A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hildácska,
Ha a babonálból indulnánk ki, akkor egészen a baba születéséig nem vennénk semmit. Nálunk férjem családja 'próbálkozott be' azzal, hogy ne vegyünk semmit, majd amig én kórházban leszek, ők a férjemmel elmennek bevásárolni. Persze mondtam, hogy csak nem gondolják, hogy kimaradok a vásárlásokból???
Szóval mi is már viszonylat korán elkezdtünk vásárolni.
Ne idegesjedj ezen, inkább úgy fogd fel, ha már látja a babátok hogy ennyire készültök rá, hogy még vettetek is neki valamit, akkor hamarabb fog jönni :)

Drukkolok!
vjulcsi

Kriszto,
én is kiváncsi vagyok miért volt szükség 8 inszemre?
bár most már mindegy is , remélem többre már nem lesz szükséged!

Loreena,
nagyon drukkolok neked is, hogy most legyen az amikor sikerül.
miciona

Szia Julcsika!
Igen meló :(
és holnap is. Itt lesz a ház előtt az egyik párt találkája, szóval remélem rendben haza tudok majd menni.
Hogy vagy? Pénteken gondoltam rád , 11 felé voltunk a Jánosban az anyósomnál ,ott mentünk el a szülészet előtt ,ha jól emlékszem Te 12-re mentél? Visszafelé néztelek nagyon , de szerintem addigra meg már végeztél.
Jövő hétvégére már csak jön Szonjus, állítólag csütörtöktől már jobb idő lesz, hátha az elő csalogatja.

Kkata,
még meg sem köszöntem az infot az ismerősödről. Én sem kaptam mást az állítólagos vírusra csak értágítót. Egy ismerősöm a szakdoliját egy Tisztiorvos dr-nél írja ,meg fogja kérdezni, hogy tényleg vírus-e vagy lehet-e az oltás következménye.
miciona

Miciona!

Az inszeminációink története elég egyszerű volt, mert valahogy érdekes és fura módon minden inszeminációnk hétvégére jött ki.... Amit gondolom nem kell részleteznem, hogy mit jelent, irány a magánrendelés, és hivatalosan nyoma sem maradt a meddőségi központban, hogy az inszem megtörtént. Egészen az 5. -ig, az már "ingyenes" volt, ami azt jelenti, hogy a borítékot ott is várta , ha nem is olyan vastagot. Szóval mi mindketten hittük, hogy sikerülhet az inszemináció, hiszen úgy tudtuk, hogy csak a pco-m miatt nem jön össze természetes úton. A hatodik után rábeszélt minket a folytatásra, mert van esély, sőt egyre nagyobb, és nagyon sokaknak 8.-ra kilencedikre sikerül... és igazából csak kettő volt papíron, mert ugye a többinek nincs nyoma... Szóval még kitartottunk, még kettőt megcsináltunk, de az utolsó alatt már időpontokat kértünk a kaáliba és a dévaiba. Ha tudtam volna, hogy nem is a pco a baj, réges-régen léptünk volna onnan.
Hát ennyi, röviden.
Most várjuk az első lombik eredményét és jól alakulnak a dolgok.... egyenlőre... :-) :roll: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Köszönjük a segítséget! Holnap hívjuk Apánkat, de addig visszaolvasok, mert emlékeztem rá, hogy Miciona is nagyon kereste a laborokat, csakazt nem tudtam mikor.

Sajo
sajo

Visszaolvastam. A Bálint analitikát már hívtuk, ott nem vették fel a telefont. Most hívtuk a mens mentist ott pillanatnyilag nem kapcsolható. Győzött a nemzeti ünnep. Holnap hívjuk apánkat!

SajoSajoSajo
sajo

Miccc! Esztinek van olyan játéka, amit 10éve vettünk a leendőnek. :D
Pedig akkor még nem próbálkoztunk gyermekileg.

Sajo! A babásban írtam egy ötletet. Remélem, sikerül találnotok valamit.
Ez nem igaz, h mindig van valami, nem?
Azért ezen nem fog múlni a kezdés, remélem!!!

A másik oldalt még nem tudtam visszaolvasni, bocsánat, ha ezért valami fontosra nem reagálok!

Babásodóknak ++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Hildácska! Nagyon jól tetted!!!! Nem ezen fog múlni, de a bizalmadat biztosan értékelni fogja a Babád hamarosan!!!
Amúgy pedig ez a hozzáállás pszichésen is sokkal jobb, mint az örök félelem+szerintem hatással van a jövőre. :wink: :D ++++++++++

Loreena! Szia!!! :D ++++++++++++++++++++++++

Lyó éjt Mindenkinek!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Hildácska! A babona, az babona. Az előző terhességemnél úgy voltunk vele, hogy nem mondjuk el senkinek, nehogy baj legyen. Nem is mondtuk el. Ettől még baj lett... Ezt a terhességet a családban mindenki tudta a pozitiv teszttől és ez a baba mégis megmaradt. Mondhatnűm azt is, hogy meg is maradt, mert mindenki velünk imádkozott érte az első pár hétben (meg persze azóta is)!
(Mondjuk a két terhesség közt én is szereztem be egy rakás babacuccot, de azokat odaadtam a hugomnak, mikor megszült. Ha igy vesszük, babacucc ügyileg "tiszta lappal" indultam, de az első kis zoknit már a 10. héten megvettem. Aztán minden uh-kor, minden vizsgálatkor vettem valamit. Pedig ha azt veszem, nagyon korai volt még.

Miciona! Nem irigyellek, hogy dolgoznod kell! De remélem már múlik a fülzúgás!

Sajo! Bosszantó, hogy ponnt igy jött ki a lépés, de remélem ettől még indulhattok! Holnap feltétlen irj, hogy mi volt a konzin!

Kriszto, Loreena! Hogy vagytok?

Muki, Zsuzska, ti is irjatok!

Kép
kislibus

Hildácska, Kriszto, hogy vagytok?
Kriszto, mikor fogsz végülis tesztelni?

Micike! Neked kitartás a mai munkához! Remélem, nem lesz semmi zűr és simán haza tudsz majd menni! (Te egyébként milyen jegyben születtél? Kíváncsi lennék a babás topikos hozzászólások után.:))

Kislibus! Remélem, jobb már a gyomrod! Próbálj ki több mindent, hátha valami segít, de ha nem javul, inkább vegyél be rá gyógyszert, mint hogy szenvedj!

Mi a hétvégén hazamentünk a szüleimhez (már vagy két hónapja nem voltunk otthon, 200 km…) és nekem útközben nagyon fájt egy ponton a hasam (olyan helyen, ahol még sohasem fájt). Ezen aztán be is paráztattam magam rendesen, mert még régebben írtátok itt, hogy a beágyazódás környékén nagyon nem jó kocsiba ülni. (A férjem meg bekapcsolta a ködlámpát, hogy a sötétben jobban lássa és ki tudja kerülni a kátyúkat, hogy ne rázzon annyira az út, de képzeljétek, 10 perc múlva megelőzött minket egy autó, ahogy elénk értek, sziréna fel, mint a filmekben, és a rendőrök megbüntettek minket indokolatlan ködlámpa használatért…)
Jaj, én most nagyon aggódok, hogy ezzel az utazással mindent elszúrtam… :shock: Lehet, hogy éppen akkor akart beágyazódni, és a hülye zötykölődés miatt nem tudott? :cry:
loreena

Áh, most akartam nektek valami szépet írni, erre nyafog a gyermekem... Túl sokat kellett visszaolvasnom...pletykás népség! :)

Azért tudjátok: puszilok MINDENKIT!

Loreena! Köszi, amit még az előző oldalon írtál a szopiról, meg a fiacskámról.

Többiek, tovább nem jutottam...bocsika!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Loreena,
Hány napja volt az inszem?
Én amúgy nem hiszek ebben, hogy ettől ne sikerülne... szerintem ha egy baba be akar ágyazódni, az kocsiban is megteszi, zötykölődőd úton....

Nyugi, ne idegeskedj lécci!!!
vjulcsi

Sziasztok!

Loreena!
Szerintem se aggódj a kocsiban ülés miatt, kapaszkodik a baba biztosan rendesen, úgyhogy aggodalomra semmi ok. Ha jól számolom a 12. napon vagy igaz?
Hát én csaltam kicsit teszt ügyben, nem bírtam tovább, de még nem mondok semmit, hiszen még egy hét mire mennem kell Apánkhoz, szóval ki tudja mi lesz addig :roll: :oops: :wink:

Julcsi! Gyönyörű idő van! Szonja nem mozgolódik még, hogy jönne már?

kriszto

kriszto82

Kriszto! De jó!!! :D :D :D Még én sem merek semmit mondani arra, amit írtál, csak itt vigyorgok magamban ezerrel és nagyon-nagyon drukkolok!!! :D
(És persze elbizonytalanodtam, hogy lehet, hogy nekem se lenne muszáj kivárnom a 3 hetet? :roll:)
Amúgy tényleg 12 napja volt az inszem (és mi pénteken és vasárnap utaztunk, a 9. és a 11. napon). De nem idegeskedek ám… (annyira…) Csak az zavar egy kicsit, hogy úgy érzem, nem tettem meg mindent…
(Persze lehet, hogy itt az ideje feladnom a maximalizmusomat, mert ha szülőként is ilyen maximalista leszek, az szerintem senkinek nem lesz jó. :oops: Szülőként is biztos fogok hibákat elkövetni, de attól még lehetek jó szülő...)
Nagyon remélem, hogy nem ezen múlik… Meg amúgy is: végülis ezzel tulajdonképpen csak jó példát mutattam, hogy látni akartam a szüleimet, remélem, a leendő gyerekeink követik a példánkat, és most már hamarosan (kb. 9 hónap múlva) ők is szeretnék látni a szüleiket… :lol:
Julcsi! Köszi a bíztatást Neked is! :) Szerintem éppen az a jó, ha egy családban több határozott egyéniség is van! :) Puszillak Titeket! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.03.15 17:29-kor.
loreena

Loreena! Tényleg nem érdemes aggódni az autózáson! Ilyen dolgok nem befolyásolják a beágyazódást! Az viszont szenya húzás volt a rendőröktől, hogy megbüntettek.
Azóta elmúlt a gyomorégés, nekem a tej úgy néz ki jó rá, meg a puffasztott buzaszelet.

Kriszto! Na most nagyon felcsigáztál!!! :D

No megyek, mert el kell vetni a palánta magokat. :)

Kép
kislibus

Kriszto, végre valami jó hír. Jó persze, csak sejtelmesen. Én is úgy vagyok, mint Loreena, csak ülök és vigyorgok...

Loreena, szerintem se izgulj a kocsi miatt, ha be akart ágyazódni, akkor egy kis mozgás nem zavarja. Már pedig miért ne akarja, egy kedves, szerető család vár rá. Egyébként nekem a Káliban egyetlen alkalommal se mondták, hogy nem tesz jót a kocsikázás. Igaz ők semmit se mondtak... A rendőröknek nem próbáltátok elmagyarázni, hogy miért van szükség a ködlámpára? Ha lenne egy kis szívük, akkor ilyenért nem büntetnének. Nem idegesítenék az embert még ezzel is.

Egyébként el tudja nekem mondani valaki, hogy ha inszem után lombikkal fogjuk folytatni, akkor milyen vizsgálatokra lesz szükség, hogy kezdhessünk? Gondolom a következő ciklusban nem tudjuk, mivel ha más nem általános vérvételre biztos szükség lesz... :cry:
hildácska

Sajo, veletek mi újság? Voltatok Apánknál? Sikerült elintézni a vérvételt?
hildácska

Hildácska!

Nálunk ezek kellettek, elég teljesnek gondolom a palettát, úgyhogy kb. erre készülj, bár szerintem vannak vizsgálataitok, amik megvannak biztosan, azt hiszem van ami egy évnél nem lehet régebbi, meg van ami (pl. vérvétel max.3 hónapos lehet)

Tehát az terészedről:
vérvétel
3. napos (plusz-minusz egy nap), 21.napos,
teljes vérkép : cukorral, még terheléses cukor is volt nálam, pajzsmirigyhormonokkal,
vércsoportszerológia(vércsopi+Rh meghat.)
Mikrobiológia(HIV, CMV, HCV, Toxoplazma)---meg ne kérdezd ezek mik! vírusok, bacik, nem akarok hülyeséget mondani
mellkasröntgen,tüdőszűrőlelet
mamográfia, akkor is, ha nem vagy harminc, akkor csak uh-t csinálnak, az nem fáj, nekem az volt, a röntgenre azt mondják kellemetlen,
EKG
ja és pajzsmirigybeteg voltam korábban, így endokrinológustól papír, hogy minden oké!!!!
Ezenkívül Dévisz megcsinálta a citológiát és a clamydia szűrést, erre elég sokat, 3 hetet kellet várnunk.

