A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

Köszönöm Ági a hiányolást! Jól esett! :)

Olvasni én is szoktalak Benneteket, de nem igazán tudok miről írni. Kb Friday-el egy cipőben járok, totál meg vagyok zuhanva. Mostanában valahogy semmi nem úgy jön össze, ahogy szeretném, pedig a Párom is itthon volt 1,5 hetet, mert beteg volt és életében most először itthon is maradt. Aranyos volt tőle. :) Sikerült összeszólalkoznom Anyummal is. Majdnem jön minden nap és próbál segíteni, ill segít is. Én meg persze úgy éltem meg, hogy biztos azt gondolja, hogy lusta vagyok, hogy nem csinálok meg mindent, mikor lenne időm, hisz Petra elég sokat alszik, és olyan érzésem volt, hogy az itthoni dolgokat nem én tatom a kezembe, hanem ő, már teljesen bebeszéltem magamnak, hogy olyan mint ha nem tudnám ellátni a családomat.... persze nem mondtam neki, csak mikor totál kész voltam mér. Neki fájt, amit mondok.... agyalt két napig.... majd azt hiszem, hogy rájöttünk a megoldásra. SZóval megbeszéltük, tegnap volt is újra anyum, de most meg nem mer semmihez nyúlni.... :?

Pedig történt jó dolog is! Voltunk két hete koncerten. Petra meg egy angyal volt. Nálunk szerencsére egyelőre jól működik, hogy nyolckor fürdés, szopi és negyed10-fél10 között letesszük aludni és legkorábban 4 körül kel, de inkább később. Nah, a koncert estéjén a fördetési ceremóniát elkezdtük 5-kor, Petra fél7-kor az ágyban és aludt negyen2-ig. Anyum itt volt, de semmi dolga nem volt vele, én meg a koncert elején megbeszéltem magamma, hogy ha gond lenne, akkor úgyis hív, ha meg nem rezeg a telóm, akkor minden rendben és érezzem jól magam, ha már eljöttünk. S nagyon jól is éreztük magunkat.

Olvastam, hogy szinte mindenkinél volt kisebb-nagyobb betegség, hogy Edina töri-zúzza :) magát!

Sokszor csak irigykedem, hogy milyen jól megoldotok mindent, én meg sokszor a levegőre sem jutok ki vele..... Elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad minden nap 2-3 között ahogy ébred kimegyünk. Erre a drágám fél5-kor ébredt, akkor meg már fújt a szél nagyon.

Tényleg! A Ti gyerkőceitek hogy bírják a szelet? Nem arra gondolok, hogy nagy szélben szeretnék kint sétálni vele, de ő pl annyit sem visel el, hogy ilyenkor betegyük vagy kivegyük a kocsiból. Olyan, mint amikor víz megy az arcába... oylan, mintha nem venne levegőt, majd nagyon elkezd sírni....

Tegnap volt a védőnő. Kérdeztem tőle, a kóstoltatást. Ő azt mondta, hogy ha elég a tej, akkor ráérek 5 hónapos kora után, ha kevés, akkor 4 hónapos kora körül. Kérdezte, hogy ugye elég a tej? Hááát,mostanában volt, hogy a fagyasztottal kellett pótolnom, de gondolom a rózsás hangulatomnak volt köszönhető. :?

Akkor kérdeztem tőle, hogy van-e itt a környéken babamasszázs? Beszélt is azzal aki tartja, azóta már én is, de most elindult egy csoport és össze kellene gyűlnie a következőnek. Ahogy összegyűlt a 4 ember indítja is. Eddig egyedül vagyok. :( Valamelyikőtöknek nem lenne kedve jönni? Persze, akinek nem esik túl messze. Pesterzsébeten lesz péntekenként 14-15 között. Előtte-utána jöhetnétek hozzánk is, etetni, pelenkázni, beszélgetni..... a Csilitől busszal 3 megállónyira lakunk. Na? :)

Ne haragudjatok, hogy túltengtem és név szerint nem reagáltam, megpróbálom összeszedni magam és jönni, mint az elején.....

Szép napot Nektek!

Judit

Kép
petra09

Hú, nem olvastam vissza: tele van elírással. Ne haragudjatok!

Edina: ne érts félre! Nem kinevetni akartalak! Együttérzek ám Veled! Tudom, hogy mennyire nehéz, ha nem tudod a fájdalomtól ellátni a gyerekeket! Remélem nem bántottalak meg!

Vick: Hanginak jobbulást!!!

Judit

Kép
petra09

Jó reggelt!

Reni, szegénykém, ez a jelenet. Nem tudom, sírjak vagy nevessek. Irigy smiley-t köszönöm, de nem látom :(
A vaniliáskifli éjjel sült ki?

Kata, a jó szomszédok miatt Neked is jár egy irigy smiley. Fiatalokkal laktok együtt?
Hú, bárányhimlő... Mond le a tanítványt a jövő hétre is, persze. A piciknek mennyi ideig tart egy óra? Fél óra?

A védőnő nekem is mondta, hogy ha bírom, két etetés között nyugodtan kint lehetünk.

Na, nekem a hajmosás, hajszárítás tortúra, nem wellness, úgy utálom!

Nálunk az este úgy működik, hogy 7-fél 8 körül fürdés, egy kis kaja, ha éppen nem fél 7-kor evett, aztán játék, ha szerencsénk van elalszik. Fél 10-10 körül eszik (ha elalszik , akkor úgyis felébred még), aztán alszik reggel 6-ig.

Mai Mr. Bean (igaz, ez a párom volt, de én szenvedek vele): fél 6-kor a komplettás üveget kiejtette, ahogy vette ki a szekrényből (állítólag nem jól csavartam rá a tetejét tegnap), mindenhova ömlött, a kenyérpirítóba, a kávéfőzőbe, a fiókba és még nem tudom hova... :evil: :evil: :evil: Ez Murphy is egyben, mert nem iszik itthon kávét hétköznap, de ma reggel Miskolcra ment...

Judit, lényeg, hogy rendeződtek a dolgok Anyukáddal. Mi az a Csili?

Tavaszt akarok!

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Judit, a kimenetel miatt ne legyen lelkifurdalásod, van, hogy nem úgy jön össze, akkor mi sem megyünk. Ha kimarad néha, az még nem a világ.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Reni, látom a smiley-t
: @
:P

Judit, milyen koncerten voltatok?

NA jó, nem tobzódok, megyek hajat szárítani, aztán délre oltásra.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Reni,
köszönöm a kérdésedet, Dávidka jobban van - már nem bukik extrém sokat. és rengeteget eszik, szerintem most hozza be magát. És nagyon cuki:) olyan, mint egy kis fürkész manó.

Sajnálom ezt a szituációt, amit leírtál... :( nem akarok belepofázni, de nem lehetett volna simán szólni neki, hogy kapja fel ő Bibit? Sokszor az az érzésem, hogy elvárjuk a férjeinktől, hogy gyorsan reagálják le az ilyesmit.
.de belőlük hiányzik ez a fajta helyzetfelismerés vagy mi.

Egyébként tegnap hülyén fogalmaztam a munkamegosztással kapcs: a háztartást nálunk is én "vezetem" igaz nagyon minimálban... de a gyerekkel való esti foglalkozás kettőnk dolga, azt hiszem.

Csiperke, üdv köztünk:)
Én mindennap legalább 1-másfél órára kiviszem a kisfiamat, gyakran kétszer is (egyszer kendőben, ha boltba megyek pl., ilyenkor szeret nézelődni is). Soha nem volt baja. Ha nagy a szél, felteszem az esővédőt.

Zsuzsi, Kata, a hüppögés iszonyú édes lehet. Hihetetlen milyen eszköztárral rendelkeznek az anyai szívek meglágyítására. :) Remélem azért, hogy egyre több lesz a mosoly helyette. Dávidka napok óta minden este órákig sír szinte folyamatosan, pedig folyton kézben van, nem éhes és nem álmos (eléggé):( Biztos időjárás van már megint.

Kata, az a kenguru nagyon jó fogás volt, tök jól néz ki:) remélem, megszereted, tavasszal kevésbé lesz izzasztó a használata.

Friday, Judit, bízom benne, hogy a tavasz visszahozza a jó hangulatotokat.. Friday, te főleg ne törj le, gyakran belőled merítünk itt erőt:)

Judit, szerintem egy ekkora gyerekkel nem az a legfontosabb, hogy a háztartás flottul menjen.
Fogadd el anyukád segítségét lelkifurdalás nélkül.

Szilvi (Hu-Szilvi), nagyon felnézek Rád, hogy ezek után még egyáltalán meggondolod a második babát... és remélem, hogy a hétköznapokban azért nincsenek (nagyobb) problémáid a szülés körülményei miatt. Intimtorna biztos használ, de ha szétvágnak, arra nem elég:(

T. Szilvi merre vagy???

Ági, irigy smiley ezerrel a mozi miatt. Johnny Depp jó választásnak tűnik, bár abban a filmben konkrétan nem túl dekoratív:)

Hű, nagyon túltengtem.

Szép napot, remélem, nem lesz megint félméteres hó estére...

Puszi mindenkinek,
Móni
monke

Ja még annyit, hogy

Állítólag a babák megszokják, hogy éjjel is esznek,
és később felébrednek adott időben, akkor is, ha nem éhesek. Ebben lehet valami.

Zsuzsi, a mai Mr. Bean-ed kiakasztó.

Az enyém tegnap dicstelen hidegzuhannyal és rémes rózsaszín pongyolában, gyerekkel a hónom alatt ajtót nyitásban végződött:)

VANÍLIÁSKIFLIT AKAROK ÉS GYORSAN:)

: @ : @ : @ : @ : @ : @
}-:)
monke

Móni, egyetértek Veled, a férfiakkal konkrétan kell beszélni. Nekem Miki is megmondta, hogy ne célozgassak, hanem mondjam meg egyenesen, hogy mit szeretnék. Mert nekik másként jár az agyuk... ezt ő is belátja, nem tudnak a sorok között olvasni. Ez van. DE imádjuk őket!

Dávidkának tényleg fürkészmanó arca van, tündéri. Láttam az iwiw-en, nagyon édes.

Tegnapi Muprhy: porszívózok, mert este barátaink jöttek. Fura hangot hallok, nézem, hát a porszívó szívja be a köntösem ujját (ami lelógott a bölcsőről). Megyek közelebb, és látom, hogy az a hajlékony cső egyszerűen szétrepedt. :evil: :evil: :evil: Megragasztottam szigetelőszalaggal, de nem az igazi,

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi: A Csili az a művelődési ház itt a kerületben. Bródy koncerten voltunk.

Móni: köszönöm a bíztató szavakat! Jól esik! Tegnap reggel nem lehettél semmi! Így kívülről és utólag nagyon vicces a szitu, de benne lenni... hááááát! Azt hiszem, hogy nagyon mérges lettem volna.

Egyébként tényleg lehet egymásból erőt merííteni! Különösen, ha nem agyal be az ember még azon is, hogy ha a másik meg tudja csinálni,a kkor ő miért nem? Jöhetne már tényleg a tavasz!

A férfiakkal kapcsoltaban én is egyetértek Veletek! Andris is ezt mondta, hogy ne várjam el, hogy olvasson a sorok között, mert az nekik nem megy! Neki sokszor nem kell szólni, hogy mit csináljon, mert a 10 hetes hányásnál beletanult a házimunkába. Petrával meg imád lenni, bár azt látom, hogy az esti sírással ő sem tud mit kezdeni. Azzal én sem.

Mostanában nálunk is rendszeressé vált, hogy olyan 5-6-tól fürdésig meg a sírás. S szerintem minden rendben és akkor is sír. Tegnap úgy maradt csendben, hogy megetettm és betettük a Republicot (persze hangosabbra, mint ahogy ő ordított :)), akkor elhallgatott, majd elaludt egy kicsit. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet vele ilyenkor....

Irigy smile nagyon jó, csak nekem a színekkel gondom van. Sosem sikerül normálisan. :o

Judit

Kép
petra09

halihó!

Nahát, ez az éjszakai etetés tényleg érdekes kérdés. Most már le kellene őket szoktatni róla? Bene mindig eszik, általában kétszer is. Nem csak akkor elvárható, hogy ne éhezzen meg éjjel, ha már mást is eszik anyatejen kívül? Tudom, hogy van olyan anyatejes baba, aki már átalussza az éjszakát, de szerintem nem az az átlagos. Hm-hm. Bene tuti éhes, üresre szívja a cicimet éjjel is, szóval nem csak komfortszopizni kel fel, most még legalább is.

Egy ismerős anyuka mesélte, hogy ő éjjel sosem szoptatott az első perctől, mindig teáztatott (najó, ez persze nem most volt, hanem kb. 10 éve), hogy ne szokjanak hozzá a gyerekei.

Zsuzsi, én se szeretek hajat mosni, főleg a maréknyi haj miatt, ami olyankor kihullik, ijesztő :)

Jaj, de jó, hogy nálatok is ugyanaz a helyzet a párotokkal :) Gábor sem érti sosem a ködös célozgatásaimat, emiatt adódik néha félreértés köztünk, de meg kell tanulnom, hogy vele is kerek-perec közölni kell, ha akarok valamit. Pasik, ez van, máshogy jár az agyuk :) Szerintem nyugodtan szólj neki Reni, hogy segítsen vmiben, ezen nem hiszem, hogy megsértődik. Vagy igen? Nekem azt is mondani kell néha, hogy a szemetet vigye ki. Nem esik jól mondani, mert én is szeretném, ha magától észre venné és mert nem akarom, hogy azt higgye, hogy utasítgatom mindenfélére, de mint kiderült, nem veszi annak, ezt már megbeszéltük.

Bocsi, hogy nem nagyon reagáltam, de felkelt a kisfiam, szép napot,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Férfiak... hát igen. Sokszor magától is látja, mt kell csinálni, de olykor én is odaszólok, hogy vegye már fel Vincét, vagy tartsa addig, míg elkészítem a fürdéshez a kellékeket, vagy vacsiztatssa már meg a lányokat, esetleg ha bent maradt valami a szobában a fürdetéshez való dolog, akkor hozza már ki. De ezek apróságok és sosem veszi rossz néven.

Na felsírt Vince, később reagálok a többire. :(

vick
Kép
Kép
ervick

Hali!!

Reni,nem a fülhőmérő volt a popsiba!!!!!hanem a rendes hőmérő..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

Készül a végleges kollázs,csak most olyan sok kép van ,hogy nehezebb elrendezgetni,de igyekszem.

Kép

Kép
krisztinaa

Kép
Hangika szeret
Kép
Eszter vígasztal

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Vick, nagyon szépek a gyerekeid, igazán büszék lehettek rájuk. :-)

Megjöttünk az oltásról, egész jól viselte. Még kacagott is utána a rendelőben. Azt mondta az orvos, hogy most valószínűbb a láz.
Beszéltünk a kóstoltatásról, azt mondta, 6 hónapos korig, ha csak anyatejet eszik, akkor nem kell mást adni.
Ági, nyugi, azt is mondta a doktor, hogy nagyon ritka, hogy az anyatejes baba átalussza az éjszakát. De írd meg nekem priviben a mail-címedet és átküldöm azt a cikket (ha érdekel), amit korábban is ígértem ezzel kapcsolatban.

Na, megyek, eltört a mécses.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Így sikerült,majd dolgozom rajta még.Ezen már mindenki megvan.

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztinaa 2010.03.16 14:56-kor.

Kép

Kép
krisztinaa

Köszönöm Zsuzsi! :)

Kriszti köszönjük a tablót! Órákig tudnám nézegetni.

Tegnap voltunk oltáson, megvizsgálták Hangit és mindkét lányunkról felvették a 4 éves státuszt. Hangi 14.5 kiló ( lefogyott a betegséggel) 105 centi, Eszter 103 centi és 15 kiló, mértek vérnyomást is, olyan, mint az anyjuké 90 /50.
Vince 68 centi és 7080 gramm. Szegénykém éjjel is és még reggel is hőemelkedéssel küszködött, a kedve sem volt valami jó. Viszont este lefeküdt fél 9-kor , kelt negyed 3-kor és reggel fél 7-kor. Ha ez beállna már boldog lennék, de sajnos gyanítom, hogy csak a hőemelkedés nyomta így el. Nekem is fülhőmérőm van egyébként, áldom az agyát, aki kitalálta. 5 mp. és kész.

Egész nap esik ez az átkozott hó. Mikor lesz már ennek vége???

Mi sem tudunk kimenni mindennap, pláne, ha az egyik gyerek beteg. Szerintem így télen nem olyan nagy gáz ez. Tavasszal meg nyáon úgyis kint van az ember amennyit csak tud, és addig ra a kicsik is mozgathatóbbak lesznek. Egy kis zárható pohárba beteszünk neki egy kis ennivalót és indulhatunk neki a délelőttnek vagy délutánnak. :wink:

Vaniliás kiflit ÉÉÉÉÉÉÉN IIIIS!!!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!

Móni köszi a hiányolást jól esett!!!!
Hu hát nálunk káosz van!!

ANyukám tök rosszul van, mütötték epévekb 1 éve és azóta akármit eszik minden kijön belőle alul már lefogyott 20 kg t. nagyon szarul van, most elküldtük őt korházba, tükrözés egyenlőre ott semmi, val hasnyálmirigy problélma !! De mégy megy uh, ctre, aztán majd kiderül!mert eddig mindig adtak rá vmi gyógyszert h ez a baja stb.. de ez már nem tűrt halasztást!!4

Máté hogy megkapta a két oltást, benáthásodott tőle, a szájába nem is szájpenész jött hanem valami vele született ..... de majd elmúlik magától és kinövi! hát kiváncsi leszek, másik meg az hogy kaptunk terpesz pelust egy hónapra!

Zsuzsi te hogy adtad rá Zsófira,??? bodyra ?? Figyu.. az újpest központtól messze laktok , mert ha úgy van vonattal is el tudunk jönni hozzátok az 20 perc tőlünk!!

ÉN is tök depi vagyok, vendégek jönnek holnap, meg szombaton, mosok, vasalok fözök , pihizek, persze a tejcsi is kevesebb mert még mindig nem tud úgy szopozni akincsem !

Na ennyit tudtam mert sír megint !

Puszika

majd megprobálok jönni még !!

Ui Krisztina köszi a tablót szupi lett !!
Ja én is már majdnem készen vagyok a 3 hós adatokkal, összehasonlítást csináltam 3 hós és a születési adatokkal !! de hiányzik még !! Petra, Mira, Bene születési súlya és hossza!!

sztem így tök jó lesz végig nézni h mennyit cseperedtek a kincseink !

Puszika
SZ

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ja meg Fleur Danijának a 3 hós adatai !!!!! Hiányzik!!!!

köszi

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kicsit késve, de itt vagyok. Nagyából utána olvastam.

Először is sajnálom a depiseket!! Nagyon nehezen másztam ki a depi és az önsajnálat finom meleg sz...ából! Mélyen együttérzek. Kb szülés után 3 héttel kezdtem és csak 2 hete sikerült először lábraállnom. Azóta egész szépen javulok, egyre kevesebbet borulok ki, türelmesebb vagyok. Sokat segítettetek, ezúton is köszönöm nektek. Valaki mindig volt, aki pár jó szóval megtámogatott. Jó oldala, hogy leadtam majdnem 5 kilót. Az ára viszont nagyon drága volt. Az adta meg a lökést, mikor sikerült meglátnom a környezetem és azt láttam, hogy nagyon szenvednek tőlem, fáj a viselkedésem és fáj a kínlódásom nekik. Megcsapott az az érzés, hogy elveszíthetek belőlük valamit, ha nem veszek egy nagy levegőt. Nehéz és hosszú az út! Kitartás, remélem eljön az áttörés nálatok!

Az oltáson mi is túllettünk tegnap. Apa ment be a fiatalúrral. Hangja nem volt, nagyon hősiesen viselte. Ági, nekem a lányom iszonyat hisztiket lecsapott, a fiam csecsemő kora óta meg sem nyikkant szinte. Szóval inkább alkati, mint nem függő. A fiacskám 21 kg és 126 cm. Most töltötte 1,5 hete a 6 évet.
Míra kereken 6,5 kg.

Zsuzsi jó kis Murphyd van! Gondoskodik az unalmasnak induló napjaidról!!!

Kriszti nagyon jó lett a tabló! Büszke vagyok kis csapatunkra!! Imádni való kölykök! (elnéztem, mennyit változtak, ahogy a képeket raktátok fel a tabló óta. Míra is már teljesen máshogy néz ki.)

Szilvi Míra 3700 g és 54 cm fej 35cm, mellkas 36 cm volt születésekor.

Nem is dicsekedtem, hogy összekapta magát a csaj és kb 2 hete szépen tartja magát hason, már nyúl úgy is a tárgyak után és a múlt csütörtök óta hasról átfordul hátra. A módszer egyedi szerintem, beigazítja a karját, majd a fejét hátradobja, mintha csodás szőke hajzuhatagot lengetne a fiúk előtt és átgörül. :lol:

Vick, köszönöm a hiányolást. Nagyon édik a lányok. Mennyire egyformák külsőleg és mennyire különbözők belsőleg! Sajnálom, hogy ennyit vagy egyedül! Most rám is cudar világ jön, mert napot cserért Erik az oltás miatt, így péntektől vasárnapig dógozik, hétfő szabad, de péntekig megint húzza az igát, ráadásul 17-ig itthon van az összes skac. Polli meg extrázik kamaszkorból! Egyszer még agyonütöm, nem éri meg a felnőttséget!!!! Úgy fel tud dühíteni, mint még senkinek nem sikerült!

Kati

Kép
bfkata

Jó hosszúra sikeredtem, mindjárt lelövöm magam! Reggel 8-tól 17-ig áramszünet volt, azért vagyok így elmaradva.

De még szeretném köszönteni Csiperkét! Remélem megtalálod a helyed közöttünk!

Szilvi nagyon sajnálom Anyudat, drukkolok, hamar kiderüljön a tényleges baj és akkor már talán célzottan tudnak segíteni rajta.

Kata, a párod biztos többet be fog segíteni a baba körül, ahogy nő a fiacskátok. Most még a férfiak nem úgy látják a babákat, ahogy mi. Könnyű nekünk, a mi testünkbe fejlődtek, a hormonok is sokat dobnak a dolgon.
Reni, a férjem most sokkal többet babázik, mint a másik kettőnél, pedig kevesebbet van itthon. Az ő szemlélete pedig mindig az volt, hogy akkortól gyerek a gyerek, ha már beszél. :shock: Nem soká közös hangot talál Blanival, és sokat levesz a válladról vele. Ők is változnak, ráéreznek az apaságra, csak győzzük kivárni!!! :lol:

Móni, tiéd a hét Murphy-je!! Bár még Zsuzsi lekörözhet. Hangosan visongtam a pongyolás-hidegzuhanyos-Dávidkáson!

Szép jó éjszakát minden kedves fórumtársnak!

Kati

Kép
bfkata

Jó reggelt,

Kati, azt hiszem, szeretném meghagyni Móninak a heti első helyet Murphyben :-) Jó lenne már nem alkotni semmit ma...
Örülök, hogy sokkal-sokkal jobban vagy. CSak így tovább, előre!
Gratulálok Míra szép fejlődéséhez!
Ő hányadikán született? Bocsánat, ha már volt erről szó, de lemaradtam. Ma 4 hónapos?

TSZilvi, Anyukádnak jobbulást! Remélem, minden rendben lesz.
Mi pont a központban lakunk, a vonat kb. 10 perc gyalog vagy 1 megálló busszal vagy metróval. Nézd meg az útvonaltervezőn, hogy hogy lehet eljutni, úgy a legegyszerűbb.

Krisztina, nagyon jó lett a tablókép :-) Köszönjük szépen, elteszem emlékbe. Nagyon ügyes vagy!

Azt hiszem, Zsófinak tegnap a oltással felpörgetőt is adtak. 11-kor keltettem de., amikor mentünk oltásra, aztán este fél 10-ig egy szemet sem aludt. Viszont iszonyú jókedve volt, kacagott, dumált egész nap :shock: Este 37,7-t mértem, ma reggel 5-kor is, amikor arra keltünk, hogy dumál a kis drága :lol: Most visszaaludt.
Próbálom magam összeszedni, utazunk ma Anyukámékhoz a hétvégére. Még vasalnom kell és pakolni.
Tejpor feltakarítva, ne tudjátok meg...

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt,

csak röviden jövök,megyünk ma anyumékhoz a hosszú hétvégére, hazafelé meg jön öcsém is velünk majd vissza, mert nyelvvizsgára készül a diplomájához és segítek neki jövő héten kicsit, úgyhogy az elkövetkező napokban nem nagyon fogok tudni jönni majd.
Ja még annyit, tegnapi Mr.Bean-em:takarítás közben úgy bevágtam a bal könyökömet, hogy délutántól marhára fáj és az ujjaim is kicsit zsibbadnak, lehet még meg kell járnunk a kórházat vele a hétvégén, apa szerint lehet letört vagy elmozdult vmi porc ami ideget nyom.Ez a könyökbeverés sajna már nem csak a "Váratlan vendég jön" beverős kategória.

Szép hosszú hétvégét mindenkinek és jöjjön már a tavasz....

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hol vagytok?Már 2 napja rossz az idő,ki sem dugtuk az orrunkat :(

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, itt vagyok!
Itt is borzasztóan fúj a szél. Tegnap a szakadó hóesésben voltunk oltáson, kicsit sétáltunk is, de ma nem megyünk ki mi sem.
Egyébként csomagolok, megyünk Anyukámékhoz, vasaltam, hűtőt rámoltam ki, mosogattam stb.

Kata, szegénykém, ez nem hangzik valami jól, sőt, borzasztó. Veled is mindig történik valami, ejnye. Remélem, nem lesz baj. Írj majd azért, ha többet tudsz.

Hétvégén be-benézek, de nem tudom, mennyi időm lesz.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

A hétvége nekünk is zsúfolt lesz holnap vendégek jönnek,vasárnap mi megyünk vendégségbe,hétfőn szintén vendégek jönnek,szerdán meg oltás nekünk is.Elvileg apa kivételesen elkísér :D

Csajok,olyan iszonyú bűntudatom van,hogy oda adtam Annának a játékcumit :( Csak akkor adom mikor nem tudom lecsillapítani és olyan jól megnyugtatja és a cicit is tök könnyen elfogadja utána.Nagyon furi látni a szájába....

Zsuzsi,jó utat nektek vigyázzatok az úton!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok! Talán van egy pár sorra való időm. A nagyok nyűgisek, civakodnak du-án.

Itt is iszonyat szél fújt egész nap, még most is. Tegnap este szégyenszemre havat kellett takarítani, hogy reggel fel tudjak állni a garázsból. Március 11-én!!!! HAVAT LAPÁTOLNI!

Kriszta, 2 napja mi is bent kuksizunk. Már úúúúúgy sétálnék! De ha nem esik és nem fúj, majd jön az olvadás és a sár. Ezt játsza már kb 1 hónapja. Utoljára -14 fokos héten voltunk sétálni rendesen, nem csak toljuk ki a kertbe a babakocsit. Jól meg is fáztam. :evil: TAVASZT! TAVASZT! TAVASZT!

Kata, nagyon sajnálom a kezed! Gyógyulj meg hamar! Jó utat anyudékhoz, remélem jó hírekkel érsz haza!

Zsuzsi, Míra november 12-én született. 23-ra voltam kiírva, de a kettős fronthatás meghozzta a gólyánkat. :D Nektek is jó utat. Élvezzd ki, hogy körbeugrálnak odahaza!

Kati

Kép
bfkata

Csak az utolsó oldalt átfutottam már megint :oops: ég a képem....
Megint betegek voltunk/vagyunk.
Kezdte most Lilla először orrfolyás, szemgyulladás majd társult a köhögés, majd én (a hangom is elment) végül apa. Dani stagnál se nem rosszabb se nem jobb, de még mindig köhög.
A héten megkapta az oltást és így majdnem 4 hós adatokat tudok mondani. 7400 gramm és 66 cm.

A pasis témához az én férjecském mindig azt mondja, h nem gondolat olvasó és szóljak, ha valamit akarok. És tök nyilvánvaló helyzeteket sem vesz észre néha (de nem szándékosan). De amúgy ő segít nekem amennyit tud. Már amikor itthon van. De azt is megértem, ha végre itthon van ő is kikapcsolódni szeretne.

szopi egy katasztrófa...nagyon lecsökkent a tej. Már megint harcolok, h visszahozzam. Ma úgy éreztem már alakul.
a védőnő csak annyit mondott pihennem kellene és bébi szitter ....jó poén.

Séta
Szélben nem. A nagyobbik is utálja a szelet. Nem hajlandó a lábain jönni, ha fúj a szél. Amúgy ha szép idő van akár 2 órát is. Ha meg hideg van én sem bírok annyit :)

Szia Csiperke

Móni vajon mi lehetett ez a köntösös sztori :) majd visszaolvasom :)

Kata
Könyök :( akkor ez szerda után történt????Mert akkor még beszéltünk.

No asszem most ennyire emléxem. Mi is utazunk hosszú 7végére anyuékhoz már nagyon várnak minket. Most megyünk először Danival és anyuék már 2 hónapja nem látták Danit.

KépKép
KépKép
fleur

Jajj a lényeg Kriszti nagyon jó a kép :) :) köszi neked

KépKép
KépKép
fleur

REggelt!

megvagyunk ám mi is,csak egy kicsit én meg api betegeskedünk. Gréta pedig makk egészséges! :shock: :P
Ja,és nem igazán hajlandó aludni már vagy 2-3 hete napközben,így nem igazán van időm jönni. Túlságosan is igényli,hogy foglalkozzunk vele.... :oops: remélem,hogy azért később fog alakulni a helyzet.

Csiperke

üdv! gyere,mesélj magatokról!

Kata

úgy látom,már megint nem tudtál vigyázni magadra... :evil: jobbulást!

jók a mr bean storyk! :lol:

Séta
mivel Gréta nem hajlandó aludni bent,ezért kint alszik. KImegyünk sétálni,teszünk egy jó nagy kört,ami kb 1,5 óra,addig alszik,és ha hazajöttünk,és nem kelt még fel,akkor maradunk még kint az udvaron. általában nálunk a séta 3-4 órán át tart. Ha hideg van,akkor is a minimum a 1,5 óra. :shock:

Fleur
jobbulást a kicsiknek!
remélem,hogy tényleg rendeződik mihamarabb a tejcsi hejzet!

egyébként nekem is állandó harc a szinten tartás. Szerencsére eddig még nem volt szükség a tápszerre,remélem,hogy nem is kell még hozzányúlni 1 darabig. Én mindig csak azért szurkolok,hogy a hozzátáplálásig tartson ki,utána meg már annyira nem nagy gond,ha nincs.... :roll:

Krisztina
tök jó a tabló! :wink:

Hétvégére elutazóknak jó utat,többieknek jó pihenést otthon!

Ja, el is felejtem mondani,hogy szerdán megszült a sógornőm. Most már nem Gréta a legkisebb a családban,hanem Norbi. 8)

Tök jó,hogy már ilyen sokan túl vagytok az oltás mizérián! Meglátjátok hogy micsoda megkönnyebbülés lesz majd a 4 hós oltás után! Ugye Zsuzsi?

ma megint szombat van... :twisted: azt hiszem,ma egész nap ki sem fogok mozdulni az ágyból,nehogy összetörjem magam! :P
Api elment,igy ketten vagyunk Grétussal. Főznöm kell,de nem tudom még hogy mit.... :?

mennem kell.....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Gyors bekukkantás.

Edina
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, nem töröd megint össze magad, küldöm a " összetöréselhárító erőt"! :wink:

Kata
Nekem volt ilyen egyszer , hogy hajszárítás közben mentem kiszólni valamit apukámnak és a felemelt könyökömmel nekirontottam az ajtófélfának. Húúú mennyire fájt és fel is dagadt. Szóval átérzem, remélem rendbejön mihamarabb. Ha porc is vált le, nem nagyon tudnak vele mit csinálni.

Bfkata
Sajnálom ezt a séta dolgot, én meg a lányok miatt vagyok itthon egy hete. Az ember beleőrül ebbe a bezártságba.

