Botondnak kibújt a 4. foga

. Ennek köszönhetően jó sz@r éjszakánk volt

. Meg eleve 3-4 napja kicserélték a fiamat (lehet kárörvendeni

). Akaratos, visong, és nem alszik

. Remélem csak a fogzás miatt (volt) ilyen, mert mondtam neki, hogy ha nem fejezi be eladom a Vaterán

. Amúgy én egy picit élvezem, hogy ilyen

. Mert most tudok vele "keménykedni", meg sztem vicces vele "vitatkozni" (én magyarázok, visszabeszél, én kioktatom, ő meg szabályosan pampog! Besz@rás édes

). De azért most már elég lesz, mert hosszútávon ez nem olyan szórakoztató

.
De ha ilyen is maradna, annyira nem bánom, mert inkább ilyen legyen, mint anyámasszonykatonája

. Így is hálás lehetek, hogy eddig egy angyal volt, szóval Kuss a nevem

.
Hgabi!
Jaaa, ez nálunk semmit nem jelent: 5 év alatt a finom célzástól eljutottunk odáig, hogy "Szivem, ma van nőnap! Nem vennél nekem virágot?"

Na, és legdurvább, hogy nem!!!

Most már kezd a kistököm telelenni azzal, hogy mindenhez ideológiát gyárt, hogy miért nem kapok egy sziszematikusan megrágott szívószálat se

.
Valentina-napra nem, mert.....
Névnapomra nem, mert.... (arra szoktam, csak beteg volt)
Nőnapra nem, mert....
Évfordulóra nem, mert....
Házassági évf.nem, mert....
Örülhetetek, hogy a szülinapom, meg a karácsony játszik (még)

.
De most megfogadtam, hogy amilyenazadjonIsten.... Innentől nem fog kapni SEMMIT az ünnepekre!!!! Én tudtam, hogy ő ilyen, de azért mindig megerőszakolta magát. Én viszont imádom az ünnepeket, és egy kertből leszakított virágtól elolvadok. Ezért n neki mindig nagyon figyelmesen választok ajándékot, meg készülök meglepikkel, kártyákkal, stb.... De mostantól majd várhatja

. (Persze ezzel is csak magammal cseszek ki, mert én készülődni is tökre szeretek

)
Tike!
Botond már vagy 2 hónapja hinázik, mégse nagyon halad semerre

. Vagyis hátrafelé elég gyors már, de amióta le tud ülni, inkább azt gyakorolja. Viszont épp ma örümködtünk, mert negyed óra alatt megtett vagy másfél métert célirányosan. Nagyon hasít a gyerek

.
Boo!
Virág:

Irigy vagyok

. (Újra hangot adtam a nemtetszésemnek, erre ő:Jól van naaaa, de én szeretleeeek. Ezt persze fényévente mondja csak, és kishíján nem pillog hozzá. Számíííítóóóó

. Végülis felfoghatom úgy is, hogy nőnpra kaptam egy szerelmi vallomást

)
Koki:

. Én a múltkor totttálisan telefejeltem a szekrény sarkát, pont mikor itt volt két villanyszerelő. Ha nem lettek volna itt, ordenárét üvöltök, és prcekig sírok. Így viszont csak elfordultam, fújtattam egy párat, és letöröltem a kicsorduló könnycseppeket

. 3 hétig nagyon fájt! Komolyam mondom, tuti kaptam egy kisebb agyrázkódást!
HELYRÉBB
Szerintem amire te gondolsz, az a "hejre" (

hejrébb), de az a népnyelvben
jóképű, helyes férfi. Szóval a nagyMAMÁD nem biztos, hogy örül a jelzőnek

.
Nekem gyakran mondják, hogy mennyire megszéptett az anyaság

. De maradjunk annyiban, hogy inkább az ezzel járó súlyveszteség nálam a mérvadó

.