Köszönöm Ági a hiányolást! Jól esett!
Olvasni én is szoktalak Benneteket, de nem igazán tudok miről írni. Kb Friday-el egy cipőben járok, totál meg vagyok zuhanva. Mostanában valahogy semmi nem úgy jön össze, ahogy szeretném, pedig a Párom is itthon volt 1,5 hetet, mert beteg volt és életében most először itthon is maradt. Aranyos volt tőle.
Pedig történt jó dolog is! Voltunk két hete koncerten. Petra meg egy angyal volt. Nálunk szerencsére egyelőre jól működik, hogy nyolckor fürdés, szopi és negyed10-fél10 között letesszük aludni és legkorábban 4 körül kel, de inkább később. Nah, a koncert estéjén a fördetési ceremóniát elkezdtük 5-kor, Petra fél7-kor az ágyban és aludt negyen2-ig. Anyum itt volt, de semmi dolga nem volt vele, én meg a koncert elején megbeszéltem magamma, hogy ha gond lenne, akkor úgyis hív, ha meg nem rezeg a telóm, akkor minden rendben és érezzem jól magam, ha már eljöttünk. S nagyon jól is éreztük magunkat.
Olvastam, hogy szinte mindenkinél volt kisebb-nagyobb betegség, hogy Edina töri-zúzza
Sokszor csak irigykedem, hogy milyen jól megoldotok mindent, én meg sokszor a levegőre sem jutok ki vele..... Elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad minden nap 2-3 között ahogy ébred kimegyünk. Erre a drágám fél5-kor ébredt, akkor meg már fújt a szél nagyon.
Tényleg! A Ti gyerkőceitek hogy bírják a szelet? Nem arra gondolok, hogy nagy szélben szeretnék kint sétálni vele, de ő pl annyit sem visel el, hogy ilyenkor betegyük vagy kivegyük a kocsiból. Olyan, mint amikor víz megy az arcába... oylan, mintha nem venne levegőt, majd nagyon elkezd sírni....
Tegnap volt a védőnő. Kérdeztem tőle, a kóstoltatást. Ő azt mondta, hogy ha elég a tej, akkor ráérek 5 hónapos kora után, ha kevés, akkor 4 hónapos kora körül. Kérdezte, hogy ugye elég a tej? Hááát,mostanában volt, hogy a fagyasztottal kellett pótolnom, de gondolom a rózsás hangulatomnak volt köszönhető.
Akkor kérdeztem tőle, hogy van-e itt a környéken babamasszázs? Beszélt is azzal aki tartja, azóta már én is, de most elindult egy csoport és össze kellene gyűlnie a következőnek. Ahogy összegyűlt a 4 ember indítja is. Eddig egyedül vagyok.
Ne haragudjatok, hogy túltengtem és név szerint nem reagáltam, megpróbálom összeszedni magam és jönni, mint az elején.....
Szép napot Nektek!

[/