A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond:
A 6 hótól adható HIPP-es babakeksz összetétele:
34% búzaliszt,*
búzakeményítő*
cukor*
növényi olajok*
1% sovány tejpor*
sütőpor (kálium-hidrogénkarbonát L(+)-borkősav)

B1 vitamin

* ökológiai gazdaságokból.

szóval nagyjából egyezik: tejpor több a 8 hósban!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

HEndegabi!tökipompos nyami :lol: a várban szoktunk enni borfesztiválon annyira finom!!

Dodi! Napszemüveg: én csak azért veszek márkásat,mert abban 100 százalékban megbízom,hogy jól szűri a fènyt,amúgy nekem se lenne fontos,hogy mi van ráírva :wink:

bútor: igen, van egy ismerősünk,aki gyönyörűen dolgozik és gyorsan(nem úgy mint aki annak idején Lili bùtorát csinálta).

Folyt.köv

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hendegabi,
téényleg, töki pompos!!!!
Igen,a karneválon kb 5-6szor voltam, ugyanis a mostani életemet megelőző kapcsolatom 6évig tartott, szombathelyi volt, és sokat mentünk a családjához, keresztfiamékhoz.

Bond,
Hugi-elemzés :shock: remélem, megnyugszik a kiscsaj hamar! A fokozatosság tuti segít majd.

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
Katit még nem tudom hogy milyen, mert múlt héten egy tanítványa tartott órát nekünk, vizsgaként. Ez mondjuk nem szimpi hogy ha ő hirdeti meg az órát, legalább szóljon előre vagy írja ki az öltözőben, hogy bocsi, nem leszek. Úgyis maradunk ha már ott vagyunk, de sztem ez így fair.

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Nekünk Katival volt múlt héten. Egyszer mindenképpen próbáljátok ki, és akkor lesz összehasonlítási alapotok. :wink:
Mondjuk, most én is néztem, hogy mi van. Pláne, amikor mondta a csajszi, hogy valami úszós-sielős táborban van. :shock: Szokott ilyet nyomatni, ebben semmi meglepő nincs. De a múlt héten vagy nem mondta, vagy csak mi nem hallottuk. :roll: Szerintem inkább az előbbi, mert nem szokott csak úgy lefarcolni. :roll:

nyuszi81! :)

[quote="nyuszi81"]b írta:nyuszi81ùtorát

Honnan lőttél ilyen ú betűt? :shock: :lol: :lol: :lol:

Ha szaküzletben veszed, akkor nyugodt lehetsz, hogy a kevésbé drágák is ugyannyira szűrik az UV-t mint a nagyon drágák. :wink: Utóbbiaknál csak az emblémát fizeted meg. :twisted: :?

Kép
Kép
200907?

Az origo-n lehet nézni az Oscar-díj átadást élőben. De egyik tévé csatorna sem közetíti. :shock: :shock: :roll:

Itt is esik a hó. :shock:

Kép
Kép
200907?

Szép napot mindenkinek !

Szebbet , mint ami itt van, mert itt hull a hó. :cry:

Páromat délelőtt behívták dolgozni, mi pedig elmentünk Budaörs-re, a barátnőmékhez. Egy jó órán keresztül szakadt a hó, aztán kisütött a nap és gyönyörű idő lett. De sajnos idefújta a szél hozzánk, mert ahogy jöttem hazafelé, a Lágymányos-i hídnál ismét havazott és pár perce itt nálunk is rázendített. gyermekemet annyi izgalom érte ott ( nagyon szeretik a gyerekek ), hogy hazajöttünk , evett és el is aludt.

Mivel tegnap mégsem készítettem palacsintát, ezért most fogok nekiesni. Annyira várom már , hogy kész legyen.Párom elment olajért, aztán indul a sütés.

Délutáni séta lefújva. :cry:

Hendegabi : ezt kipróbálom. :wink: holnap este/délután.

Kép
ikoka7

Ez a nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság honlapja :!: :

http://www.nfh.hu/

Bal oldalt alul kereshettek rá a veszélyesnek nyilvánított termékekre, termékcsoportokra. (Per pillanat az élelmiszerek között nincsen semmi. :D )
Nem meglepő módon a cuccok döntő része kínai, de mielőtt előítéletesek lennénk, vannak Svájci, illetve az EU-ban készült termékek is.

Ha gondoljátok... :wink: :idea:

Kép
Kép
200907?

ancsurti, lidike, szisz89, lorca, minimano74, agmano, jimbone, csibe83, tabati, moncsy.78, nellike, kispiskóta, breki76, anettoo, anitja, cuncili és mindenki más? :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Ezért nem szimpi a Hippes! Fel sem merült bennem, hogy tesznek bele cukrot. Hat hós gerekenk??? :shock:
Tudom, hogy túlélik, és Botond is kapott belőle párat, de én akkor sem adok neki szívesen. Az ő érzékeik még nincsenek elcseszve a redvás ízfokozókkal, meg a cukorral, meg a sóval, így ameddig lehet, próbálok erre odafigyelni. Komolyan mondom tökre irigy vagyok rá, amiért ízletes neki a só nélküli főzelék, és a cukor nélüli tejbegríz, vagy túró. Meg hajlamos lehet a hízásra, aminek elejét vehetjük már most azzal, hogy nem ízesítjük túl az ételeket. Idővel egyre több cukrot, és sót igényel majd, és ez a kettő az elhízás okozója :evil: . Meg persze a liszt, de már jó fél éve nem eszünk fehér kenyeret, csak durumtésztát főzök, és krumplit se nagyon eszünk. Hamar eljön az az idő, amikor már nem nagyon tudom befolyásolni az ízlését, most még próbálom egészséges életmódra nevelni, hátha beléivódik :roll: :lol: .

Vettem bébikajákat, de a DM-ben még drágább volt a Hippes :? . Csak gyümiseket vettem, mert azoknak viszonylag jó ára volt, meg azok fogynak, mert főziket gyakran én főzök, a délutáni gyümis kajcsinál meg gyakran vagyunk úton, ezért az üveges. Az tény, hogy 4 hótól adható kaják voltak 400 alatt, de én azokat már nem nagyon adom :roll: . A 6-8 hótól adhatóak meg 400 fölött voltak itt is :( . Babylove-os kaják eszembe se jutottak,mert nem írtatok még róla, de akkor legközelebb kipróbáljuk :wink: . Vettem neki fogkefét- 3 darabosnem volt, de ennek az egyik vége sörtés, a másik meg dudoros-rágókás. MAM amúgy), meg vettünk baromi jó kanalakat occsón (5 db 290ft volt), és pont olyan a formája, amit szeretek (jó lapos). A, ésvettem még neki mini popsikrémet, és mini törlökendőt, táskába tök szuper.

NFH-ról jut eszembe: a múltkor mutattak a híradóban egy cumisüveget, hogy kiderült, hogy mérgező.... Egyből hívtam Kriszta barátnőmet, mert pár nappal előtte láttam, hogy pontosan olyan volt Petrának is :? . Persze azonnal a kukában landolt. Én ezektől vagyok kiakadva leginkább, hogy legalább a bébitermékekre figyelmének oda. Ugyanakkor ha belegondoltok nekünk még milyen motyóink voltak gyerekként, meg mi mindent összeettünk, csoda, hogy élünk :lol: . De azért mégse a cumisüvegtől kapjon mérgezést a gyerek :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bocsi mindenkitől: kicsi olaj (1 ek) is mehet a tésztába - de anélkül is tökéletes!

Lánykám eszméletlen nyűgös ma délután, pedig jól aludt.
Megintcsak a fogára tippelek, mert mindent a szájához fog, és rángatja a fejét. :( Aranyoskám, annyira sajnálom, de így napközben dentinoxon kívül nem akarok mást adni neki, főként, hogy most hőemelkedése sincs.

Kép
Kép]
hendegabi

Kiszsiráf minden babát és anyukát üdvözöl!! (két és fél órát sétáltunk, Nimród apán lógott mei tai-ban, a végére be is aludt :P)

Ikoka,
jól csináltad, baromi hideg volt kinnt!

Hendegabi, nyugodt éjszakát nektek!

Bond,
persze, Katira is kíváncsiak vagyunk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Az uszi kapcsán jut eszembe.
Most én vagy rentinens vagyok vagy csak figyelmetlen, de erősen az a benyomásom, hogy a medence előtti lábfertőtlenítőt olyan udvariasan kerüli ki mindenki, hogy az csak na! :shock: :? Amikor belecsattogok papucsostul ilyen képek merednek rám: :shock: :shock: :shock: :shock: Hogy ez most a manővernek, mint olyannak, vagy a vizes papuccsal való csattogásnak szól, azt nem tudom, de mindig érdekesnek találom. :roll: :? :?

Csajok!
Nagyjából abban a magasságban ahol a vakbél van, mi van a MÁSIK oldalon? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Kispocok: köszi. Virág fürdés előtt megkezdte, és gyakorlatilag amíg a cicit nem sikerült belepaszírozni a szájába, addig ordított. Könnyekkel. Ketten alig bírtunk vele. :( :( :(
Kapott egy pici nurofent, meg cicit, és megnyugodott, most szépen alszik. Remélem, ez így is marad.

Bond: nem tudom, mi van ott. Kérdezem Gábortól: mi fájhat bal oldalt abban a magasságban, ahol jobb oldalt a vakbél van?
Gábor: bal oldalt van a vakbél!
:oops: :oops: :oops: :oops:
Azt mondta, sérv lehet esetleg.

Kinek fáj?

Lányok, én olyan csalódott vagyok. Tudom, hogy a világ tele van bunkókkal, de amikor összehoz eggyel a sors, mindig lekonyulok. :(
Tök régen Honfoglalóztam, és amíg aludt délután a Vica, beléptem pár játékra. Az egyikben a végén 100 ponttal vezettem, a második helyen holtverseny lett. A döntő kérdésre meg ugye 10 pontot adnak. A 3. helyezett a következőket írta ezután:
A jó q..a anyátokat!
:shock: :shock: :shock:
Na persze, csak én "fütyültem" ki a lényeget.

Egy másik, miután megtámadtam a várát, és csak 1 bástyáját sikerült lebombáznom, mikor ő következett volna, azt írta: k..d be (na nem hiszem, hogy a vacsorámra gondolt), most szétdurrantalak! :shock: :shock: :shock:

Kissé elment a kedvem egy újabb játéktól. :(

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Amikor én utoljára Honfoglalóztam, a következőképp jártam.
A nyerésre álló játékos így írt nekem:
amilyen öreg vagy azt hittem többet tudsz :?
Vendég

bond

melyik oldalon van a vakbél? mert csak azt tudom hogy állítólag a másik oldalon mint ahol fáj :roll:
Vendég

Bond!

Petefészek :wink: . Hacsak nem apának fáj :roll: :lol: . Ha neked, akkor valószínüleg kezd beindulni a peteérésed.

Hgabi, Silli!

Le lehet "csitítani" asszem egy gombbal a többieket (bár ezer éve nem játszottam). Így nem kell ezzel foglalkoznotok, sőt gondolhatjátok, hogy ők most biztos arra gondolnak, hogy "nahát, milyen okos ez a csaj!"
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ööööööööööööö...én úgy tudtam, hogy a bal oldalon van. De a szív felőli oldallal nem hoztam összefüggésbe. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Magyarán én a balra gondoltam, de a jobb oldalra mutatnék. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:
Azt nem mondanám, hogy fáj, de nagyon ritkán érzem, hogy van. Tudjátok, mint amikor nincs igazán izomláza az embernek, de azért felfedezett magán egy új izomcsoportot. :roll: :lol: :lol:
A petefészkemet nem ott tartom, tudtommal. :roll: :lol: :lol: :lol: Mondjuk úgy, hogy a bal mellem középvonalában, és köldököm felett 1 centinyi magasság metszéspontjában érzem :?:

Kép
Kép
200907?

Bond,
tuti a csattogás miatt néznek :wink:
(szerintem amúgy sokan a zuhanyzást is kihagyják :twisted: :twisted:)
anatómia passz!

honfoglaló: eddig sem játszottam online, de most sem hoztátok meg hozzá a kedvemet...

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaaaa, hát az tényleg nem a petefészked :lol: . De a nem is ilyen magasságban van a vakbeled sem :roll: :lol: . A vakbél a csípőlapát és a köldök között van kb. félúton, és a jobb oldalon :wink: . Ott feljebb a hasnyálmirigyed lehet esetleg.

KépKép

KépKép
kicsidodi

kispocok13! :)

Pedig a Honfoglaló jó. Egy időben rengeteget nyomtam. 8)

Igen, a zuhanyt (illetve annak hiányát) is észrevettem. Tény, hogy sokszor az idő a ludas. :roll: :roll:

Bond :arrow: ágy :arrow: Jó éjt! :wink:

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt! :D

Sehol senki? Havat lapátoltok? :twisted:
/nálunk egy szem hó sem volt :) - pedig visszaszereztem a jó kis autós hólapátomat... :roll: :lol: /

Nálunk minden rendben, apróbb balesetek voltak még azért, de megbeszéltem Katával, hogy akkor most ezeket letudtuk, innentől ilyesmi nem lesz :D

valamit akartam, de elfelejtettem.... :roll:

Kép
agi125r

Bond: Nekem a vakbélhegem a császáros hegem fölött van kb 1cm-el jobb oldalon,viszont annak idején bal oldalon fájt. Amit te írtál az vagy hasnyálmirigy vagy epe

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Túl vagyunk egy pocsék éjszakán. Kispocok, nem hatott a távszurkolás. :(

Éjfél után 7-szer keltem Vicához, sírt, alig lehetett megnyugtatni. Aztán 6-kor felkelt, akkor kicsit cicizett, sírdogált egy darabig, de 7 körül elaludt, így tudtunk még 8-ig hunyni egy keveset. :)

Vszínű a pocakja lehetett a ludas, mert nekem is nyilalnak közben a beleim. Érdekes, mert se hasmenésem, semmi, csak "sok a savam", meg hébe-hóba belenyilal. Sárváron állítólag Calici vírus járvány van!!!! :shock: :?

Sillia: akkor te se jártál jobban. :evil:

Dodi: alapvetően én szeretek közben társalogni, csak az ilyen bunkókon akadok ki.

Gabi1-et hiányolom nagyon, azt hittem, a hétvégén beszámol, mi volt Bettivel az új suliban.
Remélem, nem azért nem jön, mert betegek. Talán már Réka fulladása is helyreállt.

Kép
Kép]
hendegabi

Aki adott már padlizsánt a gyerkőcnek, az milyen módon készítette el?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Köszi mindenkinek a távdiagnózist! :lol:

Hálából mindenki választhat egyet, hogy melyiket szeretné:

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boldog nőnapot kívánok minden kedves anyucinak, és a lánykáiknak is! :D

Kép

(Tudom egymás közt nem szokás, de nálunk esélyes, hogy el leszek felejtve, hátha más is így jár... :? :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Voltunk ma baba-mama tornán,nagyon nagyon jó volt,Lili egy igazi kis tündér volt,egész idő alatt hason fekve játszott,kúszott ide-oda. Én hulla fáradt vagyok,mert ő volt a súlyzó :lol: De ő is nagyon elfáradt,alighogy betettem a kocsiba,be is aludt,még akkor sem ébredt fel,amikor kiszedtem,úgyhogy mg kiraktam a teraszra,így aludt 3/4 órát.
Viszont nekünk is pocsék éjszakánk volt,nagyon sokat fent volt,már tegnap is iszonyat sírós napja volt,tuti jön a másik foga lent,úgyhogy azt hiszem,ma adok neki éjszakára egy germicid C-t,mert a viburcol nem jó most :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: éjszaka: :(
torna :D

Dodi: köszönjük. Egymás között??????????? Miért? Hát nem Botond küldte?????? :roll: :D

Kép
Kép]
hendegabi

Anyám 30 évig kenyérgyárban dolgozott. Informálódtam tőle a pékáruk összetételét illetően.
Végeredmény:
Tojás nincs se a kenyérben, se a zsemlében, se a kifliben.
Viszont a kiflibe tesznek tejport.

Dodi: még az jutott eszembe, hogy nálunk aligha tudja apa elfelejteni a nőnapot, mert a Nóci már szerda óta folyamatosan mondja neki, hogy megvette-e már a primuláját!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Én nem tudom, hogy kapok-e valamit Zoltán napra, de az biztos, hogy az ablak előtt elkezdtek virítani a barkák. 8) :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Nőnap alkalmából eljutottam ma a fodrászhoz,kb 1 év után :twisted: , egy élmény volt,hogy Hédi közben az ölemben ült, a babakocsiban ült,megint az ölemben ült :arrow: végeredmény:
Kép

ez kb a következő mosásig lesz ilyen,merugyegöndörahajam :roll:

Lenne egy kérdésem azokhoz akik babája már mászik.Négykézláb hintázás után mennyivel kezdtek el mászni? Hédi már több mint 2 hete hintázik,de nem nagyon akar belőle indulni.Jaj és még egy jó hír nekünk: már nem kell hetente dévényre járnunk csak 2 hetente :D

Tudom,hogy régebben volt már téma,de nincs időm visszakeresgetni,székrekedésre mit adtatok a babáknak? Hédi 3 napja küszködik,tegnap a nagy erőlködésnek ismét véres kaksi lett az eredménye :twisted:

tike

tike! :)

Jó a séród! :wink: :)

Hédi teljesen okés. Nemsokára beindul, meglásd! :wink: Már csak azért sem kell aggódnod, mert a 2 hetenkénti Dévény az mindenképpen megfelelő haladást jelent ezek szerint. :wink: :D

Nálunk még nem volt székrekedés. A többiek mindjárt mondják a tutit, én lemaradtam a köményes teánál (szerencsére). :roll:

kicsidodi! :)

Kecskeméti almapüré csirkehússal :arrow: 5 hótól :arrow: van benne cukor.

Kép
Kép
200907?

Illetve még a lázmérős illetve szappanos (glicerines kúpos) megoldást tudom fejből mondani. :roll:

Kép
Kép
200907?

Rossz éjszakák hussssss!

Tike,
tökjó a hajad!
Pocakra: édesköménytea vagy kamillatea, vagy olyan kaja ami kicsit hajt :wink: (nálunk ez az őszibatack)

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszikösziköszi :D

Lázmérő megvolt, kajával próbálkozunk ( barack,szilva),legrosszabb esetben holnap megkérdezem dokinénionket,aki majd azt mondja adjak neki több rostot,meghogy emiatt gyakrabban szeretne minket látni :twisted:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Tike: többiek már leírták a tutit szorulás-ügyben
Mozgás: Vica még csak most állt neki "kutyázni", kúszni már 1-2 hete tud, viszont stabilan ül. Kutyázást is ülésből kezdi, előrenyúl valamiért.... a vége általában pofáraesés lesz.
Dévény-ritkítás : :D

Boo: Kikapcsolódás :D
Film nemtetszés :?
Jó, hogy a nagyid még ilyen friss, hogy rá lehet bízni. Az enyém 80-at tölti idén be, aranyos, imádom, de nem merném nála hagyni már.
Nócit sem, igaz csak azért, mert félteném a mamát, hogy még egy infarktust kap. :oops: 8)
Pénteken amúgy voltunk nála pont, és annyira boldog volt, hogy látja a Vicát, hogy még el is pityeredett.

Kép
Kép]
hendegabi

...

KépKép

KépKép
boo

Tike: azt elfelejtettem írni előbb, hogy csini lett a frizud. :)

Holnapi szülinaposunkat előre is Isten éltesse sokáig!

:D

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!! A Savoya-tól lakunk 3 percre kb. Kár,hogy nem tudtad,bejöhettetek volna. De persze bármikor szívesen látunk :lol:
Mozi: :lol: Pont most mondta apa,hogy úgy elmenne velem vacsizni valamelyik este,egy kicsit kikapcsolódni. Szóval lehet,hogy a héten mi is kieresztjük a fáradt gőzt :D

Tike: Hédi mozgásfejlődése teljesen jó,mint ahogy a Dévényes csaj is alá támasztotta,nem hiába kell csak 2 hetente mennetek :wink:
Szorulás: van egy tuti tippem. masszírozd neki a kis popsi lukát,azáltad ellazulnak ott a gyűrűk és meglátod,hamar meglesz az eredménye. :wink:

Én most délután adtam Lilinek csak gyümit,délelőtt csak szopizott,kiváncsi leszek milyen éjszakánk lesz,nem fogja-e bántani a pociját. Bár azóta már kakilt :P

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Most csak gyorsan irok, majd igyekszem visszaolvasni.
Nemreg jottunk a dokitol.
A 8 honapos adataink: 7020g es (kb.) 73cm.

A doki szerint mar adhatok neki midnenfele zoldseget es gyumolcsot... hat majd azert szep fokozatosan.
Ja es valamifele babakekszet is emlegetett... azt hogy tudjak elragni 2 foggal??? Nem fuldokolnak tole? Valaki adott mar ilyet a gyerekenek?

Kép
norkili

Ja es ezt meg kell osztanom: +10 fok van!!!!!! Es sut a nap! Yuheeeeee!!! Talan vegre jon a tavasz es elolvad ez a szutykos ho!!!!!

Kép
norkili

Azért lássuk be, hogy egy bizonyos súlyon felül nem lehet (igazán) csinosnak lenni :roll: :roll: :

Kép

Szándékosan nem írom le a nevét, de lehet tippelni a korára. :wink:

Na, és ez kicsoda?

Kép

(Aki tudja, az ne lője le a poént plíz, hagy lehessen találgatni egy picit. :roll: :wink: )

Kép
Kép
200907?

Botondnak kibújt a 4. foga :D :D :D . Ennek köszönhetően jó sz@r éjszakánk volt :? . Meg eleve 3-4 napja kicserélték a fiamat (lehet kárörvendeni :twisted: :lol: ). Akaratos, visong, és nem alszik :? . Remélem csak a fogzás miatt (volt) ilyen, mert mondtam neki, hogy ha nem fejezi be eladom a Vaterán :twisted: :lol: :lol: :lol: . Amúgy én egy picit élvezem, hogy ilyen :oops: :lol: . Mert most tudok vele "keménykedni", meg sztem vicces vele "vitatkozni" (én magyarázok, visszabeszél, én kioktatom, ő meg szabályosan pampog! Besz@rás édes :lol: ). De azért most már elég lesz, mert hosszútávon ez nem olyan szórakoztató :? .
De ha ilyen is maradna, annyira nem bánom, mert inkább ilyen legyen, mint anyámasszonykatonája :lol: . Így is hálás lehetek, hogy eddig egy angyal volt, szóval Kuss a nevem :oops: :lol: .

Hgabi!

Jaaa, ez nálunk semmit nem jelent: 5 év alatt a finom célzástól eljutottunk odáig, hogy "Szivem, ma van nőnap! Nem vennél nekem virágot?" :? :lol: Na, és legdurvább, hogy nem!!! :evil: :evil: :evil: Most már kezd a kistököm telelenni azzal, hogy mindenhez ideológiát gyárt, hogy miért nem kapok egy sziszematikusan megrágott szívószálat se :evil: .
Valentina-napra nem, mert.....
Névnapomra nem, mert.... (arra szoktam, csak beteg volt)
Nőnapra nem, mert....
Évfordulóra nem, mert....
Házassági évf.nem, mert....
Örülhetetek, hogy a szülinapom, meg a karácsony játszik (még) :? .
De most megfogadtam, hogy amilyenazadjonIsten.... Innentől nem fog kapni SEMMIT az ünnepekre!!!! Én tudtam, hogy ő ilyen, de azért mindig megerőszakolta magát. Én viszont imádom az ünnepeket, és egy kertből leszakított virágtól elolvadok. Ezért n neki mindig nagyon figyelmesen választok ajándékot, meg készülök meglepikkel, kártyákkal, stb.... De mostantól majd várhatja :twisted: . (Persze ezzel is csak magammal cseszek ki, mert én készülődni is tökre szeretek :? :lol: )

Tike!

Botond már vagy 2 hónapja hinázik, mégse nagyon halad semerre :lol: :lol: :lol: . Vagyis hátrafelé elég gyors már, de amióta le tud ülni, inkább azt gyakorolja. Viszont épp ma örümködtünk, mert negyed óra alatt megtett vagy másfél métert célirányosan. Nagyon hasít a gyerek :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Virág: :D :D :D Irigy vagyok :? . (Újra hangot adtam a nemtetszésemnek, erre ő:Jól van naaaa, de én szeretleeeek. Ezt persze fényévente mondja csak, és kishíján nem pillog hozzá. Számíííítóóóó :lol: :lol: :lol: . Végülis felfoghatom úgy is, hogy nőnpra kaptam egy szerelmi vallomást :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Koki: :evil: :evil: :evil: . Én a múltkor totttálisan telefejeltem a szekrény sarkát, pont mikor itt volt két villanyszerelő. Ha nem lettek volna itt, ordenárét üvöltök, és prcekig sírok. Így viszont csak elfordultam, fújtattam egy párat, és letöröltem a kicsorduló könnycseppeket :? . 3 hétig nagyon fájt! Komolyam mondom, tuti kaptam egy kisebb agyrázkódást! :?

HELYRÉBB
Szerintem amire te gondolsz, az a "hejre" ( :arrow: hejrébb), de az a népnyelvben jóképű, helyes férfi. Szóval a nagyMAMÁD nem biztos, hogy örül a jelzőnek :twisted: :lol: .

Nekem gyakran mondják, hogy mennyire megszéptett az anyaság :D . De maradjunk annyiban, hogy inkább az ezzel járó súlyveszteség nálam a mérvadó :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

már rendesen vártam, hogy mi fog veled történni legközelebb... de hogy egy ajtófélfa jön veled szembe, na azt nem gondoltam volna!

Alice csodaországban - pedig én is meg szeretném nézni.... Karácsonyi lidércnyomást láttad? Ahhoz képest milyen? (mert azt imádtam, de a Csokigyár idegesített)

Nekem is volt ma szerencsém tapadós kajához: Hipp brokkoli burgonyával. Szegény Törpi öklendezett tőle, és nyomta ki a nyelvével...

Dédike... olyan jóóóóóóóóóóóó nektek!!!! Nekem már egy nagyszülőm sem él sajna :( :(

Bókok: tutira a kisugárzás! Nekem is mindenki mondja, hogy mennyire kivirultam, szép vagyok, jól áll az anyaság, stb :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

4fogú Botond juhééé-juhééé :lol: :lol: :lol:

Akaratosság: nálunk is hasonló. Enyémapa pár napja ennek hatására sokkolt be, hogy a kicsifia megnőtt és már van saját akarata, nem csak egy fekvő csecsemő, hanem kisfiú :D :D :D
De tényleg, szegény teljesen készen volt egy napon keresztül hogy miről maradt le (este csak kb egy órát találkoznak, akkor persze megy a birkózás, aztán fürdés, alvás, szóval igazán csak hétvégén van vele)

Hahóóóóóóóóóóóóóó,
Na mi van, mindenki punnyad ma :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

akkor én is elteszem magam holnapra, sziasztok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Drukkoljatok!
Parázok, nehogy beálljon a hátam:
Enyémapa nem tud ma segíteni Manót tornára vinni, így egyedül cipelem le a garázsba, be a kocsiba, ki a kocsiból, harmadikra gyalog föl, majd ugyanez vissza.
(mondjuk múlt héten ugyanezen okból kifolyólag már egyedül jöttünk haza és nem volt baj)

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: