Tavasziszél (+ akit érdekel):
Réka 34. hétre született, valószínűleg (bár senki sem tud semmit) oxigénhiányos állapotba került a szülés után. 6hetes kora óta járunk ide-oda, végül a iatorbágyi korai fejlesztő mellett tettük le a voksunkat. Ahhoz képest, hogy 6 hónaposan a szemembe mondták, hogy soha nem fog járni, manapság már a nem törékeny cuccokat ő pakolja ki a mosogatógépből
Nálunk pont ezért van az, hogy nincs olyan, hogy nem emelgetem (hál' Istennek csak 12kg

) a tesóval meg lett beszélve, hogy akkor jön, ha bírja a strapát

Remélem, bírni fogja...
Amúgy nem csinálunk belőle nagy ügyet, 100%-ban elfogadtuk, hogy így lett, sőt, múltkor ő kérdezte meg, hogy a néni mit néz rajta????

Szerencsére agyban 120%, 9 hónapos kora óta beszél, így sokkal könnyebb azért, mert sokmindent meg tudunk beszélni vele.
Mi elmondtuk a kistesót, mert nem vagyunk olyan helyzetben, hogy 12 hétig titkoljuk, a fejlesztőben el kellett mondani, anyuéknak is. Azért idegeneknek nem újságolom, de pl tegnap találkoztunk egy két gyerekes ismerősünkkkel és már messziről kiabált, hogy bőven elég egy gyerek, gondoljuk át... Én meg vigyorogtam, ebből meg levágta, hogy már elkésett a figyelmeztetéssel