férjednek, párodnak:
andrológiai papír teljes kivizsgálásról :? , ami a spermaképet is tartalmazza valamint ultrahangok voltak "nálunk", és vizsgálat
vércsoportszerológia(vércsopi+Rh meghat.)
Mikrobiológia(HIV, CMV, HCV, Toxoplazma)

Sok mindent meg tudsz csináltatni, beutalóval ingyen, de ha gondolod andrológust (20ezer ft) és mammográfiát (azt hiszem 6000ft) tudok ajánlani, nekünk nagyon szimpi hely volt a XIII. kerületben egy magánrendelő. Nem tudom te pesten leksz-e vagy sem. Lehet időpontot kérni és gyakorlatilag holnapra adnak, mi ezért intéztük ezeket a dolgokat magán-úton, mert haladni akartunk, hiszen ennyi vizsgálattal el lehet tölteni akár 2-3 hónapot is. De nekünk sikerült 23 nap alatt minden papírt beszerezni:-)
Szóóóóóval nem lehetetlen mielőbb kezdeni, de miért is beszélünk már a lombikról?????

További jó vigyorgást nektek! Szerintetek én mit csinálok? A férjem teljesen kivan, hogy "még nem örülünk!!!" De már ennek is örülünk, hogy másfél év után egyáltalán van ilyen... a többi majd látjuk
:D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto,
Juj de izgi! Drukk-drukk.
Hát Szonjus még jókat mocorog bent, nem tudom mennyire akar kijönni ...

Hildácska,
Nekem rögtön inszem után volt a lombik, a 3. napon mentem a Nyirőbe általános vérvételre, nem volt probléma.
Csak akkor kelll szerintem halasztani, ha már vizsgálataid esetleg már lejártak, de a vérvétel miatt nem!
vjulcsi

Julcsi, Kriszto, Kislibus, Hildácska! Köszi a bíztatást, most már teljesen, maximálisan megnyugodtam! 8)

Kriszto! Nagyon-nagyon drukkolunk, hogy a csíkok erősödjenek! :D

Hildácska, Te meg csak ne gondolkodj még a lombikon! :wink:
loreena

Sziasztok!

Bocsánat, a másikon írtam, mert Bodza éjszaka vadászott nekünk labort és erre muszáj volt rögtön reagálni.
Szóval, egyik labor sem fogadott minket, ill. fel sem vették a telefont. Apánkat sem találtuk, ezért úgy határoztunk, hogy holnap reggel vérvétel (4. nap, talán jó lesz még), telefon Apánknak, hogy mi legyen és Ő úgyis eldönti mi legyen.

Kriszto!
Együtt vigyorgunk Veletek!!! :lol:

Lorena!
Szerintem az aggódás többet árt talán, mint a rázkódás. Úgyhogy NYUGI!!!! Apánknak ne említsétek, mert néha vadul reagál a dolgokra.

Kislibus!
Nagyon jó, hogy Anna Katinkával megkezdtétek a 3. trimesztert!

Sajo
sajo

Amit Kriszto leírt, az nekem mind megvan, a legtöbbet akkor csináltam meg, amikor Apánkhoz jöttem valamikor szeptemberben, így szerintem kb. novemberiek lehetnek a leletek. Ezeknek mennyi idő után jár az érvényességük?
És amiatt foglalkoztat ennyire, mert a főnökömmel való tárgyalás alapja lehet, hogy mennyi időt könyörögjek még ki bejelentve, hogy legalább az első lombiknak legyen eredménye. Azt mondta, ha már végre terhes lennék, akkor nem lenne gond, mert akkor elmennék táppénzre, és néha egy picit be tudnék neki azért mellette segíteni. Velem nagyon rendes volt egészen mostanáig, és megbeszéltük, hogy így mindenki jól járna. Csak hát eddig sajna nem sikerült azt a babát összehozni, és már kezd elfogyni a türelme.
A mostani inszemmel kapcsolatban úgy vagyok, hogy inkább nem számítok rá, hogy sikerül, így nem fogok csalódni, és ha mégis akkor az nagyon kellemes meglepetés lesz.

Lorena, remélem te is követed Krisztot!

Kriszto, remélem rövidesen Apánk is megerősíti a gyanút, és együtt járhattok a fellegekben a férjeddel! Nagyon szorítok
hildácska

Sajo! Aranyosak vagytok, én is fellélegeztem kicsit. Mostmár bármi történne (koraszülés) életben maradna a Kincsünk! Ez megnyugtató, persze nem tervezek szülni... :)

Remélem holnap reggel is jó lesz és kezdhettek!

Kép
kislibus

Sajo! Igazad van! Semmi aggódás! :D
Nagyon drukkolok Nektek holnapra!

Hildácska! OK, én követem Kriszto példáját, Te meg az enyémet. Jó? :)
Amúgy a házidokival nem tudnád kiíratni magad már most táppénzre?

Kriszto! :D :D :D Tényleg, Te mész holnap dolgozni? Ha igen, ugye, nem stresszes a munkád?

Kislibus! Nem semmi, ahogy pörögsz a kertben! Elképzeltelek, ahogy ülteted a palántákat, nagyon cuki lehetsz! :)
loreena

Loreena, az orvos azt mondta, hogy max. 2 hétig tudna kiírni, azzal meg nem sokra megyek. De inkább igazad van, követem a példátokat és akkor nem is lesz rá szükség, akkor már van indok, hogy miért ír ki táppénzre.

Kislibus, tényleg nagyon édes lehetsz, ahogy a pocakodban a kertben tevékenykedsz. Gondolom, biztosan meg is nyugtat, és nagyon élvezed, amit csinálsz.
hildácska

Sziasztok!

Sajo, ma nem hívtátok Apánkat??? Bent volt ma! De egyébként szerintem a holnapi nap még nem késő...

Kriszto, jaj de kis sejtelmes vagy... :lol: :lol: :lol:

Loreena, hildácska, akkor Krisztoval indul a sor, tudjátok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Loreena, egyébként szerintem se aggódj az utazás miatt! Szerintem biztos nem tettél vele rosszat! A férjed nagyon aranyos a ködlápával... :wink: Csak ezek a gonosz rendőrök...

Miciona, szerintem is menj el 3 hét múlva pajzsmirigy kontroll vv-re, mert simán lehet jó. Nekem volt olyan, hogy 3,akármi körülről 0,3-ra lement 3 hónap alatt... az már majdnem túlműködés. Szóval hajrá! Szorítok nagyon.

kislibus, hurrá 3. szimeszter! :lol:

Julcsikám, már nagyon izgulok értetek! Ma is csörgött Apánknál a telefon, és összeszorult a gyomrom, hogy csak nem te vagy? :wink: De nem...

Velünk annyi, hogy ciszta gyilkos vagyok :lol: :lol: :lol: (Így hív az uram...) Úgy néz ki, hogy a mostani fránya cisztám felszívódik, remélem 2 hét alatt nem sikerül újat növelnem.

Szimbáék???
kkata23

Kata! De jó, hogy eltüntetted a cisztát! Biztos nem mer már visszajönni! Ügyes vagy! :)

A Szimba család nekem is hiányzik!
loreena

Hívtuk az intézetet reggel 7:30-kor, 10-kor, 14:30-kor, de senki nem vette fel. Lehet, hogy oda kellett volna állítani bejelentés nélkül?

Szimbáék nekem is nagyon hiányoznak, de az a gyanum, hogy Szimba most ment műtétre, ezért a nagy hallgatás.

Kislibus!
Csak csínján a kertben a hajlongással!

Sajo
sajo

Jó reggelt Everybody !

Sajó,
remélhetőleg már a Nyírőben vagytok vérvételen, közben megvolt a telefon Dévainak és este mehettek beállításra.
Tudod a 2-4. napi vvétel kell. Tehát, ha van rá mód 2. nap ,de ha közbeszól a hétvége akkor 3-4.
Ha vmi kiugró eltérés lenne a hormoneredményben az nem ezen az egy napon múlna. Akkor este is gondolok Rátok, hogy jó hírrel gyertek haza Dévaitól.

Kriszto,
ha jól sejtem van egy pozitív teszted amit még le sem mersz írni???
Na nem baj, akkor ennek a szellemében érlelgesd csak tovább , de a hivatalos eredménnyel azonnal gyere és írd meg, hogy legyen végre vmi igazi "tavaszi" hangulat itt a topikban, tudod olyan gólyavárós :)))

Hildácska,
nem értem igazán a munkahelyi problémát. Az inszemek alatt Te betegállományban voltál? Azt írtad, ha sikerül a baba ,akkor is számítanak majd a segítségedre, akkor az azt jelenti, hogy nem jársz be rendszeresen csak besegítesz. De hát a stimu alatt ugyanúgy be tudsz járni csak van olyan nap ,mikor a reggeli uh miatt később, akkor ez miért gond a főnöködnek? Vagy nem mindegy mikor mész végzed el a munkát?

Loreena,
ne aggódj a kocsi út miatt! Nem hiszem , hogy ezen fog múlni. Én már olvastam olyat is aki hullámvasutazott beülti után és megmaradt a baba. Az én egyik kolleganőm anno maratonira készült mikor terhes lett. Sok mindent kibírnak a babák, ha egészségesek. Persze lombiknál, az ember megpróbálja a legoptimálisabb körülményeket megteremteni. Bár szerintem a stressz kizárása sokkal fontosabb ,mert az egyből felboríthatja a hormonháztartást és az nagyobb veszély lehet a babára.

Kkata,
nagyon ügyi vagy a cisztaűzésben. Végül melyik módszert alkalmaztad? Felülés , tea?
Majd Húsvét után elmegyek a háziorvoshoz egy kontrollra a pajzsmiriggyel. Aztán szerintem egy-két hét múlva mégegyszer. Ahogy olvastam ez a beállítás hosszabb folyamat. Szükséges, hogy 2 különböző vvétel is hasonló eredményt hozzon.
miciona

Sajó, szerintem pont beletrafálhattál, hogy mikor nincs Apánk az irodában... :cry: Volt egy műtétje, ezért lehet, hogy később jött, és pont akkor műthetett, amikor hívtad. Mi 11-re mentünk, és 11.30-kor kerültünk be hozzá.

Miciona, hát képzeld, végül nem tettem semmit ciszta ügyben... Kislibus megijesztett a teával, felülést meg pluszba nem csináltam, de hétvégente járok tornára, ott meg nyomtuk ezerrel. Szorítok pajzsmirigy ügyben!

Kriszto, hildácska, Loreena drukk, drukk!!! :lol: :lol: :lol:
kkata23

Sziasztok!

A reggeli telefonunk sikeres volt, vérvételre nem kellett mennünk, ( :?: ) este munka után irány az intézet. LEHET, HOGY ELINDULUNK!
Köszönjük, hogy gondoltok ránk és ennyit segítettetek!!!

Jucus,Sajo
sajo

Sziasztok!

Igen!!! Annyira voltam csaló teszt ügyben, hogy a transzfer utáni 10. napon csináltam tesztet és akkor már két csíkos volt, és azóta is az, szerintem erősödik is:-) De semmiképp nem halványodik!!!Igaz nem csak 10-es érzékenységű teszteket csinálok, ezért nem tudom 100%-ra hogy mennyivel erősebb, mikor milyen teszt akad a kezembe:-)
Szóval bocsi, hogy csaltam, de nem bírtam ki, és látnom kellett, hogy mi van, még akkor is ha nem jelzett volna semmit, fel voltam ám készülve rá nagyon!!!!

Kata! Gratula a cisztaűzéshez!!! Nagyon ügyi vagy!

Loreena! Jaja, ma már dolgozom, nem vészes a munkám, igaz vegyész vagyok, így a vegyszerektől távoltartom ám magam, de a kollégák rendesek, mert nem engednek a laborban, kaptam irdodai munkát. Remélem nem izgulsz már, és készülsz a közös vigyorgós találkozónkra:-)

Sajóék! Szorítok ám, hogy indulhassatok!!!!

Hildácska! Azért én még nagyon szorítok, hogy pár nap múlva te is vigyorogj!!

Mindenkinek szép napot! Azt hiszem velem már akármi történik (persze ne történjen!), boldog vagyok, mert tudom azt, amit eddig csak reméltünk a férjemmel, hogy LEHET közös gyermekünk!!! Tőle, aki nekem a legfontosabb a világon!!
kriszto12

Miciona, hát a munkahelyem elég érdekes. Egy biztos, ha máshol dolgoznék már tavaly nyáron se lett volna munkahelyem. Egy irodában vagyok, ahol tulajdonképp mindent csinálok, ami épp adódik, megrendelések, kiszállítás, termelésirányítás, számlázás, pénzügyi helyzetek alakulása... Sőt még néha bevásárlás is, és még gondozónő szerepet is vállaltam néha. Egyedül vagyok az irodába, ill. a főnökömmel, aki sokat utazik, így ritkán van bent. Eddig egyetlen napot sem voltam táppénzen, a főnököm tudja hova járok, azt mondta ő nincs azzal kisegítve ha egy-két hétig táppénzen vagyok, mert azt úgyis ő fizeti. Megoldottuk úgy, hogy bejöttem később vagy korábban vagy hétvégén vagy otthon is dolgoztam. Csak az utóbbi időben (mióta Apánkhoz járok) nehezítette a helyzetet az is, hogy Győrből fel kell járnom Pestre. Így akármennyire is siettem 11nél korábban nem sikerült visszaérnem, úgy hogy reggel 4-kor keltem. Aztán sokszor volt úgy, hogy vissza se értem, mert még Apánk elküldött vérvételre, vagy visszahívott délután az inszemeknél. Előre soha nem tudtam megmondani hogy leszek, mindig abban az órában derült ki. Ja, és inszemek után én úgy gondoltam, sokkal jobb ha pihenek, és olyankor 1 hét szabi. November óta minden hónap így telt, se decemberben se februárban nem dolgoztam egy napot se. Jó februárban a főnököm miatt voltam otthon 2 hetet. Gondolom rájött hogyha nem vagyok akkor se áll meg az élet, így a költségcsökkentés jegyében ugye engem akar elküldeni, mondván hogy ő is meg tudja csinálni. szegény már így is olyan mint egy hulla, akkor mi lesz, ha az én munkámat is ő fogja csinálja. Már régóta mondogatja, hogy majd jó lesz, ha végre terhes leszek, mert akkor az egész terhesség alatt táppénzen lehetek, és igaz akkor is van neki fizetni valója utánam, de azt úgymond le is dolgozhatnám. Heti 1-1 alakalommal besegíthetnék. Ezt ő szó szerint nem mondta, én gondoltam, hogy így viszonozhatnám neki, hogy éveken keresztül türelmes volt hozzám. Egy végtelenül kedves, segítőkész ember.
Bocsánat a regényért, de úgy voltam vele, hogy így legalább talán érthető a munkához fűződő viszonyom.

Kata, örülök, hogy a cisztáknak nyoma sincs. Mikor kezdhettek legközelebb?

Kriszto, igen már csak azért is jó tudni arról a tesztről, mert legalább tudjátok, hogy nincs lehetetlen. Reméljük semmi nem is fog történni, és 9 hónap múlva már a picit vagy piciket a kezetekben tarthatjátok.

Sajo, remélem kezdhettek este! Nagyon-nagyon szorítok.
hildácska

Sziasztok!Túl vagyok a költözésen, szörnyű volt.
Ma voltam Dévisznél reggel, csak 1 lány volt rajtam kivül ott 8-kor, nem győztem csodálkozni...Most futok neki az utolsó 5.lombiknak. Dévisz megint a donortémát emlegette, de a párom és én sem hallani sem akarunk róla, még ha idegen spermával esetleg sikerülne is...A szerelmemnek szeretnék szülni ....
Azt mondta, kezdünk áprilisban, hacsak nem jön meg április 11-e előtt, mert akkor a 3 hónap miatt csúszok 1 hónapot.Most van az első normál menszeszem és már 1 hete tart és ez még nem a vége....Nektek is volt ilyen?
Apánk javasolta kismedencei MR-t.Ezzel kiválthatom a Hysteroskopiát, amire nagyon nem vágyom, az altatás miatt.
Ti már voltatok MR-en?

Sajó!Remélem Ti is kezdtek!Este jó hírekkel gyertek!

Kkata, de jó, hogy felszívódott a ciszta, örülök!mikor kezdesz?

Miciona!Remélem semmi drasztikusan kiugró nem lesz a hormoneredményedben, már itt az ideje, hogy lassan Te is kezdhess..jó sok bonyodalommal kezdődött az év.

Kriszto! Nagyon szorítok Neked is!
zsuzska69

Zsuzska, de jó, hogy írtál. Én csak koponya MR-en voltam. Betettek egy tepsibe, és betoltak a gépbe, szörnyű hangja volt, de egyáltalán nem fájt, csak kellemetlen volt inkább a bezártság. Gondolom, ha kismedencei kell akkor ugyan ez lehet, csak fordítva tolnak be, mert ugye a fejednek így nem kell hogy bent legyen. És így még kellemes is lehet, olyan mint egy röntgen, csak hosszabb. Bár mondom nem tudom pontosan, csak a koponyásról tudok nyilatkozni.
hildácska

Kkata! Sajnálom, hogy megijesztettelek a teával, nem akartam... :(
De annak örülök, hogy e nélkül is elűzted azt a cisztát!

Sajo! Remélem jó hirekkel tértek vissza!

Loreena! Jövő hét szerdán tesztelsz ugye?

Hildácska! Tényleg egész korrekt a főnököd, csak azt nem értem miért fizetné ő a táppénzedet... Mennyire stresszes a munkád egyébként? Sajnálom, hogy kezd elfogyni a főnököd türelme.
Megértem, hogy csak a férjednek akarsz szülni! És ha mindketten ennyire szeretnétek a közös kisbabát, akkor sikerülni is fog!

Zsuzska! Az MR-t még áprilisig el kell végeztetni?
A mensesre mitt mondott, mitől lehet ilyen erős?

Kriszto! Nagyon drukkolok! :D

Óvatosan kertézkedek ám és csak addig, ameddig jól esik. De jó a levegőn lenni, meg nyilik már egy-két virág, olyan szépek.
Tavaj, mikor még csak reménykedtünk, hogy valaha is babánk lesz, akkor is a kerttel vigasztalódtam. :D

Szimbáékkal kiváncsi lennék azért, hogy mi van. Megigérte, hogy azt megirja, hogy mikr kell drukkolni érte.

Kép
kislibus

Kriszto! Már ennyi teszted van? De jó! :D Egyébként így már értem, hogy miért volt fontos tudnod minél előbb, (hogy is fogalmaztál?) hogy „állapotos-gyanús” :) vagy-e. A vegyszereket tényleg messzire kerüld el! :D

Hildácska! Nagyon drukkolok, hogy a házidokidnak hamarosan igazi (és nagyon örömteli :) ) oka legyen arra, hogy kiírjon táppénzre!

Julcsikám! Hogy vagytok? Ma még nem jelentkeztél…:?:

Kata! Milyen cisztagyilkoló tornára jársz hétvégente?

Jucus! Sajó! Jelentkezzetek, ha végeztetek Apánknál! Drukkolunk!

Zsuzska! A költözés nagyon szörnyű volt? De megérte, nem? Én egyébként gerinc MR-en voltam egyszer és engem is fejjel toltak be a gépbe. A kismedencénél talán fordítva csinálják. Mindenesetre nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy tartsam jó erősen csukva a szemem, így egyáltalán nem volt bezártság érzésem. Egyébként semmi extra… Jelentkezz be minél hamarabb!

Kislibus! Igen, elvileg jövő szerdán tesztelek. Bár nagyon bizonytalankodom, hogy érdemes-e addig várni... :?

Bodzi?
loreena

Kriszto! Jaj, de jó!!! (persze, tuuuuudom, csendben örülök csak :wink: ) :D :D
Sajoék! Mi volt????????????????
Édes Loreena! ++++++++++++++++++++++++
(Láttam a mailt, de még nem tudtam válaszolni. Este vagy legkésőbb holnap pótolni fogom!!!!) Puszik!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen későn, de most értem haza.
Ciszta elmúlt, de csak egy induló tüszőnk van. Kérdeztük Déviszt, mit tenne? Azt mondta, Ő elindulna, de nulla százalékot ad a sikerre. Ugyanakkor volt olyan paciense, akinek kétszer is egy petéből lett babája.
Én azt mondtam Jucusnak, hagyjuk ki ezt a ciklust. Most csak egy hónapot kell várni, ha a következőben is csak egy induló tüszőnk lesz, nem várunk tovább.
Ha elindulnánk és (mondjuk) visszakapnánk egy megtermékenyített petesejtet, ami nem maradna meg, akkor három hónapot kéne várni. Ha nem indulunk, akkor két hónapot nyerünk.
Még nem döntöttünk. Nyitva van az aranykapu holnap reggelig. Éccaka megálmodjuk.
Szép álmokat Mindenkinek!

Sajo
sajo

Micike! Végül ide írom, mert lehet, h másnak is segítség,h mire alapoztam a 3hetet:

Laborleletet, 18 nap L-Th 50mg szedése után:
TSH 1,31 (0,4-4,0 ref.)
szabad T3 5,9 (2,76-7,99 ref.)
szabad T4 13,5 pmol/l (10,30-24,50 ref.)

Korábbi lelet, a pótlás előtt:
TSH ultra 7,0646 mU/L (0,35-4,94 ref.)
T3 4,34 pmol/l (2,63-5,7 ref.)
T4 11,71 pmol/l (9,00-19,50 ref.)

Kép
bodza2005

Sajoék! Mit döntöttetek végül? A babásba írtam tegnap Nektek.

Loreena!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Az előző adatokhoz kiegészítés:
Én a várandósság 7.hetében kérdeztem rá a dolgokra. Igaz, jónak tűntek az értékeim, de a magas TSH miatt azért tudni szerettem volna, hogy ez így rendben van-e. HÁT NEM volt!!!
Írtam tehát a szuperrendesésprofidokinak. Itt nem osztanám meg a teljes levelezést, hiszen ehhez nincs jogom, de azért kiemelek részleteket, hogy más is okulhasson belőle ;-) :
részlet:"...Szeretném megkérdezni, Ön javasolná-e a hormonpótlást?
Nyaki "tünet" nincs, és az alábbiak sincsenek:
"Gyenge étvágy ellenére hízás, fáradékonyság, hajhullás, bõrszárazság, az arc, a végtagok vizenyõssége, feledékenység, a nemi vágy csökkenése, nõknél a menstruáció elmaradása, székrekedés tartozhat a tünetek közé." Egyik sincs.
Ezt válaszolta:
részlet: "A leletei alapján egyértelműen indokolt a hormonpótlás. A tünetekért felelős hormonok (FT4 és FT3) szintje ugyan normális, tehát ha lenne is bármilyen panasza, azt nem lehetne a pajzsmirigyre fogni. Viszont azon az áron normális még a hormonszint, hogy az agyalapi mirigyben termelődő serkentő hormon, a TSH-szintje magasabb, serkentve ezzel a renyhébben működő pajzsmirigyet.
Ez a hormoneltérés nem feltétlen igényelne kezelést. Kivéve a kismamákat. Ugyanis egyértelműen növeli a vetélés, s későbbiekben a koraszülés kockázatát, ha erre nem kap kezelést. Miközben a gyógyszerrel normalizált hormonszintek mellett ez a rizikófokozódás nincsen. Ráaádásul ugyanazt kapja gyógyszerben, mint amit az Ön pajzsmirigye nem termel elégséges mértékben.
A józan ész, nem valami követhetetlen okosodás: a mérleg egyik serpenyőjében (nem szed gyógyszert) van 2%-nyi vetélés, 5%-nyi koraszülés, míg a másik serpenyőben (szedi a gyógyszert) nincs semmi rossz.
Napi 25 ug L-Thyroxin vagy Letrox vagy Euthyrox nevű gyógyszert szedjen 5 napig, azután napi 50-re emelje az adagot. Az Ön helyében ma vagy holnap feliratnám a háziorvossal a gyógyszert, s nem várnék egy percet sem szakrendelésre, egyebekre. Hat hét gyógyszerszedés után TSH és FT4-vizsgálatot kell végeztetni, s attól függően megszabni a további adagot. Akkor célszerű egy ultrahang-vizsgálatot is végeztetni. De a lényeg nem ez most, hanem a pótlás elkezdése.
Lehet, hogy csak a várandóssága alatt kell szedni a gyógyszert, az is lehet, hogy élete végéig. Utóbbi esetben is az a helyzet, hogy minden szempontból teljes és korlátozás nélküli életet fog éln."

Nekem csak a várandósság alatt kellett szednem,lehet,hogy megmentett egy esetleges vetéléstől.
Nálatok pedig hozzásegíthet a várva várt gyermekáldáshoz... :wink:
Így legyen Micikém!!!!!!!!!!!!+++++++++++++

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Úgy döntöttünk nem indulunk, csak a következő ciklusban. Addig futás, diéta stb..
Szép napot Nektek!

Sajo
sajo

Sziasztok,

Sajó+Jucus

ne haragudj Jucus , hogy felkeltettelek, de gondoltam most már késő lenne, ha mégis indultatok volna.
Viszont mától elkezdtem a futást én is!
Ja és most már biztos megveszem Szendi Gábor új könyvét, ha már Apánk is a paleolit diétát javasolta.
Meg is néztem a neten !
És.......
Bodzi , Te is már másoltál be tőle cikkeket, ha jól emlékszem és tudod miről is ír az új könyvében? Többek között a táplálkozás lehet felelős a pajzsmirigy alulműködésért is. Itt ír a normálisnak tartott szintről is:
Ráadásul a pajzsmirigyserkentő hormon "normálisnak" gondolt tartománya állandóan változik!

A pajzsmirigybetegség felismerését könnyítendő erőfeszítés értelmében az Amerikai Klinikai Endokrinológusok Szövetsége (AACE) 2003-ban a pajzsmirigyserkentő hormon "normális" tartományát 0,3-tól 3,04-ig terjedőre változtatta [2]. A korábbi értékek 0,5 és 5,0 között mozogtak, melyek alapján csak a legszembetűnőbb eseteket tudták felismerni.

A csökkent pajzsmirigyműködés felismerése szempontjából azonban önmagukban továbbra sem adnak megbízható információt a megváltoztatott értékek. Nem adható meg ugyanis egy mindenki számára "normális" pajzsmirigyserkentő hormonérték, ha figyelmen kívül hagyjuk az adott személy korát, egészségi állapotát és más tényezőket.

Ebből következik, hogy ha orvosunk 1,5-nél magasabb pajzsmirigyserkentő hormonértéket mér, az erősen pajzsmirigy-alulműködésre utalhat.

A pajzsmirigyserkentő hormon értéke csupán részleges adatokkal szolgál, melyhez hozzáadódnak általános és testi tüneteink, a genetikai és életviteli tényezők, valamint korábbi betegségeink sora. Az orvosok csak akkor lesznek majd képesek szembeszállni a pajzsmirigy-zavarral, ha a laborvizsgálatok eredményei helyett magával a beteggel foglalkoznak.
miciona

Üdv. mindenkinek! Ezer bocsánat, hogy mostanság hanyagoltam a topicot, de az időbeosztás terén valamit katasztrofálisan csinálok. :oops: Valamennyire követtem az eseményeket, de még nem vagyok teljesen képben, ezért előre is bocsi, hogy nem mindenkinek írok.
Mi most éppen töltődünk. Mivel az idő drága, nem vergődünk a műtét miatt, azonnal "váltottunk" és most már a következő programra készülünk. Már minden vizsgálat megvan, gyakorlatilag egy hét múlva akár indulhatunk is, de megmondtuk Dévisznek, hogy ezt csak akkor tesszük meg, ha a helyzet bíztató. A tavaly októberi tüszőhelyzet óta tudjuk, hogy bármikor lehet kiugróan jó a helyzet, még ha általában nem is ez a jellemző. A legutóbbi találkozáskor Dévisz nagyon aranyos volt és sokat beszélgettünk. A donorral kapcsolatos felvetése után az ezzel kapcsolatos további beszélgetés érdeklődés hiányában elmaradt. :) Elképzelhető, hogy (ismét) újítunk. Mivel hagyományos IVF-hez nyilván nem lesz elég katona, felvetődött egy olyan lehetőség is, hogy a lehetőségekhez képest lesz IVF is, a többi peténél meg marad az ICSI. Persze ehhez kell némi szerencse is, de mi erre mindig is nyitottak voltunk. :)

Bodza: aranyos a cumis történet és tényleg nem lehet véletlen! Azon vagyunk, hogy egy tökéletes helyet találjunk neki. 8)
A másik topicot már elfogadtam (ha fejenállva pörögnék, akkor sem lenne másképp) és többé-kevésbé igyekszem követni. A legfontosabb események természetesen nem kerülik el a figyelmemet.

Loreena: ezek szerint mi már novemberben találkoztunk... Kár, hogy nem szólítottál meg minket. Tudod, mi ritkán harapunk, alaphelyzetben egészen szelíd oroszlánok vagyunk. :D Drukkolunk, hogy a 3. inszem egyben az utolsó is legyen. 8) Kiváncsi leszek, hogy kibírod-e a tesztelés nélkül legalább a hétvégéig...

Muki: :( :( :( Nagyon sajnálom, hogy így történt. Írtad, hogy van egy olyan vizsgálat, amikor egy sejtet kivágnak az embrióból és azt genetikai vizsgálatnak vetik alá. Én kb. 2 éve olvastam erről, de akkor a magyarországi helyzet még nagyon rossz volt. Nem tudom, hogy akkor hány vizsgálatnál tartottak éppen, de az egyik cikk legvégén oda volt biggyesztve egy mondat, miszerint az addig vizsgált, majd viszaültetett embriókból még nem lett terhesség. Akkor ez a mondat elég volt ahhoz, hogy ejtsük a témát, de azóta a technika és az eredményesség jelentősen változhatott.
Amit a sorstársaknak ajánlott tornákról írtál, azt mi is megtapasztaltuk. Szimbánénak egy alkalom is elég volt ahhoz, hogy ejtse a témát. Ott is a vega-duma volt a sláger, bár a párom közkinccsé tette a húsevős verziót is, nyilván nem aratva ezzel osztatlan sikert. Tényleg hihetetlen, amikor felelőtlenül osztják az észt olyan emberek, akiknek sosem volt szükségük komoly hormonkezelésre. Maguk a tornák - ahogy minden mozgás - a keringés serkentése által segíthetnek, de a savasodós, fűevős bla-bla nélkül!

Kriszto: utólagos engedelmeddel mi is vigyorgunk. Majd szólj, ha már örülni is lehet! :D

Sajó: jól döntöttetek. 8) Ez az egy hónap mindenképpen elég lehet arra, hogy legközelebb akár 3 tüsző is ott legyen a kezdésnél. Ha megint csak egy lesz, akkor mindenképpen kezdjétek el a stimut és ha nem csatlakozik hozzá sürgősen még 1-2, akkor érdemes lehet leállni, de a következőben jobb esélyekkel azonnal(!) elindulni. Többen is említették már, hogy a leállított hormonkezelés utáni ciklusban a szokásos tüszőmennyiségnél több volt. Persze ez nem törvényszerű, de sosem lehet tudni... :wink:

Tegnap volt egy érdekes élményünk, tanulságos lehet mindenkinek. Dévisz először küldött minket a Jánosba vérvételre. (Állítólag valamilyen elszámolással kapcsolatos dolgok miatt jobb neki a János, mint a Nyírő.) Amikor a neten nézelődve azt tapasztaltam, hogy a környék összes kisebb települése területileg a Jánoshoz tartozik, már kezdtem aggódni, de ami ott fogadott minket, az nem fehér embernek való. Kb. 1 Km-re a kórháztól találtunk parkolóhelyet, majd beálltam a sor végére. Addig Szimbáné előrement, hogy érdeklődjön, kell-e előjegyzés, stb., mivel előző nap a telefon nem azért csörgött náluk, hogy felvegyék. Közben a sorban tipródó nénik be-beszólogattak neki, mert azt hitték, hogy tolakodni akar. Az első illetékes elhajtotta azzal a szöveggel, hogy "kérdezzen meg mást". (Talán a saját édesanyjára gondolt... :evil: ) Nyilván tudta, hogy mi a rendszer, de ha nem akar "nyilatkozni", akkor szomorodjon meg. Közben egy, a végeláthatatlan sornak kb. a közepén álló nő mondta a páromnak, hogy ő már egy órája vár. Elszámolás ide vagy oda, nekünk egy vérvételre egyszerűen nincs egy egész délelőttünk. Nem is kellett több, átvergődtünk a Nyírőbe. Odaérve az ablak mögött ülő hölgyek kedvesen üdvözöltek minket, majd megjegyezték, hogy "milyen régen jártunk már náluk..." Ettől a kontraszttól teljesen le voltunk döbbenve. Kb. 3 perc múlva már kifelé jöttünk a kórházból. Igen, lehet így is. 8) Ha már fizetünk a vérvételért is, ezek után nem lesz kérdéses, hogy cserébe elvárunk egy jó szolgáltatást. Ha kell, akár Telkibe is kimegyünk, mert utazásal együtt is kevesebb időt vesz igénybe, mint a Jánosban, sorban állás közben megpunnyadni. A Nyírő a király! 8) Azt már felesleges is hozzátennem, hogy nagyon jól vették le a vért, ráadásul az eredményt kb. 4 órával később telefonon megmondták, miközben a Jánosban sokszor csak napokkal később van eredmény, ami a viszonylag gyorsan bomló hormonok esetében eléggé gáz.
szimba

Szimba, érdekes, amit a Jánosról mondtál. Túlságosan én se szeretem, bár a Dévai engem midig oda küld. Igaz eddig csak kétszer voltam, mind a kétszer bétaHcg-n. Nálunk is tortúra volt a megállás, így másodszorra már felfedeztük, hogy hogyan lehet parkolni a kórház területén. Kifizettük az 5 vagy 600 Ft-ot és 3 kört mentünk mire találtunk helyet, azt is a kórház másik végében. És ráadásul mindkétszer olyan "nénihez" kerültem aki nem tudott vért venni. Igaz nem valami fényesek a vénáim, de Győrben a kórházban, a Káliban, és minden más helyen eddig nem volt ekkora katasztrófa. Forgatta bennem a tűt, nyomkotta, piszkálta. Mondhatom nagyon kellemes volt. És akkor mikor már nem folyt több felállt, azt mondta elmegy megkérdezni elég-e, mert ő többet nem tud kicsavarni.
A Nyírőben még csak egyszer voltam Apánk kért meg hogy vigyem el a keneteket. Ott is lehet beutaló nélkül vért vetetni? Ha nem muszáj én se mennék többet a Jánosba, de én eddig nem tudtam, hogy máshol is van fizetős vérvétel...
Remélem egy hét múlva biztató lesz a tüszőhelyzet és nem lesz semmi akadálya a kezdésnek. Nagyon szorítok és jó hogy végre írtál.
hildácska

Sajo, szerintem is jól döntöttetek, azon az egy héten már semmi nem múlik, és hátha szépen alakul addigra a tüsző helyzet is. Azt én is támogatom azt a véleményt, hogy legközelebb úgy is elinduljatok, ha csak egy tüsző van, mert a stimu hatására még bármi lehet, vagy ahogy Szimba is említette, ha mégsem még le lehet állni és utána hátha jobb lesz a helyzet. Nálam is úgy volt, hogy mikor nem hagytunk ki egy hónapot se a két inszem között akkor sokkal jobb volt az induló tüszőhelyzet mint előtte. Igaz nekem szerencsére nincs panaszom, a tüszőkkel nincs gond. (Lehet, hogy a petesejtek nem jók?!) Nem tudom, de a stimuhoz is fele annyi gyógyszer kaptam mint korábban és ennek ellenére jobban fejlődtek, mint korábban.

De remélem a következőnél már nem lesz mérlegelési helyzet, mert annyi szép tüszőcske lesz, hogy nem lesz kérdés a folytatás. Nagyon szorítok, nagyon megérdemelnétek már.
hildácska

Julcsi régen volt, mi lehet vele? Lehet már megvan a kis Szonja baba? Jaj de jó lenne, a kis picurkáját már a kezében tarthatná. Annyira jó neki, hogy mindez megadatott neki.
hildácska

Ez a vérvétel dolog az ami , ha meg lenne oldva Apánknál akkor tökéletes lenne minden. Ugye el kellett mennem ősszel egy maszek hepatológushoz ,és most egy endrokrinológushoz is. Mind2 helyen csak egy kis magán rendelőben voltam a hepánál 2 helyiség + aszisztensnő az endronál csak egy vizsgáló. Előbbiben az aszisztens , utóbbinál maga a doki vett vért és mail-ben küldték el az eredményt. Apánknál van mindig aszisztens van külön hely ahol levehetnék a vért és egy nap egyszer elvinné egy futár. Nem tudom ez miért nem működik így. A mi életünket nagyon megkönnyítené vele. Szerintem ezért mindenki áldozna is.
Szimba Te már biztos kérdezted ezt Tőle?!
Szimba : és miről beszélgettetek Dévisszel? Mármint arra lennék kiváncsi, hogy átbeszéltétek az eddigi programokat, talált-e ki valami újat? Miért merült fel az ICSI mellett az IVF? Csak azért mert javult az állomány nálad vagy , mert IVF által megtermékenyült peték jobb minőségüek??
miciona

Sziasztok!

Micike!
Mi ugyebár nem vagyunk oroszlánok mint Szimbáék, épp ezért pláne nem harapunk! Sőt! Annyira örülünk, hogy telefonáltál, nagyon kedves vagy. Én csak hallgattam, kivel beszél ilyen szívélyesen Jucus "hajnalok-hajnalán". :D
Egyébként LAPTETŐŐŐŐŐŐ :!: :!: :!: :D

Szimba!
Na végre! Így bizonytalanságban hagyni a topikot! Nélküled félkarú törpék vagyunk!
Nagyon örvendezek, hogy a műtét elnapolódott. Annak még jobban, hogy indultok!
Jucus először a Jánosba tévedt be a program mián, aztán az ott tapasztaltak láttán megfogalmazódott benne, hogy akárhova, de oda nem.
Nagyon örülnék, ha minden ellenérzésed dacára átköltöznétek a babás oldalra :!: :!: :!:

Mindenkinek köszönjük a biztatást és a szurkolást, eltesszük áprilisra!

Jó éjt!

Sajo
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: