk ilyen drága minden! továbbra is ezt tartom fent! :-)
régen gondolkodtam hozatok be babakocsit és árulom ...! de aztán nem volt ennyi befektetendő pénzem :-) de nem rossz üzlet!!!!!
mondjuk amikor megláttam a babakocsim ennyi pénzért kifeküdtem hogy ki az aki ennyiért megveszi? de tuti van rá kereslet!!!!
Vendég

Neeem, nem csak ott :) Pont ezt irtam. Az lehet, hogy a magyar vamdolgok valamivel kedvezotlenebbek mas orszagokban, de az osszehasonlitas mindig kereskedelmi forgalom es internet. A ketto pedig nagyon nem ugyanaz. Itt nalunk is horror aruak a felsokategorias babauzletekben a kocsik es minden mas is. (mikor egy gyerekagy a bebe comfortban 800 euro es nem is aggya alakithato... az azert magaert beszel :D) De neten en is hozzajutok mashonnan olcsobban ha akarok. Nem magyar jelenseg ez :)

luna6

Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől. Hallgattunk magzati szívhangot, de ami a legjobb volt, hogy mikor jöttem el, hoztak egy bébit, és annyira édes volt!!! :oops: Biztos vmi vizsgálatra/ellenőrzésre hozták, annyira picike volt!
Ja és be akartam váltani a felicitas csomagot, de elküldtek oda, hogy majd két hét múlva jöjjek vissza, mert még több van hátra, mint 3 hónap... :twisted: Eddig is utáltam ezt a boltot, de hogy vissza nem megyek, az fix. Szerencsére több lehetőség is van, ahol ki lehet váltani.
foltivspicur

Mekkora taplók...kicsit Én is izgultam, mert 25 hetesen mentem be érte, de meg sem nézték a kiskönyvem, látta a csaj a pocim, és már hozta is a csomagot, nagyon kedves is volt.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Nekem sem kérte a kiskönyvet, csak a dátumot nézte, amit várható időpontnak írtam... Ennyi erővel írhattam volna áprilist is, és akkor megkapom. Na mindegy. :twisted:
foltivspicur

Sziasztok!

Konkri, a sportrész ülésében van szűkítő, az Espiro Vector Air (felfújható kerekű) változatban, és azzal nagyon kicsinek tűnt a hely. A Lite-nál nem volt benne ez, nagyobb hely is volt. Néztük még mi is a Giraffe Club babakocsijait, az ST-618-ast, ami a Nyuszinak tetsző babakocsi 3 kerekű változata. Na ez nagyon jó kis kocsi, az eladó szerint jobb, mint a Pierre Carden, tényleg masszív, szép színekben van, de nekem az elülső kerék annyira úgy tűnt, hogy túlnyúlik a kocsin...Persze 4 kerekűben biztos másképp fest, de én 3 kerekű párti vagyok sajnos. Nyuszi, Pesten a Bippa boltjában néztük, 4 kerekű nem tudom, van-e, oda kell telcsizni. A 3 kerekű most 80ezer.

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=431

Geo, ABC Design 3Tec kapható a Brendonban, most 90-95ezer színtől függően, ehhez mózes is van, a hordozót kell külön megvenni hozzá. Rider hordozó a neve(27-30 ezer ft)ehhez kell külön adapter is, ami 5ezer ft. 130-ból megvan, de még nincs pelustáskád, esővédőd, bundazsákod....
Használtan biztos jobban megéri.

Én nem is kaptam ilyen Felicitas kupont, úgyhogy ti még jól jártatok!
:wink:

Kép
jenny29
Mór

[quote="lknyuszika"]A írta:lknyuszika Giraffe Club GC3K ( SH618 ) multifunkciós babakocsi szett - 4 kerekű babakocsiról van valami tapasztalat lányok?
Mi a véleményetek?
http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/01 ... u_-_orange
Itt van a leírása.

Szia lknyuszika!

Én épp pénteken kaptam meg ezt a típusú babakocsit és pont a nikica webáruház küldte:-)
Egyszerűen szuuuper! Nem találtam kifejezéseket amikor megkaptam.
Ha jól tudok a 4 kerekű bézsből már alig van pár darab.
Szerintem ha meg van rá a pénzed ne habozz! Az egész úgy jó ahogy van.

Szia, Zsanett
zsanibaby79

Szia, Zsanett, nagyon köszi a megerősítést, elvileg csütörtökön megyünk megvenni. :) Mi a narancssárgát néztük ki, remélem abból még van. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Halihó!
Gondoltam suli előtt benézek. Hát, benéztem, most megyek is :P :oops:
Vendég

En meg asszem ki kell hagyjam a sulit :( Tegnap ota a labtofajasom elhatalmasodott, es este menni aliog birtam. Ma reggelre valamivel jobb lett, de most megint szar. Ulni, allni, fekudni tudok, ugy vagy nem vagy csak kicsit erzem... na de menni, lepni, labat emelni... ajajajjjjj.

luna6

hahó! na most aztán pangás van de tényleg! :-)
én tegnap 6-ig túlóráztam! hazaértem és vacsiztam fürödtem és befeküdtem és el is aludtam! és reggel keltem fel! de még akkor is aludtam volna! :-) nagyon durva! szeritnem már tavaszi fáradtságom is van! :-)
Figyeljetek Lányok! nektek is van folyásotok? fuh nekem nagyon durván!!!! ... de ellenőriztem ez még nem a magzatvíz :lol:
úgy érzem ma reggel óta hogy nőtt a fenekem!!!! ... a fenébe azért remélem majd valahogy rámjönnek a nacijaink!!!! ... :-)
Vendég

Nanetto, a bo folyas lehet am siman gomba!! :) A huvelyben gyakorlati tapasztalataim alapjan nnem mindig okoz konkret panaszt, viszketest, ego erzest. Ha mesz a dokihoz emlitsd neki, lehet kapsz ra valamit. Ha meg csak ugy magatol van, legalabb ellenorizte :)

luna6

sziasztok!

tegnap megvolt a vásárlás... :) nekem: 2 nadrág, 3 póló, 1 termopulcsi- ami csinos (úgy látszik, hogy én a terhességeim alatt veszek mindig a c&a-ba termopulcsit...) egy cipőcske, egy napszemcsi és egy papucs, mert a multkor kimostam a gumit és kifőzte a gép és összement a papucs, de ez csak egy kínai izé.

gyerek: turiból farmer és póló, rendes boltból: 1 tavaszi nadrág, 1 dzsekiféle, egy tréning naci, és egy nike cipő.
azért a mini manónak is becsúszott a turiból egy káró mintás mellény... :)
jaés fele cucc beépítve a szekrénybe, mintha mindig ott lett volna, a másik fele, meg apuéknál- még nem mertem mindent bemutatni.

most pár napig nem lesz szgépem, mert újra telepítésre elviszik, remélem végre nem lesz ilyen fapados.

folyás: én meg úgy tudom, hogy a terhesség előre haladtával normális, ha nő a mennyisége.

na majd jövők, remélem még a héten... azért van előnye a géptelenségnek: nem vásárolok a tesz-veszen :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ezt irtam en is. Van olyan, hogy normalçis, meg van olyan hogy gombatol van es nem okoz ugyan panaszt de ki kell kezelni. Nekem volt mar tunetmentesen is ilyenem, ezert merem mondani. (mi tobb, a mostani gombaim is kizarolag kivul okoztak panaszt, az csak vizsgalattal derult ki, hogy benn is laknak).

luna6

Sziasztok!

Konkri: Hát jól bevásároltál! Gondoltam, hogy sikerül megfűznöd apát.

Nanetto: A folyással kapcsolatban: Nekem azzal kezdődött, hogy mennyiségileg több volt. Majd másnap délután iszonyúan elkezdett viszketni, de estére picit alábbhagyott, majd reggelre megszűnt a viszketés és az égő érzés. Ez volt hétfőn, pénteken mentem dokihoz, és gondoltam megemlítem neki ezt a furcsa jelenséget. Megvizsgált, és közölte, hogy bizony ebben van gomba is, meg vegyesen minden más. Kaptam rá hüvelytablettát. Már ötödik napja használom, és szemmel látható a javulás. Kevesebb folyás és nem is olyan sűrű.

Szerintem is nézesd meg, azzal nem veszítesz semmit. A szülésig az ilyen fertőzéseket ki kell kezelni.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Mi ez a lapítás???????????
Szépen vagyunk mondhatom... gondoltam, amíg nem viszem a gépet benézek, de nem olvastam szét magam...

Kép
Kép
Kép
konkri

ja tudom már csak azt akartam írni, hogy 4,2 lett a terhelt cukrom a sima meg 3,5... hát jól éreztem én, ha nem eszek délelőtt édeset, akkor 11re már ko vagyok és a cukrom leesik...

Kép
Kép
Kép
konkri

az én terhelésesem még nincs kész de a héten postázzák elviekben! csajok a folyásra kösz a választ nagyon! majd a dokival megnézetem!!!!
következő kérdésem ...
F Á J A K Ö L D Ö K Ö M N É L nem egész nap inkább húzódik olyan furi érzés de tudjátok anno ecseteltem itt hogy én és a köldököm két különálló "rész" vagyunk!!!!
erre kaphatok valakitől valami tanácsot? van nálatok is?
a babum nagyon édin mocorog! imádom! de aköldököm fájdogál BELÜL!!!! ahhhhhhhhh ez ma ilyen nyavalygos nap!
:-)
Vendég

99.9%, hogy teljesen normalis a dolog a koldokodnel, huzodik meg nyulik meg no ... egeto erzes is lehet, mindenfele eloferdulhet. Ha nem okoz pl servet (azt tuti felismerned, kituremkedes, ilyesmi) akkor jo esellyel ez is 'csak' egy ujabb macera.
Labfajast nem kersz? :D
(en az enyim terhelesemet mar el is felejtettem, othon ezek szerint kesobb csinaljak mindenkinek)

luna6

nekem befele álló köldököm van, de még is sokszor van (volt az előzőnél is), hogy fél tenyérnyi részen fáj, vagy kb akkora részen kemény is. szerintem norma... :)

Luna jobbulást a lábadra! Lehet front érzékeny? vagy írtál valamit korábban- de az mintha a vállad lett volna...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok,
Mi is 2010 júniusi babát várunk és örülünk hogy sok-sok sorstársunk van. :-) Mi is vezetünk egy blog-ot ahol a lombik baba fogantatásától kezdve megosztjuk a tapasztalatainkat másokkal. Ha már mi egyenesben vagyunk, másoknak is szeretnénk erőt adni.

Nelli útja a megszületésig,
egy nagyon várt lombikbaba története.
http://nelli2010.blog.hu/
nelli2010

hat lehet fronterzekeny, amennyiben egy front eltart 5-6-7 hetig, es amennyiben egy teljesen nyugodt napos idoben leteznek frontok :D:D
Nem csak a vallamat irtam, az persze, fajogat hol igy hol ugy de az ugye mar korabbi ize. de jopar hete a labam is faj... hol igy hol ugy, csak eddig nem volt olyan, hogy nem birtam menni :D na de mindent ki kell probalni :)

luna6

Sziasztok

Nyuszika nagyon szép lett a fal a babaszobában :D Klassz, hogy ilyen jó a kézügyességed :D

Nanetto Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot kívánok neked :D Nagyon aranyos a kislányod a képen :D

Folti én 5,5 hónapos terhes voltam, amikor már oda akarták adni a babacsomagot, csak nem volt nálam a kupon. Rá is kérdeztem, hogy nemcsak az utolsó 3 hónapban lehet megkapni? Azt mondta a nő, hogy korábban úgy volt, de változtattak rajta, most már akármikor lehet érte menni.
Szóval simán megkaphattad volna. Szerintem próbáld meg máshol.

Luna sajnálom, hogy fájsz. Ez is terhességi tünet?

Nálam most jött elő az, hogy Ágoston néha annyira nekifeszül a hasamnak, mintha azt hinné, hogy ott a kijárat :lol: Ez így vicces, de most már néha fáj is.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Luna,
jobbulást kívánok!

köldök:
Konkri, a befelé forduló köldök, az az, amikor nincs benne ilyen kis guga? mert van olyan is, akinek ilyen kis gumó van benne. mert ha erre gondolsz, akkor nekem is ilyen van, és én mindig nagyon sokat tapiztam, amikor még benne volt a piercing mindig azt bizgereltem. viszont a terhesség elején kivettem a piercinget, és kevesebbet (szinte nem is) tapizom a kökdököm, viszont vmelyik nap észrevettem( persze tapizás közben), hogy most már sokkal nagyobb ujjbegyem is elfér benne. ez azt jelenti, hogy ki fog teljesen lapulni? :roll: kemény...

Talinn,
megkaptam a kupont, nagyon szépen köszönöm!!! :wink:
Vendég

no ezt most jól megaszontam... szóval nekem is befelé forduló köldököm van.. :oops: :D
Vendég

én nemrég értem haza.. hulla vagyok.. megtervezem a holnap napomat, és asszem alszok is..
Vendég

Micsoda témák :lol:

Köldök: nekem is szokott fájdogálni, de már írtam, hogy nekem Lili után lett egy pici köldöksérvem. Remélem most sem lesz nagyobb.

Luna, jobbulást a fájdogálásodra!!

Geo, te aztán olyanokat tudsz írni, hogy csak nevetgélek itt magamban. Mi a fene az a guga????? :lol: Mondjuk leírásod alapján el tudom képzelni, de még sose hallottam.

Holnap megyek a pszichológushoz. Kicsit izgulok. Ma újdonságként elhoztam a lányt ebéd után. Annyira örült, hogy majd kibújt a bőréből. Mondtam neki, ha este szépen elalszik, holnap is elhozom. Elaludt tök gyorsan. Azon gondolkoztam, hogy ebben az évben minden nap elhozom őt, ne kelljen ott aludnia. Így meg van nyugodva, nekem meg könnyebb elaltatni őt este. Mindkettőnknek jó lenne, persze csak ha ki nem talál valami új problémát. Így ma azt mondta jól érezte magát az oviban. Mondjuk azt néztem, hogy nem csak ő lett elhozva, hanem 3-4 gyerek is. Olyan rossz lehet a többinek látni, hogy ők még ott kell, hogy maradjanak. Persze volt, akit nem érdekelt, de láttam egy-két sóvár pillantást. Lili is biztos úgy néz, mikor a többieket elviszik ő meg marad. Hát ezen ne múljék. Most már csak pár hónap van hátra, utána meg tesóval szépen elsétálunk érte délben, aztán nyári szünet és szeptembertől majd újra megpróbálom az ott alvást. Remélem jó ötlet, majd kiderül.

Voltunk ma Ikeában, és képzeljétek beparkoltam a mélygarázsba! Na jó, tudom mindenki így csinálja, de én most először. Majd be tojtam :lol: Főleg kifele jövet, mert fogalmam sem volt merre kéne kijönni. De hát még soha senki nem maradt bent örökre, úgyhogy én sem. Mondjuk sokat nem vásároltunk, csak Lilinek éjszakai lámpát, meg egy-két apróságot, Bencének hálózsákot (zsiráfosat)
De jó volt nézelődni. Majd legközelebb veszek szekrényt is a kis ruháknak és akkor nekiállok kimosni őket.

Ma voltak itt ismerőseink egy 4 hónapost kislánnyal. Csajok, itt voltak több mint egy órát és csak a végén hallottam a hangját egy percre mikor megéhezett. Fantasztikusan jókedélyű kiscsaj volt. De Lili közölte, hogy inkább mégse szüljünk kistesót, neki nem kell, mert csak sír és nem lehet vele semmit játszani. Kicsit kellemetlen volt, de hát gyerekszáj. Azért miután elmentek, kicsikartam belőle, hogy na jó, mégis akarja a tesót, de szerintem csak az én kedvemért mondta. Talán most jött rá, hogy milyen kicsi egy ilyen baba, ráadásul állandóan rászóltam, hogy ezt ne csinálja, azt ne csinálja. Persze tesónál is rá fogok szólni gondolom, de nem mindenért. De egy vendég az más. Mondjuk ha lemorzsázza a baba lábát, nem lesz semmi baja, tehát nem kell rászólni feltétlenül, de a vendég gyerek ülésébe mégse kéne :lol:

Fú, szófosásom van. Bocs. Mára befogom, majd holnap jövök pszichológus után.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!!

Ha ez a befelé forduló köldök, amit Geo kifejtett, akkor nekem is ilyen van, és Én is észrevettem, hogy nagyobb lett. :) De Nekem sosem fáj, nem is nagyon szeretném. :)

Óvoda: most, hogy így olvastam, belegondoltam, hogy Nekünk majd 2,5 évesen be kell adni oviba, egész napra, délutánig, és ha sok gyereket elvisznek majd haza, szegény lehet, hogy rosszul fogja magát érezni, de nem lesz más választásunk. :?
Remélem nem lesz azért olyan szörnyű...

Lili aranyos, lehet, hogy ha majd meglesz a kistesó, vissza akarja majd küldeni a feladónak. :lol:

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

guga ... Geo kifekszem itt néhány szófordulaton! az én köldököm ... jelenleg már alig látszik! nagyon horror! a pasim állandóan szivat mert tudja hogy a 3,5 év alatt egyszer sem érhetett hozzá és ez mit jelent nekem!!! én kész traumában vagyok!!!! :-( pszichésen teljesen megvisel!!! ne röhögjetek tiszta nünükés vagyok ilyen téren!
Vendég

ja és képzeljétek akkora a nászajándékba kapott hifi (mármint a pici lakásunkhoz nézve!) :-) hogy nem tudjuk hova rakni! :-) :-) de azért természetesen meg lesz neki! majd fúrunk faragunk
Vendég

tegnap meg loptam! soha nem tennék ilyet de véletlenül történt! véletlenek meg nincsenek szóval egy nagy ariellel gazdagodtam!
képzeljétek bementem a dm-be mert volt egy rakat kuponom! tudjátok minden 25%-kal olcsóbb ezekre a pontokra! ... volt ariel mosógél is és adtak rá -25%-öt ahh mondom veszek és betárolom otthon úgyis jönnek rosszabb idők most meg olcsóbb! viszont amikor felpakoltam a dm-es futószalagra akkor szóltam a nőcinek minden termékhez van kuponom! na akkor beütött valamit a gépen és kezdte a mosógéllel! de a következő kupon egy fogkefe volt és hát azt viszont nem vettem mert marha béna volt ... viszont mondta hogy akkor be kell mennie és stornozni és újraindítani a rendszert! de a nő tök kedves volt meg minden én elnézést kértem stb! na visszajön stornoz stb! aztán kezdi előlröl viszont én sem és ő sem vettük észre hogy a zacskóba pakolt árú - mert azt a földre rakta nem szedte ki!!! csak folytatta tovább ugye a számolást! na most kurva keveset fizettem! ... aztán kimentem bepakoltam a kocsiba és elővettem a blokkot hogy mondom kaptam még extra kedvezményt? vagy mi a pipi van! na akkor keresem a blokkon az arielt!!!!! ... hát nincs! na akkor ott töprengtem mit csináljak... felhivtam a pasim de épp tárgyalt! na aztán ... úgy gondoltam annyiszor vágtak már át... hát most talán ez valami elégtétel nekem szóval hazavittem :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért! Vannak eladó kislány ruháim, ha esetleg érdekel valakit, akkor írjon privit!
Személyes átvétel megoldható Dunakeszin, Budapesten, ill. hétvégén Budaörsön és Törökbálinton is.

Itt tudtok bogarászni:
http://picasaweb.google.hu/116991720972723749533

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Tényleg melegfront van, én már 3 napja kómás vagyok…
Még a folyásos témához hozzászólva: megelőzésére használjatok intim mosakodót! Jó a Lactacid Femina vagy a Nivea Intimo. Én évek óta ezeket használom, és el is kerülnek az erdei növénykék.:)

Nekem jó mélyen volt a köldököm, most meg kezd előre jönni. Már csak egy pici üregecske látszik, látom a köldök alját, amit azelőtt soha. Ja és én is köldök-fóbiás vagyok, senki nem nyúlhat bele! Párom néha megpróbálja, olyankor majd felrobbanok! Ő meg röhög, pedig nekem ez nem vicces, mert utálom, ha birizgálják. Ha majd kijön teljesen, leragasztom, vagy nem tudom mi lesz, de én nem fogom elviselni, ha a ruha hozzáér.

Geo, mi újság babakocsi ügyben?

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok drágák!
Meghalt a gépünk, most a szomszédból írok egy keveset.
Mi jól vagyunk, várjuk a tavaszt.
Azt hiszem, nem leszek kész semmivel, kitört rajtam a fészek rakási láz is, mindent suvickolok.
Esténként nem tudok elaludni, jár az agyam mindenen.
Sajnálom, hogy Lilikét itt kell hagyni, ha megyek szülni, azt sem tudom, hogy fogom kibírni nélküle.

KÖLDÖK: Nekem mivel baba harátban van, nem fordult még ki a köldököm.
A hasam meg teljesen négyzet alakú, nem jött fel a pocakom sem a nyakamig , így legalább tudok zabálni... babát növeszteni, hajolgatni.

FOLYÁS: A terhesség vége felé lehet teljesen normális is , baci és gomba nélkül, mert az oxytocin kezd termelődni a szervezetben.Csoroghat az előtej és lehetnek lassan jósló fájásaink, méh keményedések is.

NANETTO: fOGD FEL ÚGY A MOSÓPORT, HOGY AZ ÉLET VISSZAADOTT NEKED VALAMI JÓT IS. :lol: :lol: :lol:

Kép
rozsa1979

Hari,
kívánom, hogy az ovis ötleted beválljon, sztem jól hangzik!! :wink:
kíváncsi vagyok mit mondott az agyturkász, majd gyerel :lol:
amúgy ő ilyen ovipszichológus? vagy hogyan jutottatok el hozzá?

guga: senki nem ismeri? :oops: :D :D
kiderült hogy a kedves férjem sem :P
ja, és még egy ilyen szó a süsü, ami tulajdonképpen a kapucnit takarja 8) (habár lehet h ezt már ismeritek :roll: )

Nanetto,
az egyik barátnőmnek Nünükének hívták a tengerimalacát :P
gratulálok, az ingyen megszerzett Arielhez! :D ebben a mai világabn muszály valahogy boldogulni :P

Jenny,
úgy néz ki, hogy az ABC design 4tec lesz a nyerő, majd a következő hónapban elmegyünk kipróbálni is, és ha jó, meg minden sztem az lesz.
Habár írták vmi fórumon, hogy városi közlekedéshez nem nagyon ajánlják, mert nem bolygósítható az első kerék, úgyogy nem olyan könnyen irányítható, de ha élőben is ekkora szerelem ez a kocsi, akkor lesz*om, majd jobban izmozok :D

köldök:
az én köldökömbe még nem nagyon próbált senki sem belenyúlni, mert eddig nem is lehetett a piercing miatt. :lol:
viszont én szoktam nyúlkálni az Andráséba, mert imádom kiszedni a köldökszöszét :oops: :)

Rozsa,
már nem is kell annyira várni a tavaszt, hozzánk már meg is érkezett :P (jajj.. de nem akarom elszólni.. :roll: )

gyerekek mi az, hogy kifordul a köldök? Mert nekem inkább afelé tart, hogy kilapul.. :roll:

előtej:
na ez van már egy jó ideje, habár mostanában nem jelentkezett 8)

méhösszehúzódások:
ez is van már kb egy-két hete, úgy tudom normális, mert felkészíti a méhet a szülésre, de azért ha túl sokat keményedik, lehet h koraszülés lesz... nade akkor mennyi a normális... :roll: :x
Vendég

na én nemrég értem haza, és tiszta büszke vagyok magamra. :lol:

9-re mentem védőnőhöz, ami bent van a belvárosban, az Izabella utcában. Eddig mindig András vitt, de most neki reggel dolga volt, úgyhogy egyedül mentem, és végig kocsival, még parkolóhelyet is sikerült azonnal találnom.
Vizeletet néztünk, ami rendben.
100/60 a vérnyomásom.
legközelebb ápr.19-én megyek, akkor fogok találkozni a gyerekorvossal is, izgi :lol:
szívhangot is néztünk, az is rendben.
viszont már vagy 2napja nagyon keveset mozog a kis Dávid, nem értem, mondjuk lehet h azrt mert megint egész nap suliban vagyok, és keveset pihenek.. :roll:
jajj lányok szerinttek gáz, ha a Dávid nevet még nem tudtam annyira a magamévá tenni? mármint még mindig elsőként a gimis osztálytársam jut róla eszembe... :? fog ez változni? vagy inkább keressünk neki másik nevet? :roll:

na védőnő után pedig elmentem a 4.ker.-be, és átvettem 5db h.ujjú bodyt, amit a teszveszen szereztem.
ezután mégegy 4.ker.-i hely jött, ott egy kutyás napozót vettem át,
majd a 14.ker. következett, ahol egy kisnadrágot fizettem ki,
és végül a 18.ker., ahol 2db ujjatlan rugit vettem át.
fú én olyan büszke vagyok magamra, hogy egyedül, kocsival mentem el értük, ráadásul olyan helyekre, ahol előtte még soha nem jártam :lol: na ebben azért Garmin barátomnak is nagy szerepe volt :P :oops: de akkor is király vagyok 8) 8)

most pedig mennem kell be az irodába, mert még mindig a hieteles papírokkal nyűgizünk...

kellemes délutánt mindenkinek!! :wink:
Vendég

Na és akkor néhány kép a ma szerzett kincsekről :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

jó kis témák :wink: nekem semmi különösebb viszonyom nincs a köldökömmel :) ellenben már ellapult és simán elképzelhető, hogy hamarosan kifordul. Hát ez van. Nem csodálkozok én már semmin azután, hogy a fenekem kirepedt :shock: (persze nem a közepére gondolok :oops: , hanem a bőrére, ráadásul fent)

Geoo a nyelvújító :D

detti_10

Édesek a kisrucik.

Képzeljétek, nekem telejesen összeállt a babaruhás kelengyecsomag, úgy örülök. Már semmilyen ruha láttán nem csábulhatok el. Persze talán majd kapok a rokonságtól is, de igazából kezdő rucikból többre szükség semmiképpen sincs.
Lassan összeáll a kórházi csomagom is, tulajdonképpen már csak apróságok vannak hátra.

Bárcsak a babaszoba és kellékek lennének ilyen jól összerakva már! De remélem, azért minden összejön időre.

Kedden voltam dokinál, de csak manuális vizsgálat volt, szerencsére zárt a méhszájam, jah, és most először olyan cikiset csinált a dokim. :oops: megvizsgált ugye a gumikesztyűjében, majd mikor végzett, az orrához emelte az ujját, és azt mondta, váladék is szagtalan, rendben. Majd elájultam :oops: valamit dadogtam, h én sem vettem észre semmi elváltozást, aztán úgy öltözködtem, mint a nyúl.
Megvolt a vércukorterhelés is, de az eredményt majd csak holnap tudom meg. Kicsit izgulok miatta, mert Nagyim ágán hajlam lehet a cukorbetegség, de hát csak nem lesz velem baj...
Jövő hétre tervezzük a 4D-t. Végre.

detti_10

sziasztok!
mostanság annyit nevetek hogy ettől fáj a hasam! remélem babunak ez nem "káros" ... konrkétan akkorákat gurgulázok! aranyosak a kollegák mondták hogy nagyon fogok hiányozni mert mindig nevetek! na ez az utóbbi időben még jobban megduplázódott! képzeljétek a kollegám papagája megtanulta hogy zöld sas vagyok egy Sanyi papagáj! én ezt megláttam és konkrétan lehidaltam!!!! és képzeljétek szerelmes az egérbe (számítógépes) és visz neki magokat meg repülni tanítja meg minden és én totál kész vagyok!!! ahhh annyira cuki! ma van a névnapja kapott extra valami köleses cuccost! :-)

Geo cukik a cuccok naaagyonnnn!
detti ez a vizsgálat nagyon ... érdekes!!! :-) (szag)

Bibócska ha olvasol minket gondolunk ám rád!!!!

Geo: magánvélemény: szerintem ne adjatok olyan nevet amit nem érzel a magadénak! én biztos nem tenném! de ez csak MAGÁNVÉLEMÉNY és kérdezted :-)
Vendég

Sziasztok!

Geo, én az ABC Design 3kerekűjét tologattam múlthéten, hát az valami eszméletlen könnyen ment, nagyon fordulékony. Bár annak az első kereke bolygósítható. Nálunk is várakozó álláspont van, mert nagyon nem egyezik a véleményünk Apával. Ő Giraffe Club-os babakocsit akar, én meg az Abc Design-t. Mire eldöntjük, az összes leárazott Abc-t elhappolják előlem…Ez van.
Nagyon édesek a rugik!!! Én is várok egy csomit a héten, 2 napozó meg egy kis kocsikabát lesz benne a Bababutik oldalról.
Szerintem a Dávid szép név, de ha nem érzed közel magadhoz, gondolkozz még más lehetőségeken is! Ird ki egy papírra vezetéknévvel együtt a szóba jöhető neveket, ragaszd ki pl. a hűtőre, és naponta többször pillants rá! Lehet, hogy csak emészteni kell.

Nekem már 3-4 hete keményedik a pocakom, mondtam a dokimnak, és ő azt mondta, hogy ha napi 10-szer előfordul, az a baj. Addig magnézium és pihenés. Napi 3*1 Magne B-t mondott, de én 1 szem Béres Mg+B6-ot szedek, abban 250 mg magnézium van.
Amúgy nem minden nap van, csak ha sokat futkosok, vagy front van. De akkor is csak napi 2-3-szor érzem. Nekem nagyon aktív a baba mostanában, és már a köldököm felett, az oldalamnál érzem a rúgásait, tök jól látni is.

Mi holnap megyünk 4D-re. Kíváncsi vagyok, mit fog produkálni a kisasszony.:)

Detti, jót röhögtem a fenék kirepedés sztorin. :)
Lehet, hogy perverz a dokid? :) Nekem új ez a szagolós vizsgálat. De ki tudja, lehet, hogy ez egy új módszer. :):)

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Detti: Ez a szagolós módszer nem új keletű dolog. Ilyenben nekem is volt részem, még Boginál. Annyi az egész, hogy a hüvelyváladék állagán, ha nem is látszik szemmel semmi elváltozás, attól még a szaga lehet érdekes. A savanykástól kezdve egészen a bűzösig. És ilyenkor ezt nézik. Tudom, ciki az egész nagyon, de hát ez van...

Nekem is változó a mocorgás intenzitása. Tegnap szinte az egész napot végigrugdosta, meg helyezkedett. Ma már picit nyugodtabb. Nekem a bal oldalamon van a háta, fenn a feneke, amit előszeretettel mindig kidug, jobb oldalon pedig, éppencsak a medencecsontom felett nem sokkal a lábai kalimpálnak. Azt még nem sikerült beazonosítanom, hogy az a kis pukli lábfej vagy pedig térd.

A keményedés akkor gáz, ha túl gyakori. Ahogy Jenny is írta. Illetve, ha 20 perc pihenő után nem múlik el és persze akkor, ha görcsök is kísérik. Ha többet álltok, jöttök-mentek, akkor gyakrabban előfordul. Jelzés, hogy ideje picit lecsücsülni.

Luna: Hogy vagy? A lábfájdalmad nem hozható összefüggésbe a visszerekkel? Rémlik, hogy még az elején írtad, hogy voltak/vannak ilyen jellegű problémáid.

Geo: A névvel kapcsolatban adj magadnak legalább két hét időt, és ezalatt gyakran nevezd nevén a babádat. Illetve, ha valakinek beszélsz róla, akkor szintén a nevén említsd. Ha két hét után sem tudtad a magadévá tenni a nevet, akkor ajánlatos másikat választani. Névválasztásnál mindig mondd ki hangosan a nevet a vezetéknévvel együtt többször is, hogy milyen a csengése. Ha úgy érzed, valamiért nem az igazi, akkor lehet keresgetni tovább.

Szép délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Geo: nagyon édesek már megint a rucikák!!! Na majd én is teszek fel képeket, mindjárt megpróbálom.
Név: én eleve nem tudnék olyan nevet választani, amiről egyből beugrik valaki. Csomó ilyen név van, rögtön egy ember jut eszembe róla, hiába tetszik a név, mondjuk az emberke nem szimpi, és akkor annyi. :roll:

Állatok: ma etettem reggel a picuri egereimet, és basszus az egyik egeremnek hiányzik a szőr-bőr a nyakánál. Fura is volt, hogy csipogott egy picit, a másik biztos megtépte. :cry: :cry: :cry: Annyira imádom őket, remélem semmi baja nem lesz. Elég virgonc.

Köldök: az enyém olyan, mint egy kínai szem. Párom ezen röhög, ha meglátja, na meg azon, hogy kezd csubakkára hasonlítani a szőrzet a hasamon. Csak ránéz és röhögőgörcsöt kap. Eddig szép kerek kis lyuk volt szőr nélkül. Még jó, hogy szőke szőrök, de amikor a nadrág pocakrészét lehúzom és elektromossággal feltöltődik, hát az tényleg vicces. :lol: :lol: :lol:

Tegnap jól kibabráltak velem. Mentem uh-ra meg vizsgálatra, és nem szóltak, hogy nincs is a dokim. Csomót vártam, mire tök más doki hívott, aztán mondta, hogy jöjjek vissza jövő héten. Ha nem lettem volna tök rosszul, és nem vártam volna annyira az uh-t, nem is érdekelt volna... de így :twisted: :twisted: :twisted:
Ma viszont kárpótolt a védőnőnél tett látogatásom. Mondta, hogy van ott egy doki, szívhangot fog nézni, majd szólítani fog. Erre uh-t csinált!!! Nem is számítottam rá. Igaz, én SEMMIT nem láttam (csak nála volt monitor), csak a doki, de legalább rákérdeztem, hogy mit lát, és még mindig puncit!!! 8) :lol: :P És végülis hétfőn úgyis lesz uh a dokimnál és akkor én is látom, de most már megnyugodtam, hogy a cuccok nem lesznek feleslegesek! És jöhet a festék is a babaszobába!!!

Na szóval rosszullét: tegnap egész de. szédültem (kb 20 féle dolgot ettem délig, hogy elmúljon, de nem akart... ilyenkor levegőt is alig kapok, mondjuk az mostanában szinte mindig így van. Gondolom nyomja a tüdőmet a baby. Ma meg ülök a védőnőnél, és azt hittem le fogok fordulni a székről. Pont ájulás előtti állapot, kivert a hideg veríték... Ittam egy kicsit a vizemből és elmúlt szerencsére meg ettem 2 szőlőcukrot. Vérnyomásom egyébként 93/50 volt, a pulzusom viszont 120. :shock: Nektek ilyen nem szokott lenni :?:

Heni: név: Kíra Odett

Jenny, majd hozz képeket a 4d-ről!!!

Ja képzeljétek, megvan a vizsgám időpontja! márc. 31. 7:20 Majd szorítsatok! (forgalmi) Előtte du. meg 4d!

[/b]
foltivspicur

Hani, egy darab viszerem sincsen :) A csaladban valoban van mindenkinek, de nalam meg semmiolyan ami «ertkelheto' lenne. Max arra emelkezhetsz, hogy itt reflexbol automatikusan felirja a doki a szoritos harisnyanadragot, hogy ezzel meg is elozze a viszerek kialakulasat :)
De a labfajasom nem az. Mas is kuzd ezzel, hogy neha jarni alig bir meg kesszurasos belenyilallas, hat elozo kanyarokban ilyen szar nekem sem volt. Most hol jobb hol roszabb, de azert osszesegeben gaz no :)

Geoo, szerintem teljesen termeszetes, hjogy 2-3 nap utan nem a meg 'nemletezo' gyereked jut eszedbe egy nevrol, hanem az altalad sok eve ismert ismeroseid :) De ugye nem gondolod, hogy miutan van egy fiad x nevvel akkor a nevrol tovabbra is a tizeneve nem latott osztalytarsad fog eszedbe jutni? :D:D Szerintem teljesennormalis a dolog... persze ugye en vagyok az aki normalisnak tartja azt is, ha nem nevezzuk neven, szolongatjuk a bentlakot :D:D
By the way... ha azt mondom neked Bolivia mi jut eszdbe errol? Tuti egy orszag. Ha azt mondom anyamnak, barki csaladtagomnak, ismerosomnek, hogy Bolivia ez az utolso ami eszukbe jut, mert a nagyobbik csajomat igy hovjak. Kb ket het ujdonsag a kornyezetnek es megvaltozik az asszociacios sorrendjuk, es eszukbe sem jut, hogy ez orszagnev (is) lenne, meg a tanarainak sem :) Szoval ez csak az elejen ujdonsag, raadasul a ti nevetek kozel nem ilyen 'extrem' :)

luna6

Jaaa Heni, most jut eszembe... labfajasom tenyleg volt (csak viszerek nelkul) azon sokat segitett a szoritos harisnya. Feledekenysegi hormonaim tultengenek :D:D te emelkszel jol!!

luna6

Amúgy most várom a babakocsit, elvileg ma hozzák. :roll: Kíváncsi vagyok. Végülis a futár még jöhet...

Talinn, pont ezt szoktam én is érezni, hogy a kiscsaj mindjárt kijön a hasamon! :lol:

Hari, mi volt a pszichomókusnál?

Na, én sooooooooohaaaa nem fogok ide képet feltölteni, az biztos!!!!!!!!!!!!!!!! Egyszerűen a kurva képet nem tudom lekicsinyíteni. Kész. Ennyiiiiiiiiii. Hú, felhúztam magam. Csak ez az idióta babanet nem engedi még a 640*480-as képeket sem. :x

Amúgy a kórházi csomagom legfontosabb darabját csinálom, szerkesztem a zenéket az ipodomra. :lol: :lol: :lol:
foltivspicur

picur, tegnap en is jol megszedultem, es olyan finoman de ma is erzem neha. ulve volt... azt olvastam ne uljunk sokat :) maszkalni nem nagyon tudok... remek :D:D
vernyomasod alacsony, gondolom attol is szedulhetsz de normal terhesdolog az alacsony vernyomas... szerintem onmagamhoz kepest nekem is jlejebb ment. a 120-as pulzus az nem tul alacsony, az olyan 'szalados' mar... olyankor nem kapsz levegot es ver ki a viz? Nekem ez a harom tunetegyuttes (mondjuk nem alacsony vernyomassal) a panikzavarommal jart egyutt, es szorongasos tunet volt. Marmint ha nyugalomban igy megszaladt a dolog... le kellett fekudnom, hulla faradtsagot ereztem. De szaztizenes pulzusom mostanaban is szokott lenni, es a doki nem mondta, hogy gond lenne, es csak parral kevesebb mint a tied. Terhessegben emelkedik a pulzisszam (ezert nem ertem nalam miert idonkent 80 koruli :D) mert ugye a gyereket is ellatod. Csak azt nem tudom meddig a teljesen oke.

luna6

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a mászó micimackó az őrületbe kerget!!! W@z ilyet ne hozzon majd nekünk senki, mert már most utálom, hogy mindig itt ug@t. Bocsi, csak akárhányszor megnyitom az oldalt mindig ezzel kezdődik. :oops: :lol:
foltivspicur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: