Sziasztok!
Sissy01 unokanővére vagyok és titokban nagy izgalommal olvaslak és szurkolok mindannyiatoknak. Anno sokat leveleztem a babaneten, a 2008 márciusiakkal.
Mók hozzászólását olvasva gondoltam, hátha segíthetek.
Nekem mindkét kisfiammal iszonyatosan szúrt a hasm, egy ponton, oldalt, alul. Annyira idegesített, hogy (most már be merem vallani

) egyfolytában hívogattam a Kismama telefonvonalat, hogy vajon ez minek lehet a tünete.... Az volt a mániám, hogy biztos azért szúr, mert méhen kívül van a gyerek...

. Mígnem egyszer kifogtam egy értelmesebb csajt a vonal másik végén, aki elmagyarázta, hogy azért szúr, mert feszül a méhszalag, ahogy nő a méh, és ez teljesen normális. Mondom, komoly fájdalmat tud okozni!!
Szóval Mók (és a többiek):
NO PARA CSAJOK!!!
Lesz bőven majd, aki paráztasson benneteket (a több gyerekesek már tudják...), amikor jön a KPESZ (kötelességszerűen paráztató egészségügyi személyzet

) és olllllllyan baromságokat mond, hogy aki ért hozzá, annak a haja égnek áll. Meg majd jönnek a jóindulatú comcédok meg rokonok a fasza kis sztorijaikkal, hogy ki hogyan vetélt el, hányszor, hogyan halt bele abba, hogy macskát tartott, stb.., lehetőleg a szaftos részletekig, kéjesen elmesélve...
Tojjatok rájuk!!! Magatokat meg ne paráztassátok!!
Az a pötty tökéletesen jó helyen van és tudja a dolgát: nő! Kutya baja! Szóval csak nyugi!!! Kihalt volna az emberiség, ha ez nem ilyen egyszerű volna.
Ja, és Szőke (Sissy01)!Nézd a jó oldalát, hogy egyszer eszel, máskor meg hánysz! Legalább nem fogsz elhízni.... Mások kínkeservesen dugdossák az ujjukat a torkukon, neked még az se kell! Micsoda előny!!!!
Ha bárkinek tudok segíteni, bátran kérdezzetek a későbbiekben is, két kisfiam van, és állatorvos vagyok (tehát az orvosi oldalában is elég jól otthon vagyok). Ha nem haragszotok, akkor egyébként pedig a háttérben szurkolok majd nektek.
HAJRÁ, OKTÓBERI BABÁK!!!!!