Úgy volt, hogy ma megyünk haza a nagyszülőkhöz, ám Hanga 1 hetes betegsége után tegnap Eszter is belázasodott, most két gyerek köhög egész nap. :(
Tegnap estét megspékelte, hogy Hanga zokogva sírt 2 és fél órán keresztül. Hiába ölelgettük felváltva Ricsivel, hiába kérdeztük, mi történt, fáj-e valamije, nem válaszolt. Totál megijedtem.
Nagyon nehezen aludt el, a sírásával meg felverte a már elaludt Vincét, aki rossz néven vette, így ő is nehezen aludt el végül.
Szóval volt este galiba rendesen. Aztán most kérdeztem Hangától, hogy miért sírt, azt mondta álmos volt és mert nem jött nagyi hozzá. ( Nem is volt róla szó, hogy jönni fog). Azt hiszem maga sem tudja, ezeket csak most kitalálta. Sajnálta nagyon, de végre túl van rajta.
Ja és eltűnt az alvós játéka, akinek "Kedves maci" a neve. És sírva járkált a lakásban, hogy " Kedves maci gyere elő!" Annyira édes volt, annyira meghatott. Volt a szekrényben egy tartalék, amiről ő nem tudott (egyébként ez ilyen Coccolino maci) és kérdeztem tőle, hogy Kedves maci testvér jó lesz-e, mire felcsillant a szeme, hogy igen. Elővettem és akkor kicsit megnyugodott, még egy fél mosoly is született az arcán.

Ma jön nővérem a lányával 2 napra, addig még a várost is meg kell járni, bevásárolni, Ricsinek szemüveget csináltatni.

Időnként benézek majd, de nem biztos , hogy sok időm lesz.
Mindenkinek derűs, békés, szép hétvégét kívánok!

vick
Kép
Kép
ervick

maci testvére :oops: írni sem tudok

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Gyors bejelentkezés a szakadó hóesésből :-)
Mikor lesz már tavasz???
Ma jubilálunk, egy éve ezen a napon lett pozitív a tesztem :-)

Krisztina, ne legyen lelkifurdalásod a cumi miatt, minden babának kell valami, amivel megnyugtatja magát. Zsófi az ujját kapja be, ha nagyon nyűgös és pár perc alatt elalszik :oops:

Vick, szegénykém, nagyon Rátok jár a rúd mostanában. Eszternek jobbulást! Kellemes időtöltést a nővéredékkel!
Nekem is van egy fehér coccolino macim, ha gondolod, nagyon szívesen elküldöm Nektek, nehogy kifogyjatok a készletből.

Fleur, jobbulást Nektek is. Nagyon sokat betegeskedtek :-( Jó utat a szülőkhöz!

Mindenkinek szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Jövök, ahogy tudok, de sokszor....... valahogy úgy ahogyan ti is.

Anna, a picike, 3 hónapos, Orsi 2 éves.
Orsi beteg volt, vagyis náthás, és most Anna is elkapta tőle.
Voltunk dokinál is, de csak calcimusc és orrszívás a therápia.
Nem köhög, nem lázas, folyik az orra, de nem vészes.
Ami aggaszt, hogy szegénynek rekedt a hangja. Olyan rossz hallani, amikor sír rekedten.
Homeos bogyót nem tudtok?

igyekszem olvasni titeket, aztán bekapcsolódni a témáitokba.

Kép
csiperke

Sziasztok!!

Gyors bekukkantás !!

Máté egész jól alakul már a náthájával kapcsolatban, kis vidám mosolygos, most meg én nekem kezd fájni a torkom! :cry: !

CSiperke üdv köztünk !!
figyu nekünk a doki néni ezt a homeo bogyót adta ... Sambucus nigra – fekete bodza

Különösen gyermekek, csecsemők náthája esetén ajánlható a sambucus nigra, a feketebodza. Mivel a kisgyermekek nem szájon át, hanem az orrukon keresztül lélegeznek, a belégzés erősen akadályoztatva van. A gyermek éjszakánként levegő után kapkod. Szopásnál újra és újra meg kell szakítani azt, hogy levegőt vehessen.
Eddig egész jól bevált meg a nasivin orrcseppet, és porszívozás!!

Tegnap nem jöttek a vendégek mert betegek lettek !
Ma meg az unokatesomék voltak itt, sütöttem fini kuglófot !

Holnap meg anyukámék jönnek ebédre már várom nagyon de remélem nem fogok lerobbanni jobban, már szedem a homeos bogyókat én is !

Tejcsi elég gáz nálunk is! :(

Kis-Nagy betegeknek jobbulást!

Zsuzsi... hóesés nem semmi,,, nálunk havas eső esett ma egész du!

NÁlunk apa a háztartásba nem igazán segít be max... szemét levitel , mosogatógép bepakolás, meg ha őgy van felmos de ez angyon ritka.... , de Máté más segít sok mindenbe kivétel a fürdetés.. ő segítkezik, de nem fürdeti meg majd ha már ül akkor fürdik vele ezt várja na meg a pelenkázás ez a kettő, pl ma reggel ő vigyázott rá míg én aludtam erre mire kelek fel h porszívozza a kicsim noziját huu mondom nem semmi ez az apuci, ügyi!!!! :lol:

NÁlam az a taktika, ha vmi újat csinál v a háztartás v Mátéval kapcsolatban mindig megdicsére mert az bizti h legközelebb is megcsinálja!!! :D ! Eddig bevált !!

-voltam vásároln magamnak egy két rucit, és sajnos egy számmal nagyobb nacit meg felsőt kellett vennem ,ez egy kicsit elszomorított!!

Pénteken voltunk klubba nagyon jó volt, igaz a kincsem fél órára bealudt de legalább én is kikapcsolódtam mert csináltunk nemezből tavasz váró tulipánt!! Legközelebb tűzzománc készítés lesz !! MÁr várom nagyon !

Zsuszsi,, lehet h vonattal eljövünk hozzátok, ha úgy van elénk tudtok jönni?? :oops:

Na mennem kell bocsi ha nem reagáltam mindenre,

További szép hétvégét!!

Majré van!!

Puszika

SZ

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Napot!

CSajok
jelentem sikeresen túléltem a szombat,nem törtem össze magam!!!!! :lol:

Vick
köszi az erőt! megérkezett! :wink:
csajoknak jobbulást!, és persze Vincének is. Sajnálom,hogy ilyen gyakran betegek a gyerkőcök... :cry:

Tegnap Gréta túl pörögte a napot. Rekordot döntött,mert szó szerint nem aludt semmit! :twisted: délután meg olyan kis csibész volt,hogy amikor elkezdett szopizni,ahelyett,hogy evett volna,harapdálta a cicit,és minden egyes harapás után még jól meg is húzgálta,aztán meg nevetett. :shock: :x ez igy ment vagy 5 percig,aztán meguntam,és inkább nem etettem,megvártam amíg megnyugszik... :P Nektek csinált már ilyet a babátok. De az egészben az volt a legfurcsább,hogy tudta,hogy mit csinál,és hogy nekem fáj,de ő élvezte,és csak úgy kacagott. Vagyis ezt ő egy "szuper" játéknak fogta fel. :twisted: :twisted:

Ma legalább szép idő van,mármint nem fúj a szél,úgyhogy nemsokára megyünk is sétálni.

szép napot mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,
Nem jelentkeztem eddig, nem nagyon történt semmi említésre méltó.

Habár dehogynem, úgy néz ki, hogy Zolit felvették ahhoz a céghez, ahová drukkoltam:) szóval 99%, de még az igazgató is rá kell, hogy bólintson.

Dávidka megtanult hátról hasra fordulni, azt gyakorolgatja naponta 2-szer, 3-szor, de mindig frusztrálja az erőlködés, ezért egyúttal visít is, majd sírva fakad:) belegondolok, milyen lesz, ha egész nap ezt játssza, mint Zsófi:)

Most csak random néztem bele a kommentekbe, Edina, Kata, vigyázzatok magatokra....

Szilvi, nagyon jól hangzik az a klub, tök jó, hogy így ki tudsz kapcsolódni ott.

Fleur, tejparát nagyon sajnálom, a fura nálunk most az, hogy mintha lenne elég tejem, Dávidka mégse hízik:((( megint őrlődök, hogy tápszer vagy sem.
Védőnőtök vicces:( vagy vállalja ő a bébiszi
monke

Sziasztok,
Nem jelentkeztem eddig, nem nagyon történt semmi említésre méltó.

Habár dehogynem, úgy néz ki, hogy Zolit felvették ahhoz a céghez, ahová drukkoltam:) szóval 99%, de még az igazgató is rá kell, hogy bólintson.

Dávidka megtanult hátról hasra fordulni, azt gyakorolgatja naponta 2-szer, 3-szor, de mindig frusztrálja az erőlködés, ezért egyúttal visít is, majd sírva fakad:) belegondolok, milyen lesz, ha egész nap ezt játssza, mint Zsófi:)

Kati, Míra nem erőlködik forduláskor? Úgy értem, csendben jókedvűen gyakorol?

Csak mi vagyunk megáldva egy ilyen temperamentumos kis fickóval?:)

Most csak random néztem bele a kommentekbe, Edina, Kata, vigyázzatok magatokra.... Grétának nem lehet, hogy a foga nő? elvileg akkor kezdenek harapdálni evés közben.

Szilvi, nagyon jól hangzik az a klub, tök jó, hogy így ki tudsz kapcsolódni ott.

Fleur, tejparát nagyon sajnálom, a fura nálunk most az, hogy mintha lenne elég tejem, Dávidka mégse hízik:((( megint őrlődök, hogy tápszer vagy sem.
Védőnőtök vicces:( vagy vállalja ő a bébiszitterkedést?

Vick, gyönyörűek a gyerekek, gratulálok. Eszternek jobbulást!

Csiperke, remélem, Annának se lesz komoly baja, a rekedtség szerintem őket nem zavarja. Csak persze rossz hallgatni.

Megyek, sírás van.

További szép és lehetőleg hómentes hétvégét,
Puszi
M
monke

Sziasztok,

Móni, gratulálok Zolinak! Dávidka nagyon ügyes,éljen!

Szilvi, remélem, nem betegszel le!

Edina, nahát, Gréta milyen ravasz. Tündéri lehet! LÁtom, ő sem egy nagy alvó :-(

Tegnap Zsófi a nagy vendégeskedésben megdöntötte az alvásrekordját, kb. 2-szer 20 percet aludt, közben be nem állt a szája, nagyon produkálta magát. Annyira látszott rajta, hogy élvezi, hogy ő van a középpontban.
Ma pedig már hasról hátra is átfordult, kétszer. Majd onnan újra hasra, egy irányban. Tehát résen kell lenni, nehogy leforduljon az ágyról.

Mindenkinek szép napot!

puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

sziasztok

úgy látom,már megint én nyitom a napot.... :P

Móni

gratula a férjednek.

és persze gratula a forgolódó Manóknak!

Zsuzsi

a múltkor kérdezted,hogy fordul-e mind a 4 irányba baba. jelentem igen,mi tegnap vettük észre,hogy Gréta minden iráyban képes megfordulni. szóval már őt sem lehet az ágyon egyedül hagyni. :roll:

Kata

hogy van a könyököd?

reggel arrav ébredtünk,hogy szakad a jég,aztán meg felváltotta a hó. :x most meg süt a nap,de orkán erejű szél fúj. :twisted: már nagyon unom. tavaszt akarok!!!!!!!!!!!! :)

szép napot mindenkinek

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Hazaérkeztünk, minden rendben. Remélem, Ti is jól vagytok és csak a családi idill és a csendes ünneplés az oka a távolmaradásnak.

Edina, Grétinek gratulálok, nagyon ügyes kiscsaj, hogy már pörög-forog :-)
Persze Neked is jár egy vállveregetés, mert megúsztad a hétvégét sérülés nélkül.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Mi is megvagyunk, gyorsan eltelt ez a hosszú hétvége, de nagyon pörgős volt, sikerült lerakni a laminált padlót, szép lett :) Itt voltak a szüleim, én főztem, anyukám babázott, apukám és egy rokon pedig segített parkettázni, ez aztán a hatékony munkamegosztás :)

Kata, remélem már jobban van a könyököd!
Mr. Bean is lemondhatna végre már :)
Edina, örülök, hogy épségben túlélted a hétvégét, csak így tovább!

Nyugtassatok meg, hogy nem minden baba fordul már ilyen ügyesen, mert az én kis Beném még csak erőlködik, de azt nagyon, sajnos egyelőre még eredménytelenül :wink: Viszont majdnem kúszik :shock: , ha hason van, érdekes a technikája, de halad vele a kitűzött cél felé :lol:

Móni, szívből gratulálok Zolinak!!! :wink: Remélem szeretni fogja az új munkáját!

Nagyon bejött a kendő, Móni, még egyszer köszi a megkötési módot, imádjuk! Tegnap vagy két órát lófráltunk az IKEÁban, olyan jól elvolt. Ma a párom is kipróbálta, már nagyon ki szerette volna próbálni ő is, és neki is nagyon bejött :)

Bocsánat, ha valakinek nem reagáltam, most ennyire futotta :)
Jóéjt!
Ági

KépKép
gigilina

Jó reggelt mindenkinek!

Nekünk is mozgalmasan és gyorsan eltelt a hétvége. De jó volt! Tegnap fociztam a lányaimmal. :lol: Mintha fiúk lennénk, de rettentően jól esett.
Most elmentek apával oviba, már hiányzott nekik.

Mára már havas minden. Borzasztó! Legyen már ennek vége!!!!!!!

Valaki kérdezte a cici harapást, hát nálunk is van. A tündéri kis fogait olyan mélyen belém tudja nyomni, hogy néha felordítok. Aki szoptatott nagyobb (fogas) gyereket: Van valami módszer ennek elkerülésére?

Edina
Ezek szerint ért valamit az energiám! Csak így tovább! Lassan rendbejösz.

Móni
Jelezd, ha 100 % az állás,az a biztos! Szorítok még!

Ági
Örülök, hogy kész a parketta, csak jobb lesz így nektek!

Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

Sportos Vick :-)
Örülök, hogy meggyógyultak a lányok.

Ági, biztosan szép lett a parketta, ügyesek vagytok a lerakással.
A kúszás aranyos lehet. Zsófinak is vannak hasonló mozdulatai, ill. csinál olyat is, mint aki úszna. Vicces, ahogy billeg a hasán, a lábaival és a kezével hadonászik.

Zsófi ébresztőt csinál fél 6-kor, majd 7-kor visszaaludt, azóta horpaszt.

Nem is írtam, hogy Zsófi az utóbbi 5 alkalomból 4-szer ordított a babakocsiban :shock: :? Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Lehet, hogy az overáll zavarja, mert így nem tud rendesen mozogni, hadonászni a kezével, bekapni azt?

Most már elég, tavaszt akarok!
Na, megyek vasalni.
Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Nekünk is eltelt gyorsan a hétvége! Kincsem még egy picit náthás de már nem vészes és én is szedem a homeo bogyókat amiket még anno ti ajánlotattok és sokkal jobban érzem magam ezer hála nektek!!
:D :D

Kata hogy vagy ??

Vick örülök hogy a lányok már meg is gyógyultak! Fogas dolgot sajnálom nagyon de el tudom képzelni milyen rossz lehet , majd megkérdezem sogornőmet mert ő sokáig szoptatott !!!

Edina ügyi vagy , hogy nem törted ismét össze magad!

Zsuzsi, Máté is csinálta ezt a babakocsiban sőt még tegnap is , tudod mi volt a baja hogy melege volt, úgy leizadt pedig nem is öltöztettem őt be nagyon ! Lehet ,hgoy Zsófinak is ez volt a baja!! :oops:
Mostanában mi is kelünk 6 kor és fent van 8 ig kb aztán visszaalszik !
Ha minden jól megy akkor jövö héten eljövünk hozzátok okéS????

Ági, ügyik vagytok , meglátod milyen jó lesz takarítani, csak a porcicákat vonza de amúgy én imádom ! Nyugi Máté se forgolódik még nagyon most azt probálja h hátról hasra fordulni de még csak oldalára fordulálsig jutott de balhézik hogy nem sikerül neki de ő is kúszik meg körbe ficánkolja a járokát! :lol: :lol: :lol: !

Petra09 LÉgyszi küldjed már el Petra születési súlyát és hosszát!! Köszike!

Fleur megküldöd Dani 3 hós adatait!! Remélem már meggyógyultatok ti is!!

Nem semmi milyen idő volt itt nálunk éjjel , fel kellett kelnem fejni itélet ídő, tényleg jöhetne már a tavasz !!

Mr Bean nekem is volt tegnap ! Képzeljétek kapott Máté ilyen rágcsát amibe viz van , gondoltam lemosom és beteszem a mikros sterilizálóba meg is tettem és szétolvadt és kifolyt belőle a víz pedig csak 1.5 percre tettem be a fene se gondolta volna h kampó lesz neki , na ez van most mehetek neki venni a dm be egy másikat mert nagyon tetszett neki a csomagolásban! Ez van az ember mindig a saját hibájából tanul! :lol: :D

Móni drukkolok az állás miatt Zolinak, tuttira meg kapja!!

Na megyek mert megyünk a sogornőmmel csavarogni !

Ja és Ági a kendő valóban szuper nekünk is nagyon bejött , hála Móninak!! :wink: :wink:

képzeljétek mi történt, a párom terén épp a múltkor írtam h nem segít nagoyn a házimunkába hát tévedtem! :D , vasárnap reggel míg a fürdőben voltam felsöprött összepakolt, feltette a székeket úgy hogy nekem csak felmosni kellett, ja és kiszivta a gyerek noziját a porszívóval , és tegnap először megfürdette, úgy látszik hat a nevelésem!! :wink: :D
Majd még megpróbálok jönni !

Puszika!

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Mangora, Friday, Fleur merre vagytok????

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!
Rémes ez a hó:(
Tegnap meg szinte orkán volt, mikor sétálni mentünk, rohantam is vissza, ahogy bírtam.

Mangora a jó időre fogta múltkor a távolmaradását, na de most?:)

Szilvi, Ági, örülök,hogy bevált a kendő:)
Dávid itthon nem szereti, inkább ficánkolna. De boltba, postára stb. ideális.

Szilvi, neveléshez hajrá:)

Ma akartam menni ringatóra, de Dávidka bealudt. Kicsit korai ez a 9.45:(

Vick, én alig várom már a fogakat:) nagyon kiváncsi vagyok rá.

Zsuzsi, ettől rettegek én is, hogy előbb-utóbb sírni fog a kocsiban...:( te vízszintesben hagytad, vagy megemelted már egy picit? Hátha akkor jobban kilát, vagy ilyesmi. Igaz, nem tudom, szabad-e már.

Megyek, pihenek egy picit, megint kb. 4 órát aludtam összesen:(

"szép" napot,
Puszi
M
monke

Móni, alapból vízszintesen tartom, de volt, hogy megemeltem a fejrészt, nem segített. Néha bevált, hogy lehúztam a kupolát, de az orkánban azt nem lehet + a szemébe süt a nap...

Nálunk a baba-mama torna van 10-től, nekünk az van korán, illetve alvásidőben.

Szilvi, egy ujjatlan rugdalózóra és hosszú ujjú bodyra adom az overállt, mert ha több réteg van rajta, beizzad. Szóval melege nem lehet, vagy ha igen, akkor sem tudok kevesebb ruhát ráadni...
Mr. Bean :-(

Mangorát láttam beírni egy másik topicba, vagyis láttam a nevét, amikor bejön a társalgó.
Távollévőktől életjeleket kérünk!
Katának van felmentése, ott az öccse :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Ez a hó... :twisted: Tuti, hogy most évekig egy gramm havat sem fogunk látni, pedig a gyerekeink akkor már élvezhetnék...

Tényleg, Szilvi, ezzel én is adós vagyok, Bene születési adatai: 3030 gramm és 51 cm

Móni, hogy bírod ezt a kevés alvást? Én már tutira padlón lennék tőle :( Remélem megváltoznak a dolgok és újra fogsz tudni éjszaka rendesen aludni!

Kicsit lehangolt vagyok, olyan jó volt a hétvége, most fura újra a csendes lakásban kettecskén, nehéz visszazökkenni.
Bene imádnivaló, pár napja be sem áll a szája, alig lehet a szavába vágni :)
Hozok egy képet, már rég mutogattam a kis drágám :)
Kép

KépKép
gigilina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: